- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HP notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
-
válasz
MaxxDamage #122298 üzenetére
Ma ismét lett egy pozitív tesztem és a testhőmérséklet 37 alá nem ment ma, este meg 38 felé haladt de vettem be 2 Rubophen tablettát.
Megint kezd verni a víz. 😌Napközben délután már kezdtem jobban lenni, étvágyam is lett.
2022-es Covid erősebb lefolyású volt mint a mostani.
Remélem a héten ebből is kigyógyulok...D3 vitemint kell szedni meg Rubophen vagy Algopyrin (2 db 4 óránként ha van láz)
-
BalanceR
addikt
Ha van még ebben az elhagyott topicban moderátor a fenti hibbant ömlengést legyen szíves törölje.
A "csippek az oltásban, vakcina a banánban, mindmeghalunk a háttérhatalomtól" bullshit még ebben a laza topicban is meredek.Köszike.
-
Vorontsov
tag
válasz
LuckyL #122367 üzenetére
Az majd évek múlva derül ki,ugyanis nekem nem az azonnali kifejtett hatás érdekelt hanem 5-10 év múlva mi lesz,vagy rövidülnek 20-évvel stb.
Amik visszajönnek a valóságban azoknak van igazságalapja.
Az igazság a mikroszkópban van benne,vakcinával és vírussal kapcsolatban is.
Ha konteósok miért nincsenek letiltva,törölve a hozzászólásaikat.
Deagle2025
A kisebbségi csávót bevarták mert facebookon kiírta nincsen covid-ezek meg amit művelnek azt szabad.
Károsultakkal kapcsolatos cikket is kellene olvasni és videókat nézni róla.
"Gratulálok, sikeresen linkeltél ide köztudottan hibbant konteópápákat."
Haver teli van velük a net,nem baj?
youtube:
-These tiny biobots made from human cells could heal injuries
-DNS-nanotechnológiával a betegség ellen
-"Moderna & IBM Just Unleashed AI and Quantum Computing on Disease Treatment...Here's What We Know!"
Ismerős Elon musk dolgait is nézted?
Testek internete?
Ott is olvastam róla:
gépigeny.hu-fórum- társalgó:
Minden a koronavírusról (COVID-19)
ott az oldalon is van csomó videó:
Háború-vírus-nyomor-gazdaság stb ezek együtt játszanak körforgásban.
Ha az egyik nincsen van a másik.
Bogarakról-parazitákról is van szó amik terjesztik a kórokat stb.Gondolom te belenéztél a mikroszkópba:
Ezek az oldalak és emberek miért nincsenek letiltva a netről ha hülyeségeket beszélnek?"Galambbal sakkozol haver, teljesen felesleges racionális gondolkodást, alapvető biológiai, fizikai, kémiai és matematikai ismereteket elvárni tőle, pláne kérdéseket feltenni neki.
Tökéletes példája a kognitív disszonanciának, a Dunning-Kruger szindrómának, és a racionális gondolgodás és logika teljes hiányának."Gondolom te vagy a tudás fája.
orvosok a tisztánlátásért és a tanár-urat is nézem aki sokat elmond mindenről ázsiában szakadtam.
KÉPLINK:
Ezek az írások és oldalak és emberek a sima betegeket-tudatlanokat mint ahogyan fogalmaztál meg konteo stb bezavarják,így engem is.Én se vagyok tudós csak egy hülye-ezeket olvasom a legtöbb helyen.
Valami igazság biztosan van valahol,én a munkakörben hallom kinek milyen baja lett vagy nem,az féligazság az tuti, a másik fele az igazságnak a mikroszkópban van benne.Azért nem kell terjeszteni semmit se elolvasod-megnézed-amivel találkozol a valóságban mert úgy is visszajön az a valóság-programozott valóság és a mátrix filozófiája a vadrben.
HOMESUBMITFAQBLOGALERTS / RSSRESOURCESABOUTCHANNELSSearch for this keywordAdvanced SearchNew Results Follow this preprintSARS-CoV-2 is well adapted for humans. What does this mean for re-emergence?
ezeket és hasonló oldalakat nézegetek és olvasgatok
akit érdekel itt megnézheti:[link] [link] [link]
mRNS vakcinázás hamarosan az élelmiszerekben?
[link] [link] [link] [link] [link]
[link] [link] [link] [link]Nem kell visszairkálni ha nagy hülyeség és katyvasz amit ide kirakok, le lehet törölnie az adminnak,oldaltulajdonosnak,kérem is rá amit helyesnek gondolt, megmaradhat ha és nem zavar senkit se.
Nekem nem szándékom senkit se félrevezetni,ezeket olvasom és nézem a neten.
Szerintem valami van ezekben a dolgokban benne,féligazság.
Ha bárkit sért az írásom jelezzék és töröltessék le az oldalról,köszönöm a segítséget.
Az oldaltulajdonos admin rá tud nézni ill aki ért hozzá-köszönöm hogy hozzászólhattam.
Ez a vélemény nem átgondolt, hanem gyorsan reagáltam a fikázásra-senki nem tehet róla ha ilyen infókat lát- hall- olvas aztán visszamondja ezeket és ezért más különféle sértő megjegyzéseket tesz rá,mert tudatlan vagy félre lett vezetve,köztük akkor én is hiába foglalkoztam ezen dolgokkal,vagyis az igazság keresésével. -
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Családomban van COPD-s beteg (otthoni Oxigénterápia szintjén van a betegsége /3x pfizerrel oltott/).
Tisztában vagyok vele, hogy mindenkinél más és más lehet ennek a "remekbe szabott" vírusnak a lefolyása súlyossága, de mégis nagy általánosságba szeretném megkérdezni, hogy szerintetek most a jelenlegi télen jobb esélyekkel néznénk elébe nála, mint az eddigi variánsoknál? Teháthogy igaz lehet nála is az, hogy kevésbé okoz súlyos problémát?
Én most megyek épp keresztül a covidon enyhének számító tünetekkel(1 nehéz nap+ többi enyhe megfázás + hangszálgyulladás), ezért is piszkálja annyira a gondolataimat, és nagyon féltem őt... -
perempe
veterán
WEF and excess deaths
Az első rész érdekes inkább, nem csak oltásokról és koronáról beszél a prof. -
IRO21
aktív tag
válasz
flash- #122388 üzenetére
Szia,
Van hányós-hasmenéses járvány is, itt a környékünkön szépen tarolt az elmúlt néhány hétben. Egy-két napos gyengeség, hányás hasmenés volt mindenkinél, utána vége.
Hogy a COVID is tud-e ilyet okozni azt sajnos nem tudom.
Szerintem nézz be a "tudományos" topikba is, ott jobban képben vannak az ilyesmivel kapcsolatban! -
flash-
veterán
sziasztok!
8 napja volntam covidos, nalam szokatlanul magas láz(39.8) es öklendezeses fulladásos köhögések rohamokban.
pár nap alatt ezek a tünetek teljesen elmultak, de émelygéses hasmenéses gyengeséggel járó tünetek el is kezdődtek már majdnem egy hete.
ez gyakori ezzel a mostani koviddal? vagy valószínűleg a coviddal legyengült szervezetem erzekenyebb lett es bekaptam valami virusos hasmenest?
(hidrasec-et ami a legbikább hasfogó, szentablettat szedtem,most mar csak a bolus-t, de még mindig gyenge vagyok es gyakori a wc-zés de mar mas allagú hasonló a normálishoz.) -
perempe
veterán
Excess deaths (Dr. Campbell)
Tényleg jól áll Magyarország más országokhoz képest? Lehet hinni a statisztikának? -
Z.É.T.
őstag
válasz
szabonagyur #122385 üzenetére
Amennyiben írja, hogy Moderna (vagy valamelyik kulcskifejezést), akkor felesleges telefonálni, ahol én néztem, ott csak annyit ír, hogy "frissített", de hajlamosak az előző variánsokra való Pfizert is annak hívni.
De mondom, nézz át a másik topikba, ott van olyan, aki már megkapta az újat. -
Z.É.T.
őstag
válasz
szabonagyur #122383 üzenetére
A "Tudományos Pandémia Klub" az aktív topik, személy szerint nem várnék, kiváltképp, ha a mostani kiterjedt hullámban eddig elkerülte őt a virnyák... (az a ~70 ezer vakcina nem sok, ami rendelkezésre áll, viszont érdemes rákérdezni telefonon, hogy adott oltóponton a frissített Modernát adják-e)
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Nem olvasom a témát, így csak kérdezek.
Van az új fajta oltás, fater felvenné ahogy eddig mind a négyet. A megyénkben nem elérhető, szerintetek van esély rá, hogy itt lesz vagy vigyem át másik megyébe? 2x100 a 2x50 helyett ha itt is csak megye székhelyen lesz elérhető.
-
perempe
veterán
Az Öt műsorvezetője is koronás
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
Parliamentary speech on excess deaths
(Andrew Bridgen) -
Viiktor1989
aktív tag
Törölhető
-
Disk4mat
csendes tag
Galambbal sakkozol haver, teljesen felesleges racionális gondolkodást, alapvető biológiai, fizikai, kémiai és matematikai ismereteket elvárni tőle, pláne kérdéseket feltenni neki.
Tökéletes példája a kognitív disszonanciának, a Dunning-Kruger szindrómának, és a racionális gondolgodás és logika teljes hiányának. -
nem nézek összeesküvéses videokat, de a dns adatbázis létezik a legtöbb országban, a bűnüldözéshez nagyon praktikus, mert ha pl te kirabolsz egy bankot és dns-t hagysz hátra, akkor hiába nincs mintád a rendszerben ha pl közeli rokonodnak van
itthon már gyanusítás esetén is bekerülsz a rendszerbe
amerikában pedig ha jól tudom ezek a családfakutató cégek akiknek mintát adsz továbbítják egy központi rendszerbea teréz körúti robbantót is mikor képbe került, valamelyik rokonát megszondáztatták és abból a dnsből mutatták ki hogy családtag az elkövető
-
válasz
perempe #122371 üzenetére
A mintavételre vonatkozó fejtegetés (nyál vs garat vs széklet) tényleg megdöbbentő volt. (Mármint hogy ha a háttérhatalom tényleg egy DNS adatbázist szeretne építeni a teljes népességről, akkor miért pont a Covid (PCR) tesztekre utazna (amit a népesség elenyésző töredéke csináltatott meg), miért nem pl. a vérvételre (amin viszont szinte mindenki átesik élete során)? Azon is eltöprengtem, hogy mihez kezdenek a begyűjtött mintákkal: van valami titkos bunker, ahol elfér 8 milliárd minta, vagy van megfelelő kapacitásuk (és emberük), hogy minden mintát kapásból elemezzenek?)
-
Disk4mat
csendes tag
válasz
perempe #122371 üzenetére
Ember! Ne gyere nekem egy elmebeteg sarlatán videójával. Nesze néhány mondat Pócstól:
- A covidot az 5G-vel kapcsolják be, és összefüggásben van a Chcmtraillel.
- A covid vakcinákat kapott emberek közelében mobiltelefonon lehet látni, hogy "brútúsz" (igen ő mondta így) eszközök vannak a közelben, vagyis csipp van az oltásokban.
- Az isten teremtette immunrendszernél semmi sem erősebb
- A pápa cipője gyerekek bőréből készült...Lehet hogy te szeretsz elmebetegeket hallgatni, de én köszi kihagyom. Légy oly kedves ezekkel a szarokkal menj a vajákosasszonyok topicba, vagy a neurológián mutogasd , hátha felfigyelnek rád, a modit meg megkérném, hogy a az ilyen retardált kontentet bannolja a világból.
-
Disk4mat
csendes tag
válasz
perempe #122369 üzenetére
Gratulálok, sikeresen linkeltél ide köztudottan hibbant konteópápákat.
Egyébként:
Alternatív valóságba kerültünk: a háttérhatalom a Covid-oltásokkal génmódosított emberek lelke feletti tulajdonjogért harcol -
perempe
veterán
-
perempe
veterán
válasz
LuckyL #122367 üzenetére
AZ-t már nem adnak szerintem sehol se. Idáig az említett szurkolóhoz hasonló
esetről csak fórumon olvastam, most hallottam ilyet először első kézből.A rendelkezésemre álló adatok alapján én úgy vélem, hogy pl. a Pfizer esetén a
kezdeti szériákkal lehetett baj, ill. a fiatal férfiak esetén nem volt sok értelme. -
válasz
perempe #122365 üzenetére
amikor maga az oltás kampány ment, én is írtam itt a topikban hogy főleg idősebb rokonok sorban rosszul lettek tőle, korábban működő gyógyszerek már nem működtek
azóta viszont mindenki rendbe jött szerencsérekiváncsiságból többször utánaolvastam azóta, kategórikus hazugságnak tűnik számomra hogy bármilyen hosszútávú mellékhatása lenne
sem ismerősi körben tapasztalat, sem hiteles forrásból nincs erre semmiféle adatén is oltásellenes voltam, amikor már a 3-4ik variáns volt, az ellen világosan látszott hogy semmi értelme beadatni, viszont szerencsére semmiféle félelem nem igazolódott hosszútávú mellékhatásról
(amikor friss volt a vírus, akkor támogattam, hogy aki hozzáfér adassa be, akkor még működött-legalábbis a pfizer, a kínai az halottnak egy csók volt az elejétől) -
válasz
perempe #122363 üzenetére
1. Oltástól lehet szívizom gyulladást kapni, de ritkán: pl. 2020 decembere és 2021 októbere között 192,4 millió ember kapott összesen 354 millió mRNA oltást, és közülük 1626 potenciális szívizom gyulladásos esetet találtak (a VAERS-ben). (Kb. minden 118 ezer ezer oltottra jutott 1, de fiatal férfiaknál ez az arány magasabb.) [forrás]
2. Az eseteket leggyakrabban a második oltás utáni hét napban jelentették. (forrás mint fent).
3. A covid fertőzés 15-ször nagyobb valószínűséggel okoz szívizom gyulladást, mint az oltás.
4. A statisztikák szerint 2023-ban gyakorlatilag már senki nem oltatja magát, ugyanakkor az év első felére (és 2022-re) az volt jellemző, hogy a lakosság 1-3%-a folyamatosan fertőzött volt (ONS mérések szerint).
5. Bronny James oltási státusza nem ismert. Azaz tudjuk, hogy népszerűsítette az oltást, de hogy ő maga kapott-e, azt nem. (Ha kapott is, elég valószínű, hogy évekkel azelőtt.)
6. 2014.17.01 és 2016.06.30 között (azaz 24 hónap alatt) 132 szívrohamot regisztráltak iskolai vagy egyetemi sportolók között (84%-uk férfi, 30%-uk kosárlabdázó).
7. Éves átlagban minden 50-80 ezer fiatal sportoló közül egy meghal "hirtelen szívhalálban" (sudden cardiac death - nem ismerem a magyar szakkifejezést). [forrás]Külön nem jelölt források: [link] [link]
Az Astra vakcinához köthető rögösödési esetekre (köztük halálozások) is az igaz, hogy a covid fertőzés sokkal nagyobb arányban okoz ilyeneket, mint az oltás. Szóval aki fél az oltástól, annak sokkal jobban kellene félnie a fertőződéstől. (És ha ne adj isten, valami probéma következik be, akkor nem csak az oltást kellene hibáztatni, hanem az oltás előtti és főleg utáni fertőződéseket is, beleértve a lábon kihordottakat.)
-
perempe
veterán
válasz
LuckyL #122364 üzenetére
Tegnap együtt utaztam a buszon egy hatvani szurkolóval, akin Újpest mez volt, 23:15-kor indult a buszom. AZ-t kapott, szeptemberben lesz agyműtéte, most még talán meg tudják menteni. Kérdeztem, hogy mást is érintett-e, ő azt mondta, hogy 12 ember volt benn ezzel. Talán a nagymamájáról mondta, hogy rákot kapott. Mesélte, hogy azért ment bele, hogy utazhasson, dolgozhasson.
Why are they all suddenly getting this?
---
A Margitszigeten voltam Nadine Sierra-Francesco Demuro koncerten, az Árpád-hídon mentem gyalog a 26-os busz a villamosig, egy őrült motoros száguldozott, amikor a villamosra vártam a megállóban a Népfürdő utcánál. -
perempe
veterán
-
válasz
perempe #122360 üzenetére
Bocs, szerintem már csak én követem ezt a topikot, ezért nekem jut az ünneprontás nem túl hálás feladata.
A második link műfaja szerint "levél", és arról szól, hogy a VAERS dániai megfelelőjében ha oltóóanyag köteg azonosító alapján csoportosítjuk a jelentéseket, akkor eltérő relatív előfordulási gyakoriságokat lehet felfedezni. Sajnos a VAERS típusú adatbázis eleve nem jelent semmilyen okozati kapcsolatot az oltás és a jelentett "mellékhatás" között, illetve a levél írója semmilyen egyéb szempont szerint nem vizsgálta a jelentéseket (pl. időben), emiatt ebből legfeljebb annyi jön ki, hogy "ez nagyon érdekes, esetleg meg lehetne rendesen vizsgálni, hogy akkor itt most tényleg van valami összefüggés, vagy csak vaklárma". (Ezt a szerző írja, nem én: "Owing to these inherent limitations, signals detected by these systems must be considered to be hypothesis-generating and generally cannot be used to establish causality.")
Az első link egy YouTube videó, ahhoz nem tudok hozzászólni. (A #122359-ben szereplőt ugyanettől az előadótól viszont szokásommal ellentétben átpörgettem: a bácsi fél órát beszél, és nem mond semmi konkrétumot. Ez lenyűgöző teljesítmény, de csak egyszer érdekes...)
-
perempe
veterán
Viral Vaccine paper
Batch-dependent safety of the BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine
Egy német képviselőnek volt olyan sejtése, aki orvos is, hogy nem mindegy ki mit kapott, a weblapján próbált gyűjteni a sorozatszámokat. Naná, hogy neki volt igaza. -
perempe
veterán
Astonishing rise in atrial fibrillation says BHF. Röviden annyi, hogy 10 év alatt másfélszeresére nőtt a pitvarfibrillációs esetek száma náluk (British Heart Foundation), kb. minden 45. embert érint. (EKG alapján könnyen diagnosztizálható.) Csak találgatni lehet, hogy melyik évben nőtt meg ennyire, nincs megadva. Mivel lehet összekötni? Annyi biztos, hogy vérrögök kialakulásának és agyvérzésnek nagyobb az esélye az ebben a betegségben szenvedőknek.
A videókat egy nyugdíjas ápoló csinálja, akinek PhD-je van.
-
perempe
veterán
German Pathology (Dr. Campbell)
Arne Burkhardt patológus kutatása. -
perempe
veterán
-
nagylaci6417
aktív tag
Elismerték: pontatlan volt az adatközlés a koronavírusban elhunytakkal kapcsolatbaAz Adatvédelmi Hatóság megállapította, hogy pontatlan volt az adatkezelés a koronavírus-járvány alatt Magyarországon. A halálozási okra vonatkozó adatoknak például több mint a harminc százaléka is hibás lehetett - hangzott el az RTL Híradóban.
Az adatkezelés kapcsán számtalan nehézség és probléma merült fel – állapította meg a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság. "Megállapítható, hogy a Covid-járványra nem volt felkészülve az az informatikai rendszer, ami a fertőző betegekre vonatkozó adatok kezelésére vonatkozik. 2019-ben 55 ezer körüli bejelentés érkezett ebbe a rendszerbe, 2021-ben pedig már több mint kétmillió. Nyilván ezt a fertőzőbeteg-regisztrációt nem úgy találták ki, hogy egy világjárvány be fog ütni" – magyarázta Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke.Az NNK azt is elismerte az Adatvédelmi Hatóság vizsgálata során, hogy magas hibaszázalékkal került a rendszerbe a Covid-fertőzöttség, mint halálozási ok. A hibás adatok száma a harminc százalékot is meghaladta. Például olyat is koronavírusban elhunyt személyként rögzítettek, aki fertőzött volt ugyan, de egyébként bizonyíthatóan öngyilkos lett – mondta a műsorban Ujhelyi István európai parlamenti képviselő. -
-
GEPESZ66
veterán
Mi a mostani szabály?
Ha covid-os vagyok,akkor maszkot húzva kimehetek a lakasbol az utcára. -
laszlohu
addikt
Nemrég olvastam egy sztorit, hogy xy - nak kb 400 napja covid pozitívja volt, és kiderült, hogy lappangott egy szervében a vuhani vírusvariáns, csak speciális antitest, ellenanyag terápiával lehetett meggyógyítani.
-
válasz
MaxxDamage #122344 üzenetére
-
-
kpityu2
őstag
válasz
MaxxDamage #122342 üzenetére
Azi-Sandoz teljesen szokványos bakteriális tüdőgyulladásra felírt antibiotikum, rutinszerűen adják ilyen jellegű panaszoknál. A tüdőröntgen nem gáz, a mai korszerű számítógépes röntgeneknek nagyon kicsi dózissal működnek.
-
válasz
MaxxDamage #122341 üzenetére
Labor + mikrobiológia eredmény meg is lett.
Háziorvos szerint nincs "új" fertőzésem.
Ettől függetlenül az Azi-Sandoz 500 mg-t szedjem csak -9 napig napi 1???-(valaki szedett már ilyet?) mert ez a bajom tenyleg COVID-ból maradhatott vissza....
2 hetente tüdő röntgenre járok, az nem gáz/egészségtelen?
-
Nálam Medrol kúra ma járt le, az immunerősítőt 10 napig szedtem (20 nap szünet után újra 10 napig szedem) és ma voltam kontrol (tüdő rtg.-n) meg fődokinál és az eredmény nem a legjobb...COVID utáni valami lehet (nem értek hozzá)
Ezt írta fel:
Azi-Sandoz 500 mg napi 1 tbl (III)3 doboz , egy dobozba 3 szem van, tehát 9 napig szedhetem.
Mielőtt elkezdeném szedni, mennem kell mikrobiológia meg sima laborba is, de doki mondta a mikrobiológiába menjek és ott megcsinálják a sima labort is. Asszem holnap reggel ezt le is tudom.2 hét múlva kontroll.
-
IRO21
aktív tag
Nézz be a konteósokhoz is, ott ősszel már volt erről szó!
A kolléga a kapott oltását a gyártókód ellenőrzése alapján BA4/5-nek gondolja. -
-
zolisx4
őstag
válasz
Dorian #122332 üzenetére
Nekünk itthon mindenkinek 5 oltása van ,most a lányom hozta haza ,vagyis rá fogtuk mindenki pozitív lett, most ez a 3. alkalom össze szedtük ,anyum aki 72 éves na neki semmi tünet , nekünk pici izom ,ízületi fájdalom és kész, semmi komoly ,nem számít szerintem mennyi oltásod van elkapod , .
-
UHHH
őstag
Sziasztok! Aki kapott pfizer-t, az esetleg érdekességképp megírhatná priviben, hogy mi a LOT száma s hol/mikor kapta, s "utánafigyelek", hogy "mi ellen véd" (melyik variánsokkal szemben). Pl: LOT GA4246 Szeged 2023.01.16. Nesze neked GDPR!
Köszi!
-
Dorian
félisten
Kollégám tegnap oltatott 4.-szer, előtte 1 év eltelt a 3. óta. Panaszkodott, h eléggé fáj a válla.
Kolléganőm koráan 2 v 3 oltást kapott, át is esett, most megint covidos 1,5 hete jó szarul van, hidegrázás meg minden.
De a nagyon sokan torokfájás-nátha-köhögéssel esnek át, vagy azzal sem. 12.30-án voltak nálunk vendég egész nap együtt, másnap szagvesztése volt + tesztet produkált de 2-3 nap múlva már dolgozott. Mi nem tapasztaltunk utána semmi tünetet.
Szóval totál más lefolyások vannak. -
válasz
LuckyL #122329 üzenetére
Talán a másik topikban találsz olyat, aki nemrég vett fel variáns oltást - ugye kicsit az összetétel is változott az 1évvel ezelőttihez képest. Nekem továbbra is az az elméletem, hogy nem jó, ha túl közel van egymáshoz két oltásdózis és emiatt volt a rakás oltási reakció sokaknál a 2.dózis után.
#122330: szuper dolog, hogy a covidra jól reagálsz
. Viszont a szerencse forgandó, egy későbbi változat már lehet problémásabb lesz, úgy egy év múlva mindenképp visszanéznék a "piacra", hogy milyen variánsok és oltások vannak. Most így átesés után tuti nem vennék fel semmilyet.
A bacikra oda kell figyelni, pl nincs-e valami külső forrás, ahonnan folyamatosan kapod (légkondi?). -
válasz
LuckyL #122329 üzenetére
Elképzelhető.
Olyan tudja ezt aki volt oltva mostanába, én 1x sem eddig.
/csak Prevenar és Pneumovax/
Közbe kiderült, hogy olyan baktérium van bennem és éled újra mindig, melyre az nincs vagy nem volt hatással...Az is érdekes, hogy voltam év végén koronás és csak Neo Citrán meg Rubophen 500 MG volt a gyógyszer amit szednem kellett...meg 1 hétig sehova nem mehettem.
-
válasz
MaxxDamage #122327 üzenetére
rosszullét van még utána, vagy ilyen többediktől nincs már semmi oltás után?
-
-
Ezeket az oltásokat mèg mindig ingyen adják?
Azt se tudja senki milyrn varians van, csak felvesztek valamit? Van ennek egyaltalan ertelme? -
válasz
Dorian #122323 üzenetére
Omikronosat, de vagy 6verzióval korábbit ("ba.1", amikor már volt ba.2, ba.5, be, bf, bq, xbb útközben jó nagy ugrásokkal). Én kb 2 hete erősen covidgyanús voltam: magas láz, íz+szaglásvesztés 2 napig de 2 antigén teszt is negatívra jött ki, úgyhogy kihagyom (2 oltásom és egy igazolt omikron átesésem van korábbról).
-
Qtya123
őstag
válasz
Dorian #122323 üzenetére
Lehet, hogy kicsit megindult valóban.
Munkatársaim jó 60%-a beteg volt mostanában. Szilveszterkor voltunk rokonoknál, barátoknál, ott is ez volt az arány. Majd visszajöttünk, aztán azok is mondták, hogy megbetegedtek, akik akkor még rendben voltak.
Egyedül szüleim, plusz én úsztam meg, feleségemnek is kapar pár napja a torka.Nem tudom, hogy ezek közül mennyi covid és mennyi sima megfázás. Tesztet senki nem csinált és olyan húde rosszul nem volt senki sem, még a 84 éves nagymama sem. Enyhébb és közepes megfázás volt általánosságban a tünet, csak az tűnt fel, hogy hirtelen nagyon sokan lettek azok kb egyszerre, más-más baráti/rokoni/munkatársi körből.
Szerintem pánikra semmi ok.
-
Dorian
félisten
Sziasztok, nem követem mostanában a covid -témát, de úgy tűnik, kezd megint berobbanni.
Most Omikron specifikus oltást adnak ha jól tudom, de egyáltalán omikron az még ami terjed, vagy már más alfaj? 4. oltás javasolt jelenleg? -
-
kpityu2
őstag
válasz
MaxxDamage #122318 üzenetére
Van több is, asztmával kombinált is. Csak írd be a facebook keresőjébe, hogy COPD és feldobja őket.
-
-
kpityu2
őstag
válasz
MaxxDamage #122316 üzenetére
Dohányzást sürgősenazonnal abba kellene hagyni. Anyukám 50 év után tette le amikor egy influenza hazavágta a tüdejét, COPD-s, oxigénes. Ne várd meg amig eljutsz erre a szintre. A füstben lévő szemcsék gyulladást okoznak. Az NAC jó hurutoldó és antioxidáns (gyógyszertárban ACC néven fut méregdrágán). Salvusvizes inhalálás is segít ( házilag elkészítve sokkal olcsóbb). Reflux nincs? Van a COPD-seknek csoportja és weboldala, nézelődj, hátha mondanak hasznosat.
-
kpityu2
őstag
válasz
MaxxDamage #122314 üzenetére
http://pharmaonline.hu/gyogyszerek/cikk/korlatozna_az_ema_a_bakterium_lizatumok_alkalmazasat
Ezt az immunerősitést nem értem, amiket olvastam cikkek abban pont amiatt aggódtak, hogy a folyamatos virusterhelés kimeríti az immunrendszert. És akkor egy ilyen szer aminek az a funciója, hogy bakteriális antigénnel bactassa azt... de nem vagyok orvos, nyilván a szakemberek tudják mit csinálnak. Egy ilyen hosszan tartó immunbetegségnél talán érdemes lenne más dokival is konzultálni. Lehet, hogy inkább egy kis pihenésre lenne szüksége az immunrendszerednek.
-
Valaki ismeri a Broncho-Vaxom OM 30 db kapszulát?
Főorvos szerint a COVID legyengítette az immunrendszert, ezért most ezzel felerősítjük (30 napig kell szednem napi egyet) mellette Medrol 32 mg 5-7 napig (tünettől függően) aztán 5 napig 16 mg + Esomeprazol 40 mg / napi 1.
Meg Symbicort Turbuhaler + Bretaris Genuair szipkák (ezt fél éve használom asztma miatt...)
Milyen Asztmára lehet kérni/kapni adókedvezményt/támogatást?
2019 óta küzdök ezzel a sok tüdőgyulladással amit asztma okoz(hat) vagy vált ki.. "Baktérium" , meg be vagyok oltva Prevenar meg Pneumovax oltással is. Fél évet minimum voltam össz. táppénzen ez miatt...már tele a hócipőm! Vagy elégedjek meg azzal, hogy a 2 szipkára kaptam 1 évig kiemelt támogatást (-90%) ? -
johan.de
újonc
Találtam egy nagyon jó cikket arról, hogyan védekezhetsz a Covid ellen, és hogyan erősítheted az immunitásodat. Ez tényleg egy nagyon hasznos cikk, érdemes elolvasni. Rengeteg jó információt tartalmaz. Cikk: https://www.azeta.lv/padomi-un-raksti/slimibas-simptomi-un-arstesana/organisma-stiprinasana-un-slimibu-profilakse/farmaceita-viedoklis-par-covid-19
-
Ma voltam a háziorvosnál és kértem TP-s papírt, hogy a Decembert le tudjam igazolni majd Hétfőn a cégnél és el legyen számolva.
7-es kóddal írta és úgy is maradtam benn a rendszerbe. -
válasz
#76500480 #122309 üzenetére
Én is úgy nézett ki jobban lettem, aztán éjjel nem úgy ébredtem és ma az antibiotikum is ki lett váltva és el lett kezdve a szteroid mellé és ha nem jönnék helyre jövő szerdára, vagy nem lenne érdemi javulás, akkor mehetek megint a kórház/tüdőgyógyászat
Szipkákat is bele számolva, megint 10+ gyógyszert szedek /nap
-
törölt tag
Sikerült elérni telefonon a háziorvost.
Egyedül van az asszisztens, állandóan foglalt(félre rakják a telefont mint a kórházban…
) délutános masik orvos asszisztense felvette legalább és átlépett háziorvosunk mappájába írt fel Sumamedet.
Szerinte a gyorsteszt sokszor negatív eredményt mutat, ill. ő a többszöri COVID fertőzés után mindig maa tünetet produkált.
Egyre gyanúsabb, hogy ez nem megfázás. Fanta szeletből a túrón és kakaós tésztán kívűl csak a savanyú narancsot éreztem, többi sütinél meg az édesség mértéket. Család 3-ok tagja 5nap után kapta/kapja el tőlünk… Én már lábalok ki belőle de par új szimptóma azért előbukkan
szédülés, hirtelen halláscsökkenés, homályos látás, látótérben tárgyak közeledése-távolodása
-
ariel96
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valamit arról, hogy ötödik oltást lehet kérni? -
törölt tag
Ma adok egy esélyt a tesztcsíknak ami 3. lesz aztán feladom.
2021 március brit COVID fertőzés utána két nyári Astra, 2022 jan. Pfizer.
Az alfa délutáni 37,4 hoemelkedést mutatott, égő gégét mély légzésnél, sétánál 120as ill. 70-80 nyugalmi pulzust(sport szív-nyugalmi 40korul volt előtte)Mostani fertőzés amit nem tudom hogy mi komolyan ledöntött.
4-5 inkubacios nap, váltakozó tünetek, rekedtség, orrfolyás, ugató, sárga köpetes köhögés, intenzívebb légzésnél(gyaloglás, kondi) “szétégő szegycsont” ami melllkasra sugarzik. Nyilván én is tettem róla [tunetek jelentkezésél legrosszabb spo értékek, utána 99-100%] hogy súlyosbodjon, meg ott van az a rengeteg vírus pl RSV ami az alsó légutakat szereti, de nem zárnám ki ezt az “omicront”. -
-
-
válasz
MaxxDamage #122300 üzenetére
Mivel voltak/vannak légúti tünetek is, így én fixen pozitívnak tekintem.
A tájékoztatóban is az van, hogy a vonal intenzitása függ a "telítettségtől" is.
Plusz nem reggel csináltam, hanem este, de figyeltem, hogy kb. 1 órával előtte ne egyek-igyak.
De igazából nálam nincs olyan igazán komoly tünet, de a C és D vitamin adagon emeltem, plusz pöffenttek párat naponta a tavalyról maradt Allergodill-lal.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HP notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest