- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachoHUN
senior tag
válasz
venember83 #226967 üzenetére
Ilyet se láttam még, hogy valakit egy ilyen távoli felvétel alapján kiállítsanak... Emberhátrányban viszont nagyon beszartunk. Persze a védelem már így is szedett-vedett volt, de Kalulu kiállításával gyakorlatilag egy középhátvédünk maradt..
Küzdöttek a srácok, de borítékolható volt az egyenlítés.
Hajrá Atalanta hétfőn. Aztán a két meccset be kell húzni... -
Iramirez
aktív tag
válasz
venember83 #226965 üzenetére
Aminek lehet örülünk?
-
venember83
nagyúr
válasz
IreN!CuS #226966 üzenetére
Vagy Vecinónak. Elnézést, de rohad idegesítő, hogy norrmális felvételt nem láttunk, de Kalulu pirosat kap ötvenakárhányadik percben, miközben már eleve alig van védő, plusz Yildiz balfaszsága miatt eltiltott, Koop és DL semmire sem jó, amikor egészséges sem, s ráadásul még a 97. percben egyenlít is ez a borzasztó Lazio. Szóval én kérek elnézést, miközben ez már a Juve 16. döntetlenje idén, szóval olyan nagyon nem kellene meglepődnöm, de nyilván hülye vagyok, s valahogy azt várja az ember, hogy csak behúzza a csapat a meccset. Na mindegy.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83 #226965 üzenetére
Bocs , várnom kellett volna még pár percet
-
vans?
őstag
Arminia Bielefeld! Feljutott a csapat a Bundesliga 2-be
Ket het mulva kupadonto Berlinben, mi kell meg?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83 #226959 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #226961 üzenetére
Arsenal BL győzelem + Arsenal 5. hely esetén lett volna olyan forgatókönyv hogy 7-en indulhattak volna
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #226957 üzenetére
Az Arsenal BL győzelem kellett volna hozzá, vagy még Cofi pontokból nem lehet kihozni azt a +1 indulót?
Csirkéknek drukkolok, Posztekoglu maradjon meg legyen valami kupa a Csirkeólban, ha már idén HKane-nek is sikerült.
Érezzék United-ban, a kupa speciális EtH hiányát! -
venember83
nagyúr
Nem elég jó a szemem, mit láttak Kalulunál? Vicc ez a piros, de nem meglepő alapvetően. Az ilyen meccseket szokta elszúrni a Juve, előre a döntetlenrekordért.
-
mephi666
nagyúr
Gera mit érezhet ilyenkor, amikor a srácok dobnak olyan átadást, aminél ő rosszabbat bebaszott a 'poolnak meg unitednek (akár ollózva is), Katona meg 5ös sarkáról kirúgja a stadionból...
....na erre 2-1... jöhet az nb2
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226954 üzenetére
...nagysegíccségezamagyarcsaládoknak
...kínvallatásra ennek az MTK-KTE meccsnek a felvételét is jól lehetne használni
ui: hatttalmas Soton vótmá?
-
grizlisandor
veterán
Végre Vitya bácsi megreformálja a mennyei megyeit is!
Gyere haza magyar focizni!
-
Kóklerék a tökutolsó ellen elbukják a bronzot?
-
Cartevo
őstag
A ló kiesik.
A Loki esik.
Bár a ló inkább Kecske(mét), tehát a másik kieső.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
venember83 #226943 üzenetére
Naja erre az eredményre nem számitottam.Felvet kérdéseket, hogy mi változott Milanó pirosabbik felén.
-
csemege86
tag
válasz
pendre54 #226947 üzenetére
Jogos, ezt nem tudtam.
Igen, ezt akartam még hozzáadni a kommentemhez, csak már nem lehetett szerkeszteni. Hogy szokta olvasni a hozzászólásokat. Pedig semmi értelme, csak magának árt vele. Mondjuk vicces elképzelni, ahogy ül otthon üres óráiban a laptopja fölé görnyedve, miközben az nso kommentszekciójából bőszen copy-paste-eli a tomtattoo meg onlyunited fanok hozzászólásait google translate-be magyar-olasz beállítással
Kéne csinálni egy ilyen képet, csak én nem értek hozzá.
-
válasz
csemege86 #226946 üzenetére
Hát ha igazak azok a pletykák, miszerint Rossi olvasgatni szokta, a különböző fórumokon a drukkerek bejegyzéseit, és ezek kúrják fel az agyát, akkor meg is érdemli a sorsát.
"a 344464567456 fősre duzzasztott vébére csak kijutunk" Ezzel kapcsolatban meg csendben megjegyezném, hogy a plusz 16 db helyből, az európai régió, mindössze 3 helyet kapott csak fixen. 2022-ben volt 13 hely, 2026-ban meg lesz 16 hely, miközben például Afrika esetében kb. megduplázták a helyek számát, de arányaiban a többi kontinens is jobban járt, mint Európa. [link] Szóval, csak a létszámemelésre hivatkozva, még mindig nem lenne magától értetődő a VB-re való kijutásunk, mert ez nem ugyanaz a szitu, mint amikor az EB létszámemelésre lehetett hivatkozni, a kijutást illetően. -
csemege86
tag
válasz
pendre54 #226936 üzenetére
"amúgy mibe fáradt volna el" - Mentálisan a folyamatos kritikáktól, mert egy olyan nemzet válogatottját irányítja, ahol 10 millió önjelölt szövetségi kapitány van, aki mindig jobban tudja, mint a Signore. Soha sehogy se jó semmi. Természetesen bele lehet ebbe fáradni, kikezdheti az ember mentális egészségét, ha olyan típus. Rossinál mondjuk én fele-fele arányban érzem, hogy jogosan emlegeti fel ezeket sértettségében időről-időre, meg hogy csak hisztizik. Meg néha ugye belengeti, hogy nem muszáj neki itt szöv.kap.-nak lennie. Amit viszont nehezen vesz be a gyomrom, mikor erre utalgat. Menjen vagy maradjon, de ne lebegtessen. Nyilván ez most a hosszabbítással megoldódott, bár ki tudja meddig.
Nekünk minden világesemény, és minden oda vezető rögös út kritikus időszak. Néhány rosszabb eredmény, aztán könnyen borulhat a bili, bármelyik oldalon. Azért remélem, hogy a 344464567456 fősre duzzasztott vébére csak kijutunk.
-
válasz
Soulfly842 #226922 üzenetére
a leverkusen bejelentette már, hogy alonso elhagyja a csapatot a szezpn végén, így ezt én már fixnek veszem. bízzunk a legjobbakban
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #226943 üzenetére
melyiknek nagyobb szerinted az esélye, hogy látod, a juve negyedik helye hogy meglesz a bajnokságban, vagy az inter scudetto-ja és bajnokok ligája győzelme?
-
mephi666
nagyúr
....ma esti kérdés: milánói szósz vs bolognai ragu?
-
válasz
Napfénysüti #226935 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy fáradt, avagy nem (költői kérdés: amúgy mibe fáradt volna el ?), egyszerűen erre a posztra jelenleg, nincs másik elfogadható edző helyette. A magyar mennyei edzők közül, egyenesen istenkáromlás lenne bárkit is oda tenni, akik ugyan magyarok, de nem itthon csináltak karriert, mint pl. Lőw, vagy Dárdai, azoknak meg esze ágában sincs elvállalni.
Tehát maradnának a külföldiek, de az elmúlt 15-20 évben, egy-két alkalommal már megégettük a szánkat, hogy olyan külföldit hoztunk, aki korábban nem dolgozott itt a magyar mennyeiben, így nem is ismerhette az itthoni viszonyokat.
Rossira ez nem igaz, mert ő azért klub szinten is lehúzott nálunk pár évet, nem is eredménytelenül, mire szövetségi kapitány lett. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Soulfly842 #226923 üzenetére
Ez jó hír most vagy nem?
Én annyira nem vagyok otthon a válogatottunkban de nem fáradt el kicsit? -
venember83
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
Sokba lesz ez a magyar családoknak, ha jövőre ki kell baxni...
-
BenHans
addikt
válasz
mephi666 #226930 üzenetére
Régi ismerőse, barátja, Giuseppe Pagano atya egy interjúban árulta el róla, hogy szeret autót vezetni, szereti a baseballt és a futballt és nagy AS Roma szurkoló.
"Ama guidare la macchina, lo farebbe per ore, ama gli sport, andava allo stadio volentieri e nel calcio è un grande tifoso della Roma. L'ho sentito dopo la partita Roma-Fiorentina. Gli ho detto scherzando: 'La vittoria della Roma è il primo miracolo di Francesco dopo la morte'" -
BenHans
addikt
válasz
venember83 #226914 üzenetére
♥ ...és romanista ő is.
-
atee_13
őstag
válasz
venember83 #226926 üzenetére
Engem azért lepett meg a pool, ha valóban tett ajánlatot a játékosnak, mert kiöregedő magasfizetéses játékos nem tudom hogy illik a képbe. De nyilván, ha volt is ajánlattétel nem tudom a fizetés mértékét. De meg lennék lepve, ha valami vállalható összeget kért/kérne.
-
DeathAdder
veterán
válasz
dehát könnyezni kéne a meghatottságtól hogy 1,5 év helyett 2,5 évig maradt leverkusenben
-
Cs1csó
titán
válasz
Mivel jobb nincs....
-
cyberkind
félisten
válasz
Reméljük Huisjen is jön ezzel együtt, hiába drága Pérez szeriunt, fiiatal, jó és spanyol, pont ami nekünk kell.
-
Soulfly842
addikt
A Marca szerint:
A Real Madrid már megegyezett Xabi Alonsóval – sajtóhír -
atee_13
őstag
válasz
Soulfly842 #226918 üzenetére
Alapjában igen, de mivel lejáró szerződésű szabadon tárgyalhat. Mit pl TAA-is.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #226918 üzenetére
...persze, épp ezért félek, hogy nem lesz Kerkezünk, mert túl hamar pletykáltak róla
...és amúgy már elvileg KDB is leszögezte, hogy másik pl csapathoz tuti nem megy, így akkor nincs is több kérdés...
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #226916 üzenetére
olvastam én is ilyet... meg olyat is hogy KDB régóta szimpatizál a 'pool-lal... másik oldalról meg olyat is olvastam, hogy egyértelműen kijelentette: "nem fog másik pl csapathoz igazolni" ...szóval bármi is lehet...
más oldalról: kellene nekünk egy pályája csúcsán túl lévő, újabban egyre többet sérülő KDB, amikor van többek közt egy Szoboszlaink, Maccánk és Gravenünk középpályára?
-
atee_13
őstag
Debröjnének ajánlatott tettünk?
-
csemege86
tag
Nem tudom, volt-e valaha olyan, hogy egy európai kupadöntőben a két résztvevő a saját bajnoksága 15. és 16. helyezettje...
-
-
yanna
addikt
válasz
grizlisandor #226908 üzenetére
Lestünk is sógorral, hogy a Tv műsor mást mutat.
-
yanna
addikt
válasz
grizlisandor #226906 üzenetére
M4-en nálam a Tottenham van most.
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226904 üzenetére
...az vicces lenne a hétvégi eredmény után
...kár, hogy csak a csirkék meccsét lehet nézni, ami totál nem érdekel... pluszba ott van pöcsorrliszon
dickford és a paplanszájú együtt nincs olyan ellenszenves, mint ez a gettószökevény majom
...kéne 2 gyors norvég gól, hogy ne akarja már a purgatórium az 5. perctől kezdve húzni az időt
-
mephi666
nagyúr
...most nézem hogy Solanke a 'poolban is járt... kb annyit játszott, hogy el is felejtettem
neki kellett volna több időt adni és akkor lehet spórolunk egy Darwint
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #226901 üzenetére
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #226893 üzenetére
Látod, az Inter sem nyert még ott
lehet ő ott újonc nyertes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Escape from Tarkov
- Fotók, videók mobillal
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest