-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonix232
aktív tag
Na ez fura...
Vettem pár terás vinyót, de mivel RAID0-t nem lehet bővíteni, úgy voltam vele, akkor nullázuk ki, jöjjön a 6.1.
Meg is volt, de valamiért az alap rendszer taskok (user hozzáadás, docker image letöltés, stb.) lassúak. A net sebessége tökéletes, a letöltéssel nincs gond, de kb. minden amit a syno saját felületén intézek, jóval tovább lódingol.
Valaki más is tapasztalta ezt?
Konfig:
- MSI B250I PRO alaplap
- Intel Pentium G4560 processzor
- 8GB RAM
- 8GB boot USB (tudom overkill, de nem nagyon kapni kis kapacitású USB3.0 pendrive-okat)
- Merevlemezek: eddigi 2x HGST HTS72101 1TB 32MB, 2x WD RE3Annyi változott a két új lemezen kívül, hogy RAID0 helyett JBOD-ban vannak a lemezek a jövőbeli bővítés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- macOS PC-re
- Formula-1
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest