Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Nem volt most semmi infó a CrossFire X-ről, az ugye még készül azért?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
Andy Robinson on Twitter: "Should have a big Xbox story within the hour" / Twitter - írta 50 perce...
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Mirage
tag
Egyébként ez a Microsoft Flight Simulator ez mennyire lesz vajon játszható kontrollerrel? Ha már szimulátor gondolom a kezelése is bonyibb lehet...
Kipróbálnám, de csak a kontroller játszik mert egyéb cuccot nem nagyon tudok a konzolhoz dugni mert kanapéról játszok és nyílván nem a tv előtt ülök 10 centivel
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz craftsman01 #53394 üzenetére
Vagy igen, vagy nem.
Nincs semmi infó, de valszeg lesz..Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
craftsman01
senior tag
Battlefield,egér bill támogatásról lehet e tudni valamit.Remélem meglépik ha már a codba is van.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Bad Pritt
félisten
Conway Disappearance at Dahlia View Trailer
Ez is volt tegnap? Tökre nem rémlik, de érdekesnek tűnik.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Game pass-szel kapcsolatban lenne kérdésem. Nemrég fizettem elő az akcióban, amiről jött egy megerősítő email is, hogy sikeres volt. Ami érdekes, hogy bejelentkezve PC-n úgy néz ki, mintha csak sima előfizetésem lenne, nem Ultimate pass.
PC-ről van szó, de nem tudtam melyik topikba írjak. Köszi a segítséget..
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
Jaja, ez volt a lényeg, hogy F2P a multi, de te day1 megveszed
Akartam kérdezni, hogy köztársasági kreditet elfogadsz vagy csak helyi váltó felel meg?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #53378 üzenetére
GP-től függetlenül én akkor is megveszem, nekem megér 60 dollárt a sorozat, hogy ha ezzel is támogathatom a fejlesztőket. (MP tudom, hogy F2P, én összességében mondom)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
3L1T3
addikt
Forza Horizon 5 stream-be nem volt újabb gameplay csak beszélgetés, ha valaki lemaradt volna ne akarja pótolni!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Bad Pritt
félisten
Igen amúgy, azt hajlamosak az emberek elfelejteni, hogy baromi nagy cég az Insomniac, főleg annak tekintetében, hogy a marketing feladatokat az exkluzív szerződéseik miatt mindig a kiadó (MS, Sony, Oculus) látta el.
Nem vagyok benne teljesen biztos, de szerintem a két konzolgyártó majd' 40 stúdiója közül talán csak a 343, a Bethesda Game Studios meg a Naughty Dog nagyobb náluk létszámra.Ettől függetlenül nem lehet elvitatni tőlük, hogy egy effektív csapat a hírek szerint remek morállal és a saját motorjuk is parádés lehet a játékaik alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #53369 üzenetére
Megy egy Song of Deep-et (ami szerintem elég szar volt ), meg pár mobiljáték is belefért.
-
.LnB
titán
Nem. Na jó megkeresem, csak lusta akartam lenni.
Szerk.: Bright Memory
Közben az is megvan, hogy áttették a bemutatót 16-ra.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
3L1T3
addikt
válasz Wesder #53353 üzenetére
Insomniacon én is elvagyok alélva, DE!
2014 - Sunset Overdrive
2016 - Ratchet
2018 - Spider-Man
2020 - Miles Morales (DLC)
2021 - Ratchet Rift ApartCirka 350 emberrel dolgoznak. Akik a Sunseten dolgoztak utána pókembereztek cirka 4 évük volt rá. Akik Ratchetet fejlesztették 5 évig ültek a Rift Aparton.
Te is érted!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
.LnB
titán
Srácok arról a vagány FPS-ről nincs valami hír, aminek most nem jut eszembe a neve?! Scifi, csajszi a főhős, a képeken meg esik az eső. Na tudjátok, na..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
krx21
nagyúr
válasz hombre[EU] #53363 üzenetére
Nekem kimaradt, tehát várós, remélem jó lesz.
Valahogy én szeretem a felújított játékokat, kevesebb a hiba, jobb az optimalizáció, kiforrottabb… -
krx21
nagyúr
Most hétvégén jelenik meg a metro exodus enhanced edition…
Én benevezek rá… Várja még valaki? -
addikt
Kicsit nem követem a fórumot és 20 millió hsz. Ja, hogy E3.
A Stalker 2 nekem is várós.Go Gunners!
-
addikt
válasz Wesder #53356 üzenetére
Kíváncsi leszek hogy fogy majd. Bár lehet pont arra jó, hogy altassák még egy kicsit az embereket...mivel Diablo 4 -et egyik kanyarban sem látom.
Ráadásul elég megosztó. Van akinek túl retro. Van akinek meg pont azért tetszik, mert csak a látvány lett felújítva.
Én tuti megveszem.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
Tegnap mutattak 30 játékot, amiből 3 nem lesz day 1 gamepass. Bf-re, Far Cry-ra emlékszem, de mi volt a harmadik?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
Azért ilyen nagy az elvàràs, mert még az Insomniac is úgy adja elő magàt hogy 3 jàtékot hoztak össze 7 hónap alatt. (Igen, és az ezelötti 3 évet meg a szél fújta össze és làbat lógattak,) Szóval ha nekik ment, màsnak is kötelező ezt hozni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #53345 üzenetére
Épp meg akartam dicsérni a fotorealisztikus második képet, aztán leesett.
-
3L1T3
addikt
válasz Wesder #53349 üzenetére
Azzal sincs baj. Obsidian is kiszart magából a semmiből egy TOW amire senki se számított közben egy fut projektet ugye a Grounded és mellette készül az RPG meg a TOW2. Lassan emberfeletti képességeket várnak egyesek ezektől a srácoktól....
-
Wesder
félisten
-
EmThor
addikt
válasz hombre[EU] #53294 üzenetére
Szép a grafika, de gané a helyszín, putrifalva bádogvárosai, meg a koszos sivatag. Legalább a 4 évszakot meg is spórolták. Ázsia/Japánnak jobban örültem volna. 
Ja meg többet mutattak róla mint a Halo Inf single-ről, csoda ha kijön az is...
Starfield is 1.5 év.
Meg ledobnak egy hero shootert az Arkane-től.Obsidian talán hoz valamit.
Új dobozokról meg a Series S el is van felejtve, tegnap sesokat emlegették, Doom Eternal RT updatet megkapja egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
hombre[EU]
veterán
-
Peat76
őstag
válasz IntelKiller7 #53336 üzenetére
Köszi 😁 Addig folytatom a 4-et..😃
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Starfield
#Starfield Details
-Gameplay closer to launch
-1st & 3rd Person
-Alien races confirmed
-100's of hours of gameplay
-"NASA-punk": Grittier, more retro-style sci-fi
-Choose a background; "more hardcore RPG than we've done"Live-Die-Respawn
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Tudom valószínűleg hülye kérdés
Ha megrendelem pre-orderbe a Premium Forza 5-öt, akkor ha megjelenik majd gondolom úgyanúgy home-olhatom a gyereknek, mint bármi mást, ugye?Fully electric lifestyle!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elindult az Xbox Summer Game Fest Demo Event
Kipróbálható demók:
Arietta of Spirits - SGDemo
Black Book: Prologue
Button City SG-Demo
Cardaclysm: Shards of the Four Demo
Catlateral Damage: Remeowstered SGDemo
ConnecTank_SGDemo
Death Trash - SGDemo
Deathtrap Dungeon: The Golden Room Demo
Faraday Protocol - Summer Game Fest Demo
Get Packed Demo
JUSTICE SUCKS: RECHARGED Demo
Lake Demo
Lawn Mowing Simulator: Xbox Summer Game Demo
Paint the Town Red SGDemo
Princess Farmer Demo
Sable Demo
Strings Theory Demo
Tanknarok Demo
Teacup - Demo
The Eternal Cylinder SGDemo
The Riftbreaker: Prologue Xbox
The Strange Story Of Brian Fisher: Chapter 2 - SGDemo
Trigger Witch Demo
Wreckout_SGDemoLive-Die-Respawn
-
Peat76
őstag
A Telekom-nál rendelem elő a Series X-et, de jelenleg nincs, valakinek tapasztalat...sokat kell várni?
Az az igazság...PS-es vagyok, de ez a Forza Horizon 5 megvett, KKKKEEEELLLLL!!! A 4-et imádtam még volt egy rövid ideig One X-em....de ezz Brutális!! A legjobb PONT!!Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Steve1207
veterán
Azért várom majd a Flight Sim bemutatókat egy ilyen kócerájjal [link] Tuti nem vennék magamnak, de egyszer azért kipróbálnék valami komolyabb szettet. Az Ace Combat miatt meg várom a Maverick kiegészítőt nagyon, pár nap alatt végigjátszottam múltkor annyira tetszett, remélem itt se lesz túl komplex az irányítás.
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #53321 üzenetére
Jajaja, úgy tűnik, hogy fegyvereket, robbanó tárgyakat stb. magunkhoz tudunk húzni, de ellenfeleknél, fix felületeknél, járműveknél mi repülünk neki a célnak.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Extra infók:
- MCC féle battle pass lesz, de sosem jár le. Vagyis ha megveszed és a szezon végén nem tudtál valamit kiszedni, a következő szezonban is begyűjtheted.
- Zéró lootbox és semmi P2W tartalom
- A fizetős cuccok csak skinek
- Cross-progression rendszer PC és Xbox-ok között
-Teljes crossplay
-Visszatér a Forge és a Theater
-Academy módban lesznek botok a könnyebb tanulás végett
-A jövőbeli tartalmak készítésében a közösség véleményét is kikérik
-BTB módban a fegyverek a Halo 2/Delta Halo pályáján látottak módjára lesznek "ledobva"[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
Halo Infinite will offer a Battle Pass system
- Tons of cosmetic unlocks
- Battle Passes NEVER expire. Once purchased unlimited time to unlock
- New content, cosmetics, and gameplay every Season
- Customize weapons, armor, and vehicles
- NO Lootboxes, and NO pay to WinFincsi
Botos móka lesz benne sajàt privàt lobbyval?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #53316 üzenetére
Nem, de ezt már láttuk tavalyi videóban is a single részben, amikor Chief felrepült vele.
Live-Die-Respawn
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo Infinite | Multiplayer Overview
Kivették H5-ben látott dash-elést úgy tűnik. Nem baj, sokaknak nem tetszett. Personal AI dolog érdekes lesz, a többi meg classic Halo néhány újdonsággal. Szóval day1 vesszük.
Live-Die-Respawn
-
bilon73
aktív tag
rajottem mi a bajom az uj haloval.
hogy az artstyle rajzfilm es nem film.
-
Zoleee83
addikt
Aki tolta mindkettőt, Control Ultimate, vagy FC New Dawn?
Tudom alma vs körte.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hombre[EU]
veterán
várjunk, tegnap volt új TeamNinja játék bejelentés is?!
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin Nioh feat. FFLife, Uh, Finds A Way
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #53302 üzenetére
Ez sajna klingon nekem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #53297 üzenetére
Érdemes elolvasni az egész interjút vele, nagyon érdekes dolgokat mond, nagyjából minden lényeges pontot érint egy kicsit.
Pl.: The stamina bar exists in Elden Ring, but we feel it has less influence on the player overall. We wanted to make it feel less restrictive and contribute to that level of freedom more so than our previous titles.
Baromi kíváncsi vagyok erre a játékra, szerencsére már csak fél év...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG Ally
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest