Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
válasz h1mpi #101727 üzenetére
Bár csak aprón láttam pár "javított" (inkább gányolt) példányt, de utána nem voltak bizalomgerjesztők. Alsó plusz gombokra állítanám a helyedben. Illetve megemlíteném, hogy egy ideje már 2 év garanciát ad rá gyárilag az ms.
-
GalaHU
őstag
Hangzásra az imént említett Steelseries jobb mint az MS új fejese, a 7x-hez van külön vevő dongle (rádughatod bármire ami USB-s) de nincs BT vevő, a 9x csak Box-al megy, cserébe nem kell vacakolni külön vevővel, és BT-n keresztül is csatlakozhatsz.
A minőségért azért az MS-hez képest azért valamivel többet kell perkálni, bár a 7x nem tragédia.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
addikt
Én azt látom a többi helyen, hogy 1 van. Ami nem Alza.
Vagy van egy-két hely 2 évvel (1+1), vagy rossz a kiírás. Meg kell őket kérdezni. Én is vettem már náluk olyan cuccot, aminél nem jól volt feltüntetve a garancia. Csak abban az esetben fordítva, 2 helyett 1 év.
Mivel az MS is 1 évet ír, így sanszos az a jó.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
kory24
őstag
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy bluetooth-al csináltam. (de nem xbox adapter, hanem sima egyszerű kis adapter, de biztos megy azzal is, gondolom tud az is bt-t nem csak xbox wirelesst, mert ha csak xbox wirelesst tud, akkor lehet nem működik legalábbis egyszerre boxal meg pc-vel is)
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Pc-vel bt-n egeszen biztos, hogy komoly kesesre szamithatsz, mindegyik bt fules borzaszto, ha haklis vagy ra, viszont ugy tudom ehhez is lehet kapni ilyen dedikalt "dongle-t" amivel az xbox wireless latency-jet el tudod erni.
Szal tldr.: Bt-vel is megy, de azzal boritekolhato a keses, ajanlott a vevo hozza.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Wesder
félisten
Tegnap írtam pàr sort, de nem akarok senkit sem meggyőzni hogy vegye meg. Nem azért mert rossz lenne, hamem én nem merek fejhallgatót ajànlani, mert ami az ény igénytelenségemnek megfelel, az lehet hogy màsnak nem.
"Így 20 perc utàn azt mondom jó lesz ez, bàr egy kicsit talàn sok a basszus. Finomhangolni kell majd.
Fura hogy bàrmelyik profilt vàlasztom, minden csúszka közében van.
A tàrcsàk hasznalata nagyon jó, és kézre àll. Hangpróbàlnàl hiàba beszéltem, mert alapértelmezetten némítva van a mikrofon, tehàt jobb bekapcsolni. Mikor bekapcsoltam az Xbox boothangjàt jàtszotta le. Hangal jelzi hogy ha mute-olod a mikrofont. A Party chat/Game tàrcsa közepén érezhetsz egy kis kattanàst hogy középen van.
BT-t még nem próbàltam, de majd valamikor azt is tesztelem.Szerk.
Kipróbàltam a zenelejàtszàst BT-n.
Nem olyan erőteljes a basszus, mint Xboxos csatlakozàs esetén.
Illetve a térhangzàs sokkal jobb, mint ami az agybadugós fülessel volt."Ehez még hozzàtenném hogy tegnap jàtszottunk pàr óràt és hallottak rendesen, pedig ugye volt olyan teszt ami azt mondta hogy a mikrofob rövidsége miatt halkabb beszéd elvileg nem megy àt.
Szerk.
Egyszerre tud működni az XW és BT is.Szerk.2
A fent ajànlott beàllítàsokkal kevesebb lett a basszus is. Igazàból mindenkinek magànak kell majd kitapasztalni hogy hogyan lesz jó szàmàra.
Rocksmith-ben érezhető késés, de ez lehet a gitàr vagy a kàbel hibàja is.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
-
Sinu
senior tag
-
Bogyi007
veterán
Ha segít az infó az én január 20-án rendelt Series X konzolom is megérkezik talán már ma a Konzolvilágtól sógorom spanjához. 192e forintos de ehhez Cyberpunk 2077 is jár...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest