Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
30z.Samu
félisten
Ja bakker, tényleg. Köszi!
Sic Parvis Magna
-
Döglött Róka
veterán
válasz IntelKiller7 #54488 üzenetére
MHW amúgyis bevásárlós mert a sztorija nincs és a kieg kötelező.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
addikt
Új touch control támogatások is érkeztek:
• Dirt 5
• Double Kick Heroes
• Eastshade
• Empire of Sin
• Haven
• Octopath Traveler
• Torchlight III
• Yakuza: Like a DragonZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NoMagix
addikt
válasz l.skywalker #54487 üzenetére
Mi az az autós? Nem látom még belenagyítva sem!Köszönöm srácok!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
LIMBO -t már amúgy is meg akartam venni. Így viszont nem kell. Simán lepörög, amíg Game Pass -ban van.
IntelKiller7:
Ma tettem be. Igaz, hogy nem kereshető...és kizárólag PC játékok nem voltak a lista.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
IntelKiller7
Topikgazda
Monster Hunter meg kikerul.
Battle Chasers: Nightwar (Cloud, Console, and PC)
Marvel vs. Capcom: Infinite (Cloud, Console, and PC)
Mistover (PC)
Monster Hunter World (Cloud and Console)
Out of the Park Baseball 21 (PC)
Outer Wilds (Cloud and Console)
Soulcalibur VI (Console)
The Messenger (Cloud, Console, and PC)[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
XBOX GAME PASS ULTIMATE MEMBERS, PLAY IT FIRST, FROM JULY 1.
GENERAL RELEASE ON JULY 15.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #54454 üzenetére
Hivatalos:
Introducing Space Jam: A New Legacy – The Game and Three Exclusive Xbox Wireless Controllers
Live-Die-Respawn
-
need
addikt
válasz morphyka24 #54441 üzenetére
sokat volt erről szó.. a táraság nagy része szerintem 30+ és 40+ és mindegyikünk mögött ott van az a 20-25 év egér+ bill. mint már korábban régebben írtam én úgy váltottam Decemberbe hogy még kontrollert sem láttam nem hogy fogtam volna.. vannak játékok amiket hamar gyorsan meglehet tanulni...és persze gyakorolni gyakorolni..
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aliens: Fireteam Elite - Augusztus 24-én jön úgy tűnik. (Elite szó nem tudni miért került bele)
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #54461 üzenetére
Nézném. Remélem lesz Netflix-en.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
válasz icemad #54463 üzenetére
Igen, One topikban. Illetve vannak még hasonló megoldások...de én is csak a visszajelzéseket látom más oldalakon. Saját tapasztalat nincs.
Szerk.:
Lehet rendelek egyet kíváncsiságból. Nem olyan drága cucc ez sem. Egy új játék többe kerül.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #54465 üzenetére
A japàn verzió meg a Sushi Chief lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Kínaiak, miután ezredszer is el lett tolva az amcsi Halo sorozat:
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
sith7
félisten
Oscar gyanús
-
addikt
válasz Cicero #54458 üzenetére
Az elhelyezés miatt nem hiszem. Legalábbis ezt olvastam. Persze a tokok között is van szórás a méretben...de én úgy tudom annál a megoldásnál nem túl ideális.
A fenti verziónál nem úgy néz ki, hogy köze lenne a dokknak a tokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #54454 üzenetére
Lattunk mar amugy egy kepkockat is a vegso jatekbol?
Live-Die-Respawn
-
Cicero
őstag
Elvileg a napokban jön egy pár aliról, majd megírom, hogy mi a tapasztalat. A gond ott lehet, hogy még ha az elemtartó fedele nem is borított a tokkal, az a pár mm-es vastagság gondot okozhat a venom dokkoló csatlakozásánál. Elég mezítlábas a csatlakozás megoldása: két vékony V alakban hajlított, rugóval megtartott kontakt, amire ráfekszik a kontroller háta. Ez amúgy hosszú távú használat mellett is kérdéses lesz...
-
Golyo69
senior tag
Teljesen megertem ha nem akar a controllerrel játszani :)
En se tudok atszokni, tegyük hozzá hogy tényleg keveset jatszom foleg nyáron. Havi par ora, ezalatt nincs kedvem bohockodni joyyal fps jatekoknal.
Minden mast persze nekem is jo joyyal játszani de fps-t nem!
Mindenkinek szive joga mivel játszik. Jah es pl fps-t Monitoron jatszom a magasabb hz miatt.
De pl egy PES-t már TV-n kell.
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
l.skywalker
Topikgazda
Aggiornamenti Lumia on Twitter:
"Space Jam: A New Legacy, play it first with Xbox Game Pass Ultimate on July 1"Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
Borzaszto sokan vagyunk 20 ev pc-vel magunk mogott, szoval hidd el, meg lehet szokni es ma mar konkretan egeret a kezembe se vennek.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
consono
nagyúr
Lehet, hogy több is van benne, de minek? A DS-4, no az rezeg rendesen Mikor először vettem kezembe a Series kontrollerét nem értettem mi van, azóta persze már megszoktam.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Wesder
félisten
válasz bulikavagyok #54442 üzenetére
Mind retekdràga.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Roxbury
őstag
Kb 20 évet játszottam én is egérrel, többnyire FPS-eket. Ez az első konzolom (XSX), május 13.-án vettem. Katasztrófának éltem meg az átállást WARZONE-nál kontrollerre, nem hittem, hogy menni fog. Manapság viszont másfél hónappal a vétel után, azt kell, hogy mondjam, hogy marhára élvezem és jól is megy, persze nem teljesen úgy, mint egérrel, de nagyon közeledek. Az irányítás meg úgyis az FPS-eknél a legnehezebb, ha azzal megy, a többi játéknál gyerekjáték lesz. Úgyhogy fel a fejjel és valóban a sok gyakorlás a titka.
-
addikt
válasz Redneck #54444 üzenetére
Annak a LED -nek nem nagyon van fogyasztása. Inkább a motorok húzzák jobban. Több IS van benne (meg más is), mint a 360 -as kontrollerben.
Én nem használok rezgést, de egy darabig próbálgattam milyen érzés. Sokkal hamarabb merül rezegve. Ami természetes.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Redneck #54444 üzenetére
Azt szerethetsz, de nincs li-ion megoldás kontrollerhez.
Amúgy nem a fehér led meríti jobban, hanem a rezgés. Ami megint ízlés kérdése, nekem semmit nem ad az élményhez, de legalább zavar, úgyhogy első dolgom mindig nullára állítani. 360-on is.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Redneck
nagyúr
válasz blckhm #54438 üzenetére
Tényleg nem rossz, de inkább li-ion akksit szeretnék. Aztán lehet hogy mégis Venomot veszek, még nem tudom. Valamit mindenképp vennem kell, mert gyorsabban merül az XSX konti, mint a 360as. Többet és finomabban rezeg, de ez a felesleges fehér LED, meríti rendesen.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
30z.Samu
félisten
Nem komfortos, de nem is lehetetlen. Többen vagyunk itt, akik PC-ről váltottam konzolra.
Sic Parvis Magna
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
Bad Pritt
félisten
Outer Worlds DLC vélemények? Kedvet kaptam a játékhoz megint, kíváncsi lennék a DLC-kre, ha tényleg jók, a tesztek elég vegyesek.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
blckhm
tag
válasz Redneck #54412 üzenetére
+1 a Venom dokkoló+akksi kombóra, nekem csütörtök óta van XSX-em és vettem hozzá egyet. A topikban nagyon pozitív véleménnyel voltak róla, én is teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
-
addikt
válasz l.skywalker #54436 üzenetére
Szerintem a kijelentkezés/bejelentkezés megoldja.
"Legutóbb felvéve" kategória pedig itt van, de talán ezeket írtad is...már nem emlékszem:
Szerk.:
Jah igen, konzol fülre váltva.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Kösz a tippet!Bakker most nézem én is USA régión vagyok, de nem frissült a tartalom ezekkel. Érti ezt a fene... aha. a Cloud az alapértelmezett halmaz..., ha Console-ra váltok már látom. Thx.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz l.skywalker #54434 üzenetére
Én az USA régiót használom a Game Pass -ban. Az mindig aktuálisabb, hamarabb frissítik. Meg van amikor például a magyar régión hiányosan jelzi.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
Én most nem tudom lekövetni ezt a hónap második felében esedékes Game Pass változást. Nem látok olyan címeket, amik hónap végén kiesnének, de nem találom azt sem, mik jöttek/jönnek ebben az időszakban.
-
addikt
válasz Redneck #54417 üzenetére
Dokkolónál egyébként az jelenthet problémát, ha szilikon tokot használsz a kontrolleren. Attól függ hogy csatlakozik hozzá az eszköz, mert elvileg nem mindegyikre igaz.
Én tölthető elemeket használok. Csak a visszajelzésekből látom, hogy van aki ezen problémázik.
-
Golyo69
senior tag
válasz morphyka24 #54396 üzenetére
Nalam semmi gond. Bill eger komboval használom en is.
Xbox fulessel.Series x-en teljesen jol fut, one x-nel voltak nekem ezek is kb. Ott volt hogy szaggatott a menüben is.
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
need
addikt
Az elemekben az ajánlott itt [ez] lenne a sztár..
De én inkább a [választanám] vagy is én ezt használom.. nekem két kontrollerem van de van szóló is..ρσгτσ nekem egy 65" tévém van és játszani olyan 2.50-2.80 méterről jászom az újra gondolt Metro Exodus elképesztő milyen látványt nyújt..!
morphyka24 azon elgondolkoztál már mi lenne ha csak kontrollerrel játszanál..?
megszűnne minden szaggatás[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
addikt
Tölthető elemeket nem tudsz kontrollerben tölteni. Csak ha kiszeded. Legtöbben LADDA elemeket szokták ajánlani, mert tartós, hosszútávú használatnál megbízható a működésük.
Ezen kívül sokan használnak Aldi, Lidl, vagy egyéb más márkákat is.
Amennyiben elsősorban olyat szeretnél, amit nem kell kivenni a kontrollerből, arra is van pár megoldás. Kisebb kapacitással, de akár kényelmesebb dokkolós megoldással. Az is teljesen korrekt cucc. Sokan használnak itt is különböző márkákat. Talán a legtöbben a Venom -ot.
-
addikt
válasz 30z.Samu #54413 üzenetére
Nekem két 55 -ös van és számomra is bőven elég...de 2-3 méterről használom őket. Van egy 43 -as is, aminél azért kényelmesebb közelebb ülni. Mindezt persze játékra értem. Ott lényegesebb az elhelyezés, távolság.
Mellesleg jó a szemem. Csak nagyobb távolságról jobban fárasztja az embert, ha valaki huzamosabb ideig előtte ül/fekszik.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Nekem az 50" untig elég, momentán nagyobbat nem is tudnék rakni a helyére.
(#54412) Redneck: Szerintem igazából bármilyet, nekem 2100mAh-s elemeim vannak, bőven elég. Van belőle 3 pár, jelez a gép, hogy merül az elem, gyors kicserélem és mehet tovább a game.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Redneck
nagyúr
Milyen tölthető akkut érdemes a kontrollerbe venni? Külső töltővel, vagy mobiltöltővel a kontrollerre dugva érdemes tölteni?
Szerk:
Most rendelek egy okoskarkötőt épp, és a kuponos árhoz kell még 1600 Ft. Ezt még hozzá csapnám, kontrollerekhez eddig elemet használtam.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
addikt
Mondjuk 5 méteres távolságnál játékhoz már elég méretes TV ajánlott. Szerintem. Főleg, ha valakinek annyira nem frankó a szeme és van egyéb tartalom is. Pl. egy mini térkép. Szóval ott ki fognak jönni a különbségek.
Csak azt nem fogja annyira olcsón megúszni.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Ha jól van kódolva, illetve jó minőségű a forrás, az segít a felskálázásban is. Hozzáteszem, nálam 65” a méret, ekkorában azért kijön. Gondolom, valahol 50-55 körül kezd igazán látványos lenni.
Nem vagyok amúgy különösebben “igényes” (ez a 7005-ös alap Sony nekem bőven megfelel), de azért első blikkre le lehet venni, hogy ez most 4k, vagy fHD, pedig én is a kanapéról játszok / filmezek, és nem kicsi a nappali. Az összehasonlítási alap is egy ugyanilyen, korábbi 48”, fHD 7005 Sony, amit ez a tv váltott. Az most a gyerekszobában szolgál egy XSS-sel.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
vacs
veterán
válasz parandroid #54403 üzenetére
"Elég durva a különbség a 4k, és a fullHD között."
Tegyük hozzá, hogy abban az esetben ha 2-3 méterről nézzük a tévét!
Én ágyban fekve, 5 méterről már semmi különbséget nem látok a 1080p és a 4k között, pedig jó a szemem![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
válasz urbi73 #54382 üzenetére
Szia. Ez ezer dologtól függ.
Egyrészt, hogy miről mire váltanál. Pl egy 5-10 éves KURO-t biztosan nem cserélnék egy vadiúj 200 ezres belépő 4k tévére.
Másrészt függ az anyagi keretedtől.
Harmadrészt: mi lesz az általános felhasználás? Csak és kizárólag játék, vagy film/tv adás nézése is. Mennyire fontosak az újabb funkciók? (hdr, vrr, hdmi 2.1, stb.)Egyébként van "milyen tv-t vegyek" topik, ott konkrét típusokkal is tudnak segíteni.
Az én véleményem az, hogy önmagában a 4k semmit sem javít, ha rosszabb a 4k tv képe, mint a jelenlegi FullHD tévéd.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
parandroid
félisten
válasz urbi73 #54382 üzenetére
Elég durva a különbség a 4k, és a fullHD között. Mondom ezt belépő szintű 4K tv tulajaként. Játékokban is kijön, de netflixen is azonnal észrevenni, ha 4k a tartalom, vagy ‘csak’ fHD. Hátránya, hogy az SD tartalmak ellenben borzasztó igénytelenül jelennek meg, minden apró hibát kihoz.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Lightyear - befektetési app
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Magisk
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- ASUS ROG Ally
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest