Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vg
addikt
Kb két hétig nem tudtam bekapcsolni új Wireless fülest, nem kapcsolt be, ha be is kapcsolt, egyből kikapcsolt. Reseteltem, töltöttem, bármit csináltam amit találtam hátha segít, semmi. Ma gondoltam megpróbálom mielőtt visszaküldöm gariba, erre tökéletesen bekapcsol, bekapcsolta a gépet is, működik pedig jó pár napja hozzá se nyúltam. Ez a füles nem a MS legjobb portékája, nem venném meg újra. Első és utolsó vezeték nélküli füles vásárlásom volt.
-
Peat76
őstag
Kihalt a topic..Mindenki nyaral?? Csak én nem...
[ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
ooooobi
senior tag
-
ooooobi
senior tag
Sziasztok, nem tudom hol lenne legjobb megkérdezni, de hátha itt is lesz valaki aki tudja a választ. Kipróbáltam a game passt pc-n és az lenne a kérdés, hogy be lehet valahol állítani melyik meghajtóra töltse le a játékokat?
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
modflow
veterán
Csak ugye itt időzítés van.
Találtam ilyet, de ez fizetős.. -
addikt
-
addikt
Arra is jó, ha valakinek nem megy jól az angol és/vagy a német. Én már jópár évvel ezelőtt is használtam a fent említett okok miatt. Akkor még jóval butább volt.
Ráadásul telefon szoftverekben, portolásokban voltam benne elég mélyen. Aztán egy csomó (köznyelvben nem használt) szó miatt kissé félre mentek az infók, de végül mindig megértettük egymást. Ami biztos sikeres volt a visszajelzések, meg a különböző YouTube videók alapján.
Szóval bátran ajánlom, mert sokat segít. Most már azért sokkal jobban használható. Illetve biztos az oriic által linket oldal is remek, ha valaki kifejezetten szöveget fordít.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Wesder
félisten
Tele van a Twitterem japókkal, akik a frissen bontott X-eket mutogatjàk, és örülnek neki, itt meg megjelenés óta egy darab se volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
homerhamm
addikt
Jajj, rossz helyre ment! Bocsi.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
Biztos jó, csak ennek a megoldásnak az a hátránya, hogy nem beépített. Tehát nem az oldalt fordítja...külföldi fórumoknál előnyös, mert ott sokszor nem egybefüggő szöveget fordítasz, hanem különböző hozzászólásokat/oldalakat. Pl. 4PDA.
....de lehet kipróbálom majd, mert a magyarról fordítás már annyira nem tuti.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz craftsman01 #55472 üzenetére
Korábban egy ukrán figura ment dolgozni az Miscrosoft -hoz. Az volt a feladata, hogy vásárlásokat szimuláljon. Ezzel tesztelték a rendszert.
Csak az volt a "bibi", hogy a szimulált vásárlásokhoz valós store kódokat generált neki a rendszer. Amiket végül eladott összesen 10.1 millió dollár értékben, amíg le nem bukott.
Szerk.:
Egyébként több böngésző már egész érthetően fordít a beépített translate -tel. Pl. Chrome, Edge. Nem tökéletesen....de az elmúlt években sokat javult. Ruszki, kínai vagy spanyol oldalakhoz én is rendszeresen használom.[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
Köszönöm a válaszokat.. Szuper!
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
nagyúr
válasz craftsman01 #55472 üzenetére
Élni és élni hagyni
-
addikt
...ha már előfizetés...
ROBBING THE XBOX VAULT: INSIDE A $10 MILLION GIFT CARD CHEAT
Így (IS) készülnek az olcsó kódok.
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
válasz IntelKiller7 #55467 üzenetére
Vagy veszek 1 éves Gold-ot, ráeresztem a 3 hónap Game Pass-t amit kapok a gép mellé és akkor lesz 15 hónap Ultimate Game Pass-om?
-
-
Peat76
őstag
Hétfőn jön a Series X-em...kérdésem lenne..
Ha kimaradt 6 hónap online élet és most regelek a régi profilommal, akkor valóban kapok 300 forintért 3 hónap Gamepass-t?
Valahol régebben olvastam.....Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Krisz0630
senior tag
Szerintetek gyári Wireless headset, vagy ez a Razer (most akciós)?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
HELLAFLUSH
őstag
[Audeze Penrose Wireless Planar Magnetic headset]-et használ valaki?
szerintetek milyen lehet? elég jókat írnak róla. -
Bogyi007
veterán
válasz icemad #55456 üzenetére
Mehet a 4K, én még a One S esetében is hagytam a konzolt azon a felbontáson, a Series S meg tud is pár játékot azon hozni.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
sith7
félisten
köszönöm a válaszokat mindenkinek
Van olyan menüpont is, hogy tv kalibrálás, akkor azzal se kell foglalkozni ?
-
totalwarrior
tag
válasz icemad #55456 üzenetére
Szinte biztos hogy kikapcsolt HDR-el jobb lesz a képminőség. Ez a Samsung tavalyi belépő szintű TV-je, sajnos csodák nincsenek. De alapvetően persze jobb lesz a képe, mint egy régi fullHD IPS TV-nek. Nagyjából a TV ugyanaz mint a TU8000, arról sok reviewt fogsz találni és beállítási tippet, másold le azokat. De erről is akad pár: https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/tu7000/settings
Ha sötét szobában fogod használni, talán kevésbé fogod érezni a fényerő hiányát. -
A felbontást állítsd 4k-ra. Így pl youtubeot tudsz nézni 4k-ban. Játékok közül nem tudom melyik lesz 4k, talán az Ori.
Hdr-t meg próbáld ki, neked, hogy tetszik. Több embertől hallottam, akik hasonló tévét használnak, hogy fakó lesz tőle a kép. (Sajnos az a tévé nem képes valós hdr-re. Sokan belefutnak abba, hogy a tv dobozán szerepelnek nagy betűvel a hdr/Dolby Atmos, Dolby Vision szavak, és az emberek azt hiszik hogy képes ilyen képet/hangot megjeleníteni vagy kiadni magából. Pedig csak arról van szó, hogy az ilyen tartalmakat lejátsza, nem pedig visszadobja hibával. Én is belefutottam ebbe az első 4k tévémnél. )Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
30z.Samu
félisten
-
Bluverkill
tag
Jeff Grubb talks about the Coalition tech demo 'Alpha Point'; it's a smaller project and rumored to be coming out in 2023
-
axlfsi
veterán
Srácok!
Van most aktuálisan valamilyen bug az oprendszerrel?
Régen ezzel nem volt gond, írom:
A gép Instant-on -ban van, sőt, a Turn off the disk when Xbox is off helyen sincs itt a pipa.
Egy külső SSD van megadva min telepítési cél (256GB).
Ide kezdtem el kézzel lehúzni az összesen 124GB-nyi COD BO: CW packot
Eddig be volt beállítva, hogy X óra után kikapcsoljon, ha nincs használatban.
Az éjjel IS rainditottam a telepítést, mire ma délután ránézek, hűlt helye, 0 adat, illetve pár órával ezelőtt ismét rainditottam, most ránéztem és szintén 0 adat, hűlt helye, előről kellett kezdenem...
Már atallitottam, hogy soha ne kapcsoljon ki,... De ezt nem értem,... Instant On -ban nem kellene, hogy ne folytassa és befejezze a letöltést.
Mi lehet a gond, van ötlet?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Peat76
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Paysafe to Enable Online Cash Payments on Microsoft Store on Xbox
The integration of paysafecard as a payment option on Xbox follows the initial addition of the eCash payment solution on Microsoft Store on Xbox, which was launched in December 2020. The extended service is now available in the following 22 countries: Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Luxembourg, the Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Spain, Sweden, Switzerland and the UK.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
"Gears of War studio The Coalition will show off a new Unreal Engine 5 demo at GDC 2021 this month, it’s said."
VGC cikkezte, úgyhogy majd meglàtjuk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hyggelig
senior tag
válasz AMD Power #55438 üzenetére
Talán 23? Őszintén, nem emlékszem.
Még tippeket is néztem, hogy hogy jussak tovább. Nem tudom, hogy nálad kinek mi a "foglalkozása". Mindenképp legyen egy gyógyító a csapatban. Ha valamelyik csaj "idol", akkor egész jól tud jönni akár később is a játékban.
Nem tudom, hogy a menedzsment részét csinálod-e a játéknak, mert én kihagytam, de ha eljutsz addig, hogy Eri csatlakozik a csapathoz, akkor nem három, hanem négy taggal is tudsz harcolni a boss ellen. -
AMD Power
titán
Nem egyszerű azért ez a Yakuza.... 7 chapternél úgy "elakadtam" mint a huzat. A fő boss rommá ver. Fejlődnöm kell nagyon durván.
-
Wesder
félisten
Ez igazàból Perk, tehàt behúzhatod koràn és accounton marad. Tegnap kipróbàltam és nem értem miért nem egy régi tipusú pixelart kosàrlabdajàték lett belőle, és miért ez a beat'em up.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy GPU-val játszható a Space Jam játék.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Red Dead Redemption 2 November 1-ig biztos nem jön újra Game Pass-ba, mert addig PS Now exkluzívként csak az ottani előfizetésben fog szerepelni.
[kép]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #55428 üzenetére
Igen, a megfogalmazás tipikus marketing duma. El se szoktam olvasni az ilyesmit.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Minden sporthoz használt cipő hitelesítve van egy időtartamra, nyilván ha szarrá használja, vagy szar minőségű, akkor elpusztul. Nem a merevítés hasznosságát fikázom, csak ez a marketing duma mókás, mintha azt mondaná valaki, itt van ez a cipő, ebben tud Ronaldo legjobban dekázni, vagy egy másikkal Hamilton ebben nyomja legpuhábban a gázpedált.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #55425 üzenetére
Ezt mond Zion-nak. Láttad, amikor lemállott a Nike a lábáról, az egyetemi meccsen?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Egy formázott réteg fedi a cipő külső oldalát, ez segíti kordában tartani Giannis pusztító Euro step mozgását.
Na ez aztán marketing, a kosárlabda egyik alap mozdulatához így kell eladni egy cipőt. De legalább hasznos lesz, ha tele a Tesco, stabil bokával lehet majd kerülgetni a mammereket.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
A téma miatt rá lehet mondani, hogy a fiatalok a célpont. De ha megnézed a többi kosaras sneaker-t, ezek tök átlagosak. Én már közeledek a 40-hez, de most ezen gondolkodok nagyon: [link] Nagyon bejön.
-
.LnB
titán
válasz persil #55418 üzenetére
Ocsmány?! Miért? Tökre visszafogottak.
Ha már kosaras sneaker, akkor egy Kyrie Kybris S2 colorway-t tudnék ajánlani: [link] Azok közül némelyiknél, "kiömlött a jóízlés". Itt van még pár: [link]
homerhamm
Írják is, hogy only North America. De egyébként se úgy van ez, hogy bemész a boltba, és veszel egy ilyen cipőt. Itthon egy PG5 x PS is sorsolás (raffle) után megvásárolható csak.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
A fiatalok?! Ezt mindenki venni fogja. Ez egy ritka sneaker.
Egyébként ilyen cipőknél nagyon külön vannak szedve a gyerek méretek, külön megjelöléssel. GS, PS, TD (GS: 35-40, PS: 27-35, TD: 17-27)
Lesz egyébként pár cucc a témában: [link] És érdekes módon a Nike mellett, Converse is.
Azt nem tudom, hogy Lillard valamilyen módon kap e valami colorway-t a témában, mert ő is szerepel a filmben, de ő az Adidas-nál van.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hyggelig
senior tag
válasz Medocsabi #55360 üzenetére
Nekem januári rendelésem érkezett meg a héten, úgyhogy még bőven van időd
Az igazat megvallva én sem akartam annyira a PS-t, mert bőven kielégíti az igényeimet a Series X, az exkluzív játékok sem nyűgöznek (még) le, de ha már jött, kifizettem. Ki tudja, mikor jutnék megint géphez. Nekem erre a "figyeld ezt meg ezt azt az oldalt"-ra nincs se időm, se energiám, úgyhogy kivártam szépen a soromat.
Nálunk az asszony nem tudja kitépni a gerincem, mert én vagyok az asszony Ezért van 3 konzol otthon. Az embör meg PC-n játszik.
-
.LnB
titán
Király az egész. Jó az a Lebron 18 Low is. De ez itthon tuti nem lesz elérhető. Na meg alapjáraton 57 ezres cipőről beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz soundsonic #55411 üzenetére
de az végül is nem 191e.Ft lett hanem a plusz havi előfizetési díj is hozzá adódik.
igaz az otthoni TV-net vagy a mobil előfizetésed folyamatosan megy tovább ezzel. -
Játéknál a játék módot kapcsold be a tévén.
Filmekhez itt vannak ajánlott beállítások: [link]
Hdr-t meg játékon belül kapcsolgasd be/ki, attól függően, hogy neked hogy tetszik jobban. Előfordulhat, hogy bekapcsolt hdr-el fakó lesz a kép. Ezt majd kitapasztalod.
Meg ajánlott egy soundbar, vagy valami minimum 2.1-es hangcucc is hozzá, ha még nincs ilyesmid.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
soundsonic
aktív tag
Megvan a ludas! Az üzenetbiztonságot kellett szűretlenről átállítani (én barátságosra állítottam). És szerintem úgy vehetnek fel barátnak mások, hogy sok mmo-val játszom és játékon belül. Szóval úgy néz ki, hogy jó a rendszer. Madoc-nál nem tudom, hogy lehet, hogy barátokat újra felvett barátnak, de lehet valami ms szerverprobléma.
-
axlfsi
veterán
Ez jó volt! ... szegény Bogyi, ... hájóvanna, öregszünk, felejtünk...
Kb., mint ma a főnököm, aki megkérdezte a kollégámat, hogy engem, hogy is hívnak (én 3 éve a cégnél, de már Ő is fél éve, ...mégsem jegyezte meg a neveket, pedig nem vagyunk 10-en sem az adott Igazgatóságon, alatta )˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
sith7
félisten
válasz soundsonic #55398 üzenetére
köszi
wesder
remélem
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- ASUS ROG Ally
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest