Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0630
senior tag
válasz Wesder #54891 üzenetére
Gondolkodtam azon is, de nem látom magam előtt, hogy én két gépet "tartsak fent".
A váltásom fő oka a Gamepass, illetve egy két cím (Forza Horizon 5, Starfield, Stalker 2).
Kezdem kicsit unni, hogy PS-en évente kijön két nagyobb ex cím, 25-30k-ért, kijátszom 10-25 óra között, majd nem nagyon van mivel játszani hetekig/hónapokig. A Gamepass számomra jó megoldásnak tűnik.Köszönöm mindenkinek az infót!
@Def26: Még nem hirdettem meg a gépet, egyelőre gondolkodok a váltásról.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
craftsman01
senior tag
válasz totalwarrior #54897 üzenetére
Így akarom én is,az s már megvan ps majd ha a polcról letudom emelni.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Peat76
őstag
válasz Wesder #54891 üzenetére
Úgy az igazi ...
Nekem is jön egy a PS5 mellé...Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
senior tag
-
Krisz0630
senior tag
Sziasztok!
Mennyire gyorsan kapok Xbox Series X-et, ha mostanában szeretnék venni? Nyílván a hivatalos fogyasztói áron szeretném venni, vagy max ilyen 190 körül. Látom, hogy a KV-nál kb. 5-7 munkanap a beszerzési idő?!
PS5-ről váltanék.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
válasz ProEvoFan #54886 üzenetére
Úgy van, ahogy írod, egyre nehezebb lesz visszaszerezni. Minél nehezebb, annál több ethanolt kapsz jutalmul. Az meg kulcsfontosságú a bázis fejlesztéshez.
Az expedíciók is nagyon jók, érdekes helyszínek vannak benne.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz prokxy #54863 üzenetére
Simán.Vedd meg, ha tetszett az FC 5.
A két gonosztevő csajszi semmitmondó bossok.Ez visszaesés a FC5höz képest.A többi kb ugyan az.Még annyi, hogy van benne városfejlesztési manager.Ne gondolj nagy valamire... A táborokat/helyőrségeket többször is elkell foglalni, de már nem emlékszem miért... Talán visszafoglalják és utána nehezebb visszaszerezned . Nemtom' már hogyan van, régen játszottam vele.[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Az normális ha 0-24 pörög a ventilátor? ma reggel vettem észre, pedig a konzol ki van kapcsolva. Igazából nem zavar, csak érdekel, hogy ennek így kell-e működnie?
-
Csokifalo
senior tag
válasz IntelKiller7 #54879 üzenetére
EVOLVEO kábel, szerintem nem kamu, hanem lehet hogy megtört nem tudom, de sikerült köszönöm szépen
-
JenciHUN
aktív tag
válasz IntelKiller7 #54879 üzenetére
Iskolapéldája az aranyárban polcokra kipakolt "ultra super premium" kábeleknek
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #54875 üzenetére
Az online-t nem néztem, de couch coopban tényleg jó Meglesem majd az UnderMine-t is!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
F_Peter
őstag
válasz hombre[EU] #54874 üzenetére
Köszi, akkor ezeket fel is teszem.
-
-
consono
nagyúr
Ha valakit nem borzaszt a pixelart és szereti a rogue like játékokat, akkor egy próbát megér a Children of Morta! Narratívát is kap mellé az ember, meg egészen jó hangulatot, sok választható hőssel, skilltreevel, stb. Tegnap végeztem vele, kár lett volna kihagyni! Ja, benne van a GPU-ban, szóval
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
F_Peter
őstag
Skyrimhez SX-en milyen módokat javasolt egyből az elején felpakolni (és milyet nem, ha esetleg van ilyen)?
-
hombre[EU]
veterán
válasz kecsu10 #54854 üzenetére
próbáld ki a Yakuza:Like a Dragont...szerintem nagyon jó lett. nekem sincs mostanában sok idōm bent ülni, de ha lenne ezt nyomnám nonstop jó a story, yakuzákhoz képest csinos a játék, nekem eddig a turn-based harc is bejön (valami friss a sorozatban), összeségében nagyon jól sikerült a játék
Life, Uh, Finds A Way
-
soundsonic
aktív tag
válasz Csokifalo #54861 üzenetére
Ilyen nekem is van, de csak ha kilépek a játékból. Ilyenkor elsötétül a képernyő és csak úgy áll helyre, ha visszalépek a játékba. Még nem tudtam rájönni, hogy a hdr vagy a 120Hz miatt van e ez. (Vagy mindkettő). Nálam az segít, ha hosszan megnyomom a bekapcsoló gombot és úgy lépek a beállításokhoz, de ez sem mindig hatásos. (Nekem egy 1440px -es 120 hz-s 1ms-es hdr-es monitorom van nem 4k). Majd írok a ikszboksz inszájder felületére.
-
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz mcwolf79 #54862 üzenetére
Én pont a sivatagban járok, szerintem nagyon hangulatos ez a rész is, főleg éjszaka!
"neki kellene veselkedni a Valhalla-nak, be kellene fejezni még ebben az évezredben. Csak mindjárt nyakunkon az Ascend, Flight simulator, az ősz is sűrű lesz." -magamon is észreveszem néha sajnos hogy "muszájból" játszom, mert nem akarok kihagyni valamit, pedig ez nem valami jó, régen csak kikapcsolódni ültem a gép elé.
A gamepass-nek is velejárója -az elején legalábbis- hogy úgy érzi magát az ember mint Pistike a vidámparkban, egyszerre szeretne felülni mindenre. -
prokxy
veterán
Far Cry New Dawn-ról vélemény? Most igen jó áron van, megéri behúzni?
FC5 tetszett anno.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
mcwolf79
veterán
válasz PiszokAlfréd #54860 üzenetére
n is valamelyik nap fejeztem be. Anno az alacsony fps miatt nem bírtam játszani vele (még PS4 Pro-n), de megérte rá várni. Vannak gyengébb részek (pl. a sivatagi rész. Ott az egyetlen szakasz amelyik tetszett mikor a térképért le kellett menni a föld alatti bázisra), de többnyire hozza a Metro hangulatot, még akkor is, ha a felszínen vagyunk. Még hátravan a két DLC, de hagyom kicsit ülepedni, majd nekiülök pár nap múlva.
Lehet valamikor előveszem az első két részt, csak előbb neki kellene veselkedni a Valhalla-nak, be kellene fejezni még ebben az évezredben. Csak mindjárt nyakunkon az Ascend, Flight simulator, az ősz is sűrű lesz.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Csokifalo
senior tag
Segítséget kérek szépen, SERIES-X/COLD WAR, a tv 2021-es oled LG ( 77“ LG OLED77B1 ) a probléma az hogy 120Hz-re állítva a boxot, a tv-t is 120Hz játék módra, néha játék közben full fekete lesz a képernyő. Van hogy percente 5-10x, van hogy csak 5 percente. Próbáltam freesync, és gsync módot is a tv-n, a kábelek 8K-s minőségi kábelek... mi lehet a gond? Azért ez egy 1.2 millás tv, nyilván nem természetes ez a probléma. Segítséget, ötletet köszi
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz icemad #54799 üzenetére
Na, azt nem vágom, de felveszem a bakancslistára akkor.
Én a Metro Exodussal vagyok úgy hogy nem bírom letenni, nagyon jót tett neki ez a patch. Eleve egy olyan játék ami nagyon passzol az ízlésemhez, csakúgy mint a Stalkerek. Épít az immerzióra rendesen, ez a ~60 fps, az új bevilágítások, a megnövelt felbontással pedig dobnak még rá egy pár lapáttal.
Nem is sietek vele sehova, nagyon komótos, nézelődős stílusban nyomom, tartson minnél tovább -
Wesder
félisten
Mit szólnàtok egy Far Cry Insanity Bundle nyereményjàtékhoz? Ha van rà igény összedobom.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #54856 üzenetére
Gondolom az. Pedig megnézném a térképet.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
kecsu10
aktív tag
válasz hombre[EU] #54767 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ, még nem tudom mibe kezdjek bele őszintén. Bár mostanában időm sincs, szóval van idő eldönteni. Alapvetően nem szoktak tetszeni a lövöldözős játékok, a Metro Exodus volt talán amivel olyan 1 órát eltöltöttem, aztán töröltem. Talán ami utoljára tetszett az a Doom 3 volt y az pedig nem tegnap volt. De annyira mondják a Halot, hogy egy esélyt adni kéne neki még a nyáron, hátha tetszene. :) Amúgy szerintetek nem gáz, hogy pc-n is amit csak lehet kontrollerrel játszok? Nyilván szinte végig konzolos voltam, (Pentium IV érában volt pc), de ez esik kézre még mindig. Csak mert itt általában azt látom mennyien sírnak az egér miatt, hát nem tudom. Bár az az igazság, én fps-t nem játszom szinte soha. (Jó Resi 7-8, de azért az még hála Istennek nem igazi lövölde. Bár a 8-ban vannak azért érdekes részek...)
-
addikt
-
Köszönöm szépen mindenkinek .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
parandroid
félisten
válasz Luck Dragon #54845 üzenetére
Live Gold - online játék + havi 4-5 ‘ingyen’ játék
Game Pass - előfizetéses hozzáférés egy rakás játékhoz
Game Pass Ultimate - a fenti kettő egybenHa az utolsót szeretnéd (tehát mindkét elsőt), akkor érdemes egy éves Live Goldot aktiválni, és utána az akciós, 300 Ft-os egyhvai Ultimate-et, mert az a meglévő Live Gold, vagy Game Pass előfizetést 1:1 arányban átváltja Game Pass Ultimate-re, aztán hozzáadja az 1 hónapot. De ez csak akkor működik, ha nincs még Ultimate előfizetésed, csak Gold, vagy sima Game Pass.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hombre[EU]
veterán
a GamePass Ultimate tartalmazza...igen,érdemesebb
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
30z.Samu
félisten
Igen, az a legegyszerűbb, ha a GP-t választod, mert akkor van is mivel játszani, durván 300 játékkal.
Sic Parvis Magna
-
Medocsabi
addikt
Én teljesen megértem. Én azért váltottam "s"-ről mert a warzone folyton kifagyott. Megvettem ezt, erre az első napon folyamatosan eldobálta a kontrollert... Volt ott minden, anya-apa-felvidéki-kissebbségi-prostituált stb.... Reset óta jó. Én is ilyen vagyok, hirtelen robbanok. Aztán megint mindenkit szeretek
"Nincs még egy hozzájuk hasonló cég, akik a logikátlan f*szságokkal, következetlenséggel, és a ziccerek kihagyásában, ennyire élen járnának."
->Ezzel kapcsolatban tudnék vitatkozni veled naphosszat 😃😃😃[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok
Nézzétek el nekem ha láma kérdésem lesz , de nekem ez még teljesen idegen dolog.
Megpróbáltam utánna olvasni a dolgoknak , de inkább kérdezek hátha valamit rosszul értek .
Online szeretnénk majd játszani ahhoz kell Gold tagság igaz? Ehhez az évest néztünk ki .
De ott van a GamePass is ami elvileg tartalmazza a gold előfizetést is? Ha igen akkor érdemes GP-t választani ?
Vagy hogy is van ez?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz parandroid #54842 üzenetére
Hja nem, az avatar tűnt fel, hogy mi az hogy más is használhatja.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
Amúgy a Microsoftnak miért nincs 3D Platformer jàtéka?
Szerk.
Ja vàrj, most jön majd a Psychonauts 2.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz parandroid #54839 üzenetére
Nézem, hogy hova tűnt peterkeT... Aztán leesett.
Live-Die-Respawn
-
Redneck
nagyúr
válasz hombre[EU] #54835 üzenetére
Jól hangzik...
Elnézést azoktól akiket bánt, hogy Microsoftot fikázom, de volt már a termékeikkel (Vista, Win8, WP8, Win10, WP10), bőven problémám. Nincs még egy hozzájuk hasonló cég, akik a logikátlan f*szságokkal, következetlenséggel, és a ziccerek kihagyásában, ennyire élen járnának. Persze vannak jó dolgaik, ezt nem vitatom, de ettől még haragudhatok rájuk. Ez az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
EmThor
addikt
Dark Alliance legkonnyebb fokon tolom szólóban, tegnap lett meg az elso 3 act, azaz az elso fő küldetés a 6-ból.
Könnyen rávágják az emberek, hogy szemét sajnos, pedig mint high fantasy játék hű a D&D világához, van lore, ha olvastad a Salvatore könyveket (200-300 oldalas fantasy ponyvák, nagyon szórakoztatóak) akkor ismerős lesz mindenki, ha nem, akkor is pár mondatban bemutatnak mindenkit + találni rúnatáblákat, tekercseket amik szövegesen színesítik a történetet és engem lekötött a hentelés.
Szóval a látványvilág, a szörnyek megvalósítása, a zenék teljesen rendben vannak, az animációk lehetnének jobbak + van bug, és a harcrendszernél nincs az, mint a Devil May Cry-ban, hogy meg lehet szakítani a támadást, inkább olyan mint a Monster Hunterben, a megkezdett mozdulatot végig kell vinni. Ezt meg kell szokni + mind a 4 karakternek más a harci stílusa, érdemes mindegyiket kipróbálni. Aranyból lehet plusz harci mozdulatokat vásárolni, fejleszteni mondjuk a varázs ital gyógyítási faktorát is. A felszerelessel, fegyverekkel, páncélokkal meg lehet babázni, vannak különféle skin-ek, lehet a fegyvereket is fejleszteni különböző ritkaságú ásvámyokból + aranyért. Minden pályára van kb 5 nehézségi fok, szólóban csak az alapot ajánlom, úgy van sikerélmény.
A pályáról még annyit, hogy támogatják a felfedezést, van számos eldugott zug, mellékág, ahol lehet kincseket és plusz fejlesztési pontot szerezni.
Szóval nekem bejött, alapára Gamepass nélkül 14e ft, tehát nem is teljes árat kérnek érte, a bugokat meg fogják javítani. Ingyenes pálya lesz nyáron, és szerintem ősszel pedig fizetős dlc is érkezik.
Gamepassban érdemes kipróbálni!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #54827 üzenetére
40 par napot irt amikor elkezdodott. Nem tudom mikor indult az akcio. Sok mar nem lehet vissza
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #54810 üzenetére
Nem rémlik, hogy meg lett volna adva. A hivatalos oldalon is azt írják, hogy első három hónap 300 forint, de lent az alján nincs ez külön feltételekhez kötve:
Csatlakozz az Xbox Game Pass programhoz: Fedezd fel a következő kedvenc játékodat | XboxNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Steve1207
veterán
válasz Redneck #54823 üzenetére
Én először megnéztem volna a box-ban a képernyőbeállításokat, hogy minden rendben van-e. Volt akinek egy színprofil váltás megoldotta, igaz neki mindenhol látszott röcögés, redditen volt valamelyik témánál anno a kezdetekben.
1060 nekem is van amúgy, de nekem ki nem jön ebből a 4k alatt csak 35 frame, szóval azért ne mondjuk, hogy az jobb, de jó kis kártya persze.Szerk.: lol, ja hogy már előkerült a téma 24 bit, standard színtér bőven megteszi.
[ Szerkesztve ]
.
-
Redneck
nagyúr
válasz parandroid #54824 üzenetére
Bocs hogy nem vágok jó képet hozzá.
Ha nem nyalókáztam volna már miattuk egy pár platformon, nem haragudnék rájuk, de így joggal teszem. Hidd el tudnék mesélni, volt pár kanyarom az elmúlt 10 évben az MS Supporttal a baromságaik miatt. No nembaj.A 24/30/36 bit színmélység beállítás, befolyásolhatja a dolgokat? Előzőleg 36-ra volt állítva, most a reset után, 24-en van alapból.
Steve1207:
Jogos, de nekem nincs még másik TV-m, ezzel pedig az sem volt rosszabb, így értettem.
Melyik színprofillal próbálkozzak? Ilyen mikro-akadást egyelőre csak FH4 és Fallen Order alatt láttam, a többi címnél nem.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Fasza, nyomtam egy alaphelyzetet a játékok megtartásával. Hát asszem szedhetek le mindent újra, mert nem látja a gép a majdnem 600 gigányi tartalmat. Grat MS, megint hoztátok a formát!
Szerk:
Azóta restartoltam és megjelentek.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Dark Allience-ről milyenek a benyomások? Metacriticen eléggé gyenge értékeléseket kapott...
-
persil
nagyúr
válasz Redneck #54814 üzenetére
Tetszik/nem tetszik, akkor is egyedi a hiba, a te konkret gepeddel van valami. Az sincs kizarva, hogy kifogtal egy hibas darabot, ez minden letezo termeknel elofordulhat.
Az sem mindegy, hogy egy jol szellozo asztalon van huvos szobaban, vagy egy 30 fokos izzasztoban, berakva egy szekrenybe a ruhak koze. Csipkeabrosszal letakarva. :D (sic!)A cache urites meg egyreszt nem fugg attol, hogy hany hetes a gep, nem tart tovabb nehany masodpercnel es nem veszited el a beallitasaidat sem.
De a te dontesed. 🤷
Szrk.: plusz, amit vg is ir. Game mode-ban legyen a tv, mindenfele kepjavito baromsagot kikapcsolva.
Hidd, ha valami csak egy ezredmasodpercet is kihagy, azt eszreveszem es legszivesebben felgyujtanam az egesz nappalit, annyira duhit, de nalam tukorsima volt a horizon 4.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Redneck
nagyúr
válasz parandroid #54816 üzenetére
A konzolon vagy a kontrolleren? Ha hosszan nyomtam előbbit, kikapcsolt, de nem indult újra.
Az akadást inkább framerate esésnek, frametime kiugrásnak mondanám. Megy 60-nal, de dinamikus árnyékoknál kicsit beesik. Lehet FreeSync TV-n nem tűnne fel. Sőt megkockáztatom, hogy 10-ből 8 ember észre sem veszi az ilyesmit, vagy nem zavarja.
vg:
Semmi nincs bekapcsolva, nem ma kezdtem. Sajnos jó a szemem az ilyesmihez. 2012 óta tolom ezen a TV-n PC-vel is.[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz parandroid #54816 üzenetére
És attól jobb lesz? Nem hinném. Lehet ott valami tv beállítás nincs jól beállítva, lehet mindenféle super resolution meg képjavító cucc be van kapcsolva. Nekem egy régebbi 3D-s LG van, van rajta super resolution, ha azt bekapcsolom maximumra minimum 50%-al lassabb tőle minden.
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #54815 üzenetére
Ne fáradj, tegnap toltam le a heti contentet, semmi baja nem volt.
Redneck: Tartsd nyomva a bekapcs gombot sok (asszem 8) másodpercig. Újraindul, és kitakarítja a felesleges maradékokat innen-onnan.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
Redneck
nagyúr
válasz parandroid #54812 üzenetére
Nincs Quick Resumeban, mindig bezárom, és más játék sincs. Cache ürítést megpróbálom, restartot hogy kell? Kikapcsolni szoktam, és energiatakarékoson van.
Szerk:
Megnéztem ezt a cache törlést. Na ne vicceljünk már. 2 hetes konzol, pár játékkal. Nem fogom nulláról kezdeni a beállítást, még ha meg is tartom a játékokat. Tipikus Microsoftos vicc kategória...[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Itt is megkérdezem, mert nagyon érdekel, és csalódott vagyok.
Az mennyire normális, hogy XSX-en akad a Horizon 4? Már eddig is észrevettem, hogy éjszakai futamokon, nagyobb forgalomban, és rombolás közben röcög, de az előbb már zavaróan akadt Forzathon Live közben. Éjszakai csapatás volt, valahogy nem bírja a dinamikus árnyékok alatt tartani a sebességet, pedig csak 1080p TV-m van.
Azért ez ciki, az 5 éves 1060-am jobban vitte.
-
szimszonos
őstag
Azt hol tudom megnézni hogy meddig érvényes még a 300ft/3hó gpu kedvezmény?1x volt itt róla szó 1 hónapja hogy xbox apopban vagy valahol kiírja hány napig lehet előfizetni rá.Sajnos nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
.LnB
titán
válasz Wesder #54782 üzenetére
Köszi neked is, és negyven2-nek is. De nem is érdekel, hogy mi maradt bent.
Nem gyűjtöm az achi-kat.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
-
addikt
Trackmania Turbo -t bedobtam a zsákba. Még nem volt meg...
Ez a Gas Guzzlers Extreme is elég nagy állatságnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest