Új hozzászólás Aktív témák

  • EmThor

    addikt

    Kipróbáltam a 3 hétvégi ingyen játékot:

    - Donut County: egy lukat kell irányítani, ami elnyeli a tárgyakat, engem szórakoztat, van valami alibi történet is, azt elnyomkodtam.

    - Desperados 3: anno Commandos klónként tekintettem rá, az is végül is, egy darabig le is kötött, de őszintén megmondom türelmem már nincs mostanában ilyen jellegű pepecs játékokhoz, viszont a grafika szép és a kontrolleres kezelés sem borzalmas, de lehet egérrel egyszerűbb lenne.

    - Kingdoms of Amalur Re: na most ez olyan 10€-tér, tehát max 3e forintot szabad kiadni érte, mert a felbontás növelésen kívül látványban semmit sem javítottak rajta. Nekem és itt más kollégáknak is gondja volt anno a kamerával, itt most van lehetőség változtatni rajta, amivel nem lesz tökéletes, de segít a játszhatóságon. Lehet állítani a FOV-ot, a kamera magasságát, meg hogy mennyi késleltetéssel kövesse a főszereplőt, utóbbit érdemes teljesen levenni. Szóval egynek elmehet a game, azóta már vannak sokkal jobb játékok a akció-fantasy vonalon, de max 3eft-ot megér aki fogékony rá.

    Más: gamer365-ön beleolvastam a Twin Mirror hozzászólásaiba, hogy nem sikerült olyan jól, meg rövid, és csökken a DontNod játékok színvonala. Én adok neki majd egyszer azért esélyt, egy jó nyomozós történet azért fekszik (murdered soul suspect nagyon tetszett), és a Tell me Why-jal sem volt bajom, a transz téma is ízlésesen volt találva, ha lehet ilyet mondani, pedig a netflix/hbo homár/néger/stb. sorozat/filmjeit ill. tartalmukat nagyon erőltetettnek tartom.

    [ Szerkesztve ]

    Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

Új hozzászólás Aktív témák