- Linux kezdőknek
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Crypto Trade
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
hombre[EU] #37086 üzenetére
Mondjuk a videó alapján még a terep2 szintjét sem nagyon hozza.
-
.LnB
titán
válasz
Ja! De van mentségem! Januárban néztem, amikor ment a Dakar. Akkor volt 6-7k. És éreztem én, hogy annyit nem ér! Aztán betettem csak akció figyelésre XBD-en.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
prokxy #37067 üzenetére
24 óra elteltével kérhető refund, ha a játékkal nem játszottál 2 óránál többet és a vásárlástólé számított 14 napon belül vagy. De egyéni elbíráláshoz van külön form is:
https://support.microsoft.com/supportrequestform/ce13499f-dd3b-8dfc-cc0a-4ab23f66218c -
.LnB
titán
válasz
És még néztem is videókat. Szóval mentségem sincs. Egyszerűen azt hittem, hogy csak a motoros rész ilyen "fura".
-
.LnB
titán
-
negyven2
veterán
Mass Effect™ Legendary Edition
$59.99/€69.99/£59.99/23 990 Ft
EA Play/Game Pass Ultimate esetében 10% kedvezmény
-
ρσгτσ
addikt
válasz
FollowTheORI #37077 üzenetére
Én tökre nem is néztem...de ha bedobnak egy kb. 20-30 gigás frissítést este felé, akkor nekem se ma derül ki.
-
-
icemad
nagyúr
Szerintem próbáljátok ki a Gravel-t. Egész jó kis offroad játék. Persze ez is tele van bugokkal, de szerintem jó. Másik tippem a Burnout Paradise, azt szokták még a gyerekek (is) élvezni. Agyatlan roncsderbi egy nagyvárosban, bitang jó zenékkel. Egyik sem egy nagy összeg, ha akciós áron vannak.
-
negyven2
veterán
válasz
Norb79 #37074 üzenetére
Includes single-player base content and over 40 DLC from Mass Effect, Mass Effect 2, and Mass Effect 3 games, including promo weapons, armors, and packs – remastered and optimized for 4K Ultra HD.
The updated trilogy launches May 14 on PlayStation®4 and Xbox One with forward compatibility and targeted enhancements on Xbox Series X|S and PlayStation®5, as well as on PC via Origin and Steam.
-
EmThor
addikt
[link]
Mass effect remaster -
ρσгτσ
addikt
válasz
FollowTheORI #37047 üzenetére
Elvileg tegnap óta elérhető a patch, tehát abban már benne kell lennie. Őszintén megmondom nem is néztem...a hivatalos Twitter -en írták.
De...ha ennyire húzódik a szerver karbantartása, akkor lehet jön még javítás.
Este meglátjuk.
-
sith7
félisten
Vettem +1 év kiterjesztett garanciát az Xbox - hoz, a rendeléseim között ott is van, de ha rákattintok, akkor rávisz a Konzolvilág kezdőlapjára
E-mail - ben egy számlát kaptam, hogy fizettem, de ennyi, semmi több ... ez így normális ?
Azt gondoltam lesz egy kód, amit beírok az ms oldalon, és akkor látom a +1 év garanciát -
Bad Pritt
félisten
Én 6-ért vettem PS4-re.
Szerintem amúgy rekorder volt, ilyen gyorsan egy játékot se kapott 66%-os leárazást, szeptemberben jelent meg asszem és októberben már dobálták volna az emberek után.
#37066: Nem amúgy, tudatosan nem írtam róla sehol, mert kíváncsi voltam, hogy van-e más ember ezen a fórumon, aki meg merné lépni ezt a vásárlást. Nem vagyok meglepve, hogy Te voltál az.
De legalább itt visszakérheted az árát, nekem örökre ott marad kísérteni a PS profilomon...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #37064 üzenetére
Valld csak be, hogy sutyiba ott dörzsölted a tenyeredet, és vártad, hogy majd leírom, hogy ez a világ legjobb autós játéka!
szerk.: Nem b**tok, hogy mialatt ezt a két kommentet megírtam, már vissza is térítették az árát?! Most jött email. (pénz még nem pittyegett a számlámon).
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
Bad Pritt
félisten
Mire csekkoltam, hogy a Darak poén mögött a Dakar 2018 van, már késő volt.
De amúgy is annyira radar alatt létezik a játék, alig voltak hírek, tesztek róla, szinte nem is volt említve se az Xbox, se a PS topikokban, hogy én is szinte elfelejtettem az elmúlt két évben. Mondjuk titkon remélem, így, hogy a gazdag arab országok pénzelik a Dakart, majd talán befektetnek valami normálisabb promo játékba, mert azok olyan jól szoktak elsülni.
Egy tanácsot adok akkor előre: A F&F Crossroads-t akkor se vedd meg, ha 1500 forint, az se ér annyit.
-
l.skywalker
Topikgazda
Destiny 2: Season of the Choosen Trailer
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #36988 üzenetére
Hát akkor te nem az ingerszegény környezet miatt aludtál bele és ezalatt nem a játékra gondolok.
EmThor: Hol, hol, hol? Most akarom, azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Jéé, OW Zoly nem húzta le a Medium-ot.
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #37041 üzenetére
volt rengeteg NinjaGaiden, de ez csak x360-ra készült. talán késōbb pc,nemtudom...de ez egy ikonikus x360 cím volt ja
szerk.: [link] volt egy "butított" verzió ps3-ra, na azt nem láttam, de lehet jobb is[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Division 2 -re nézte már valaki a nextgen patch -et? Tudom, volt leállás....de azt nem vágom érkezett -e. Illetve online a szerver?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #37040 üzenetére
Főleg úgy, hogy az nem jelent meg semmi másra csak Xbox360-ra...
Vagy volt valami alternatív verziója PS-re?
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz
FollowTheORI #37028 üzenetére
na megyek indítom én is
mondjuk a februári listát elnézve, egy ps2 remaster meg sok izé, inkább a NinjaGaiden maradhatott volna -
EmThor
addikt
Kapott tapis irányítást a felhős játékhoz többek közt a Donut County, Yes your grace is.
Megnéztem S-en a Controlt, 60fps igen nagyot dob rajta, de más beállítási lehetőséget nem láttam a 'display' menüpont alatt.
RT-re kíváncsi vagyok azért.Konzol screenshot topikban csináltam még egy képet ugyanarról a helyről csak most az S-en, ha érdekel valakit.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #37035 üzenetére
Komoly, még csak nem is hallottam erről.
-
Bogyi007
veterán
válasz
parandroid #37020 üzenetére
Annyira nem is baj, felénk van hogy bohóckodik a villamos-hálózat és el-el megy az áram egy-két másodpercre (faluszinten vacak a rendszer) igy a konzolt is gyakrabban teljesen leállítom inkább - nem tudom hogy az Ssd mennyire díjazzná az áramkimaradásokat.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
válasz
l.skywalker #36999 üzenetére
Ejj úgynézki a Ninja kipróbálását túl sokáig tologattam.
Bár végülis van még akkor 13 nap...[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Ghost of a Tale (PC) ID@Xbox – February 4
Project Winter (Android, Console and PC) ID@Xbox – February 4
The Falconeer (Android, Console and PC) – February 4
Final Fantasy XII The Zodiac Age (Console and PC) – February 11
Jurassic World Evolution (Android and Console) – February 11
Stealth Inc. 2: A Game of Clones (Android and Console) ID@Xbox – February 11
Wolfenstein: Youngblood (Android) – February 11[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
Imàdom a 💎 achievements hangjàt. A Control UE-ben eddig az összes az volt.
-
3L1T3
addikt
Mobil alkalmazásba hova rejtették az achivementeket? Sehol se találom!
-
parandroid
félisten
válasz
Bogyi007 #37011 üzenetére
Amúgy vannak gondok a quick resume-mal. Forza Horizon 4 jelesül nem hajlandó napot váltani, ha qr-ben van a játék, pár napi questről lemaradtam, mire rájöttem. De a teljes napi/heti reset rendszerét megzavarja. Gyakorlatilag minden aljalommal játék előtt manuálisan ki kell lépni belőle quit-tel, és újraindítani a játékot.
p
-
sirkope
tag
Tegnap meló után leülnék a Medium elé, konzol közli, hogy frissítene. Miután megtörtént, bementem az archi-k közé, bóklásztam a menübe, de nem találtam olyan beállítást, hogy kikapcsolhatnék vmi játékbeli megjelenítést. Mindegy, gondoltam inkább játszom vele, és láss csodát, valahogy kikapcsolódott. Nem tudom, hogy az XBOX OS frissítés csinált valami, vagy csak a menübe való bóklászás, de megoldódott.
-
Zoleee83
addikt
válasz
prokxy #37012 üzenetére
Ez a játék már csak Series S/X-re jött ki.
Egyáltalán nem nevezném horrornak (legalábbis nagyon messze van nálam ettől), inkább egy jó thriller, helyenként 1-1 jumpscare-rel. A történet/helyszín is inkább csak nyomasztó, mint ijesztő. Érdemes elolvasni a gyűjthető leveleket, képeslapokat, tárgyakat jobban megvizsgálni mert az nagy plusz a történethez, némi angoltudás jó ha van, de ez az itt forumozóknál nem gondolom, hogy probléma lenne.
Tégy vele egy próbát, egy letöltést biztosan megér, max megy rá az uninstall.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
DonDennis #37013 üzenetére
Alapvetően a konzolt kontrolleres irányításra találták ki. Szerintem sok esetben hiányoznak azok a finomítások, amikkel az egér eléggé "smooth" lesz.
Amikről te beszélsz, az pedig már nem a natví egér/bill. támogatás, hanem az adapteres megoldások. Finoman fogalmazva, online multi fps-ekben ez már csalásnak számít valahol, persze Warzone-ban pont nem fog számítani, mert ott multi platform az egész.
-
DonDennis
senior tag
Az hiú ábránd, hogy ugyan olyan precíz legyen az egérrel való irányíthatóság mint pc-n
? Mert most tegnap teszteltem warzonenal és hát azért ég és föld, vagy csak a beállításokkal kéne szórakoznom és jobb lesz? Vagy ezekkel a GameSir VX2 és társai megoldásokkal ahol a kontrollert is beveszik a buliba hogy összehozzák a billentyűzet, egér vezérlést jobb eredményt lehet kisajtolni, mint egy sima wireless kombóval? Ha azt mondjátok ne várjak ugyan olyan fps játékélményt mint pc-n akkor nem erőltetem ezt a témát, és az fps marad pc-n a többi meg box.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz
30z.Samu #36959 üzenetére
Azt lehet hogy nem, de ajánlott lesz egy nem belépőszintű Tv akkor is, nagyon szeretem a kis 50PUS6504-es Philips tévémet, de az tény, hogy csak SDRben érdemes használni a Series X-hez, a HDR sajnos kuka rajta...
Most egy darabig ez a kombinációm lesz ezzel a "hangrendszerrel", de már figyelek arra, hogy milyen megjelenítőt veszek majd később...
Más: Egyenlőre csak mint éhes maci a kaptárban, kóstolgatom a játékokat, ismerkedem a géppel. Viszont nem talom hogy hol és miként lehet bekapcsolni ezt a Quick Resume módot?
-
válasz
everest140 #37009 üzenetére
Tudsz.
-
everest140
tag
USB-s gamer billentyűzetet tudok használni Series X-en vagy csak a wireless jöhet szóba amit felismer?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás