Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #36797 üzenetére
letörölve nincs...ha egyszer majd alacsonyabb kapacitáson mūködik az agyam befejezem storyt még nem tudom és tényleg jó hangualata van. nem bánnám, ha erre az atmoszférára egy stealth-survival horrort is felhúznának
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
válasz Steve1207 #36798 üzenetére
Nekem 140-145 óra alatt lett meg az 1000/1000. Két végigjátszásból. Az összes ending, a secret ending-et is beleértve. Szóval te rendesen elmerültél a világban.
És elsőre én se siettem. Másodjára igen.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Steve1207
veterán
válasz hombre[EU] #36761 üzenetére
Szerintem csak a fő és mellékküldetés átvezetők, beszélgetések, szilánkok kitesznek vagy 70 órát egy végigjátszással, ha mással nem nagyon szöszöl az ember. A "kezdésig" normál tempóban olyan 25 óra alatt jutottam el, pedig az még nagyon az eleje és ott nem is sokat mókoltam mással, a fő és mellékküldetésekkel a "vissza nem térős" pontig volt olyan 100-120 óra volt benne. Nekem 100 óra alatt ez nagyon rohanós lett volna, ebben a cakpak időben 3 végigjátszásom volt, amiből a "mindenes" olyan 150 óra.
De pl összeszedtem a fegyvereket, egyéb tárgyakat és vittem a leadópontra mindig. Rengetegszer hekkeltem ugye, ezt próbáltam mindig úgy, hogy mindhárom lehetőségnek megfeleljen akár pénzről vagy sima feltörésről volt szó akár újrapróbálkozva is. Olyan 500m-es távokig gyalog közlekedtem és lestem a várost, graffitiket, felmásztam ide-oda tetőkre stb.
De a vízben is voltak pénzes cuccok, amiket be lehetett gyűjteni, így ott is szerettem körülnézni partszakaszoknál. Vagy a pusztában való mászkálás is elvett időt, ott is vannak jelöletlen területek, ahol van zs valami lövöldözésből vagy rengeteg gránátot lehet összeszedni aláaknázott részen pl. Még a szeméttelepen is császkáltam egy órát (#36760) .LnB: ezt se tudtam, lesz még mit bepótolnom akkor
[ Szerkesztve ]
.
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #36794 üzenetére
Ja igen, valóban ezt írtam is, hogy túl egyszerűek a feladványok. Kombinálás talán 3-4x, ha van. Meg azért van pár puzzle ami nem egyértelmű és lehet próbálgatnod kell, de ilyen is kb ebben a nagyságrendben van.
A legnehezebb dolog talán a bújkálás, meg amikor alternatív világba váltassz és fogy az időd.
Azzal egyetértek, hogy ebből többet is ki lehetett volna hozni.Azért nem mondanám összecsapottnak se, meg az igazi finomságok később vannak csak. Gondolom picit tudatos is, hogy egyre "komplexebb" feladatok vannak, hogy rászokj az irányításra lehetőségekre, stb. Nekem az az érzésem ez direkt lett ilyen. Inkább mesélni is akartak, nem valami nehéz játékot csinálni.
De ja, eléggé interaktív film még ígyis (kis túlzással). Mondjuk tényleg nem túl hosszú, szerintem kibírható, és van annyi plussz élmény/újdonság, amiért megér(het)i. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #36793 üzenetére
Nálam volt valami random wireless egér tesztelésre, ott simán bedugtam a dongle-t a gépe és működött. Natív BT-s cuccot még nem láttam, de gondolom azért azok drágább cuccok.
Kérdezőnek:
Nyilván azt mondani sem kell, de az egér-bill természetesen csak az adott játékokban (amik támogatjátk) fog műkdöni. (Pl.: COD, Fortnite, Warframe stb.)
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #36790 üzenetére
nem, kamera tetszett, graf. is, még az irányíthatóság is elment, de ez a nagyon egyszerū (egy item van amit felvehetsz, azt egy helyre berakhatod és még azt is az arcodba tolja) sétaszim. ez már kevés volt ahhoz,hogy bent tartson. voltak benne jó mechanikák, amelyekkel lehetett volna mit kezdeni, de kicsit ilyen utolsó pillanatban összecsapott gameplaynek tūnt.
hányszor kellett a kombinálást használnod? mert én kb. a feléig csak egyszer a legelején (tutorial) láttam, és hasonló dolgokLife, Uh, Finds A Way
-
nagyúr
Az ilyenek szerintem majdnem biztos, hogy mind menni fognak, amikhez van usb dongle.
Nativan, meg szvsz az újabb BTs cuccok talán mehetnek, de ilyet nem próbáltam még sose.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
DonDennis
senior tag
Egy gyors kérdés, létezik olyan wireless billentyűzet egér kombó ami simán megy az series x-el? Mert néztem youtubeon de olyanokat találtam, hogy valami kis cuccot bedug az ember az első usb-be aztán abból egy usb c vel a kontrollerbe és akkor úgy megy. Szóval engem egy letisztultabb változat érdekelne, hogyha fps-ezni akarok akkor csak előveszek egy, egykezes billentyűzetet meg egeret és mehet a játék. Köszönöm a segítséget.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #36789 üzenetére
Pedig énis ezer éve játszottam ilyen fix kamerás játékkal utoljára, és nem is volt a "zsánerem" sose, de mégsem éreztem kényelmetlennek. Nos, ez van, minden szubjektív.
Pedig szerintem vannak benne érdekes dolgok, megoldások minden téren, amiért megéri.Azzal se értek egyet hogy nem szép, mégha valóban nem is az az igazi next-gen látvány mindenhol, amitől az ember letenné a haját 2021-ben.
Van ahol igen, van ahol nem. De azért a mai játékpiacon szerintem nincs szégyenkeznivalója, jól néz ki, sőt erősen a felső házban van.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #36785 üzenetére
végig akartam játszani, de nem ment :/ 3ó után nem volt kedvem elindítani mégegyszer annyira nem jó a gameplay.
lehúztam a ff ix-et illetve a dishonored2-t és azokba fejenként belement 2-3ó szóval nem velem lesz a gondLife, Uh, Finds A Way
-
.:ZS:.
senior tag
válasz hombre[EU] #36784 üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek, ha nem XSX általános probléma, akkor van egy sejtésem...A telekomos hgw amit kaptam ismerten gyenge és bugos ha UPnP-ről van szó, kipróbálom ha fixre beállítom a port forwardingot akkor hogy viselkedik. Csak fura hogy XOS-nál ez nem volt gond.
-
Farkassacred
őstag
-
nagyúr
Tegnap délután-este-éjjel énis letoltam a Medium-ot egyben .
Azt kell mondjam ez így elsőre nem is volt rossz. Talán picit túl könnyű volt és kevésbé félelmetes, mint vártam. Vagy volt/van valami nehézségi szint állító ami elkerülte a figyelmem? Meg a feladványok se voltak túl nehezek.
Így tényleg csak egy sima kalandjáték/interaktív film hatása volt inkább.Szerintem jól néz ki, tényleg ahogy a DF is mondta, a karakterek animációja kicsit merev.
Egy ekkora csapattól ilyen jól kinéző játék megsüvegelendő, még mindig úgy látom.
A sztori is rendben volt.Két nagy bugba futottam talán bele, egyszer csak simán szó nélkül kilépett
pont a nagy futós/menekülős résznél az erdőben. Egyszer meg a Red Housban a tükör kiakadt a törés után és beleragadtam, mikor lementem volna a bunkerbe.
Szóval 2-3x kellett csak hiba miatt visszatöltenem.
A programfutás "simaságával" amúgy néha néha volt gond, látszott hogy amikor betölt nagyobb részeket gyorsan akkor tényleg meg-meg akad a játék a csoda SSD ellenére. Még pár patch és optimalizálás majd ráférne (gondolom lesz is majd). De simán játszható maradt a játék és nem volt különösebb gond vele ilyen téren sem.
Nálam a kép széle meg ilyesmi sem villogott OLED-en, ahogy páran írták azt hiszem.A hangok tényleg szuperek, néha totál azt hittem vihar van és szakad az eső és kinéztem tényleg az ablakon. Dolby Atmos fejes módban király volt.
Szerintem egy 7/10-es játék a mai világban simán megvan.
Így, hogy külön fizetni sem kellett érte meg aztán pláne megérte. Egyszer mindenképp érdemes végigjátszani.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
.:ZS:.
senior tag
Sziasztok,
Kb egy hete hozzám is megérkezett az XSX rendelés KV-ból (dec. 13-i). Leginkább Stellarist és CP-t próbáltam eddig. CP tényleg jól néz ki és sokkal élvezhetőbb mint XOS-n.
A Stellaris meg egyenesen megtáltosodik, nagyon CPU igényes játék és endgamet már nagyon nem bírta a XOS procija, viszont sajnos ugyanúgy crashel időről időre XSX-n is. Nem is értem, hogy nem tudja a Paradox ezt már lassan egy éve kijavítani..
Ami kicsit zavaró, hogy bekapcsoláskor elég lassan jelentkezik be a live accountba. Kábelen van bekötve, és van hogy 1-2 perc is kell mire magához tér a hálózat rajta, pedig instant on-ban van a konzol. XOS-n ilyet nem tapsztaltam, ha kábelen volt bekötve. Eseteg ezzel kapcsolatba van valakinek tapasztalata? -
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #36780 üzenetére
Értem, azt hittem azt írod, hogy minden játékban azt használtad, azért ment annyira jól Mafia-ba is.
Félve kérdezem meg, de Series X-en a Mafia Def edition az 60fps? Nem jött hozzá semmi nextgen patch, félek tőle, hogy 30fps lesz.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #36774 üzenetére
Akkoriban mi volt open world? (direkt nem kerestem most rá). Emlékeim szerint volt a Mafia, meg a GTA III, 'oszt annyi.
szerk.: Vagy félreértem, és csak a Mafia-ra gondoltál, hogy városi kóborlás közben is kormánnyal mentél?
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz [Ixub] #36764 üzenetére
Már ~100 hsz. óta le sem tojta senki. Szóval: "Vicc amúgy, hogy még mindig ezen pörögsz". Írták, nem kapcsolható ki, ragaszd le. Vagy vegyél egy Elite-et, azon állítható. Abba nem megyek bele, hogy ki hogy játszik, én így nem tudnék, főleg egy pörgős FPS-t, de nem vagyunk egyformák.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
tutis
őstag
Srácok, mi a különbség? Melyik való series S-hez?
Call of Duty®: Black Ops Cold War - Cross-Gen Bundle
Call of Duty®: Black Ops Cold War - Xbox Series X|S
Call of Duty®: Black Ops Cold War - Standard Editiona standard edition mennyivel rosszabb egy XS verziónál? MEg a crossgen bundle az mit jelent?
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #36765 üzenetére
Ez nem maradt meg bennem. Én az autós résszel se szívtam sokat. Ellenben volt egy kikötős rész, ahol a vonat sín váltóját kellett átállítani. Na azt én valamiért nagyon nehezen találtam meg akkor, arra emlékszem.
-
[Ixub]
tag
válasz csuvicsuva #36668 üzenetére
-
.LnB
titán
HLTB-en néztem, hogy milyen hosszú a Mafia: Definitive Edition. Mert emlékeim szerint az alap játék elég hosszú volt.
Ha az átlagot nézem:
-Mafia: The City of Lost Heaven -> 16 óra
-Mafia: Definitive Edition -> 10 óra
Ez van ha nerfelik az autóversenyes küldit.Kénytelen leszek akkor autentikus nehézségre belőni majd a játékot.
-
Steve1207
veterán
Na itt a vége, több végigjátszás, de még csak pasi karakterrel, egyelőre olyan 230 órában (viszont, ha lenne még küldetés gond nélkül folytatnám tovább, nem untam meg ). Csajszi karakterrel ugyanígy lesz vagy 2 végigjátszás, de az már csak a dlc vagy nextgen patch korszakban, addig megy pihenni. Buggal minimálisan találkoztam (az 1.1-es patch-ig), mindig azt vettem észre, hogy már 6-8 órája játszok, de volt, amikor belecsúszott egyhuzamban 14+ is, szóval ahhoz képest, hogy kb tavaly nyárig annyit tudtam a CP-ről, hogy benne lesz KR, semmit nem követtem ezzel kapcsolatban.
Maga a sztori részemről rendben volt, végkifejletek változatosak, ahhoz képest, hogy maga a fő vonal azért ua. Rengeteg a szöveges tartalom, csevegések, szilánkok, emberkék stb, de nem számítottam arra, hogy ennyire kevés elírással, helyesírási hibával találkozok, minimális.
Összességében nem bánom, hogy ez a kör így lement, mivel sok a fejlesztési, karakter- és kiberver tulajdonság is, amikkel lehet szórakozni, így biztos a csajos részbe is bele fog kerülni 150+ óra és ott más fejlesztéseket helyezek előtérbe..
-
Wesder
félisten
Legalàbb van annyi tartàsa hogy bolti àron passzolja àt. Örülök hogy ő legalàbb nem olyan hogy elpasszol egy tucat konzolt haszonnal, aztàn meg még jópofizik a topikban, mint ha mi sem történt volna.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
Gyors helyzetjelentés.
Az Alzás gépet nem tudtam lemondani, de gazdára lelt, helyben viszi el egy ismerősöm.
Mint kiderült az én rendelésem (2021.01.25 nap, 21.23-kor) volt az utolsó amit ki tudtak szolgálni a kapott készletükből. Viszont pár darabot még szállítanak jelenleg is hozzájuk.A Konzolvilágnál rendelt Cyberpunk 2077 digitális kóddal kínált csomagom előrendelését is elkérték, az január 20.-i rendelés volt.
És van még egy rendelés a nevemen a Szegedi Media markt Üzletében. Ott a 6. sorszám az enyém, februárban biztosan elkel ebből az első három, aztán nem tudni mikor jön megint készlet. Ha valakit érdekel ez az előrendelés, írjon rám és rendelkezhet ezzel.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Wesder
félisten
Fallout 4 60fps lett BC-ben.
Szerk.
Téves, csak egy mod.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
prokxy
veterán
válasz batmanism2x #36748 üzenetére
Wow Állatul néz ki!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
batmanism2x
tag
válasz batmanism2x #36747 üzenetére
-
sanyi0627
senior tag
válasz l.skywalker #36742 üzenetére
Amúgy én is észrevettem hogy a d-pad kattog mint állat.
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
addikt
Nos, droid 11 alatt gondot jelent a Game Pass appnak a WQHD(+) felbontás kezelése (IS). Így akinek kilóg, nem illeszkedik rendesen a kép, az nézze meg a többi felbontást is...már ha állítható a telefonján.
Remélem több problémával nem találkozom, mert nem ez volt az első az új OS -en.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
-
mickeyz
csendes tag
Sziasztok,
PS mellé sikerült egy Series X-et is beszereznem.
Kérdéseim:
- a menuben a léptetés hangot ki lehet kapcsolni?
- szerintem a kontroller a DualSenshez képest nagyon gyenge, fogásra és anyagminőségre egyaránt, minden gomb hangosan kopog, barátkozom vele, de eddig nem jött be. A GOW1-et végigjátszottam így, de nem az igazi. Van esetleg velemi minőségibb kontroller?Egyébként maga a XBOX mint gép tetszik és a Gamepass szolgáltatás nagyon nagy plusz, tele van jobbnál jobb játékokkal.
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Lett ma egy series x-em.
A one s ad-t megtartom.
A kérdés az lenne, hogy home-olást ez befolyásolja?
Kollégával home-olok.
Series x-én ugyan azzal az accal jelentkéznek be mint az one-on.
Azt tudom hogy nem lehet 2 helyre home-olni stb.
Érdemes újra megcsinálni vagy jó az úgy ahogy most van?
Köszi
Üdvhttp://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Sefneni
őstag
válasz prokxy #36735 üzenetére
Ugyanez van nekem is. Bár nekem a Rocksmith még kimaradt.
Más: Srácok, arról van valami konkrétabb infó hogy a PC-S GamePass-be mikor érkezik az EA Play? Azt olvastam, hogy december 15-ről csúsztatták 2021-re, de bővebb infóval én még nem találkoztam.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
RZozo
aktív tag
Ez az Immortals Fenyx Rising a demó alapján tényleg egy kellemes játék.
Végre nem valami depressziós, zord, lehangoló környezetben kell tevékenykedni.
Kellemes csalódás lett. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bad Pritt #36732 üzenetére
Ahogy wesder is írja, azért, mert a 360 játékok végleg a tulajdonunkba kerülnek, mintha megvásárolnánk. A One-os GwG játékok viszont csak aktív Gold vagy GPU előfizetés megléte esetén játszhatóak. Mint a PS Plus játékok.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #36730 üzenetére
Érdekes, az Indy játék a Store->Subscriptions->Games with Gold részen nincs a listában, de ha külön rákeresek, akkor írja, hogy ingyenes. De amúgy mi a különbség aközött, hogy valami a Library-mben az "All owned games" szekcióban vagy a GwG szekcióban van? Az Indy játékot az előbbie tette, de pl. a Little Nightmares az utóbbiban van.
Kíváncsi vagyok rá, halványa rémlik PS2-ről, valami proto-Uncharted játékra emlékszem.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
És ha valakinek még nem lenne meg, Japánban ingyenes a The Maw [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #36729 üzenetére
És akkor a februári első adag:
Games wit Gold (GwG) játékok
2021/ Február - I.
(a store linkért kattints a képre)
Február 1-től január 15-ig:
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Már csak pár óráig lehet behúzni előfizetés mellé:
Games wit Gold (GwG) játékok
2021/ Január - II.
(a store linkért kattints a képre)
Január 1-től január 31-ig:
Január 16-tól január 31-ig:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz 30z.Samu #36724 üzenetére
Változó. Mert van hogy meghalsz, és pár dolgot újra kell csinálnod. Vagy éppen egy-egy feladatot más módon is végre lehet hajtani.
Illetve több időt is el lehet vele lenni. Simán előfordulhat, hogy a játék végén közel sem éred el a max. eredményt.
-
hombre[EU]
veterán
ejj de kár hogy a Dishonored2 nem kapott performance patchet :/..még mindig nagyon jó.
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
válasz 30z.Samu #36722 üzenetére
Oke, csak itt azért a feladatok kapcsolódnak a történethez. Sok játéknál nincsenek logikára, összefüggésre épülő feladatok. Mert például csak mész és darálsz.
Persze (szerintem) rá lehet jönni itt is, csak némileg lassul a játékmenet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem is lement a The Medium. A vége felé pont annyira utáltam, mint amennyire szerettem. Egyébként baromira tetszett. Azt (ha jól emlékszem) senki nem említette, hogy azért nem árt hozzá az angol nyelvtudást. Nélküle is ki lehet pörgetni (szerintem), de úgy lesz kerek a történet és sokkal jobban érthető, hogy mit miért kell csinálni.
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #36716 üzenetére
Armageddon sztem jobb volt mint a red faction guerilla.
Tudom ajánlani, töltsétek![ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
-
Norb79
őstag
válasz Wesder #36670 üzenetére
Ja, igen, és még egy apróság. Ha onnan húzod be az xbox classic vagy x360 címeket, amit te linkeltél, akkor ugyanúgy csak tartósbérled, mint az x1 címeket, és ha lejár a gold, akkor nem éred el, amíg nincs újra goldod, ha meg onnan, amit én linkeltem, az x360 marketplaceből, akkor a tiéd lesz, és tudod játszani, ha lejárt a gold akkor is.
Mondjuk ennek a szinte ingyen 3 éves GPU korában nincs jelentősége az is igaz. -
need
addikt
válasz l.skywalker #36716 üzenetére
ezt tán még PC toltam jó régi ez a game nem..?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
l.skywalker
Topikgazda
Red Faction: Armageddon is ingyenes Gold-al Koreában [link]
-
30z.Samu
félisten
válasz hombre[EU] #36712 üzenetére
1080p-re szerintem elég lesz, aztán majd az idő eldönti persze.
Sic Parvis Magna
-
hombre[EU]
veterán
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Azért papíron tényleg jóval gyengébb az SS, mint a nagy tesó. Csodákat nem kell tőle várni, el kell fogadni, hogy ez "csak" a kistestvér.Ezt már fejben, vásárlás előtt jobb ha tisztázza magában a vásárló. Én is SSért indultam, de pont akkor jött vele együtt az XSX és ha már ott volt, azt vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
Egy apró kérdés, annyira nem zavar, de mégis.
Adott itthon egy egy One S (ez a home, nincs bejelentkezve a fő fiók) és egy XSS (ide van bejelentkezve a fő fiók). Ezek home-olnak.
Ha telepíteni akarok egy játékot böngészőből vagy telefonról, akkor csak a One S jelenik meg.
Ez így rendben van? Korábban öcsémmel home-oltunk, ott megjelent az ő One X-e is.
-
hombre[EU]
veterán
panaszkodnak cdak már nem a twitteren
kiváncsi vagyok a microra mit alkot a saját játékaival. a preordereknél még arról volt szó,hogy ugyanaz lesz a két verzió(S|X) csak alacsonyabb felbontáson...most meg itt hiányzik az rt,ott a 120hz, a grafika minōsége sincs pariban (pl. lod, árnyékok néhány helyen amit láttam prevgen szintū). illō volna példát mutatni,hogy meg lehet csinálni amirōl meséltekLife, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
Miért is panaszkodnànak, mikor 3 konzol + PC helyett mostmàr csak 2 konzol + PC-re kell majd fejleszteni. Majd ahogy kiesett a PS5, a Series S màr nem lesz akkora nyűg.
Persze csak akkor, ha megtartja a Microsoft ex címnek a Bethesda jàtékokat.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
batmanism2x
tag
Én az olyan programozókban kételkednék, akik kételkednek az optimalizációban:). Nyilván nekik is megy ez, sőt, az viszont fájdalmas lehet, hogy munkaórában - így költségekben - rosszabbra jönnek ki. Kommunikálni viszont nyilván nehezebb azt, hogy ennyi pénzbe annyi munkaidő fér bele, hogy egy platformon jól fut a rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest