Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgfool
tag
Jó néhány hete dobozos formában előrendeltem a cyberpunkot. A postára kértem. Jött az értesítés, hogy átadták a postának, a mai napon átvehető lesz. Edéd szünetben gyorsan felgyalogoltam a postára, ami technikai okok most zárva van Úgyhogy a mai napon ebből már nem lesz semmi, attól tartok, hogy holnap se. Úgyhogy leghamarabb csak jövőhéten tudok belenézni a fene egye meg
-
justgiveup
tag
Jogos. Igazából az invite-re rá sem megyek csak belépek abba a kis ablakba, ahol mutatja a résztvevőket és akkor nyomok egy A-t a másikon. De már nem tudok elképzelni olyan variációt, amit nem próbáltam este, teljesen bele voltam már zavarodva Szóval, ha valaki leírja mi a best practice, azt megköszönöm.
@l.skywalker: Köszi neked is, ha rákérdezel.
-
hyggelig
senior tag
válasz Baltazár123 #28193 üzenetére
A netflixes sorozat után jöttek a hírek a rekord eladásokról. Én azért nem sajnálom őket
-
-
Baltazár123
senior tag
válasz hyggelig #28180 üzenetére
"Mekkora bevételük lett már csak az ilyenekből is, te jó ég"
Azért nézni kell azt is, hogy a blood and wine-t amikor kiadták 2016-ban, akkor már javában dolgoztak a dizájnerek a cyberpunkton. legalább 2, de inkább 3 évet mondanék a szűk esztendőkre nekik, amíg nem adtak ki játékot, de a fejlesztés vitte a pénzt. A szórványos witcher eladás (én is 2017-ben vettem meg a GOY verziót belőle) meg az egyéb üzleteik pl gog amik termeltek, az volt a bevétel aztán kész. Ja meg küzdhettek az íróval, aki sokkal több pénzt akart, mert rájött, hogy sikeres lett a játék, amiben ő nem bízott és ezért fix összeget kért előre a részesedés helyett jó fej a witcher írója is
Most meg jön a nagy kasza a lengyeleknek jön(nek) a dlc(k), pár évig dől a lé megint, de hát ilyen ez a popszakma.[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz Hapcimalac #28144 üzenetére
Már nem bírtam várni, reggel 8 ig vártam. Inkább PCn nyomom.
Fagyással még nem találkoztam, szép világ, nekem tetszik. Viszont az autó irányítás kissé fura, néha túl érzékeny...[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz justgiveup #28183 üzenetére
szerintem local coopban nem kell invite-olni (PS4-en)
-
30z.Samu
félisten
-
-
Tuomas
addikt
"Nincs olyan, hogy megvitatjuk egymás közt. Ez nem létezik. Vannak vélemények, amit mindenki sulykol. Csak ez létezik."
Személy szerint nem így gondolom, hanem úgy, hogy egy egyén szemléletmódjához, gondolkodásához nagy mértékben hozzájárul az, hogy ha más szemszögből is megismeri a dolgokat, más emberek szemléletmódjával és ez alapján eldönti, hogy a saját szemléletmódját a másik álláspont hogy érinti.
Az én esetemben pont ez történt azzal, hogy rávilágítottam azokra a játékokra is, amiket amúgy szeretsz játszani."Én elfogadtam a te, és az ő véleményét is. Csendben."
Ez alapján nem úgy tűnik.:
"Ebből is tanultam. Semmi saját véleményt nem szabad írni. Hiába emeltem ki kétszer, hogy ez csak az én véleményem. "
A lényeg, hogy te leírtad a véleményedet, amire reflektálva mi is leírtuk a véleményünket, azaz itt 3 ember saját szemléletmódjáról van szó, amire te egy kisebb durcival reagáltál, ami úgy is tűnhet, hogy ha valaki a te véleményeddel ellentétes véleményt fogalmaz meg, azt már támadásnak veszed, holott szerintem egyikünknek sem ez volt a szándéka, csak az, hogy leírjuk a mi nézőpontunkat is, ami egy fórumon elég hétköznapi.
Az offot itt be is fejeztem, mert jön Égenjáró Lajos, és lecsap ránk a banlézerkaddal, aztán minden esélyemet elveszítem, hogy megnyerjem a lego starwars-t.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
craftsman01
senior tag
Hali valami megnézné a microsoft fiókba betud e jelentkezni,nekem azt írja vebhely nem elérhető. Köszi.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz justgiveup #28183 üzenetére
Nálunk simán tolják a gyerekek, megnézem majd hogy csinálják pontonsan.
Nem kell, hogy minden fióknak legyen GP előfizetése, elég ha a konzolon 1 fióknak van (vagy egy home fióknak) ami aktívan be van jelentkezve, hogy a többi fiók is tudja használni pl. a Game Pass-t.
Én mindenképp azt ajánlom, hogy ahány ember van annyi profil legyen, mert a mentések össze tudnak kuszálódni ill. a digitális javak ha egy fiók alá bekerülnek, ott is maradnak.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
kovacszk felajánlásában
Nyereményjáték
Nyeremény:
14 napos Game Pass Ultimate trial
Xbox digitális kódJelentkezni lehet:
ITTJelentkezési határidő:
2020.12.10. csütörtök 20:00
Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
justgiveup
tag
Szaisztok!
Nem tudom ismeritek-e az Overcooked 2 játékot, jelenleg azzal szenvedek. Local co-op-ban szeretnénk ketten játszani, két kontrollerrel. Mindkét kontrollerhez van beállítva egy-egy profil. A játékot megnyitom az egyikkel és Y-nal tudok elvileg inviteolni, a másikon nyomok egy A-t, elvileg ez lenne a join, de nem történik semmi. Feldob egy ablakot, hogy válasszam ki melyik profillal akarok csatlakozni a játékoz, de hiába nyomogatom nem történik semmi. Van ötletetek mi lehet a baj? Gamepass-os játék, ha ez számít.A másik kérdés, hogy ugye több profilt tudok beállítani és ez 2 Microsoft fiókot jelent. Gond, ha csak az egyikhez van GP előfizetés? Van értelme egyáltalán több profillal használni?
Előre is köszi.
-
Zoleee83
addikt
válasz Alexios #28175 üzenetére
Nem vagyok részvényes, nincs fejlesztő családtagom CDPR-nél, csak úgy gondolom, ha én szeretek fizetést kapni az elvégzett munkám után, akkor ezzel a 19k-val támogatom a fejlesztőket, hogy mondjuk 5-10 év múlva megint le tudjanak elém tenni egy olyan játékot amivel hetekig elszórakozhatok. Elvek.
Mondom ezt úgy hogy még 1 percet sem játszottam vele.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
.LnB
titán
válasz Tuomas #28178 üzenetére
Nincs olyan, hogy megvitatjuk egymás közt. Ez nem létezik. Vannak vélemények, amit mindenki sulykol. Csak ez létezik.
Én elfogadtam a te, és az ő véleményét is. Csendben.
Örök vita körforgás van, ami sokszor végtelenségbe csap át. Ezt próbálom most már én elkerülni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hyggelig
senior tag
Főleg, hogy az elmúlt hónapokban szinte csak cyberpunkos ketchupos flakon nem volt rendelhető
Az összes lengyel tulajdonú (cropp, house, reserved) ruhabolt hirdetése tolja az arcomba a pulcsikat, pólókat, zoknikat.
Mekkora bevételük lett már csak az ilyenekből is, te jó ég -
l.skywalker
Topikgazda
Az egész GOG arról szól, hogy DRM mentes ott minden. Van erre külön kezdeményezésük:
https://fckdrm.com/Nem ez a CP az első DRM mentes játékuk, hanem az összes az
-
.LnB
titán
Ebből is tanultam. Semmi saját véleményt nem szabad írni. Hiába emeltem ki kétszer, hogy ez csak az én véleményem. Hiába írom, hogy jó üzlet a GP...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zoleee83
addikt
Amúgy az a durva hogy a DRM hiánya miatt máris elérhető a virágboltban a Cyberpunk...
Legalább vártak volna vele, hogy hadd legyen bevétele a CDPR-nek, én sem dolgozom ingyen.@.LnB - Ne mártírkodjál, teljesen jó volt az amit írtál, nincs azzal semmi baj ha neked nem jön be 100%-ra, izlésekről nem lehet vitázni. Én elfogadom.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Steve1207 #28160 üzenetére
Persze hülyeség, és teljesen más stratégiát is követ a két cég.
Abban igazad van hogy a két géppel le van fedve kb minden, ellenben én semmilyen esetben sem szeretnék 2db gépet tartani a nappaliban, mert nem kell. A PS exek miatt lesz majd gép egyszer/kölcsönbe havertól, de max 1-2 hónapra, leginkább HFW miatt.
Viszont ezek a felvásárlások eléggé megdobták saját ismeretségi körben is a box felé húzást, konkrét PS fan ismerős mondta, hogy kellett egy box, olcsón végigjátszani a GPU-ból/akcióból a multicímeket, a mocsokdrága exek mellé.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
-
boost
addikt
válasz hombre[EU] #28167 üzenetére
köszönöm.
-
Sefneni
őstag
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
waksaap
friss újonc
Sziasztok!
Media Marktnál van egy ilyen akció:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_xbox-series-x-1tb-cyberpunk-2077-let%C3%B6lt%C5%91k%C3%B3d-1342946.htmlSzerintetek ebből lehet valami mostanában?
Rafkósak, mert csak előre lehet fizetni, utánvéttel nem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Gabesz84 #28158 üzenetére
Ez a halálom konzolon. AC Odyssey-ben annyira használtam a menüt, hogy "Játék folytatása" de ezért végig kellett kúsztatnom a kör alakú kurzort az egész képernyőn...
-
Steve1207
veterán
válasz Zoleee83 #28157 üzenetére
És pont ezért hülyeség a konzolháború évek óta, mert ami van az egyik oldalon (vagy GP-ben szerepel) az a másik oldalon nincs (vagy fizetős). Konkrétan a két konzollal lefedhető minden és olcsóbban jön ki az ember, mintha csak egy oldalt választana.
Mármint úgy global, nem kimondottan ide.
-
Zoleee83
addikt
Én is így érzem.
Picit számolgattam, hogy ka kaptam volna PS5-öt mit kellett volna oda megvennem a GP-ből (nyilván a MS exeket nem számítva), és kijött egy másik nextgen konzol ára a játékokból.
Szóval nem kérdés hogy megérte, és bónuszképp kapunk olyanokat mint Gears, Halo, Forza széria, Medium, Stalker2, Avowed, és még sok-sok minden.
Egyedül azt bántam meg hogy csak 1 év GPU-t vettem, tartottam tőle hogy nem fog tetszeni valami, de így utólag butaság volt, bár még van 2021.12.07-ig előfizu ráérek ezen agyalni.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
En megkapom, de nem varom, mert amiket olvastam a játékról, eltántorított attól, hogy vagy fel évig ehhez hozzányúljak.
W | W | H | W | W | W | H
-
pzstm
titán
szerintem és nagyon sokak szerint (átlaguserről nem is beszélve) botrányos durván sok amit a Gamepass kínál. csak amit jövő évre már most tudunk az is nevetségesen sok.
Ha évi 2 játék lenne ami bejön onnan vagy érdekel már bőven visszahozná az árát, ettől nagyságrendekkel több van. PErsze mások vagyunk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
EasyLife
aktív tag
Én Konzolvilágtól.
-
Hapcimalac
tag
Na ki varja meg rajtam kivul, hogy megkapja emailbe a Cyberpunk kodjat?
Jatek mar elotoltve, minden beizzitva, csak arra a franya kodra varok. Remelem nem este kapom meg.
[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
A Tescoban az Xboxos cuccok a férfi vagy a gyerekosztályon vannak?
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
boost
addikt
XSX-en játékfüggő a VRR támogatás vagy rendszerszintű? Azaz pl Cyberpunkkal menni fog?
Még mindig gondolkodom hogy melyik platformra vegyem. Alapból PS-es vagyok, de nincs PS5-m, mert normál áron nem kapok. PS4-en szerintem necces lenne. XBox az mindig kiegészítő gép volt. a VRR sokat dobna, hogy XSX-en játszam. ( az már van, kapható volt normál áron is ). Tudom, irigyelni való a problémám, de akkor is probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Norb79 #28138 üzenetére
A GPU-ban jelen lévő játékok izlés kérdése továbbra is.
Nekem pl most is 20+ játék van benne amit játszanék, pedig elég masszívan sokat játszom minden félével is. Igaz nem a végigrohanós fajta vagyok, CP-t is azért vártam mert biztos vagyok benne, hogy ha bejön nálam ez is 100-150+ órás játék lesz, ahogy anno a Death Strandig-be is beletoltam 190 órát.@boost - Én XSX-re venném
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem meghazudtollak, ez a hivatalos információ. Ráadásul a legutóbbi készletből sok olyan ember tudott venni aki november első felében rendelte meg és december elején kézhez is kapta. Én a saját tapasztalataimra hagyatkozok, ha nincs igazam, úgy is kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz CharlieDrop #28134 üzenetére
One X-en is tudott, igen, néha szóba is került a One topikban.
Bár van olyan fórumtárs, aki szerint sose laggolt ott sem, de az SX kézhezvétele után azt mondta, hogy végre nem laggol a dashboard
-
Norb79
őstag
XSX-en már ~300 játék a GPU. Ilyen két gyerekes vén faszok, mint én, akiknek már alig van idejük játszani, nos mi bőven találunk mindig mit pötyögtetni akkor is, ha komplett stílusok kiesnek az érdeklődési körből. Szóval én sem tartom unikális csodaszernek, de nekem például pont megfelel, az egyéb játékvásárlási kiadásom le is esett 0 Ft-ra, ezt se győzöm, ami GPUba beesik és érdekel.
De amit elsőre írtál, hogy kisebb gyerekeknek (7-10 évesek) alig van benne valami, az is igaz, csak erre akartam bólogatni az előző kommentben. -
.LnB
titán
válasz TheMiller #28135 üzenetére
Itt kell figyelgetni a topikot. Én például így vettem konzolt: [link]
Meg is köszöntem a kollégának utólag.
És az óta is láttam már, hogy jelentettek itt mások.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mike1334
veterán
válasz balazs025 #28133 üzenetére
Lehet, de valószínűleg jövőre már az S ára is csökkenni fog valamennyivel. Meg az én X-em már most se garis, és a kontrollert se adnám vele (hozzám nőtt a One S fehér kontrollere, az X cserenél se adtam ).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
.LnB
titán
válasz Tuomas #28129 üzenetére
Szeretem persze, NFL-t is, NHL-t is. De mindkét játék botrányos. Ellenben a Fallen Order-t EA Play-ben játszottam végig.
Egyénfüggő persze. Pont ezért nem akarok ebbe belemenni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Tuomas
addikt
Azért azt vedd hozzá, hogy a GPU-ba már az EAplay is beletartozik, és változatlan áron.
Ha jól követtem korábban a PS4 topikot, és jól emlékszem, akkor szereted pl a Madden NFL szériát, na az is benne van.
Persze ez egyénfüggő, kinek mi, én találtam egy csomó olyan játékot GP-be, ami:
- vagy nem volt meg, és ki akartam próbálni/meg akartam venni valamikor (még PS4-re)
- vagy megvolt már (PS4-en), de szívesen játszom vele továbbra isWe were here
-
.LnB
titán
válasz TheMiller #28120 üzenetére
Tudomásom szerint az esztergomi Media Markt ma, kap új szállítmányt. Beszéltem velük telefonon többször korábban, amikor kerestem a magam példányát. Úgy volt, hogy onnan veszek majd, aztán időközben nekem a Duna Plázából lett. Szóval érdemes a Media Markt-okat felhívni.
szerk.: MM-nél mondjuk 189 ezer, nem 185.[ Szerkesztve ]
-
kazuma921
aktív tag
Cyberpunkot még nem játszottam, ezért is tettem ki ide a kérdést, hátha van valakinek tapasztalata. Más játékot toltam már, ami így viselkedett (60-ról 30 körülire esett akció közben) és igen, kifejezetten zavaró, lelassítja a célzást, rossz élmény az egész, főleg ha valaki megszokta a fix 30-at, vagy 60-at.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
marci011
újonc
Nálam holnap lesz kerek 4 hete, hogy megrendeltem az XSX-et, és még mindig nem hallottam róla Ügyfélszolgálat azt mondja folyamatosan dolgozzák fel a rendeléseket, majd értesítenek Elvileg valamely webshopokban néha random meg szokott jelenni néhány darab, de ilyenekről nem sokat tudok. Telekomon szoktam készletértesítőt kérni, de ott mindig egy percen belül elfogy.
-
Bird
addikt
Jövő február biztosan, ha most megrendeled.
Euronics készlet nem mérvadó, mert a korábban rendelt gépeket is tartalmazza. Sőt, inkább csak azokat így az ünnepi hype időszakban.
Igen, érkezik szállítmány a korábbi rendeléseket szolgálják ki. Jelenleg hatalmas mák kell, hogy legyen géped (pl. visszamondta valaki, nem ment érte). Amolyan jókor jó helyen...
I.Skywalker: Kösz a meghazudtolást!
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
TheMiller
tag
Sziasztok,
Mennyire esélytelen most XSX gépet venni? (normális, nem nepper áron)
Mikorra lenne esélyem rá?The World is Yours
-
Sefneni
őstag
Amíg várom a CP kódomat (és próbálom magam rávenni a büntetőjog tanulásra ) lenne egy kérdésem.
Aki játszik a Call of the Sea-vel: nálatok is olyan, mintha néha droppolna a játék? Például mikor az első fejezetben bementem a dzsungelbe a tengerpartról, elég látványosan "szaggatott". A tevékenységcsatornámra felraktam egy videót, kb a 22. másodperctől érdekes a dolog. De lehet már csak beleképzelem. (SX)Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
JenciHUN
aktív tag
Ha tegnap előtöltöttem a CP-t ma még számítani kell patchre?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
Steve1207
veterán
-
.LnB
titán
válasz Norb79 #28066 üzenetére
Jó dolog a GPU, de a kínálat még bőven hagy kívánnivalót maga után. musztiii árával nagyon jó üzlet még így is persze. Nem szeretném nagyon a saját preferenciáim szerint nyilvánosan értékelni a Game Pass-t, mert ferdíti a képet, hogy ez az én véleményem. De, azért az sokat mondó, hogy évekig nem volt Xbox-om. És a GP kínálatából még mindig a FH4 az, amivel a legtöbbet játszottam. Amivel már a megjelenésekor is játszottam, csak akkor még PC-n.
A Microsoft-nak sokkal jobban rá kellene feküdnie a játékkínálatra. És én nem a saját stúdiókban látom a megoldást. Azt a rengeteg pénzt én inkább arra költöttem volna, hogy rögtön, vagy sokkal hamarabb bekerüljön a GP-be minden AAA third party cím.
De ez csak az én meglátásom.ui: Én borzasztóan várom a Flight Simulator-t. Az az egyetlen játék jelenleg, ami nagyon érdekel, és a Microsoft-hoz köthető.
[ Szerkesztve ]
-
kazuma921
aktív tag
Én is, de kifejezetten pocsék élmény amikor céloznál, beesik a 60 FPS kb. 35-re, és "lelassul" az egész. Én agyalok a fix 30-on, a pattogó, ide oda virgonckodó, suttyó framerate-nél még az is jobb. Játszottam már játékot xar dropokkal, iszonyatos volt.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
Zebu
addikt
Srácok Destiny 2-t nyomja valaki boxon? Hogy a csudában van ott a futás?
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz mike1334 #28100 üzenetére
Az XSS egy extasy-zott XBox One S teljesítményét hozza szerintem a CP2077 esetében. XSX legalább a One X patchet megkapja, meg a magasabb FPS számot.
VISZONT konzolt nem prevgen játékhoz veszünk. Lesz Series S patch, 2021-ben, és akkor majd jó lesz hozzá az S-is. Addig az X-is valamennyire átmeneti, mindenesetre jobb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
gergobox
tag
KV CP2077 válasza az imént:
A kódokat a mai napon küldjük ki a megrendelők részére. Türelmét köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest