Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AMD Power
titán
Van még aki szeretne venni SX CP2077 verziót? :)
-
ravap
csendes tag
válasz l.skywalker #29490 üzenetére
-
sirkope
tag
Sziasztok,
Emagon sikerült vennem, egy X modellt, Dec 9.én, 12.én megjött.
Sztori: Mire lett pénzem rá, mindenhol elfogyott. Regisztráltam Telekomnál, ha jön, értesítsenek. Dec 9.én éjfél előtt vmivel, mielőtt aludni mentem volna, még megnéztem az e-maileket. Üzenet T-től, jött konzol. Weboldal beizzítva, hamarosan érkezik szállítmány. Levél megnézése újra, jha, 7 órával ezelőtt küldték, az alatt simán elfogyhatott. Árukereső próba szerencse,szokásos három forrás, emag, supergamez, edigital ->emag a legolcsóbb, alapár: 184990Ft Emag belépés, van.
VAAAN????? Gyorsan kosár, kis bénázás a bankkártya limittel, bezsákolva. (Másnap ultimate gamepass beizzítva.) Szállítás Dec 11-14. "Szerencsére" 12. munkanap, MPL kihozta.Tapasztalat:
Tinédzser gyerekkel ne akarj konzolt venni
Játék letöltés: lassssúúúúúúúúúúú, 50mbps net (tudom-tudom, lehetne gyorsabb is), Forza 4 kb 3-4 óra, gyereket azóta le sem lehet robbantani Forza hibái eddig: a játék térképet hajlamos eldobni, olyankor csak offline gyakorlás a játék. Volt vmi kód: Azonos LAN-ból, win alatt CMD, netsh int teredo set state natawareclient. Egy ideig jó. Grafika amúgy állat, főleg mikor átmész egy tócsán...
Controll letölve, belekezdtem, még nem világos a sztori, kezeléssel is vannak gondok, (első konzol, eddig csak PC-n, főleg szerepjáték)Fallout 76, minecraft, Halo 5 guardian töltődik. Cyberpunk 2077 GOG preorder volt még tán tavaly tavasszal, akkor még nem gondolkodtam konzolban.
Asszony is játszana vmi. nyomozóssal, mint pl a helyszínelők. Vmi ötlet, hogy mit töltsek le neki? -
Silεncε
őstag
válasz Darth_Revan #29481 üzenetére
Hát igen, lovely. A rendelesrol meg kuss van...
-
Wesder
félisten
válasz NoMagix #29479 üzenetére
A Forzàt sem javítja fel, hanem a Series X|S verzió fut. A Series X sem javít fel semmit, hanem a One X verziót futtatja, ha az adott jàtékból nem készült Series X|S port. Persze a One X verzió is csak akkor fut jobban Series X-en, ha One X-en dinamikus felbontàst hasznàlt és uncapped framerate-et.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #29472 üzenetére
Jah azt nem is említve hogy ha a reklám szerint 16-an indul az akció de mégis kiraktak néhány helyen ma akkor gratula nekik
-
ProEvoFan
nagyúr
Az XSS akkor most a Ultimate GPben is található régi játékokat nem javítja fel úgy, mint az XSX?
Pl a Forza Horizont 4? BF4? -
boost
addikt
válasz arewan #29454 üzenetére
Dehát nem jó játék, értsd meg! A játékvilág szégyene állítólag, nehogy te meg már jól érezd magad!! Ne evezz szemben az árral!!444
Konzolt is el kell adni jó drágán!!! Aztán majd 4 hónap múlva újra veszel, akkor folytatod az IGAZI CP2077-el!!!444!!4 Akkor meg majd GamePassbe jó lesz egy körre.
[ Szerkesztve ]
-
toompa
őstag
Soroksári MM-ban 4 db SX polcon, ha valaki venne.
Haver járt ott, vett egy SS-t. -
SF90
csendes tag
válasz Darth_Revan #29467 üzenetére
Most voltam az egyik boltban, ma reggel kaptak tíz db Series X-et, már el is fogyott.
-
Darth_Revan
veterán
válasz Döglött Róka #29462 üzenetére
Na akkor tuti lesz készlet, mert ha a sok gyereksiras beindul mert anyu és apu nem tudott venni mert nem létező készletet reklámozták, akkor abból balhé lenne
Holnap megpróbálok berendezni egyet
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz MarioAna #29465 üzenetére
A szöveg szerint új jàtékok felfedezésében/megtalàlàsàban segít az EA, úgy mint a MS. Ugye az MS-nek ott a GP, míg az EA-nek az EAP. Most az mellékes hogy a két szolgàltatàs minősége között hatalmas szakadék van, de az alapkoncepció megegyezik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MarioAna
senior tag
válasz Wesder #29464 üzenetére
Nem. Igazából arra nem akartam ironikusan reagálni, hogy az EA-t együtt említeni a support/caring with people/customers témában (akik ebben konkrétan a lehető legalja, amit bármilyen szolgáltatásban megengedhetne magának egy cég, vagy egy normális versenyhivatal felógyelné) az nem a legszerencsésebb azok szemében, akiknek van velük tapasztalata.
Ettől függetlenül megértem, hogy a vállalati kommunikáció megkívánja a felszínen ezt. Magában az announcmenttel nincsen bajom, mondjuk az talán szemétség, hogy az előlegesen beharangozott napon jelentik ezt be és nem jóval előtte.
-
MarioAna
senior tag
válasz l.skywalker #29455 üzenetére
"We established this partnership with EA because they are as passionate as we are about helping people..."
Remélhetőleg arra a szintre soha nem fog lesüllyedni az MS, mint amit az EA csinál support néven .
-
Döglött Róka
veterán
válasz Darth_Revan #29457 üzenetére
Cartoon Networkon ket gumball epizod kozott :D
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
válasz JamesHun #29460 üzenetére
Samsung q szeria a tuti, LG-k edge led vilagitasuak ergo kozepen sotetebb a kep. Samuk q80tol felfele tudjak azt amit a series x megkivan; hdmi 2.1, full led, hdr10.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
JamesHun
addikt
LG 49NANO803NA
Valakinek van ilyen vagy a 813-as szériás TV je xbox hoz?
Mik a tapasztalatok megfelel játékra?Ezzel szemezek, bár a 813 talán jobb xboxhoz.
SeriesX: JamesSHun
-
Silεncε
őstag
válasz Darth_Revan #29457 üzenetére
Múlt héten csütörtökön lehetett rendelni ezt a csomagot. Hogy most is lehet-e majd rendelni, az jó kérdés
Én is remélem, megrendeltem, ki is kellett azonnal fizetni, már tűkön ülök hogy megkapjam, de eddig semmi mozgás a rendelés felől. Mondjuk ott 14re volt írva a megjelenés, de most kaptak árut, ezzel nincs is baj
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Döglött Róka #29452 üzenetére
Ez hold volt ? Tehát holnap bárki rendelhet amíg nem hal meg az oldal mikrzben azt a 10 darabot 1000 ember akarja megvenni vagy volt erre valamilyen előrendelés ?
-
Zebu
addikt
válasz l.skywalker #29455 üzenetére
2021 meddig?
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
arewan
csendes tag
Ez a Cyberpunk nagyon beszívott.
Három nap alatt jutottam el a logoig, addig többször megfordult a fejemben a refund gondolata, nem fogott meg a sztori, szerintem nagyon összecsapták az elejét.
Jelenleg már hasonló módon elrabolt, mint annak idején a Witcher 3.
A technikai részen nextgenen is van mit csiszolniuk, a grafikai bugok és néhány szembetűnő ocsmány textúra jó lenne, ha megoldódna.
Repülő telefonok, fizikai bugok vannak dögivel, de szerencsére game breaker bajokba még nem futottam bele.
Biztos van akit idegesít, nekem hatalmas szerelmeim lettek a fényekre adott kamera effektek.
XSS-en játszom, érzésre néha bizony vannak fps dropok, de összességében egészen jó teljesítményt ad a gyengécskébb GPU-val is.
A felbontás különbség videón jól kijön, viszont játék közben, nem egymás mellé téve a verziókat teljesen vállalhatónak tartom itt is.
Az arc animációi nagyon tetszenek, az egész metakommunikáció lenyűgöz folyton.
A történet szerteágazósága tetszik, elborzaszt még az egyre csak sokasodó side questek garmadája, de ez már Witcherből ismerős érzés.Várjuk a jövőheti és a majd azt követő patcheket, addig is jó szórakozást mindenkinek Night City utcáin, a prevgeneseknek pedig kitartást!
-
Silεncε
őstag
válasz Döglött Róka #29452 üzenetére
Akkor valszeg hét végére ér ide a rendelés (gondolom azokat azért teljesítik előtte, mielőtt a maradékot eladják)
-
-
hyggelig
senior tag
-
őstag
válasz Wesder #29442 üzenetére
ugyanmár, ez nem bug hanem fícsör. Biztos poén szeretne lenni, mint ahogy:
- az itt ott lebegő mobiltelefonok (új technológia, nem esik le, nem kell rá tok!)
- semmiből előtűnő gyalogosok (teleport)
- lebegő járművek (ez a jövő, bármi lehetséges)
- hiányzó textúrák (hogy a dolgok mögé láss)
- lépések nélkül csúszó gyalogok (valami ultraslim hoverboard lehet)
stb...jut is eszembe, ha lövöldözés van valahol (térképen csillaggal jelölve), és segítek a rendőröknek, akkor az normális hogy miután kiiktattam a gonosztevőket, engem akarnak kinyírni a zsaruk?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #29444 üzenetére
Igen, észrevettem. Annyira illúzióromboló mikor megmentesz valakit és pànikolva elrohan, miközben azt se kéne tudnia hogy ki mentette meg az életét, mert a szomszét sikàtorban gugoltam és tàvolról iktattam ki mindenkit.
-
Remiel
őstag
válasz Zoleee83 #29426 üzenetére
Én a megjelenés napján besétáltam az Árkád MM-be, csak megnézni lesz e valami tömeg, hát nem volt és ki volt téve vagy 20-25 Series X (Series S most is van ott bőven, akinek esetleg kell), már bánom, hogy nem vettem, én jövőre tervezem, de ha tudtam volna, hogy ennyire nincs készlet inkább előrehoztam volna
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom, hogy valaki játszik e itt COD Zombiet. Multinál lenne olyan kérdésem, hogy nekem van 2 kontrollerem. Mindkét kontrolleren kell lennie előfizetésnek ha egyszerre akarunk játszani ? Pl. haverom 600 km van és 3 man szeretnénk játszani vele multiban akkor ahhoz 3 előfizetés kell hiába van nekem 2 kontrollerem mindegyikhez külön kell. Ez igaz ?
Köszönöm,
-
Wesder
félisten
Gyalogos felborul a parkoló motoromban:
"ÚRISTEN!!! EZ EGY TERRORTÀMADÀS!!! FUSSUNK!!!"I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Zoleee83
addikt
válasz bilon73 #29437 üzenetére
Tuti velem van a baj, mert a CP az utóbbi sok-sok év legjobban eltalált játéka nálam a Death Stranding mellett, olyan storyval, amire évek múlva is emlékezni fogok, és ebben a sok bug sem zavar. Mindenki szidja (amúgy jogosan, főleg a beforegen' tulajok) hogy mennyi baja van, én meg csak csodálva nézem sokszor 1-1 mellékküldetés közben is, hogy mennyire kidolgozottak a beszélgetések, az átvezető videok, a karakterek reakciói stb.
Rengeteg féleképp játszható, van hogy rambózok, van hogy lopakodok, van hogy csak szivatom az ellenfelet a hackkel. Jó a gunplay és szinte minden testre szabható, a nyomozós jeleneteket egyszerűen imádom. Biztos megtartom, remélem jön majd nagy DLC is idővel.Ennél a játéknál 1 dolog ment nagyon félre, hogy már nem csak és kizárólag nextgenre jött, akkor nem lenne ennyi negatív kritika.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #29430 üzenetére
Írtam is az illetőnek rögtön egy privátot, amikor hazaértem a konzollal.
Engem is meglepett, hogy sehol sincs. Azt hittem, hogy simán veszek egyet. Aztán sikerült is hamar, de csak így, hogy résen voltam. KV, Telekom, Platinumshop, ezeknél próbáltam rendelni, de esélytelen volt.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zoleee83
addikt
Uhhh az szép, azt gondoltam hogy egy hónappal ezelőtt még nem voltak ekkora készletproblémák! De akkor szerencsés voltál, meg volt egy jófej fórumtárs is.
Hogy őszinte legyek nem követtem az elérhetőséget, bár amikor hívtam KV-t (megjelenés hetében hétfőn!), hogy meggondoltam magam és az SS-t Series X-re módosítanám, elég nehezen, de megoldották, mert ugye fix mennyiséget adtak le a nagykernek. Mindössze a CP2077 kódot buktam be, ami helyett adtak 3hó GPU-t, ami szintén korrekt, így vennem kellett végül lemezes CP-t.
Éreztem hogy jó ötlet lesz az előrendelés, 10.-én késő délután jött meg nekem is.@gyűrű - A seftesek sosem érdekeltek, sőt inkább csak dühítenek, pár napja ezért vágtak ki a Series fb csoportból, mert rá mertem kérdezni a csoport vezértől, hogy az általa épp 20k-ért árult digitális KV ajándék kód, (amire nincs szüksége, mert nincs ideje játszani), az a 7k-s ajándék kód? Hozzáteszem a játék a store-ban is 21k...
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #29426 üzenetére
Egy hónapja vettem pont az enyémet. Már akkor sem úgy ment, hogy megrendeltem, aztán hozta a futár. Sehol nem volt. Három honlapon adtam le rendelést. Végül úgy vettem, hogy egyik fórumtársunk beírta, hogy van a Duna Pláza MM-ben kettő darab. Felhívtam őket, félretetettem, és felkocsikáztam érte.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zoleee83
addikt
válasz desolator #29421 üzenetére
Az kemény, hogy nem csak a PS5-nél, hanem az XSX-nél is készlethiány van.
Durván keresettek lettek a nextgen konzolok, igaza lett végül a Phil-nek, hogy minden egyes legyártott darabot el fognak adni.. Én örülök ennek, hogy jól fogy.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #29404 üzenetére
Az első rész is lekötött.
A második rész Diesel bácsival és ebből kiindulva a 12 sebességes tövig gázpedálozható dínókkal best buyPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
desolator
senior tag
Most került ki, konzolvilág oldalán a series x mellé:
Kedves Vásárlónk! Tájékoztatunk, hogy a kiemelten magas érdeklődés miatt a 2020.11.29 15:00 után leadott Xbox Series X rendeléseket már csak a 2021-ben tudjuk teljesíteni. Azokat a rendelőket, akiknek a rendelése még idén teljesíthető, e-mail üzenetben értesítjük.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
tunkiih
őstag
válasz l.skywalker #29346 üzenetére
Király, a következőt akkor lehet megtudom venni Europán belül is..
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #29404 üzenetére
Ez aztan marhára hiányzott boxra...
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
wolf88
aktív tag
Félve teszem fel a kérdésem. Privátban várom a válaszokat.Köszi
Ki melyik store-ban szokott vásárolni?Hol éri meg anyagilag a legjobban?Argentínában nem lehet sehogyan sem? -
30z.Samu
félisten
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Ark II is Coming to Xbox Series X|S as a Console Launch Exclusive
A Tsalád a legfontosabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest