-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
Wesder #74155 üzenetére
Az mondjuk remek lesz. En nem vagyok hajlando 60 FPS alatt jatszani semmilyen jatekkal. Ez a mostani sema, hogy van a performance mod meg a quality mod szerintem a jo irany, mert igy el lehet donteni, kinek mi a fontos. Nekem a stabil FPS, a latvanyra nagy ivben tojok.
-
Silεncε
őstag
válasz
hombre[EU] #61036 üzenetére
Mindezt kéccázezeré'
-
Silεncε
őstag
válasz
parandroid #61032 üzenetére
Milyen az a tényleges generációváltás?
-
Silεncε
őstag
válasz
IntelKiller7 #53084 üzenetére
Ez egy ilyen generáció lesz. Lesz a fidelity mód, 4K30 meg a performance 1440p+/60. Ezzel igazából én elégedett is lennék, nem érdekel a felbontás, de a 60fps-ből nem engedek. Az, hogy itt majd 4K60fps raytracing fog menni, már akkor nevetséges volt, amikor bejelentették
Oistrakh1: lesz 60fps mód, de amúgy a nagy többség valszeg nem is nagyon veszi észre, ugye az FH4 XOX update-je előtt minden FH 30fps-el futott
-
Silεncε
őstag
válasz
IntelKiller7 #53079 üzenetére
4K30FPS lesz SX-en, viszont lesz performance mód is. Raytracing viszont csak a Forzavistaban lesz
Azért ezt így kicsit más, mint amit hangoztattak...
oriic: és megjelenéskor jön Steamre is
-
Silεncε
őstag
Kivancsi vagyok, a Square konferencián lesz-e valami érdekesség
-
Silεncε
őstag
Na, akkor egy olyan hűtőt kérek.
Végre, az MS újra játékban. Innen már csak felfelé van
varom a kék oldalról a “zikszbokszon nincs is mivel jáccani” trollokat
-
Silεncε
őstag
Szerintem mondhatjuk, hogy az MS vitte az E3-at (mondjuk ez talán várható volt
) és még van negyed óra
-
Silεncε
őstag
Kár, hogy jön az FH XO-ra is... sokkal nagyobb lehetne a pálya. De nem baj, jó lesz a Mexico is
.LnB: +1
-
Silεncε
őstag
És akkor érkezik az atombomba, a Halo
-
Silεncε
őstag
Hades
aug 13
-
Silεncε
őstag
Ez eddig elég erős
Like a Dragon GP
-
Silεncε
őstag
válasz
hombre[EU] #52850 üzenetére
Hát igen, ezt gyorsan letolták
Jó gyorsan ellövik a nagyágyúkat, most vagy van sok minden a tarsolyukban vagy az utolsó egy óra unalom lesz
-
Silεncε
őstag
válasz
hombre[EU] #48897 üzenetére
Magyarázza már el nekem valaki, hogy az Apple vs Epic perhez hogy jön a Sony meg az MS? Meg hogy jön ahhoz az Epic Games, hogy más cégek belsős anyagait szivarogtassa ki? Egyáltalán honnan vannak náluk ezek a dokumentumok? Vagy ezeket az MS mutatta be?
-
Silεncε
őstag
válasz
IntelKiller7 #48106 üzenetére
Hát ez megint fosch...
-
Silεncε
őstag
válasz
l.skywalker #47808 üzenetére
Jó kis lista, bár én semmit nem profitálok belőle, mert nincs 120Hz-es kijelzőm. Jöhetne néhány 30->60 konvert is
-
Silεncε
őstag
Én sokszor próbálkoztam már ezzel a streaming vonallal, de mindegyik sz@r. Az input lagot képtelen vagyok megszokni (még a vezetek nélküli kontrollernél is zavar néha) és mivel ezt nem fogjak tudni úgysem megoldani, ezért nálam a streaming szóba sem jöhet. Remélhetőleg nem leszünk rákényszerítve
-
Silεncε
őstag
Kaptam meghívót az Apple/Windows xCloud betara. Mondjuk én utálom az egész cloud gaming koncepciót, de azért ránézek majd
-
Silεncε
őstag
válasz
parandroid #47172 üzenetére
Egyszerű: amikor kilepsz, zárd be egyből a játékot és nem lesz probléma. QR-t szerintem nem is használtam még, mindig reflexből nyomom a quit-ot a játékra
-
Silεncε
őstag
válasz
hombre[EU] #46774 üzenetére
Kojima már az ötöt se akarta megcsinalni (de már a négyet se, ha minden igaz), mit kezdene az IP-val megint?
-
Silεncε
őstag
válasz
l.skywalker #46196 üzenetére
Nagyon röhögni fogok, ha a Sony helyét a japán piacon tényleg átveszi az MS.
-
Silεncε
őstag
válasz
Xanax88 #44797 üzenetére
Adhatnák 300k-ért is, aztán elmenne belőle 10-30 millió összesen. De megérné nekik. Nem tetszik a teljesítmény, veszel PC-t. Ott aztán úgy variálsz, ahogy akarsz
Azt meg, hogy nincs benne tartalék: csak jelezném, hogy jelenleg a nextgen feature-ök egy része nincs is használva
-
Silεncε
őstag
Megy már az id@Xbox showcase?
Volt már valami érdekes?
-
Silεncε
őstag
Hát erre a Square prezire kár volt időt pazarolni
-
Silεncε
őstag
Na, nekem is feladta a KV a fejest, pedig alig egy hete rendeltem. Nájsz
-
Silεncε
őstag
válasz
l.skywalker #43054 üzenetére
Ez szerintem az Octopath Traveler lesz. Nem hiszem, hogy az FF-et is behúzzák (max később)
-
Silεncε
őstag
válasz
parandroid #42073 üzenetére
ha a karácsonyi szezonra kijönnek valamivel. Ha egyáltalán.
Mondjuk nekem egyáltalán nem hiányzik. Én nextgen gépet (egyelőre csak XSX, PS5-öt még nem sikerult) csak és kizárólag azért vettem, hogy a prevgen játékokat jobb minőségben/felbontással tudjam játszani. Fog az apjuk phasza 30k-t fizetni egy új megjelenésért, majd 3-4 év múlva, amikor 5-6k-ért hajigálják akcióban.
-
Silεncε
őstag
válasz
ggbuffon1897 #41907 üzenetére
Csipkés terítő, mint régen a TVre
-
Silεncε
őstag
válasz
hombre[EU] #41591 üzenetére
Van is miatt hiszti...
-
Silεncε
őstag
válasz
hombre[EU] #41319 üzenetére
Na, tessék abbahagyni, ha már megvettem a P5 miatt a PS4-et
-
Silεncε
őstag
válasz
Döglött Róka #39016 üzenetére
Jó, ennyire már nem értek a virtuális gépekhez
-
Silεncε
őstag
válasz
Lacielvtárs #38956 üzenetére
Ugye Xboxon a játékok HyperV VM-ekben futnak, tulkepp ebből csinál egy snapshotot a rendszer és ezt tölti vissza. Ez a Quick Resume. Akar XO-n is meg lehetett volna valósítani (mivel ott is így működik a rendszer), csak a HDDre mire kiírja a VM snapshotot, megoszulsz
-
Silεncε
őstag
válasz
hombre[EU] #38666 üzenetére
Remelem ez kap legalább valami minimális nextgen enhancement-et, ha már a nextgen után fel évvel jelenik meg
-
Silεncε
őstag
válasz
hombre[EU] #34222 üzenetére
Mondjuk ez inkább őt minősíti..
-
Silεncε
őstag
válasz
parandroid #33883 üzenetére
Hát azt meg pont letojom.
nem tud lekötni a Motorsport semmilyen szinten
-
Silεncε
őstag
válasz
l.skywalker #33872 üzenetére
Remelem az FH5 begördül már idén őszre.
-
Silεncε
őstag
Hát úgy néz ki, az XSX-el is belenyúltam a sz@rba. FH4 közben ma beakadt a hang és kifagyott az egész, aztán kikapcsolt (a kontroller kábelen van rádugva, kikapcsolt és folyamatosan rezgett). Fasza lesz, ha küldhetem vissza garanciába
-
-
Silεncε
őstag
Most én vagyok hülye, vagy a Gears 5 tényleg totál microstutter? Kicsit nem hiszem el, hogy egy first party cím ne tudná a vajsima 60fps-t, de egyszerűen olyan szinten bántja a szemem, hogy nem tudom tőle élvezni a játékot
-
Silεncε
őstag
Na remek, az előbb dashboardon kaptam egy full fekete kijelzőt, elindítottam egy játékot és onnan sehova. Szép lesz, ha van valami baja az SXnek
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme, a One UI 8
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest