Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Hat kivancsi vagyok erre a mediamarktos cuccra, nekem nagyon gyanús, hogy ez “átbaszás” lesz, aztán majd két szék közé a földre ülök konzol nélkül
-
l.skywalker
Topikgazda
oriic felajánlásában
Nyereményjáték
Nyeremény:
Cyberpunk 2077
Xbox digitális kódJelentkezni lehet:
ITT
Jelentkezési határidő:
2020.12.11. péntek 12:00
Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 1 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokbanNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #28072 üzenetére
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Call of the Sea épp szed egy 5,7 GB patchet. A játék maga 10,2, szóval valami súlyos lehet.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Scarletiel
senior tag
válasz l.skywalker #28230 üzenetére
Köszönjük a felajánlást!
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Zoleee83
addikt
válasz modflow #28287 üzenetére
Nem, akik Bundle-ben vették a nextgen gépeket a KV-tól azok +7.000Ft-ért kaptak hozzá CP2077 kódot, na páran ezek közül kezdtek el hiénázni 16k-s árakon.
Elég jók a nemzetközi értékelések, egybehangzó siker eddig.Gyorsan kikopnak majd - én pl. direkt a dobozos plusz kontentek miatt vettem lemezest, meg ugye az érték állóbb, eladhatóbb később is.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Steve1207
veterán
válasz Tomazoe89 #28286 üzenetére
Itt azt írja nálam simán, hogy ki lehet próbálni (már, ha ez a verzió az vagy ez frissül). Ha viszont az alap játék frissül csak és már kipróbáltad akkor lehet, hogy ellőtted az időkeretet.
(#28287) modflow: nem, csak dupla áron eladni menőbb, mint játszani egyből.
[ Szerkesztve ]
.
-
Tomazoe89
csendes újonc
Sziasztok.
EA Playben benne van a FIFA 21 next gen 10 órás trial verzió? Mert még a sima 21 - nek sem találok kipróbálható verziót. -
hyggelig
senior tag
Jeeeeeeah, it's time to play
Most jött meg a kód. Csak belenézek -
Zoleee83
addikt
Cyberpunk 2077: A magyar csapat, akik Night City megépítésén dolgoztak
Igen érdekes, és jó írás, CP2077 fanoknak kötelező.
Kicsit másképp fogok körbenézni Night City-ben.
Jó ezt látni, hogy itthon is vannak ilyen tehetséges fejlesztők.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
axlfsi
veterán
válasz 30z.Samu #28044 üzenetére
XSX
Minden szep es jo, egy dolgot leszamitva:
- amikor kikapcsolom a konzolt, neha azonnal, a kikapcsolas utan, vissza is kapcsol. Ilyenkor nem mukodnek a periferiak (parositott kontrollerek) es nem is lehet ujra parositani. Egyetlen megoldas, hogy hosszan tartva a fizikai bekapcsologombot, "kinyomom a szemet" es ujra bekapcsolom. Akkor jo lesz. Nem tudom mi okozza, de a korabban bekapcsolt CEC-t is kikapcsoltam mar (voltak otletek, hogy hatha az okozza).
Amit tudni kell meg a konfigrol: egy kulso SSD log az egyik USB-n, illetve egy Elite 2 es egy SteelSeries Artis X9 van parositva.
Elkepzelni nem tudom, miert csinalja, de korabban errol irtam mar itt es sokan azt irtak vissza, hogy nekik nincs ilyen jelenseg.
Varok egy darabig, annyira nem idegesito, aztan majd egyszer gariztatom legfeljebb...
((nem tudom, hogy az Arctis vagy az SSD okozhatja-e, de akarhogy is, a One X-en ugyanezek a periferiak voltak es hibatlanul kezelte a konzol...))
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Elektrosokk
veterán
srácok van bármi hátrányi ha ellövöm a 3 havi gpu akciót magába és csak utána veszek 1-2 év gpu-t ? köszi!
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Hapcimalac
tag
Nyugi skacok, kozbe nekem is megjott!
-
Madoc
veterán
válasz elder troll #28275 üzenetére
Hogy mi tetszik? Gamerdvr appba beirod a kivánt gamertagot és ennyi semmilyen engedély nem kell. Xboxon a socialnál kell beállitani hogy kik láthassák a képeid, videóid.
Ez pl skywalker lajos képei. Lajcsi ha nem public akkor töröld a 2 képet![ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
Madoc
veterán
válasz elder troll #28253 üzenetére
Itt a kockázat annyi hogy más is le tudja tölteni a képeid. Ennyi.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
JenciHUN
aktív tag
Oo boldog nap! Este indul a móka.
[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
Bankkártyán is kétlépcsős azonosítás van elvileg... bár nem mindenütt működik...
-
NemMo
őstag
A boxon 2 lépcsős azonosítás van, ha minden igaz, így azt nem lehet megjátszani, mint a ps4 fiók feltörést. Azért durva, hogy mik vannak
-
Silεncε
őstag
válasz Silεncε #28172 üzenetére
Ez lesz, megrendeltem az X-et az S pedig megy vissza. Mostmár csak a mediamarkt ügyfélszolgálatára várok, mert elképzelhető, hogy sikerült kettőt is rendelni rögtön... (az első rendelésnel megfagyott az OTP oldala, úgyhogy nem tudom mi történt vele, megerősítés nem jött, csak a másodikról...)
-
Sefneni
őstag
Nyugi srácok, szerintem sorban haladnak. Biztos mindenkihez megérkezik hamarosan a kód. Ha ez valakit megnyugtat, én sem tudok vele játszani még mert tanulnom kell.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
pzstm
titán
válasz Dawide@axele #28255 üzenetére
nyugi itt is semmi még. PEdig már gyanakodtam mert mindhárom ismerősnek megérkezett
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zozika84
őstag
-
elder troll
őstag
válasz l.skywalker #28248 üzenetére
Itt írtam, hogy csak xbox-on tudom megosztani, de nincs twitter fiókom, meg úgy az egész közö(nbö)sségi témakör is idegen, még faxbúkom sincs.
Tényleg köszönöm meg minden
A lényeg, hogy applikáció nélkül lehetetlen megoldani. Nem szeretem összekötni mindennel a fiókokat, egyfajta biztonsági kockázatot látok ezekben. Több mailfiókomhoz tartozó regisztrációt törtek fel, vagyis magát a weboldalt (https://haveibeenpwned.com/), és onnan nyerték ki a megfelelő infókat, ezért ezek számát próbálom redukálni. Biztos én tolom túl a dolgot és vagyok betoji ilyen téren. Pár hete kolléganő kártyáját csapolták le a mínusz keretig (koppig), mert a lánya ps4-én el volt mentve a kártya, és feltörték hasonló módon a ps fiókját.[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Hatalmas respect a felajánlásért!
-
dunc
nagyúr
CP eddig nem jött be, unalmas, vonatott, grafikailag, szerintem igen gyenge, olyan erőtlen az egész játék.
-
Edgar2621
őstag
válasz l.skywalker #28078 üzenetére
jokeoff: Már éppen akartam kérdezni megfelelek-e a jelentkezési feltételeknek, mert nem nyertem eddig semmit a topik-játékokban
on: Nagyon nagyok vagytok Sherkoval, köszönet az emberiség nevében
XO: Gollami26
-
l.skywalker
Topikgazda
És ezt mindig elfelejtem, köszi Madoc.
eldertroll: http://gamedvr.com/en/
ill. a trueachievements is tud importálni minden felvett dolgotNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz elder troll #28234 üzenetére
De a konzolon sem találod őket?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Mattb
senior tag
válasz craftsman01 #28211 üzenetére
Jól van, köszönöm srácok, akkor besétálok egy KV-ba
-
Madoc
veterán
válasz elder troll #28234 üzenetére
-
hyggelig
senior tag
Jelentkeztem is rá. Egy barátom meg is kapná karácsonyra
-
Corpuscle
őstag
Köszönjük! Erre én is benevezek.
-
HUmenetke
tag
-
Gsx-rr
veterán
-
hyggelig
senior tag
uuhh, ez tényleg komoly felajánlás.
-
elder troll
őstag
válasz l.skywalker #28227 üzenetére
Néztem ezt tegnap, és nem találtam értelmes leírást, hogy pontosan hol találom ezeket.
Mert xbox-ról meg tudom osztani twitterre, de nincs twitter fiókom.wesder
Win 10-es xbox alkalmazáson belül sem találtam, böngészőben ms fiókkal bejelentkezve sem tudtam elővarázsolni.szerk.: megtúrtam a one drive minden szegletét, de ott biztosan nincs.
Megvan!!!!!
Csak és kizárólag mobil app-on keresztül lehet hozzáférni.
"Megjegyzés: A Game Bar menüsávján csak az adott PC-n helyileg tárolt felvételeket láthatod. Az Xbox Live szolgáltatásba feltöltött felvételeket csak az Xbox mobilalkalmazásban lehet megtekinteni és megosztani."
Úgyhogy Égenjáró Lajosunk linkje segített, amit tegnap este is nézegettem, de úgy néz ki már túl kómás voltam. Úgyhogy lehetetlen hozzáférni pc-ről és neadjisten linkelni fórumba.Köszönöm mindkettőtöknek!
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
Azosztigen!
Ez már nem is Sherkulás, hanem Sherzus!We were here
-
Baltazár123
senior tag
respekt a felajánlásért
-
Csigavair
tag
Wow!
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherkulás felajánlásában
Nyereményjáték
Nyeremény:
Cyberpunk 2077
Xbox digitális kódJelentkezni lehet:
ITTJelentkezési határidő:
2020.12.13. vasárnap 20:00
Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
waksaap
friss újonc
válasz gergobox #28225 üzenetére
Én is nagyon elgondolkodtam, mert Series X + CP 200-ért elég jó ajánlat...
Viszont van egy előrendelésem Edigitalnál, végre mozgatás alatti lett a státusz, de elég lassan megy a dolog. Ráadásul ott eleve 195 az alapgép. Bár még így is hol van a 270 ezres jófogásos "viszonteladókhoz" képest. )) -
l.skywalker
Topikgazda
válasz elder troll #28223 üzenetére
Itt esetleg találsz segítséget?
Játékklipek kezeléseNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz elder troll #28223 üzenetére
Alapesetben az autómatikus feltöltés Xbox Live-ra menti a képet. Az új mobil appban minden ilyen képednek/videódnak làtszódnia kellene hogy azonnal tovàbb tudd osztani ha akarod.
Ebből gondoltam hogy a W10-es Xbox appban is làtszik. PC-t màr csak szökőévente hasznàlom, így nem tudom, de mobilon biztos.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
waksaap
friss újonc
válasz batmanism2x #28189 üzenetére
Én is így vagyok vele. Én pécsi vagyok, de kínomban már nagykanizsai meg bonyhádi Euronics-et is hívtam, ahogy feldobta a készletet. )
-
Wesder
félisten
válasz elder troll #28214 üzenetére
Fel kell tölteni Xbox Live-ra, utàna mobilon, meg mindenhol làtszik. Vagy feldobod OneDrive-ba és kész.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Gombi07
csendes tag
Aki szeretne Xbox Series X-et, az most nézze meg a Media Markt honlapján. Cyberpunkkal együtt árulják. Nekem úgy néz ki sikerült a megrendelés.
-
elder troll
őstag
válasz 30z.Samu #28212 üzenetére
Ha már szóba jött a share gomb.
Hol lehet megnézni az elmentett képeket?
Tegnap fortnite stw-ben csináltam képet egy érdekes építési módról, és linkeltem volna a fortnite témába, de nem találtam sehol a képeket xbox-on kívül. Néztem a win10-es xbox alkalmazásban, böngészőben az xbox profilom, stb, de a tengap készített képeket sehol sem találtam.#28213 3L1T3
Juhú. Kár, hogy elkopott éjfél óta a billentyűzeten az f5 gomb[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
Cyberpunk kódok incoming 30 percen belül. E-mailt csekkoljátok.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Series S-emhez szeretnék még egy kontrollert venni Hol lenne érdemes? Vagy talán érdemes várni akcióra? -
balazs025
senior tag
válasz craftsman01 #28205 üzenetére
Ez tőle a legegyszerűbb megkérdezni, de amúgy biztos vagyok benne, hogy ő is ezt az átváltást árulja úgy. De ha nem 300, hanem 4200 Ft-ért dobja fel, még úgy is megéri.
-
craftsman01
senior tag
Na hali,tudom biztos unjátok már de nekem még most sem tiszta ez a gpu. Most járt le nekem.Vennék musztitól Xbox live goldot 12+1 havit azt aktiválom utánna aktiválom a Gpu-t mert az akomba beléve nekem ott van ez a 300 ft csatlakozás.De ha mégsem tudom aktiválni azt a 300 ft-os gpu-t valamiért akkor megszívtam? Meg musztinál mi az a Game passz ultimate kód ha azt veszem meg 13+1 hónaposat akkor egyből Gpu-m lessz nem? De akk minek írja oda hogy akkor enyi ha van 300ft-os akciód akkor most Gpu-t ad vagy nem? Köszi
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
balazs025
senior tag
válasz Elektrosokk #28200 üzenetére
Witcherből igen.
-
zadir1
tag
Hali!
Xbox SS-en CoD Warzone-al nyomnám. Szeretnék crossplay nélkül játszani. Ha a játék menüben kikapcsolom nem hagy addig más játékhoz csatlakozni, amíg újra be nem kapcsolom. Ha az xbox menüjében kapcsolom ki, akkor nem tudok csatlakozni sehová 10 perc mulva sem. Tudja valaki mi a megoldás, ha nem akarok Pc-sekkel gamelni?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz craftsman01 #28187 üzenetére
Nekem megy:
https://account.microsoft.com/Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest