Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Ctrl+Alt~Del #26697 üzenetére
És egy tök jó dolog, mert nem mindenki egyszerre cuppan rá a letöltésre.
Go Gunners!
-
Dreimus
senior tag
válasz Hapcimalac #26696 üzenetére
Xbox alkalmazasbol tudod elinditani
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Ctrl+Alt~Del #26697 üzenetére
Már hogyne tudná. A mobil appal minden játék előtölthető, az is amit még meg sem vettünk vagy még nem került be a GamePassba:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Hapcimalac #26696 üzenetére
Mar hogy tudnád? Szerinted a Microsoft tudja, hogy te a KV kódjára vársz?
W | W | H | W | W | W | H
-
Hapcimalac
tag
Skacok, nekem a Cyberpunk kodot a kv kuldi emailben, igy is tudom preloadolni? Ha igen, akkor abban tudnatok segiteni, hogy konzolon hol tudom preloadolni?
Ha a keresobe utom, akkor csak a megvasarlasi opcio van, de lehet csak vak vagyok.
koszi! -
Solten
őstag
válasz Dawide@axele #26689 üzenetére
Kellemes csalodas a SS, otszor jobb annal mint amire szamitottam...
Saor Alba
-
Zoleee83
addikt
válasz Döglött Róka #26653 üzenetére
Félreállok, mert ahogy mindenki ismeri a mondást ne vitatkozz a ***, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. Pont ez történt.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz HELLAFLUSH #26685 üzenetére
December 15.
-
szimszonos
őstag
válasz NoMagix #26451 üzenetére
Azt nem hinném mert a FH3 Hot Wheels dlc sem maxolható ki pár óra alatt.Pláne a multis acsikkal.10 óra simán belemegy ha az összes acsi kell.Single részben az az acsi is időigényes amelyiknél az összes versenyt 3 csillagra akarod hozni.Én elpepecseltem vele de megérte.
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
PC-s GamePass-be mikor kerül bele az EA Play? azt írják, hogy decemberben...de pontos dátumot nem írnak.
-
Remiel
őstag
még ma is láttam vagy 2 series s az Árkád MM-ben, ott volt a magjelenésnél vagy 30 db és sok x is már bánom, hogy akkor nem vettem egyet, bár az idén nem terveztem
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #26680 üzenetére
Azert kozel voltam!
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Döglött Róka #26672 üzenetére
Nov 10 volt az új DLC
Dec 8 a nextgen patchNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
tunkiih
őstag
válasz Döglött Róka #26672 üzenetére
.. hát én már nem tudom, de jöjjön.. addig el sem inditom!
-
-
Cyrin
addikt
KV oldalán ismét van készlet S-ből, ezért rendeltem én is egyet plusz kontrollerrel, ha már "nem veszi senki ezt a sz@rt" mint múltkor megtudtuk az Auchan eladótól...
-
kovacszk
senior tag
válasz Döglött Róka #26666 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lenne ha leírnád milyen válasszal lennél elégedett.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
Döglött Róka
veterán
válasz winery #26663 üzenetére
Ez akkor lenne ertelmes, ha nem lenne leirva hogy rendeles leadasa = veteli szandek+kotelezettseg.
"Tájékoztatjuk, hogy a megrendelés leadásával Ön kifejezetten tudomásul veszi, hogy a jognyilatkozata fizetési kötelezettséget keletkeztet."
Utana meg rakerdeznek cca ket het mulva hogy tenyleg veteli szandekom van. Ezert kerdeztem meg, mert logikailag nem adja ki a dolog.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
tunkiih
őstag
Nyomjátok meég Oriic a Destiny 2-t amugy? Ha megkapja az upgradet, gondoltam hogy ujra neki esnék.. kimaradt pár év, azt sem tudom jelenleg mi van benne szerintem.. de a karakterem azért nem rossz... (flashpah a GT-m, addolva vagytok ugyebár )
[ Szerkesztve ]
-
winery
aktív tag
válasz Döglött Róka #26630 üzenetére
Segítek azt jelenti, hogy megkérdeztek valamiféle módon ,hogy kéred e a cuccot és te azt mondtad ,hogy igen kérem .
Közben elkéstem
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz Döglött Róka #26658 üzenetére
Szóval!
Ment egy e-mail, ami alapján megtudtad erősíteni a rendelésed. Erre azért van szükség , hogy az ügyintéző lássa és letudja szűrni , hogy valójában kinek kell a rendelt termék. Tekintettel arra , hogy az XSX-re is megnőtt a kereslet és sajnos nem fog idén mindenkinek jutni így szerettük volna felmérni a pontos igényt!
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
addikt
-
Döglött Róka
veterán
válasz elder troll #26655 üzenetére
Feltettem egy egyszeru kerdest erre nekiallunk lelkizni. Legyszives ignoralj a kozeljovoben. ;)
-
laci12234
tag
Istenem ilyen fogyatékosokat főleg ha valaki meg is veszi
nézegettem fészen a marketplacet ott series x et 240 ért árulják a ps5 350-400 ezerét Valaki ennek be is dől ? -
elder troll
őstag
válasz Döglött Róka #26653 üzenetére
Ezúton kérném, hogy mondd le a rendelésed, vagy ne látogasd a témát, mert ez a stílus itt nem kelendő.
Köszönöm a téma látogatói nevében. -
NemMo
őstag
Megvettem a nextgen fifa-t, de csak 35gb tölt le ez normális?
-
sgfool
tag
Kivettem egy nap szabadságot, csinálok egy hosszú hétvégét, mivel nem tudtam várni karácsonyig, tegnap aktiváltam a ultimate gamepass tagságot, most bizony nagyon hirtelen bőség zavara lett Ma délelőtt, a cégemtől, sunyiban, elhoztam pár elemet a nem használt műszerekből, hát felháborító, hogy az érintetlen elemek nincsenek kihasználva, úgyhogy most megadom nekik a sorsukat, hogy tudjam majd a kontrollert táplálni a hosszú hétvégén, mert csak jövő hét vége fele tudok aksit venne bele venni. Remélem addig kifogja bírni. Majd természeten vissza viszem nekik a (lemerült) elemeket Egy olyan kérdésem lenne, nem tudom hogy van rá valami mód, hogy nézem a master chief collectiont ami kb 110 giga. Van arra valami mód, hogy pl csak a halo 2 -et töltsem le ? Mindenképpen le kell tölteni az egész pakkot ugye ? Mert mikor betettem a letöltésekbe, nem látom hogy külön-külön kezelné a részeket, akkor gondolom nem lehet úgy.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz Döglött Róka #26637 üzenetére
Pedig korrekt választ adott a kérdésedre, hogy az az állapot pontosan mit jelent.
Nemhogy megköszönnéd..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
pzstm
titán
ráadásul állítólag a lemezes verzió 60 FPS-el megy Reddit szerint, persze Day1 patch majd megoldja gondolom a stabil 30-at, unlocked framerate byebye lesz mint Unity esetében
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Döglött Róka
veterán
válasz elder troll #26631 üzenetére
Felőlem a dalai láma is lehet. Ha hülye választ kapok, akkor megkérem az illetőt, hogy maradjon csöndben és adjon teret az értelmes párbeszédnek.
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Él a preload Xbox-on. 59,49GB #Cyberpunk2077
Live-Die-Respawn
-
batai15
félisten
Ma bekapcsoltam a gépet, és a dashboard elrendezés vissza ált alap értékre. Köze lehet ennek az authenticator appnak ?
-
elder troll
őstag
válasz Döglött Róka #26630 üzenetére
"nem okoskodásra vagyok kíváncsi"
3L1T3 helyében törölném a rendelésed ilyen beszólás után.
Tudtommal ő a KV tulajdonosa (vagy vezető, vagy mittomén, de pont neki nem kell beszólni ).[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
-
3L1T3
addikt
válasz Döglött Róka #26626 üzenetére
Megerősítetted az igényedet.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Döglött Róka
veterán
Sziasztok, kérdés, ha KV-nál meg van erősítve a rendelés az pontosan mit jelent? Keresgéltem az oldalukon de nem találtam választ. Hívni nem szeretném őket csak ezért, gondolom minden második ember ezt kérdezi.
-
őstag
-
vendingo
veterán
válasz hyggelig #26621 üzenetére
A bőség zavarában én se tudom mit játszak, pláne, hogy új nekem a konzol téma, így mindenbe bele kóstolok kicsit. Kb még 1 hónap, aztán lecseng, és tudok koncentálni 1 max 2 címre. Netflixnél is ez volt, amikor előfizettem. Azt se tudtam minek kezdjek neki, mára ez is lecsengett.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zoleee83
addikt
válasz hyggelig #26621 üzenetére
Én már nem is foglalkozom azzal mi jelenik meg, de tényleg nincs rá játék, nincs mivel játszani... #irony
Még van 5db Gears, 5db Halo, Doom Eternal, Hellblade, Sea of.. , Control csak ami hirtelen fel van telepítve..
Ráadásul még impulzus vásárlásként beeshet a CP2077 + Valhalla is.
A legjobb döntésem volt az évben visszatérni Xbox-ra..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hyggelig
senior tag
válasz NoOne1976 #26612 üzenetére
Ehhez képest kapkodom a fejem, hogy melyik játék mikor kerül sorra és haladnom kell a Valhallával, mert mindjárt itt a Cyberpunk, aztán ott a Yakuza 0, ami király játéknak ígérkezik, aztán ott az új Yakuza, letöltöttem már a Dragon Questet is a GP-ból.
Nyárig ez simán kitart. -
l.skywalker
Topikgazda
Igen, elfutnak. Series S gépet lehet szerencsére kapni, de talán elképzelhető, hogy karácsony környékére az is jobban fog fogyni- de idehaza jelenleg Series S kapható.
Ha lesz konzolod, akkor érdemes a Game Pass előfizetést kihasználnod, abben benne van a Halo: The Master Chief Collection ami tartalmazza az összes Halo játékot, kivéve az 5-öst.
[ Szerkesztve ]
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Régen a Halo-val ismerkedtem meg még PC-n. Szeretnék ezzel a játékkal újra játszani egy kicsit. A 2 konzol közül szerintem a series s is megfelelő lenne nekem, sajnos túl sok szabadidőm nincs rá. Régebbi Halo játékok is elfutnak az új gépeken?
Valamint olvastam, hogy nagy hiány van mind a PS és mind az Xbox oldalán, de series S-t találtam árukeresőn elvileg raktáron. Ez valós? Vagy S-et sem kapni? -
adalbert1
veterán
válasz frankdelgado #26523 üzenetére
Ehhez képest 10-én reggel nyitás előtt megrendeltem online a media marktban személyes átvételt megjelölve a közeli üzletükben (ahol raktáron lévőként jelezte), és délben már át is vettem.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Gyerekek.. nálam ez a FIFA 21 Nextgen frissítés után ég és föld a régihez képest. Brutál jól néz ki.
-
chipesz
őstag
válasz 30z.Samu #26586 üzenetére
• Mi az a GamePass?
• Hogy tudok LIVE-OT VENNI?
• Hogy lehet elemeket tenni a kontrollerbe? Egyáltalán mi az, hogy elemeket kell beletenni?
• Ha most veszek ezer hónap Goldot akkor mi lesz velem?
• Nem működik az egér a böngészőben, miért nem csinálják meg végre?
• Mi az, hogy nem működik a fejhallgatóm, ha PC-n működött USB-n keresztül, ez egy hulladék gép!
• Valamiért nem ismeri fel a nyomtatómat a gép, ez miért van?És akkor most meg is lett jósolva az elkövetkező
párösszes nap.Samsung Galaxy S24
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #26608 üzenetére
Igen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
ez az appból elōre letöltögetés (lemezes játék esetén) téma mūködik a preordereknél is? majd ha elōtölthetō a digitális preorder akkor ez is?
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest