Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- TP-LINK routerek
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
üdv srácok !
Milyen időközönként és hogyan szoktátok takaritani a SeriesX-et ?
(porszívó, kompresszor / szétszedés ?)Többnyire 2 hetente szoktam áttörölni a konzolokat / Pc-ket / controllereket / perifériákat illatos nedves kendővel, majd egyből törlöm őket száraz mikroszálas kendővel.
(PS5 esetén folyékony fém a hővezető a hűtőborda és a chip között, ott nincs mizériám hogy kéne "pasztázni" vagy szétszedni egyáltalán)
De mi a helyzet a SeriesX-nél ?
Szedte már valaki annyira szét hogy pasztázzon és ha igen, akkor mennyi idős volt a konzol vagy mennyi üzemóra után ?Minden oké amúgy vele, csendes, gyors....tiszta....amit rácson belül lehetett látni kicsi porcicákat azokat porszivóval már óvatosan kiszivtam.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
.LnB
titán
válasz mcwolf79 #133047 üzenetére
Ha meg nem játszana vele, és úgy írna róla negatívan (ahogy én teszem ), akkor meg az lenne a baj. Hogy véleményezze, ha ki sem próbálja??
Aki megveszi az védi a saját döntését azzal, hogy nem fikázza a vérbe a játékot. Talál benne pozitívumot. Ez mindig is így volt. Aki meg GP-ben kipróbálja, az elég valószínű, hogy nem lesz pozitív a játékkal, hisz eszében sem volt megvenni.A CoD szerintem a játékok legalja szint. Ettől még nem gáz az, ha sokan élvezik. Csak nem kell kardoskodni mellette. Nem véletlen, hogy lassan legjobb multiplayer díjakat sem kapja meg. Ráadásul pont ez a rész, ami egy DLC-nek készült, ez még sok COD-ost is kiakasztott. Szóval nehéz védeni..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
markknight
veterán
válasz frankdelgado #133041 üzenetére
Mondjuk ha folyamat rommá lőnek az tényleg nem túl szórakoztató, de nem tudom mennyire a játék hibája
-
mcwolf79
veterán
Csak arra írtam , hogy ha annyira kaki akkor minek játszik vele valaki akár egy percet is? Akár ingyé van akár nem .Ráadásul ha valaki fizet érte kicsit ösztönző is , hogy játszon vele az ember ha már pénzt adott érte . GP effektus, ha szar és ingyen van , akkor otthagyom .
Végigjátszani vétek azt az alibi rakás szar “kampányt”! Az a kampány a legalja single COD rész ever . Összeollóztak WZ részeket oszt csókolom . A multi az hozza a szokásosat. Se többet , se kevesebbet . El lehet vele szórakozni , csak nem szabad újdonságokat várni tőle .
Én is megvettem launch-kor, anyáztam egyet , hogy hogy volt pofájuk ilyen kampánnyal kiadni, aztán irány a multi.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
.LnB
titán
válasz mcwolf79 #133044 üzenetére
Semmivel sem nyújt többet vagy kevesebbet , mint az előző részek.
ésMinden évben megy a fikázás és fanyalgás..
Ok-okozat?
Nekem is minden évben a toplistám élén tanyázik a CoD. A "játék, amit legjobban esik fikázni" toplistámon. De semmi rosszérzésem nincs vele kapcsolatban. Akinek jó, az játsszon vele. És hát nagyon-nagyon sok embernek jó az.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bandi0000
nagyúr
Tudom, én voltam a hülye, de azt hittem, hogy ez egy teljesen új cím, és amúgy nem szoktam, de pont láttam pár hónapja VR-ék compaign videóját, és mikor én is elindítottam, gondoltam, vagy én vagyok a hülye, vagy ezt már láttam hónapokkal ezelőtt...
És én voltam a hülye de nem is, mert ez a tavalyi? rész... Pont az elmúlt hetekben ültem vissza BF5-re és össze se lehet hasonlítani a 2 játékot grafikában!, másban nincs értelme ugye
Xbox One: bandymnc
-
mcwolf79
veterán
Semmivel sem nyújt többet vagy kevesebbet , mint az előző részek.
Ez is ugyanolyan , mint pl. a Fifa/EAFC. Minden évben megy a fikázás és fanyalgás, mégis minden évben ott van az eladási listák élén. Aki akarta már rég megvette , az ilyen “ingyé kipróbálom” delikvensek meg most elbohóckodhatnak vele.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
kengyel
nagyúr
Többet vártam én is, de éppen lehet vele szórakozni. 27- ezer lett volna, annyit nem adtam volna érte.
kengyel
-
persil
nagyúr
válasz Steve1207 #133036 üzenetére
Az az elso komolyabb harc szerintem, de nem mondanam tul neheznek, en nagyon elveztem. Foleg a kis videoja nagyon beteg...
Egyedul az a tripla tuz-gejzir vagy micsoda trukkos, azt nehezebb kikerulni es sokat sebez. Ezt leszamitva nagyon szepen elorejelzett tamadasai vannak.
(Es fuggetlenul az irtozatos meretetol, a kamera is vegig hibatlan, khm fromsoft)[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Wesder
félisten
P-Organ-nál tudod fejleszteni. Phase 2-ben van Enhance Recovery Pulse.
Phase 3-nál van a ennek a 2. szintje.
Phase 6-ban van a 3. szintje, de az NG+-ban nyílik meg.Ha teheted, akkor elöször az első két phaseben nyiss ki mindent addig, míg a harmadik phase-t megnyitja, ott pedig csak a recovery 2-t-re lesz egyelőre szükséged, meg esetleg a belt slot, hogy több dobálnivalót tudj magadnál tartani.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz Wesder #133033 üzenetére
Szerintem nagyon ügyes vagy.
Kíváncsi leszek ha valaha eljutok idáig én hogy fogom legyőzni
Phase 2-ben alig van egy-két pillanat amikor meg lehet ütni mert nem támad. Borzasztó nehéznek tűnik. Egyébként van olyan fejleszthető skill ami az 1 heallel kapott életerőt növeli vagy azt nem lehet változtatni, ugyan annyit ad játék elején, mint a végén? -
Wesder
félisten
válasz gianni85 #133035 üzenetére
Lehetett volna sokkal jobb a harc. Megint sokat hibáztam tök feleslegesen. Utólag én is látom, hogy mit kellett volna máshogy.
Kicsit bosszant, hogy ha megint harcolni szeretnék ellene, akkor végig kell menni az egész játékon. Rakhattak volna be valamilyen Boss Rush-t.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
Huhh, Spurned progeny azért kemény volt, igaz semmi magicet nem használok meg egyéb cuccokat is nagyon ritkán. Heal, kard, max arra szórok valamit meg tolom az upgradeket ahogy lehet, de azt hittem itt a vége. Azóta már Skinstealer is lement, de kemény így ránézve, hogy még a felénél se tartok.
.
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Wesder
félisten
Meglett megint a Nameless Puppet.
Nem ment olyan simán mint gondoltam, de 10 próba alatt meglett.
-
persil
nagyúr
Elinditottam a new world-t, nekem eddig nagyon tetszik, nyilvan borzaszto korai velemenyt alkotni, de alapvetoen esdig ugy tunik, hogy nekem talaltak ki.
De ezt a vizjelezest senki nem gondolhatta komolyan. Ertem en, hogy beta, de basszus...
-
persil
nagyúr
válasz oriic #133028 üzenetére
Na, rajottek, hogy a 2 oras trial-nak az eg vilagon pont semmi ertelme? Plane olyan jatekoknal, aminek a 2 orabal masfel a logo, intro, tutorial meg egyebek. Az azsiai jatekokat meg nem is emlitem, ahol 3 percenkent van egy borzaszto izgalmas atvezeto, amit jo esetben elnyomni sem lehet es 5 percig tart.
-
Wesder
félisten
válasz gianni85 #133025 üzenetére
Utoljára kb novemberben játszottam a játékkal. Az biztos hogy végigjátszásonként egy ending lett meg, és guide alapján mentem végig a 2.-3. NG+-on hogy meglegyenek.
Egyszer kell egy full igazmondós végigjátszás. Igazmondás esetén nem lesz választásod a játék végén, hisz a báboknak nincs szabad akaratuk. Ha végig hazudunk, meg meghallgatjuk a dalokat, akkor emberré válunk és megkapd a Golden Lie-t ha jól emlékszem. [ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gianni85
veterán
válasz Wesder #133022 üzenetére
Arra emlékszel még neked hogy jött össze a golden lie ès a kèt különböző ending? Próbáltam volna két végigjátszásból ezrezni, a TA guide alapján buktam már a golden lie-t, és most vannak fenntartásaim a màsodik menettel kapcsolatban is, ahol a free from puppet string ending jönne. Ugye ott lie/truth alapján elintézi a guide, de nem inkább a humanity-hez van köze?
Vagy csak a Sophia választás van kihatással? Na meg persze kell egy bizonyos humanity szint, hogy ne adjuk oda a szívet… Én egyelőre capacity-t alacsonyan tartom, de mindig figyelek h ne legyek slightly heavy. Mondjuk a legion-t eddig figyelmen kívül hagytam… Egyszerre csak egy fegyót cipelek, inkább cserélem harconként ha muszáj. Mondjuk lehet érdemes később az inaktív javítás tulajdonsággal kettőt cipelni? Motivity/Technique közül is csak az egyiket fejlesztem, bár tudom így csak korlátozom a használható fegyvereket… Advance-t majd fejlesztenem kellene az acid/elektro/tűz sebzés miatt még.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Ugye most NG+4-ben vagyok Lies of P-ben és annyi Ergo-t ad a játék hogy nem tudod hova tenni.
Lehetne mondani hogy a 384-es szintemmel könnyen beszélek hogy könnyű a játék, de igazából ha az ember nem figyel még most is simán szétkapják az alap szörnyek.
Annyira jó egyébként hogy szintlépéshez szükséges Ergo mennyiség nem növekszik akkora léptékben mint más Souls játékokban.
A Corrupted Parade Master-től eljutva Laxasia-ig fejlődtem 35 szintet.
A Capacity az egyetlen stat, amin nincs softcap, tehát 100-as szintig folyamatosan nagy léptékkel növeli a Legion-t meg a terhelhetőséget.
A többire már nem is érdemes nagyon raknom, mert elértem a plafont.
Tényleg csak azt tudom tanácsolni ha nagyon nem megy az első run, akkor farmolni kell amíg elér az ember egy olyan szintet ami már megkönnyíti a játékot annyira hogy végigvigye. Lehet hogy unalmas, de ha sikerül az első run, akkor az NG+ egy olyan győzelmi kör, amire amire azt mondja majd a játékos hogy megérte.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
STALKER 2 november 20ra csuszik. [link]
Live-Die-Respawn
-
Dinomano
senior tag
válasz markknight #133016 üzenetére
Tárgyalták már ezt a témát pl. itt is:
[ Szerkesztve ]
/(^_^)____7=--- - - >|
-
homerhamm
addikt
A Candy Crushnak mióta van konzolos verziója?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
markknight
veterán
válasz Redneck #133012 üzenetére
Nekem csak annyi a bajom, hogy a katonás témát felhígították mindenféle oda nem illő dologgal. Jönnek a csirke, kutya, nyúl, aligátor fejű operátorok, meg az anime lányok, hozzá a The Boys meg Warhammer.. össze-vissza villogó sipákoló fegyverek.. sokszor nézem x-en milyen új skinek jönnek majd és sorra elborzadok. [link] Ebből a szempontból még mindig az Apex nálam az etalon, ott volt egy Final Fantasy event és az sem volt túl tolakodó, itt meg ami megy már tényleg hátborzongató, hasonló trash kategória mint a Fortnite. Azt is addig szerettem míg kánon, egyedi skinek voltak. Legalább érted lehetne kikapcsolni ezeket a marhaságokat, nekem sokat lendítene rajta, ha nem kellene a galamb fejű operátorokat meg a pennywise-t nézni sub zeroval ahogy lövik a boysos a-traint.
Magával a játékkal amúgy nekem nincs bajom, se a meta nem érdekel, se semmi egyéb. A gunplay jó, fegyók jók, kellően kikapcsolja az embert ha leül játszani mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz gianni85 #133014 üzenetére
Szép volt. Nekem egyébként ez a kedvenc a Bossfightom a játékban, mert ezt mindenféle cheese meg Spirit nélkül egymagam győztem le, és amikor már eljutottam oda hogy a 1. phase lement bekapott sebzés nélkül, akkor vált igazán élvezetessé minden próbálkozás.
-
gianni85
veterán
válasz Wesder #132998 üzenetére
Na meglett a szemét. Booster handle és elektro fej jött be.
[link] pedig rengeteg hibát vétettem, a levegőben pörgős utáni földi sebzést végig bekaptam, pedig tudtam h felé-mögé kellene dash-elni. Aztán a vége felé a túl rövid erős támadás
De így is lesz egy harmadik vagy részleges harmadik menet, mert éppenhogy lemaradtam a golden lie fegyóról. Talán az utolsó kis részlet nem jött ki a képből és már nincs mit tenni, lemezeket hallgatni stb[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Megnéztem a most élesített CoD-nak a videóját, és ennyi elég is volt belőle. Ezt várta így a nép?
Valami értelmesebb CoD is lesz GP-ben?Dinomano:
Itthoni szervizekben vagy aprón is megnézheted, de tuti nem annyiért adják, mint amennyibe kerül. Én Aliról rendelném, mert tuti hogy töredék áron kapható.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Wesder
félisten
Core Keeper is coming Day One to Xbox Game Pass Ultimate/Console/PC on August 27.
Core Keeper is Coming Day One to Xbox Game Pass on August 27 - Xbox Wire
-
DaVE-1
senior tag
Ez most komoly hogy pont ez nincs felhőben? Le kell szenvedni a 130 gigát
Ha mázlim van nem tart tovább letölteni mint a single kampány[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz markknight #133000 üzenetére
szerk:
Nyár van, szóval 6kor már elérhető lett.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Posta, csomagküldés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Prime Video
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest