Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most már hivatalos, április 25-én jön EA play-be:
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
válasz oriic #129285 üzenetére
PS -en tényleg hozzá lehet adni EA Play előfizetéssel. Hogy végig is lehet -e vinni azt nem vágom, mert ott nekem nincs EA Play.
Xbox -on semmi nem jelzi, de amúgy akár be is kerülhet rövidesen. 1 hét múlva lesz 1 éves a játék.
Lehet a Sony -nál kicsit elnézték a dátumot.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akinek nincs meg csekkolja már pls, hogy valami error, vagy tényleg bekerült-e az EA Play-be a Star Wars Jedi Survivor. [link]
Live-Die-Respawn
-
veterán
válasz AMD Power #129283 üzenetére
Igen én is túlzásba vittem a tavalyi évben és idén év elején is. Elég megdöbbentő volt szembesülni a statisztikákkal, hogy mennyi időt töltöttem játékkal pl tavaly. Jó játszani és tök jó elfoglaltság egy bizonyos szintig, de ahogy mindennél, úgy ennél is durván át lehet esni a ló túloldalára.
-
veterán
válasz MrPeekaboo #129279 üzenetére
Érdekes mert én meg a Diablo 4-nél éreztem hasonlót, mint te a Lost in Randomnál. Valami miatt ha sokáig jatszottam vele émelygést, hányingert éreztem. Emiatt és mert beleuntam félbe is hagytam. Mostanában kevesebbet jatszok én is a Diablo 4-en kívül 1 hónap alatt csak két dlc-t pörgettem ki. A Resi 8 Shadow of Rose és a Resi 4 Separate ways dlc-t. Ég és föld a kettő között a különbség. A Village dlc-je nagyon gyengére sikrült szerintem és mindössze 3 óra alatt vegigmentem rajta. Ellenben a Separate ways ugyan azt a szintet hozza mint a Resident Evil 4. 5 óra 20 perc alatt végeztem vele de nekem sokkal többnek tűnt, annyira jóra silerült.
-
Redneck
nagyúr
Eddig én is. Nem különösebben lényeges, csak feltűnt.
Egyébként elsőre nem olyan szar a játék mint amennyire gondoltam, de ez a pár óra nem feltétlenül mérvadó.Hiába Definitive Edition, ez Xbox One cím. Borzasztóan alacsony a fényerő és szürkés az egész (no HDR), 30 fps-sel fut, kicsit tré ahogy kinéz, de így is van egy kis hangulata. Mondjuk alapból érdekel a korszak, plusz szeretem a klasszikus maffiás/gengszteres filmeket és játékokat... Adok neki egy esélyt, max hamar törlöm.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Zó
aktív tag
válasz Redneck #129277 üzenetére
Az FH4-nél volt korábban vagy egy hét, hogy valamiért nem érzékelte addig (és utólag sem, de ez még kb. 2020-ban volt), de az még PC-s appból volt, csak gondol m, a játék szerverei miatt. Ezen kívül se konzolon, se PC-s appból nem volt ilyen, se telepített, se felhős játéknál. A mobilos egyórás teszt alatt sem.
Ettől még lehet ilyen, csak én évek óta megúsztam.
-
MrPeekaboo
senior tag
Közel 1 hónap alatt a következő játékok pörögtek le főleg pontgyűjtés miatt : Bluey (kíváncsiság miatt, Peppa malaccal van egy szinten, 1k), PAW Patrol World (sokadik rész, 1k), Open Roads (új GP-s bekerülő, családi történet, anya-lánya kapcsolat, 1k), Lost in Random (Na ezt kb. 2 éve elkezdtem, de valamiért akkor szédültem a kamerakezeléstől vagy nem tudom mi volt velem és abbahagytam. Most semmi ilyet nem tapasztaltam és nagyon bejött. Különösen tetszett Even ízes angol akcentusa, a dialógusokban használható csipkelődő válaszok, aminek néha csata a vége, meg úgy az egész történet. Egy kicsit a Psychonauts első részénél éreztem olyat, mint itt, hogy ez a játék valahogy más. A nehézséget csak játék közben lehet állítani! Random rules! Ribbit 1k), A Little to The Left (logikai játék különféle tárgyakkal, amiket bizonyos sorrendbe kell rakni), Botany Manor (logikai játék, amely során egy botanikus életével, virágokkal és egyéb dolgokkal kapcsolatban lehet megtudni érdekes dolgokat, 1k). Az Immortals Fenyx Rising-ba is belekóstoltam, de egyelőre nem húzott be.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Redneck #129277 üzenetére
Persze. Amúgy sem teljesen megbízható a számolása, meg néha napokig nem frissül. Acsikkal is előfordul ugyanez. Valami most amúgy is megint haldokolt a hétvégén Forza Horizon szerverekhez sem bírtam csatlakozni (always live játéknál ez elég szar). Motorsport pl ment, igaz, ott multit most nem játszottam.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Redneck
nagyúr
Találkoztatok már olyannal, hogy a box nem számolja a játékban töltött időt? Elkezdtem a Mafia 3-mat, de pár küldetés után is 0 óra 0 percet ír.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Lehiñito
senior tag
válasz newclass #129273 üzenetére
Szerintem aki ért hozzá, annak rutin művelet. Én nem értek hozzá és nem is akartam vele foglalkozni, így kerestem egy olyan megbízható szakembert aki ezzel foglalkozik. Hozzáteszem már párszor javított nekem kontit, meg ezt azt, ìgy nem volt kérdés, hogy kihez viszem el. Biztos szét kell szedni rendesen, mert ilyenkor ki is szokták takarítani. De youtube biztos tele van pasztázós videókkal.
-
Norb79
őstag
válasz GoTReX #129270 üzenetére
Külön is elő lehet fizetni, de a minimális árkülönbség miatt mindenki a gamepass ultimatet érti a gamepass alatt, vagy azt hívja annak röviden az én ismerettségi körömben, és én is, és abban benne van a külön is előfizethető pc-s, és a külön is előfizethető konzolos gamepass.
-
-
GoTReX
őstag
válasz Norb79 #129269 üzenetére
Amúgy szuper egy rendszer. Én azt hittem a PC és az XBOX külön előfizetés és csak gamepool+server mint a Steam. PC miatt én kezdetektől fogva Steamet használtam, amikor még szinte csak a Cs kérte, viszont azért a Microsoft is elég jó rendszert heggeszt szerintem.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Norb79
őstag
válasz icemad #129267 üzenetére
Nem ez a legszerencsésebb megfogalmazás, de valójában a playanywhere egy aspektusa.
Gamepassban benne van a rise of the tomb raider, pc-n és xboxon is. És ezek külön "appok", szóval ha elindítod az egyiket, és megszerzel pár acsit, előremész vmeddig, majd elindítod a másik a másik HW-en, akkor ott állsz nullán, se a mentésed nincs ott, és az acsik is külön jelennek meg.
De gamepassban benne van a következő Tomb Raider is, a Shadow of the Tomb Raider, na az pl egy "app", ha letöltöd pc-re, elkezded, haladsz vmeddig, lesz pár acsid, majd letöltöd xbox series x/s-re, akkor átviszi a mentést, és nem nyit új szekciót az acsiknak, hanem ugyanoda gyűjti, az 1db Shadow of the Tomb Raider bejegyzés alá, mert hát ez ugyanaz.Szóval az "osztott acsi pool" csak egy aspektusa a playanywherenek.
-
-
homerhamm
addikt
válasz GoTReX #129263 üzenetére
Pontosan, az ilyen agybeteg achievementekről beszéltem, mint pl. a GTA V-ben a Kifflom.
Mondjuk szerintem abból a szempontból hasznosak az achievementek, hogy meg tudom nézni melyik játékot mikor vettem meg.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
veterán
válasz GoTReX #129260 üzenetére
Nekem eddig az Avatart, AC:Miraget, Spyro Reignited Trilogyt és a Cyberpunkot sikerült kimaxolnom achievmentek szintjén. Spyro három részénél élveztem, mert jópofa feladatokra adták a jutalmakat de a többinél nem igazán. Avatarnál kínszenvedés volt megcsinálni. Azoknál a játékoknál érzek kísértést maxolasra amiknél nem kell többször végigjátszani az egész sztorit az összes jutalom megszerzéséhez vagy fejezetekre, pályákra van osztva és elég csak azt az adott reszt megcsinálni újra (pl Spyronál így volt).
(#129262) homerhamm
Hát még ha csak egy nettó hülyeség lenne játékonként, jó is lenne
Az a baj, hogy olyan értelmetlen feladatokért adnak egy csomó acsit ami vagy csak sima időrablás vagy a hajad téped ki tőle.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz homerhamm #129262 üzenetére
Én néha azért szoktam, mondjuk legutóbb talán a Dead Island 2-t maxoltam, az tetszett például. De akad egy-kettő amikre az ember még büszke is lehet (jó persze ez az én hülyeségem ha megcsinál, nálam ez ilyen a Halo sorozatban a LASO achievementek. (mert ezek nem könnyűek egyáltalán)
Live-Die-Respawn
-
GoTReX
őstag
válasz icemad #129261 üzenetére
Komolyan? Azt hittem alsó közép mezőny. Meg nagy előnye hogy osztott GamePass Achievementel dolgozik
Homerhamm: Az biztos, bár néha fun hogy ilyet is beletesznek. Ami nálam negatív pont a kötelező kihalt multi erőltetése. Mint anno Gears of Warban volt valami 10.000 kill talán.... Dead Risingban pedig egy szuszra kellett nem tudom hány órát tolni végig, mentés nélkül és úgy végigvinni.
[ Szerkesztve ]
-
-
GoTReX
őstag
Értem. Sebaj csak kíváncsi voltam, mert néha éreztem és szerettem volna számokkal igazoltan látni.
Más:
Van aki itt törekszik kimaxolni a játékokat Anchievement szinten? PS-en Platinázásnak mondják ha jól tudom az összes Troophyt, Xboxon nem tudom van-e ilyen. Gondoltam én is teszek egy kisérletet hétvégén, életem első játékán. A Quaken
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz GoTReX #128756 üzenetére
Nem tudja a tv megmondani az fps-t, csak a konténer fps-ét, de azt is csak akkor, ha aktív a VRR (de az LFC miatt ott is tudni kell értelmezni a látott számokat).
Felbontást szintén nem tudnak kijelezni a tévék ugyanezen okból (csak a konténer felbontását, ami semmit nem jelent, mert az annyi, amennyire kéred). -
Bogyi007
veterán
válasz GoTReX #128756 üzenetére
TCL tévékben van ilyen opció már.
#128959 DaVE-1
Lehet hogy a Star Wars napra (május 4) tervezik a bekerülését.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Lehiñito
senior tag
válasz Gombinyó #129250 üzenetére
Szia. Én ìgy tudom nem fém paszta van benne. Mintha azt hallottam volna valamelyik PS-ben vam fém. Nem én csináltam, hanem elvittem egy megbízható szakemberhez itt Szeged környékén. Mondtam neki, hogy fényképezze már le, hogy mennyire poros a belseje. Dobtam egy hátast. Nem gondoltam, hogy 3év alatt ennyi por le tud rakódni a levegőből.
#129249 AMD Power: Én is csak prevenció miatt pasztáztattam újra, mert hosszútávra tervezek vele.
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
válasz AMD Power #129242 üzenetére
Az újrapasztázàst mindenképp megejteném a gépeden a helyedben. Ha jól emlékszem te is megjelenéskor vetted a géped, ami már kb. 3 éves. Én is megjelenéskor vettem és pár hete pasztáztattam újra thermal grizzy pasztával vagy mivel. Ég és föld a különbség hangban. Fortnite játéknál 4K-ba 120fps-el nekem már rendesen hallható volt a hangja. Most megkockáztatom halkabb mint újkorában, pedig akkor sem volt panaszom a hangjára. Ha 10centire odahajolok épp hogy hallom a venti hangját. 3év alatt eszméletlen sok por rakódott le benne, és ez csak a levegőben lévő finom por volt.
-
GoTReX
őstag
válasz parandroid #129246 üzenetére
Abszolut, jövőben szerintem megjátszom. Ahogy látom Series S 60-65k-ban mennek el és használt de Garis Series X gépek pedig olyan 140-155k-ban vannak fent. Ez több mint 2x ár, olyan kb 80-90k+ rádobással számolhatunk.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz GoTReX #129243 üzenetére
Alig használtként szerintem még minimális bukóval el tudod adni, ha megteszett a konzolozás, érdemes továbblépni SX-re. Én most nagyon keveset játszok rajta, meg rákaptam a kis indie játékokra, Forzát meg inkább PC-n tolom (kontrollerrel), így nem égető a probléma, ha lesz hardverfrissítés, akkor viszont azonnal csere az újra.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
EmThor
addikt
Aliexpress utángyártott skin, van starfield-es, stb. Kb 5e ft most akciósan (choice day sale). Ez a mágneses amit körbe kell csatolni. Van series x-re is. Műbőr hatású. Az eredeti xbox-osat egyelőre nem árulják még nálunk úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
GoTReX
őstag
válasz parandroid #129237 üzenetére
Nagyon gondolkodóba estem attól amiket írtatok, persze ha még létezik az a műfaj hogy beszámítják a patika állapotú Series S-t egy boltba, mint anno is volt.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Még két kiegészítő pont a Dirksiders 3-hoz. Több helyen olvastam, hogy nehéz a játék, pedig szerintem nem nehéz, mondjuk ez nem soulslike játék.
A checkpoint rendszer meg nagyon unfair, főleg az első bossnál.
Egyébként nagyon jól néz ki a játék, tök hangulatos.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
parandroid
félisten
válasz AMD Power #129231 üzenetére
Én megtettem. Már nem vettem másikat, hanem cseréltem a lányommal, neki SS-e volt, nekem SX. Azon kívül, hogy a két aktuális Forza mellett max egy indie cím fér el rajta, azt kell mondjam, érzhetően lassabb maga az egész gép (menü, appok, betöltések). A képminőség olyan, amilyen, az annyira nem ráz meg, a szemem is évről évre szarabb, a TV sem egy nagy kaland, meg messze is van, szóval ezzel együtt tudok élni. Meg az összes többi említett hátránnyal is, igazából a tárhely a legkritikusabb, az a kb 360 GB az konkrétan lófaszra nem elég.
p
-
D1L1ZS
őstag
-
Zó
aktív tag
válasz AMD Power #129226 üzenetére
Egyre több játéknak lesz/van gondja a 60 fps-sel, én 1080p-s kijelzőn sem tetézném a bajt. Ráadásul a nagyobb SSD is jól jöhet, az 1 TB-s XSS ugye nem lenne nagy spórolás. Az optikai meghajtó is lehet előny - ha használja egyáltalán z ember.
De a saját preferciáidat és pénztárcádat te ismered.
-
.LnB
titán
válasz oriic #129228 üzenetére
Te, én azzal se ülök le játszani, ami még elvileg érdekelne is. Nemhogy ezekkel..
Pont reggel röhögtem magamon (vagyis 2 órája kb.). Kint elég rossz idő van, vagy lóg az eső lába, vagy esik. Szóval bringával ma nem tervezek annyira. Ezért eszembe jutott, hogy két hete(!) elkezdtem a WWE 2K24-et. Lenyomtam a tutorial-t, meg csináltam egy karit benne magamnak a karrier mód elkezdéséhez. Ez tartott nekem 3 napig! 2 napig generáltam csak a karit.
Erre előbb pont eszembe jutott, hogy elkezdhetném a karriert ha már nem megyek ma sehova. Aztán gondolkodtam, hogy viszont az irányítást már el is felejtettem amit a tutorial-ban tanultam. Szóval most le kellene nyomnom újra azt is. Ahhoz meg már nincs kedvem. Szerintem inkább takarítok, aztán folytatom a Fallout sorozatot. Most fejeztem be a Dune 2-t, az jó volt.
A héten viszont rendeltem új bringát, csak hát az ide off lenne... Pedig arról tudnák dumálni.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gianni85
veterán
válasz AMD Power #129226 üzenetére
Én már nem mennék vissza. Egyébként játéka válogatja, valahol csak felbontás alacsonyabb, valahol grafikai részletesség is. Ha teszem fel, maradsz mellette egy 65” 4K tv-nél, akkor neccesebb, mint ha az S-et valami kisebb, esetleg FHD-n 2K monitoron használnád. Legrosszabb a sima One játékoknál, ott az SS a gyenge One (S) verziót futtatja, az XS a One X verziót
-
AMD Power
titán
Mennyire durva visszalépés lenne egy Series X után egy Series S?
-
.LnB
titán
válasz oriic #129221 üzenetére
Azért az milyen lehet már?! Mármint, milyen lehet valami a "COD-on túl" ? Már maga a kifejezés is értelmezhetetlen számomra, hogy valami rosszabb a COD-nál.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Huh, ez az xDefiant nem sokat változott az elmúlt hónapokban. Továbbra is rémes egy COD-hoz képest.
Live-Die-Respawn
-
GoTReX
őstag
Nem engedett már szerkeszteni.:
Abból lehet gond ha Kettő dolog megy egyszerre? Tehát megy az Orc Must Die 3 barátnőmnek Xboxon, nálam meg áll menüben a PC Age of Empire Def. Edition?XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
válasz l.skywalker #129217 üzenetére
Köszönöm! Windows Appban nem lehet külön szűrni erre, bedobja az összeset, vagy csak a PC-t sajnos.
Hirtelen kicsit zavaros volt a sok átfedés stb... Mostanában legtöbbet Remoteval tolom gépről, ami nem Cloud de hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz GoTReX #129209 üzenetére
Három platform (na jó mobillal négy) van az Xbox égisze alatt:
- konzol
- PC
- CloudEzek egymástól teljesen függetlennek mondhatóak nagyvonalakban, de Cloud-ban a felület inkább a konzolosra hasonlít játék közben.
Az Achievement rendszer ha egy játékot külön kiadtak PC-re és konzolra, külön van, a nevében van egy (Windows) név az előbbi esetében. Pl.: SnowRunner (Windows)
Ha egy játék Play Anywhere cím, akkor közösek az achievementek is.
A saját játékaidat a konzolon a ha jól rémlik lehet filterezni a Library-ben.
PC-n pedig itt:De mobilon is lehet rá szűrni asszem.
Ja itt:
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Redneck
nagyúr
-
parandroid
félisten
válasz icemad #129210 üzenetére
“Azért azt sajnálom nagyon, hogy nem jött azóta sem egy jó Burnout játék. Paradise volt az utolsó de annak is már vagy 10 éve.”
16, de ki számolja…? Amúgy nekem is utana kellett néznem, gyanúsan kevésnek tűnt a 10, én őszintén szólva 20-ra tippeltem. Eleve X360 játék volt, és idén már az Xbox One is 11 éves lesz.
#repülazarohadtidő
Burnout amúgy engem nem húzott be, mire megismertem, addigra pont jött a Forza Horizon, es onnét kezdve engem semmi más open world arcade autóverseny nem érdekelt. Előtte meg szerencsere meg egész hasznalható NFS-ek voltak, pont ezzel egyidőben kezdett földbe állni az a széria (az első MW-t még végigtoltam, asszem az volt nekem az utolsó, előtte meg minden NFS megvolt, csak nem xboxon, hanem PC-n). Amikor a Burnout remastered megjelent, azt megnéztem, de akkorra már nagyon elavult volt úgy is, a nosztalgiafaktor nélkül meg értelmezhetetlen.
p
[ Szerkesztve ]
-
Zó
aktív tag
válasz Döglött Róka #129206 üzenetére
Részben ez is igaz, aki ott volt a szakócától az iPhone 13-ig, az valószínűleg nem az iPhone 14-től csinálja össze magát.
De aki évtizedekkel ezelőtt kezdte, az eleve ott volt a műfajok kialakulásánál, a pálcikaemberekből pedig a laikusok számára filmnek ható grafikai szint eléréséig. Egyszerűen objektíven most ekkora ugrást nehéz prezentálni, különösen, ha sokszázas fejlesztőcsapatokkal többnyire kockázatkerülően mernek tüzelni. És nyilván a Combat Evolved is frissebb volt, mint az Infinite. Bár akkoriban volt más FPS is, CoD-on, FC-n és 20-30 évesnek látszani akaró grafikájú boomer shootereken kívül. (És ezt úgy mondom, hogy nekem kifejezetten bejött a tavaly év végi RoboCop, az UE5 miatt helyenként igencsak látványos is volt.)
-
válasz GoTReX #129208 üzenetére
De sajnállak a Crystal miatt... Nem jutott neked rendes fekete gép...
Azért azt sajnálom nagyon, hogy nem jött azóta sem egy jó Burnout játék. Paradise volt az utolsó de annak is már vagy 10 éve. Nekem hiányzik.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
GoTReX
őstag
Kérnék egy kis segítséget:
1. GamePass Ultimate ugyanúgy ad PC-re is egy csomó játékot. Ott nem lehet Cloudon tolni? Egy helyre írja jóvá az Achievementeket?2. Hol tudom szűrni a játékaim, amiket valósan megvettem az Accomra és nem GamePass tartalmazza?
Előre is köszönöm!
-
GoTReX
őstag
válasz icemad #129204 üzenetére
Én anno azért vettem XBOX Classicot mert láttam a Burnoutot PS2-n egy házibuliban és kb nem hittem el hogy ilyen van. (Talán abban volt a lassitásos autofelrobbantás)
Mai napig sajnálom hogy eladtam a Vadi új dobozos, Evoxos gépem. Ezért kénytelen voltam sok-sok év után venni egy Xbox Crystal editiontXBOX ID: GoTReX #4839
-
Moby
addikt
válasz Döglött Róka #129206 üzenetére
Biztos ez is benne van.
-
-
-
Zó
aktív tag
Az enyém biztos, de a jelen trendjei mellett másnak is kevesebb ok az izgalomra.
Az Ori máig tartó halogatásához az is hozzájárult, hogy évek óta elvétve kívántam rá igazán hasonlóra. A NES-es Mega Man 1 volt vagy 6 éve, ami végigment, és nem könnyedebb puzzle-jellegű 2D platformer. A múltkor néztem a Planet of Lanát, ha már Game Pass, de a tutorial után nem tudom, hogy el fogom-e valaha még indítani.
-
Moby
addikt
válasz Döglött Róka #129199 üzenetére
Szerintem van jó játék, csak egyre kevesebb. Ez sem rossz játék, csak nem volt benne semmi emlékezetes. Ráadásul bugos volt mint rosseb megjelenéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest