Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zó
aktív tag
válasz Wesder #129193 üzenetére
Amikor lassan 10 éves fejlesztési ciklusoknál tartunk, fel sem tűnik. A 90-es években durvább lett volna, akkor 3 év késés után minden játék DNF-nek tűnt, és generációs ugrások voltak látványban (is).
Remélem, lesz Game Passban, mert annyira sosem mozgatott meg, hogy demózáson túl bizalmat szavazzak neki. De ha nem lesz... akkor lesz időm mással játszani
-
Wesder
félisten
Kena: Bridge of Spirits (Deluxe Edition) has received an ESRB rating for an Xbox Series X|S version.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Döglött Róka #129189 üzenetére
Hova jut ez a világ így?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #129187 üzenetére
Nem volt kedvem leírni, hogy izometrikus, bocsánatot követelek!
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
consono
nagyúr
válasz Norb79 #129177 üzenetére
Én ezeket a játékokat sem szeretem Az is csak "grindolás". Na jó, nem, mert röhögünk közben jókat. De én online nem játszom, semmit, ez a része is kimarad. Meg a végtelen kombináció sem mozgat meg, sőt, inkább eltántorít, rövid az élet ehhez.
Én a sztorik miatt játszom mindennel, ha lehetne már a harcot is kihagynám minden játékból (ezért is megy a legtöbb sztori nehézségen).Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Döglött Róka #129185 üzenetére
Még csak nem is felülnézetes a Diablo, yova'?
-
válasz Döglött Róka #129185 üzenetére
Akkor még tegyük hozzá a Division sorozatot is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ρσгτσ #129182 üzenetére
Persze, hogy van utána is, de én csak azt mondom, hogy a sztorit GP-ben végigtolni teljesen kellemes kikapcsolódás tud lenni. Ami meg utána jön, az meg majd elválik, hogy kinek van-e kedve hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
addikt
válasz l.skywalker #129179 üzenetére
Erre helyeseltem én is, mert ez nem az endgame -ről szól, így igazából nem is nagyon van benne. Legalábbis a klasszikus értelemben.
Az viszont, hogy a campaign után nincs semmi, az nem igaz. Mivel eleve ott kezdődik a lényeg. Persze ha valaki több 100 órás sztorira vágyik, akkor valóban nincs semmi. De úgy tűnik akkor nem nagyon ismeri a Diablo -t.
Ez valószínű soha nem is fog megváltozni, maximum a jövőben (remélhetőleg) több online dolog kap aktívabb szerepet.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #129179 üzenetére
Azért a te időbeosztásod elbírt már több ezer óra Destiny 2-t. Szóval akkora baj nem lehet.
Az azért elég baj, ha még most sincs mit tenni az endgame-ben. Mert én még a megjelenéskor utáltam meg a játékot, mivel full üres volt a sztori után egy ARPG-hez mérten. De mostanra illett volna tartalmat pakolni bele.. Viszont nem véletlenül került ez be GP-be. Ha ez a játék menne, és nem lenne halott, akkor nem tették volna be. Lásd COD.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ρσгτσ #129176 üzenetére
Épp ezt írtam, hogy az endgame ami hiányzik belőle. Én alapvetően úgy vagyok, hogy maximum egy olyan játékot bír el az időbeosztásom, amibe vissza-visszatérek, grind, build stb. és emiatt nem folyok bele, de ha valaminek nagyon megtetszik a bevezető/sztori/tutorial része, akkor azért ránézek. A Dio4 esetében habár még csak Act I-ben járok, de a legtöbb ismerős azt mondja, hogy a campaign után nincs semmi jó.
-
GoTReX
őstag
Amit Xbox remoteval játszok gépen, az ki tud menni Streambe gépen keresztül? Akár OBS-en?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Norb79
őstag
válasz consono #129170 üzenetére
Mint a sakkban. Ott is mi a cél az első parti után? Kártyázásban? Az első póker, ulti vagy snapszer parti után már csak újra és újra ismétled ugyanazt.
Diablóban is végtelen kombináció van egy adott szabályrendszerben, mint a sakkban és kártyában és azokat lehet próbalgatni gépi vagy ember ellenfelek ellen vagy velük együtt.
Fiamnak ez a diablo4 az első találkozása a stílussal, közösen toljuk, most tartunk lvl24nél. Szerinted hányszor rakta újra a skilljeit nulláról, hogy más kombinációkat próbáljon ki? Segítek, a lvl-nél nagyobb számra gondolj. -
addikt
válasz l.skywalker #129171 üzenetére
Igazából szerintem ebben sincs normális endgame. Egy karakterbe 1-2 száz órát bele lehet nyomni, és akkor még ott a többi is. Nem beszélve arról, ha jön valamilyen buff vagy nerf, és változathatsz a felépítésen.
Ami dióból szerintem nagyon hiányzik az a normális pvp, guild, guild war rendszer. Sokkal több közösségi élményt nyújtana. Az online részre sokkal jobban rá kellene feküdni.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz consono #129174 üzenetére
Simán állj neki, nem kell feltétlen ezt a perfekcionista gaminget követni. Ha csak a történet érdekel, akkor egy kellemes kikapcsolódás.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz AMD Power #129168 üzenetére
Én az előző három résszel is nemrég játszottam és szigorúan csak a sztorit toltam le benne. Simán abszolválható, hogy ha végeztél a történettel utána kilépsz. Sőt én alapból olyan karaktert indítottam, amit át sem tudok vinni a szezonokra. És kapásból mindenki mondja, hogy a D4-ben pont az endgame ami rossz lett.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
válasz AMD Power #129159 üzenetére
Lemegy a történet, aminek hmmm kb a megjelenéskor és egyszeri végigjátszásig van értelme. Aztán végigtolod az Aktuális Season követelményeket sorban, ami úgy az igazi ha elő vagy fizetve mert nem csak minden ötödiket, hanem nagyon sok jó dolgot kapsz. (Csakúgy mint BattleField 2042 esetében akár). Aztán elkezded Farmolni a Geart vagy az XP-t, az aktuális trendek alapján. Ez jelenleg szerintem a Hardcore Vault stb.... A meglévő Geart meg lehet javítani, ami megint Material ami Farmolás tovább.
Nem vagyok nagy guru, de ennek sosincs vége mint pl egy Dead Space-nek vagy Fablenek.
Én most jelenleg ebben a csapdában vagyok. Tetszik hogy leülök, gyúrom a Diablot, hozok egy kávét, beszélgetek stb megy közben alt+tabolással. Viszont nem olyan mint egy történet alapú nagyívű játék, amit itt a srácok többsége játszik/játszott/játszani fog. Az egy kerek történet, amit ha befejezel több vagy mint előtte voltál. Akár egy jó könyv esetében.De vajon melyik a jó választás....
-
frankdelgado
őstag
válasz GoTReX #129163 üzenetére
Néha felszaladok, de csak DMZ-ben kalandozok egyedül.. Én amúgy is hagytam a crossplayt, mert ha kikapcsolom, akkor fél nap mire boxon talál szervert, így meg pikk-pakk.
Aprópopó COD, van info arrol, hogy bekerülnek-e a gamepassba a codok, és ha igen, akkor mikor?
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
válasz Norb79 #129156 üzenetére
Amúgy ez nem csoda. Nézd meg micsoda kidolgozottsága van a játéknak. Nem feltétlenül grafikára gondolok, bár az is elég jól néz ki szerintem. Az összes vívásos mozdulatot valódi technikák alapján dolgozták ki. Az éhség, fáradtság, életerő, harc, stb mind mind iszonyatosan részletes és amennyire lehet korhű. A második rész trailere nekem kicsit túlontúl harcias és valóságtól elrugaszkodott.
Én sem játszottam végig, bár többször nekirugaszkodtam, az elejét (az első nagyobb csatáig) ismerem.
(Annyiból szoktam csalni, hogy én azért berakom a célkeresztet az íjászathoz, valamint több ellenfél esetén leíjazom őket és csak egy ellen megyek párbajba)(Aki nem ismerné ez nem az a játék, ahol az elején 10-eket aztán 1000000-kat sebzel)
-
GoTReX
őstag
válasz consono #129151 üzenetére
Másik böngésző, másik eszköz (Teblet, Modnil stb), Refresh stb.... Mindent próbáltunk.
DE!
Egyenként a kosár funkciót kikerülve meg tudtam venni az utolsó pillanatban. Ez egy ekkora világcégtől mindenesetre érdekes. Ha esetleg másnál is van hasonló, próbálkozzon ezzel.Van itt olyan aki szokott Xboxon WarZonézni? Jól látom hogy kikapcsolták a crossplay beállítást?
-
Norb79
őstag
válasz viperabácsi #129160 üzenetére
Persze, nem csak sw-es akadálya van az x360as játékok futtatásának, hanem hw-es is.
Gamepasshoz meg a beugró szint az xbox one, az a 360asokon sincs. -
Norb79
őstag
válasz viperabácsi #129157 üzenetére
Sajna erre rövid válaszok vannak, nem és nem.
-
viperabácsi
addikt
Tudom nem vág témába , de lenne egy kérdésem .
Sikerült vennem egy karc mentes hibátlan állapotú XBOX CLASSIC-ot a( SERIES X mellé ). Azon valahogy tudok játszani a game-pass ommal ?
Illetve még annyi ,hogy mennek e rajta esetleg a 360 játékai ?[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Norb79
őstag
Amikor bejelentették, hogy jön vmi trailer, a YouTube komment szekció felrobbant, hogy végre meg tudják majd mutatni Zsigmondnak (a magyar királynak ). Elképesztő micsoda elkötelezett rajongói vannak a cuccnak, Gothic-szintű a tábor.
Nekem megvan pc, xbox és Switch kiadásban az első rész, de még én se tudtam kellő fókuszt adni neki, de majd most talán! -
l4cz
csendes tag
[link] Xdefiant 19-21 között ismét teszt.
-
.LnB
titán
válasz Wesder #129122 üzenetére
Az első része azon játékok között van, amitől ámultam a megjelenéskor, játszottam is vele. De sose fejeztem be. Nagyon kemény RPG volt. És én nem tudtam teljesen beleélni magamat. Akinek viszont ez sikerült, az a mai napig imádja. Szóval örülök, hogy jön a második rész, mert ez is egy kis ékköve a játékiparnak.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
"Todd, I want to switch gears a little bit and ask more about the games. We obviously know that Fallout 5 is in the works, but you have said in the past that the plan is Elder Scrolls VI and then Fallout 5. Is that still the plan or is there any chance that that could change based on the interest from the show?
Howard: I'm going to avoid putting dates on anything. I've learned that the hard way. So obviously, our focus as far as new development right now is Elder Scrolls VI, but that doesn't mean that we're not making plans for other things. We're still doing a lot of work, obviously on Fallout 76, and we see the community, so many people going into that game and kind of rediscovering it and just so happy with where that game is at. It really does, and I mean, this has one of the best communities in all of gaming. Surprisingly, it's a very, very nice apocalypse, and we're doing a lot of Starfield work as well. So we have some really good updates that are going to get announced soon for that game. So, a lot going on here."
-
consono
nagyúr
-
GoTReX
őstag
Egyszerűen nem tudjuk megrendelni a Spring Sales játékokat és mindjárt lejár. Ismét hihetetlen az oldal.
-
GoTReX
őstag
Létezik hogy pont az Orc Must Die 3 megy ilyen látszolag elég alacsony Fps-el? (Series S) Ti is ezt tapasztaljátok?
-
ridiculous
aktív tag
válasz MakkMarc #129147 üzenetére
Rendben MirrMurrka, nagyon vicces hogy véded saját magad. (duplareg)
Ahogy a moderátor jelezte:
Minden moderációval kapcsolatos problémát a megfelelő topikban lehet jelezni, ez itt nem az a topik. Köszönöm előre is, hogy befejezitek ennek a megvitatását (itt).
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
MakkMarc
csendes tag
che... ez olyan tipikus magyar moderált fórum... a résztvevők saját örömükre és elégedettségükre kommentelnek, míg nekik megfelelő a hangnem, és a téma.. Borzalom.
eddig sem írrtam ide, ezután sem fogok. Sajnálatosnak érzem, mert pont olyan , mint az egész szar, ami körülvesz minket. már itt is
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Minden moderációval kapcsolatos problémát a megfelelő topikban lehet jelezni, ez itt nem az a topik. Köszönöm előre is, hogy befejezitek ennek a megvitatását (itt).
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
válasz MakkMarc #129128 üzenetére
Nem igazán szeretném szét offolni a topikot. Főleg ilyen beszélgetés és stílus után, ami itt volt, de...
Egyrészt van saját topikja a milyen TV -t vegyek témának. Ez még nem is lenne akkora a gond, mert már többször is beszéltünk erről, és tök jó tippeket adtak egymásnak a fórumtársak.
Másik dolog az, hogy maga a kérdés is magában hordozta a vitát. Még ha a vicceskedő(?) stílus nem is igazán jön be mindenkinek, olyan kérdést tett fel, amire nem lehet jól válaszolni. Se ár, se méret, se semmi.
Erre született egy (vagy több) valóban nyers válasz, de egyik sem indokolta azt, hogy valakit elküldjön az emberi ürülékes szülőcsatornába.
Szerintem nincs azzal gond, ha valaki játékra szánt TV -ről kér segítséget, de normálisan is fel lehet tenni a kérdést. Csak hogy mélyebbre ne menjünk, már elég lenne annyi is, hogy milyen összeget szán rá, mekkora méretben. Mert lehet ajánlani TV -t 200 ezerért és 2 millióért is.
Szerk.:
Én elkezdtem neki válaszolni egész hosszan, hiszen nem sok elvárást írt le, de miután láttam hogy reagált, töröltem az egészet.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz MakkMarc #129128 üzenetére
A konzolos topikokban természetes módon viszonylag sűrűn van tévés téma, de egy ennyire konkrét kérdésnek van konkrét helye is, de nem itt. Másrészt már a kérdés stílusa is házhoz ment a bánásmódért. Harmadrészt semmilyen válasz nem ok az ilyen stílusra. Írja meg neki privátban, de ne ide.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
batai15
félisten
Mi történt?
-
GoTReX
őstag
válasz AMD Power #129074 üzenetére
Több oldalról lehet nézni. Egyrészt nyugodt építkezés, ahogy fejleszted a Buildet. Másrészt nem ad se történetet, se nem lehet befejezni, nem is igazán hasznos tevékenység. Lehet XBOX mikrofon stb társaság dob rajta, de ahhoz meg rendszeresség kell.
-
batai15
félisten
A minap szembe jött egy videó hogy milyen a battlefront 2, most akcióban van a celebration kiadás 3k meg ér és még működnek a szerverek. Nem is értem miért nem készül harmadik rész helyette kaptunk egy hulladék fel skàlàzott classicot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest