Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz Döglött Róka #131693 üzenetére
De miért kellene fejlődni? Ez nem egy sport a többségünknek, hanem szórakozás. Mellette meg én pl. 50 fölött vagyok, nem olyan a reakció időm, mint 16 évesen volt Én max visszafejlődni tudok
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Döglött Róka
veterán
válasz beyruth82 #131688 üzenetére
De unalmas, mert evek ota ugyanazok az emberek szenvednek mindennel, amiben nem az a kihivas, hogy gyujtogessel szarokat.
Olyan mintha leragadtatok volna egy szinten es zero fejlodes lenne. Bar jobban belegondolva az easy fokozat pont ebben a kenyelmes buborekban tartja a jatekost.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
veterán
válasz Döglött Róka #131681 üzenetére
Nem unalmas, mert így kapunk segítséget, tanácsokat.
Pl az Avatarnál anno feladtam és írtam ide a topicba. Erre pontosan már nem emlékszem melyik fórumtárs írt tanacsokat, tippeket. Ezek után nemhogy végigjátszottam a játékot de még ezreztem is.
Pont ez a topic lényege. Információ és véleménycsere, viták és segítsegnyújtás egymásnak. Mondjuk olyan játék ahol van easy fokozat semmiképp se lehet nehéz. Ha valaki nehezebb fokozaton játszik és nem megy az vegye le a nehézségi szintet egyel és utána menni fog mint a karikacsapás -
Norb79
őstag
válasz Döglött Róka #131679 üzenetére
Ennek több oka is lehet. Az egyik, hogy olyan tv nincs. És a nem létező tv-k sose hibáznak!
-
csuvicsuva
addikt
Viccet félretéve:
Működik még az egy hétig offline módban játszás Game Passból kikerülő játékoknál?
Tudom, nagyon rövid darab a Bramble, meg már régen végig kellett volna játszanom, de nem tudom, hogy ma eljutok-e a végéig...
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #131682 üzenetére
Akku!!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
csuvicsuva
addikt
Elem vagy akku?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
veterán
válasz Döglött Róka #131678 üzenetére
Szerencse, hogy a topic azoknak a játékosoknak is van akiknek easy fokozat felett egy átlag játék is kihívás. Gondolj bele milyen unalmas lenne ha mindenki profi módon tolná a legdurvább soulslikeokat is! Belterjes szektává válna az egész topic
-
Döglött Róka
veterán
válasz beyruth82 #131671 üzenetére
Akinek annyi egy jatek hogy egyenesen megy elore es huzza a ravaszt, lehet. Mobyval ertek egyet, hihetetlen amit letolnak itt egyesek a jatekok nehezsegevel kapcsolatban.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
modflow
veterán
Az FC24 mikor került be a gamepass-ba?
-
Bad Pritt
félisten
válasz icemad #131674 üzenetére
Nincs soundbar, nincs semmi, TV-re van kötve az Xbox és szar felbontáson indul, egy restart megoldja. Ha neked nem jött elő szerencsés vagy, nekem van ismerősöm, akinek frissen vásárolt LG CX ezzel a feature-rel nyitott.
Csodálkozom, hogy újdonság ez, itt is elég sokat beszéltünk róla az elmúlt években.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz Steve1207 #131672 üzenetére
Ja, az akkor volt, amikor a jól működő infra helyett elkezdték ezt a cec dolgot erőltetni xboxon, ami vagy megy vagy nem. Természetesen a többségnél nem ment. Nálam is totál meghülyült, amikor ps5 meg switch is került a tv-re. De akkor a be/kikapcsolással volt gond. Olyan soha nem volt, hogy 640x480-ban indult volna. Meg csomó embernek a hang a fontos, ezért a képet is átküldik pl. a soundbaron. Akkor meg ezen nem kell csodálkozni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz Steve1207 #131672 üzenetére
Samsung -nál, LG -nél, TCL -nél, és Sony -nál is csinálta nekem. Igaz, elég ritkán, pedig Alpha Skip-Ahead -ben vagyok.
Lehet LG -nél sűrűbben előfordul, de nekem ez inkább MS oldali szoftveres problémának tűnik, ami inkább ennél a márkánál jön ki.
Mint amikor sok Philips tulajnál lehalt a DV Xbox -nál, aztán valahogy az MS mégis megoldotta. Mondjuk kellett pár hónap...
Szerk.:
Jah és a CEC nálam nem megy, mert mindig kapcsolgatta a TV -ket.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Steve1207
veterán
válasz icemad #131667 üzenetére
Anno tele volt vele a reddit, MS fórum, itt is javarészt LG-k voltak emlegetve, amiket felhozták, másképp ennyit se jegyezek meg az egészről. Most rákeresve C1-C2-C3-CX-G2-nél is emlegetik, más márkákról nem is találok oldalnyi bejegyzéseket, de az lg-nél is van hozzá blog, hogy a cec-et lőjjék ki és várjanak, mielőtt átváltanak a box-ra bekapcsolás után, mint "megoldás". Ami igazából megint nem megoldás, csak egy megkerülése a problémának. Nekem ez gyakori, ha ők is lehoznak egy "megoldást" a hivatalos oldalon.
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kimentek Valorant béta meghívók, azonnal játszható. (5 barátot lehet meghívni)
Live-Die-Respawn
-
bandi0000
nagyúr
válasz JamesHun #131660 üzenetére
Nekem c2 nél csinálta folyamat, elég random, volt hogy lehűztam mindent, akkor egy ideig nem csinàlta, cseréltem kábeleket semmi, nem jöttem rá, hoy mi okozta...Eddig az "újabb" boxxal nem csinàlja, bár a másik se rögtön kezdte, ez monsjuk mást produkàl
Xbox One: bandymnc
-
-
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
JamesHun
addikt
a héten már 2x indult el az xbox 640*480 as felbontásban.
restart után minden rendben megy.Más is járt így a frissítés után esetleg?
SeriesX: JamesSHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz Tasunkó #131657 üzenetére
290-es a karakterem NG+8-ban, és van a játékban egy softcap, ami után hiába fejlődik a karakter, erősebb nem igazán lesz.
Most ezzel bemenni DLC-be ùgy hogy ott teljesen eltérő lesz a leveling, hát nem tudom...I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
senior tag
válasz Wesder #131653 üzenetére
Hát ez az. Hogy akkor az NG+-os karakter sem segít, mert akkor a DLC boss is NG+-os lesz, még gyorsabb, erősebb, kevesebbet pihen. Talán az alapjáték vége előtt a legideálisabb, mert akkor már a kari is felhúzott valamennyire, meg fegyverből, páncélból is van választék.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kapott valaki Valorant meghívót?
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz JamesHun #131644 üzenetére
Gyerekkel tök jó szórakozás. Lehet ketten is egy csapatban lenni a gép ellen. Meg egymás ellen is. Sőt, többen is tudtok játszani, ha van elég kontroller. Most hirtelen nem tudom, de talán nyolcan is lehet egy gépen. Szóval annyit megér.
Egyébként még gyerekkel a Rocket League is jó lehet. Nagyon hasonló, de ingyenes. Ebben kocsikkal kell focizni. Ezt is lehet többen játszani egy gépen.
Viszont a tutorialt érdemes megcsinálni mindegyikben, hogy legalább az alapokat tudjátok.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
homerhamm
addikt
válasz ridiculous #131647 üzenetére
+1
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Redneck
nagyúr
Én nem szenvedek vele, csak szar a scriptelés egy-egy ugrálós résznél az utolsó harmadban. Eddig tök fasza volt, kétszer meg is dicsértem, hogy mennyit javult az elsőhöz képest.
A nagy cupák elleni bossfight húzott fel. 2X próbáltam, de itt is a scriptelés a paraszt. Nem csinál semmi extrát, aztán movement közben benyomja a védhetetlen csapásokat. Értem hogy valaki az ilyesmire hegyezi (souls fanok), de szerintem ez sutyerák megoldás.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #131642 üzenetére
Még mindig el kéne jutni Radahning meg Mohgig, bár nem tudom hogy NG+8-ban lenne-e értelme elkezdeni a DLC-t.
Másik opció meg ugye az lenne hogy nulláról kezdeni egy ùjat és eljutni a DLC-ig.
Mindkettő nyűgnek érződik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
JamesHun
addikt
Ez az idei Fifa, ami valami FC24 az milyen?
Most 6000 körül megvehető.
Gyerekkel játszani egymás ellen elmenne?
Vagy arra is pocsék?
Eléggé lehúzták, de ott online csapatták ha jól értettem én meg azt kihagynám.SeriesX: JamesSHun
-
-
Bad Pritt
félisten
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
-
consono
nagyúr
-
Dinomano
senior tag
-
-
Redneck
nagyúr
Na bakker. A Jedi Survivor a játék felétől átment az első részre emlékeztető fostengerbe. Idiótán túltolt platformer részek, és souls-szerű nice timing harc (movement közben halálcsapásba átváltó ellenség). Kár, mert eddig tök fasza volt, most meg feleslegesen frusztráló. Nem várom el hogy könnyű legyen, de miért jó hogy értelmetlenül szopatós, és eltűnt a balansz?
Az eddigi frankó Jedis hangulatot szépen kinyírták.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
-
Guitar14
senior tag
Free Play Days:
Assetto Corsa
Lawn Mowing Simulator
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Tom Clancy's The Division 2Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
turho
addikt
Nincs valakinek egy eladó Resident Evil 7 Gold lemeze boxra? Csak Gold, a dlc-k miatt, az kimaradt pc-n... Ha igen, pm. megkérdezem itt is, adtam fel keresős aprót.
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
addikt
válasz Döglött Róka #131610 üzenetére
+persil
Elden Ring dlc után megnézem mindenképp, ha már ilyen jó véleménnyel vagytok róla.
Go Gunners!
-
válasz negyven2 #131614 üzenetére
Szerintem azon múlik a pontozás, hogy adott kategórián belül mennyire jó egy játék. Pl a redfall lehet 6 pontos a multis lövöldözős játékok között.
A Hellblade meg azért kapott 4-et, mert vannak Last of us, meg Detroit szintű single játékok is.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
negyven2
veterán
Így igaz, nincs is ezzel semmi gond. Csak ugye az EDGE-et a gaming sajtó (újság, újságírás) legminőségibb darabjának tartják sokan. És igen, ők az előre is 4et adtak. De ez mellett pl. náluk a Redfall 6/10et kapott. De pl. ott van a Homeworld 3 ami bár kritikusi szinten tényleg olyan 7-8-as értékeléseket kapott, de a játékosoktól meg 3.3-on áll metacritic-en.
-
.LnB
titán
válasz negyven2 #131612 üzenetére
Simán el tudom fogadni, ha valaki 4/10-et ad rá. Attól függetlenül, hogy én a nyó'cat is megadnám rá. Nem mindenki ugyan azt keresi a játékokban.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
negyven2
veterán
Az szép. A mostani EDGE-ben a Hellblade 2 4/10-et kapott. A Homewolrd 3 pedig 7/10-et...
-
veterán
válasz Döglött Róka #131610 üzenetére
Miért vérzett el a lies of p?
-
Döglött Róka
veterán
válasz persil #131609 üzenetére
Nálam a Lies of P elvérzett nagyon hamar, A Lords-hoz viszont még reggeli kávé mellett is leülök. A két sík meg az abból eredő light puzzle-k meg simán soul reaver vibe-ot hoznak. Ez egy hatalmas plusz és technikaliag is vagány ahogy a lámpával körülnéz az ember(hulla, vagy nem tudom mi a főhős... legyen halvajáró).
@beyruth82: nem jött át a prezentáció, beletoltam 4 órát és rettentő unalmasnak véltem a pályadesignt meg az elleneket. A harc jó volt, pontos, ahogy kell egy ilyenben de ez a minimum elvárt egy soulslikeban, szóval azzal csak a kegyelemkettes van meg. A Lords odavissza veri igaz sokkal többet vár el a játékostól. Sztem te neki se állj mert falhozvágod a kontrollert
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Döglött Róka #131605 üzenetére
En nyomom egy ideje, szerintem kurva jo. Nalam most betonbiztos masodik a kepzeletbeli souls listamon.
Raadasul elinditottam mellette a lies of p-t es olyan irtozatos kulonbseg van a lords javara animaciokban/iranyitasban/precizitasban/sebessegben, hogy hihetetlen.
Felreertes ne essek a lies of p is nagyon jo jatek, de mintha generacios kulonbseg lenne koztuk.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
NyMRooD
őstag
válasz pzstm #131394 üzenetére
Aztán meg kiderül, hogy végig igazad volt: It was not captured in real time as some have suggested.
szerk.: de nem is csoda, messze még a megjelenés.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Döglött Róka
veterán
Rámentem a Lords of Fallenre, meglepően jó. Pont olyan DS1 feeling amit régóta hiányolok.
-
-
-
3L1T3
addikt
válasz Döglött Róka #131600 üzenetére
Köszi
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest