Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NemMo
őstag
Kipróbáltam a resi 4 demo-t. Jó lesz ez. Én azt mondom ilyen minőségű remake jöhet minden mennyiségben más játékokból is
-
Bad Pritt
félisten
válasz icemad #106193 üzenetére
Véleményes, a Fear tele van random jumpscare-rel, amikre nem számítasz, a Resikben is van, de elég sokszor lehet számítani rá. Pl. mész a tökig érő dzsuvában, nyilván kibukkan valami hülyeség az orrod előtt.
Az 1 vicces lehet mai szemmel a fix kamera meg a random császkáló zombik miatt, mindig arra kell készülni, hogy kameraváltásnál szembetalálkozol egy maréknyi csávóval.
Resi 2 elég nyomasztó tud lenni és a játék egy jelentős részében van egy állandó stresszfaktor, de egyáltalán nem vészes, a 3-4 már inkább akciójáték.
A 7 megint survival horror, az talán jobban felpumpálhatja az ember pulzusát egy-két helyen, a 8 viszont akciódúsabb, egy helyen van igazi para.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
-
Ha már President evil a téma... Én csak psx-en játszottam az első két résszel. Meg talán a 4. résszel játszottam egy fél órát. Ezeket az újabbakat milyen sorrendben érdemes elkezdeni? Van összefüggés köztük? Meg mennyire paráztatósak? Fear első részét évtizedek óta nem tudtam befejezni, mert eléggé kiakaszt pár helyen.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
sgfool
tag
válasz beyruth82 #106185 üzenetére
Igen, ott elég sietősre vettem a dolgot Az extrában kiváltható dolgok, mint pl. a plusz sebzés jelvény használata lecsökkentette a harcok idejét. Ugyanilyen módon végig vittem nightmare fokozaton is, az kb 1 óra 47 perc volt. Ott a legvégén lévő bossharc szivatós volt, mert ha nem volt jól időzítve az első dodge, akkor olyan 3, kivédhetetlen sebzést lehetett kapni, hogy egyből vége lett. Na azt a részt azért be kellett tanulni pluszban. De volt olyan végigjátszási idő, sima módon, ahol minden zárat kinyitottam, minden plusz invectory kiegészítőt összeszedtem, 3 óránál nem tartott tovább. Azt hiszem van olyan achivement is hogy 2 óra alatt vidd végig
[ Szerkesztve ]
-
sgfool
tag
válasz Rage47 #106174 üzenetére
A 3 rész remake verziója egy másik végletet képviselt, mint a 2. rész. Elsőre kicsit csalódás volt, jó pár dolgot ugye kivágtak belőle, egyszerűsödött az egész. Ugyanakkor, egy intenzív animációs akció film hangulatát hozta. Márcsak azért is mondom filmnek, mert kb 2 óra alatt végig lehet vinni (nekem a legjobb időm 1 óra 14 perc, persze bekapcsolt extrákkal) a különböző nehézségi fokozatok és az extrák miatt nekem nagy volt az újrajátszhatósági faktora. De abszolút megértem azokat, akik a 2. rész remake után csalódtak. Viszont ha úgy nézzük egy fárasztó nap végén, inkább a 3. részt indítom el, mint a 2.kat A 2. résznek zseniális hangulata van, de koncentrálni kell, hogy mikor merre hova és a tyrant miatt ott volt egy plusz stresszfaktor, ami horror játékban kell, de tudott bosszantó lenni. Ha ez a 4. rész a kettő között lesz, akkor szerintem nagyon jól járunk. Azt mondták, hogy sokkal hűbb feldolgozás lesz, holott lesznek átalakítások, mint pl. a 2. felében lévő szigetes részt, amit nem bánok, mert azok a pályarészek engem mindig kivettek kicsit abból a hangulatból, amit az 1. fele képviselt.
-
Joccc07
addikt
Van egy Sea of thieves Oreo skin kódom. Ha valakit érdekel, írjon.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
persil
nagyúr
válasz Dani82 #106179 üzenetére
Endgame-nek vannak ugynevezett rift-ek, csillagos egig allithato nehezseggel, illetve adventure mode, ilyen egyszeru kukdetesekkel. Mind a ketto "viszonylag" random.
Illetve torment feltekerese utan a kampany barmely pontja szinten ujra vegigtolhato a loot, vagy szimplan fun miatt.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
pzstm
titán
A Warner Bros. és a Rocksteady elcsúsztatja a Suicide Squad: Kill The Justice League megjelenését a februári State of Play negatív visszhangja miatt. Új megjelenési dátum egyelőre nincs, de még ebben az évben ki szeretnék adni.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Dani82
senior tag
Irtatok, hogy a Diablo3 majd a story kijatszasa utan lesz nehezebb vagy challenging. Ott ujra es ujra kell jatszani a gamet elorol, kvazi ugyanaz lesz a kontent csak nehezebb lesz vagy van valami endgame content, ami valtozatossa teszi a jatekot kesobb?
-
aktív tag
válasz csuvicsuva #106139 üzenetére
nekem volt, semmi gond nem volt vele, ugyanúgy ment, mint a többi. mobilról egy fokkal macerásabb az aktiválása mert az általam ismert ingyenes segédeszközökben általában nincs benne ez a régió, de van dedikált céleszköz a play store-ban, azzal sima ügy
pc-n gondolom még egyszerűbb lehet. -
consono
nagyúr
-
veterán
válasz Rage47 #106174 üzenetére
Nekem még jobban is tetszett a 3. rész valamivel mert több az akció benne és kevesebb az kulcstárgyakért való ide-oda szaladgálós fejtörős rész. Pörgősebb. Szebb is mint a 2. rész a grafikán látszik a next gen frissítés. A Nemezis pedig sokkal kevésbé idegesítő, mint a Tyrant. Ha Leon storyát játszod a 2. részben akkor állandóan a nyakadban liheg, nagyon idegesítő. A 3. részben a Nemezissel jobban eltalálták az arányokat. A 2-ben viszont két sztorit is kijátszhatsz és bár sok az átfedés köztük mégis Leon+Claire storyja együtt jóval hosszabb mint a 3. rész.
-
sgfool
tag
Végig vittem gyorsan a resident evil 4 demót. Nekem az eredeti nagy kedvencem volt, főleg az első fele miatt, úgyhogy nagyon kiváncsian vártam. Kb 15 perc a demó, de zseniálisan van újrahangolva. Ez nekem első napos vétel lesz
-
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Wo Long Fallen Dynasty - DF Tech Review - PS5 vs Xbox Series X/S vs Last-Gen Consoles!
Digital FoundryCsak mert téma volt korábban a játék grafikája, kinézete is. Series S és Series X között azért van különbség.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #106166 üzenetére
Ezt én szoktam berakni, de amikor néztem nem volt fenn, utána meg elfelejtettem.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
válasz AMD Power #106163 üzenetére
Feljebb linkeltem én is a videót róla. Érdekes...mert amúgy kicsit olyan, mintha a karaktereket és a környezetet egészen más fejlesztő csinálta volna, aztán a végén összedobták.
Meg aztán volt ami egész szépen, volt ami meg kifejezetten rondán, igénytelen módon lett kidolgozva.
Ez pont olyan játék, ami néhány hónap után a PS+ -ban és a GPU -ban landolhat. Nagy kár érte, mert amúgy tényleg jöhetne egy valóban jó, igényesebb Robotzsaru játék.
Szerk.:
Inkább olyan, ami még (szintén) a Peter Weller korszakot idézi. Bár lehet, hogy nem lenne rá akkora igény... Én azért csípném.[ Szerkesztve ]
-
-
AMD Power
titán
-
-
discrate
aktív tag
Használ valaki Strikepack Eliminatort Xbxhez (universal)?
Jól látom, h Fortnite-hoz nincs (már) mod? -
addikt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
válasz l.skywalker #106148 üzenetére
Nem áltatom. Az a baj, hogyha ők ezt feltételezik az MS-ről, akkor már legalább az ő fejükben is megfordult a gondolat, mert különben nem jönnének elő ilyennel. De inkább abban hiszek, már csináltak is ilyet, és így okkal félnek attól, "kölcsön kenyér visszajár".
-
Zoleee83
addikt
válasz Willhunting #106151 üzenetére
Közben megtaláltam ezt a bővítményt is, elment vele 1 óra, de nem működött, sem a reWASD program.
Elengedem ezt most.
Köszi a segítséget, majd ha XSX elé keveredek lesz újra játék.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
válasz Zoleee83 #106145 üzenetére
Szerintem nem. Esetleg olyan játékkal, ami alapból támogatja a billentyűzet/egér irányítást. Azt még megnézheted, hogy a laptopod melyik játékokat tudja futtatni natívan. My friend Pedro és a Forager meglepően jó, és nem kell hozzájuk bivalyerős gép sem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz NoOne1976 #106146 üzenetére
Nem szabad áltatni magunkat. Ez egy üzletág. Nem nektárért és a világbékéért működnek ezek a cégek, hanem a profitért. A több profitért, a még több profitért. És ezért gátlástalanul mindenre képesek. A dologban az a kínos, hogy ezek kiderülnek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sirkope
tag
válasz Dani82 #106085 üzenetére
Én PC-n toltam ki egy karakterrel lvl60-ig, utána jön az end game, (Paragon szintek?) lehet váltani a nehézséget.
Boxon a free play daysen húztam be, egy barbárral kezdtem normálon, és igen, az első nagy bossig
meg se reccent az életerő csík, de ott sem volt vészes.Skeleton king -
Zoleee83
addikt
válasz csuvicsuva #106133 üzenetére
Viszont kontrollert nem hoztam magammal, megoldható appon keresztül a bill+egér kombó?
Mindenhez kontrollert kér jelenleg.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
NoOne1976
őstag
Csak nem saját tapasztalat alapján gondolják?
[ Szerkesztve ]
-
sirkope
tag
Ehhez mit szóltok?
[link]
Warhammer 40.000 játék, CRPG, kár, hogy PC only -
sirkope
tag
PC-n megvettem anno, az alapjátékba bele is öltem jó pár órát, ott még tudtam is, hogy mit, hogyan kell fejleszteni. Aztán kijött az első dlc, ott már kicsit elvesztettem a fonalat. Pláne, hogy közben faterral elkezdtünk egy másik online rpg-t
, mert azt fater is tudta játszani a magyar nyelv miatt.Drakensang Viszont tetszik, ahogy a kezelést átportolták kontrollerre, ha a IV legalább ilyen jó lesz, évekre be fog szippantani
Addig meg próbálok haladni a Witcher3-al, ha már a mikrón kívül mindenre(is) megvettem.
-
csuvicsuva
addikt
válasz sirkope #106136 üzenetére
Accountot semmiképp ne vegyél. Pont most voltak ugye akcióban, szerintem béta időpontjában megint kapnak majd leárazást, ha annyira nem sürgős. Bevallom, török kulcsot még én sem vettem/aktiváltam.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
sirkope
tag
válasz csuvicsuva #106131 üzenetére
Ezt én is megtaláltam, de a hárombetűstől egy kicsit fázom. Láttam még egy változatot 5eFt körül, de ott úgy tűnt account hozzáférést árulnak. Arra gondoltam, hogy eneba, cdkey-en kívül van e még másik változat, ill. hardveraprón árul-e valaki ilyet?
-
-
Zoleee83
addikt
válasz csuvicsuva #106133 üzenetére
Nagyon köszi, mostanában nem követtem ezt a megoldást, így inkább kérdeztem.
Win 11 alatt van Xbox appom most nézem.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Srácok van arra mód, hogy meglévő GPU előfizetéssel tudjak játszani felhőből, egy "egyszerűbb" laptopon (MSI Modern 14- i3-8gb-Intel Gpu) ?
Jelenleg nincs nálam a Series X, szóval max a net adott + az accountom.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
csuvicsuva
addikt
válasz sirkope #106130 üzenetére
Diablóhoz:
Ha ismered a hárombetűs aktiválási metódust, akkor ennél most nincs olcsóbb, ebben benne van a felújított második rész is a komplett harmadik mellett, amely nem sokkal olcsóbb.
Ha nem, akkor szerintem várj egy kicsit, mostanában szinte kéthetente akciózzák és hivatalos izlandi store-ban 4500-5000 körül szokott lenni - ha jól emlékszem - és olyan, mintha itthonról vennéd, nem kell semmit trükközni.
-
sirkope
tag
Sziasztok,
Egy év kihagyás után (Újratervezés 2. képzések, lakásfelújítás) újra csatlakozom a fórumhoz. Két hónap alatt olvastam át a teljes 2022-es év hozzászólásait, + az idei újakat, nem semmi menet volt.
Játszani kb. tavaly november óta kezdtem el újra, izgultam, hogy a Plague 2 ne kerüljön ki a gamepassból, mielőtt kijátszom. Sikerült végigtolnom, de nem ezreztem ki (nem is fogom). Nekem a grafikával nem volt gondom, sőt alapvetően tetszett is, jók voltak az új játéktechnikai megoldások , az új fejtörők, hogy tudtam nyomni cloud gameként, ha foglalt volt a tv, ami nem tetszett az, hogy néhány harcnál addig kellett küzdeni amíg valami esemény nem triggerelődöt.prizma, számszeríj, kés, Hugó új skillje, hogy látja a falon át az embereket, támadás kivédése például, amíg egy nagy páncélos ember meg nem jelent, akit már nem tudtam leverni, és beba*ott a börtönbe, vagy Hugó be nem durvult és egy patkánysereggel kinyírt mindenkit
Elden Ringet megvettem, elkezdtem, de félreraktam, még ízlelgetem.
Jedi Fallen Ordert elkezdtem, ráhangolódni a Survivorra, haladok vele, tetszik.
Rise of the Tomb Raiderben elakadtambaba Yaga kinyírása
Előrendeltem a Diabló IV-et, várom az open bétás hétvégéket, gyakorlásként behúztam a III-at a free play days alkalmából.Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
Szerintetek érdemes megvenni xboxra, most, hogy jön a IV? Meddig lesznek még szerverek? Hol lehet most legolcsóbban megvenni? Találtam egy ilyet, ennél lehet olcsóbb?
[link]Láttam párotoknál a neked ajánljuk akciókat, nekem sehol se dob fel ilyet. Lehet azért, mert még teszt időszak van?
A box wifin lóg, moderate NAT-ot mutat, ez oké wifi esetén? (5GHz) Remote play működik iPaden szobán belül.
[ Szerkesztve ]
-
-
Peat76
őstag
Sírok 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
[link]Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
veterán
Én is kb óránként. Egyébként csak a játék első 7-8 órájában fordulnak elő ezek a beragadásos bugok. Utána megszűnnek de jön helyette más. Érdemes minden save pointnál menteni a játekot és akkor nem olyan gáz ha újra kell csinálni 3-5-10 perceket. A játek vége felé volt hogy 1 órája kolbászoltam egy bazison de nem tudtam a jelzett emeletet elérni sehogy. Nézem yt videón és látom, hogy az egyik lezárt kapun átmegy a streamer. Na ott mekem nem jelent meg a parancs gomb amivel kinyithattam volna az ajtót. Tölthettem újra a játékot. Mikor végül kinyílt a kapu ez várt rám:
[link]
😂😂😂
Mindezek ellenére is jó játék. Van egy sajátságos hangulata, szép a grafika és fantasztikus zenék vannak benne. Hol klasszikus komoly zenére, operára, hol meg brutális metál zenére vagy darálós technóra gyilkolhatod halomra a robotokat, melyek némelyike nagyon ötletesen van kivitelezve. A két balerína iker robot garantáltan közönség kedvenc lesz. Nekem a története is tetszett. Szerintem érdemes lenne újra megpróbálnod. Sűrűn mentsél és akkor nem érhetnek nagy meglepetések. 🙂[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
válasz negyven2 #106115 üzenetére
Miért nem a Take Twot vette meg? Lehet, hogy nem akarták eladni? Vagy miért nem tette a GTA VI-ot exkluzívvá? Az MS nem egy vödör szilvát vesz a piacon, de nem is az egész fa termését. Ő megveszi a telket, amin áll. Aztán persze előfordul, hogy mégis kivágják, meg se várva, hogy teremjen.
-
veterán
Sikerült az Atomic Heart végére érnem 38 óra alatt.
Még simán lett volna benne 7-8 óra ha minden fegyvert le akarok gyártani és minden képességgel együtt maxra fejleszteni. Ehhez minden bunkerbe el kellett volna mennem és minden kiegeszítőt, alkatrészt megszerezni. Egyikbe elmentem de az első ilyen utam dögunalomba fulladt ezért feladtam. Nem éri meg egy távcsőért vagy nagyobb tárért 1-2 órakat bolyongani bunkerekben különböző fárasztó puzzle feladvanyokat megoldva.
Tetszett a játek története, a zenéje (klasszikus zenék, balett, opera, metál és techno zene is van benne), a helyenként művészi átvezető videok és megvalósítás. Végén volt fordulat, csattanó, minden ami kell. Könnyű fokozaton az elején is kihivás mert kevés a töltény és gyenge a karakter de ahogy táposodtam, képességeket fejlesztettem és töltényeket, fegyvereket szereztem már nekem se volt az (sose hittem volna hogy egyszer lesz ilyen egy játeknál). Kb a közepétől már sétagalopp könnyű fokozaton. Két képesseget fejlesztettem maximumra és néhany karakter tulajdonságot kiváltottam ezzel pedig elértem, hogy tulajdonkeppen megsebezni is alig tudtak még a fő bossok is. Érdemes közepes fokozaton nekiállni inkább. Az igazi kihivást keresőknek pedig hardon. Gyorsutazást és fotómódot tehettek volna bele az nagyon hianyzott. Nem lehet elmenni szó nélkül a brutalis, játékmenetet durván befolyásoló bugok mellett. Sokszor ragadtam bele tereptárgyakba és csak egy utolsó mentés újratöltése segített. A játék vege felé az egyik ajtónál nem jelent meg a kinyitást lehetővé tévő parancs gomb így nem tudtam tovább haladni és több mint egy órányi előrehaladásom veszett kárba mert kezdhettem újra az utolsó mentéstől. Szaggatások, akadasok is előfordultak a jatékban az fps droppok miatt de ezek még elviselhetőek és nem túl gyakoriak voltak. 20 acsiból amit szereztem 10 ritka pl minden boss legyőzése után kaptam egy ritka acsit ami jelzi, hogy nem sokan vitték még az első bossig se a játekot azok közül akik belekezdtek. Összességében azert tetszett a játék 10/8-ra értékelem, idén eddig (marcius 8-ig) számomra az év legjobbja bár nem mintha túl sok kihívója lenne eddig. Igazan komoly cimek nem jelentek meg még. Vakok között pedig félszemű a király 🤪 -
addikt
válasz homerhamm #106110 üzenetére
The Crew Motorfest tuti elindul idén. Ahogy hallom elég sokat foglalkoznak vele és elég jól működik a tesztelők, illetve az Ubi közötti kommunikáció is.
Most indul a második zárt insider program, de sajnos saját tapasztalatom nincs vele, mert kizárólag PC -n fut. Lesz még két "phase". Az valószínű tavasszal, vagy legkésőbb nyáron lezárul. Attól (is) függ mennyi és milyen problémák lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz csuvicsuva #106098 üzenetére
Ebben az a vicces, hogy konkrétan az egyik Twitter thread-ben pont ezt a dátumot hozták fel erre a marhaságra. És ha eltekintünk attól, hogy egy ilyen húzással a Sony csak azt érne él (amellett, hogy rohadt sok pénzt keresne), hogy nem lenne olyan versenyfelügyeleti hatóság ami azután komolyan venné őket!
Abban annyi volt, hogy a Sony már az RDR2-t is konzol ex. címnek szánta, de abba akkor még nem ment bele a Rockstar, mivel az RDR-t nem tartották akkora nagy húzó címnek, hogy megérje nekik ez.
Viszont mivel állítólag (szerinte) a One/PS4-es GTA V-ös eladás 1:5 arányban ment a Sony-hoz (vagyis ötször annyi ment el PS4-re, mint One-ra), így ott már belementek abba, hogy konzolokon csak PS5-re lesz GTA VI (mint ahogy FFVII Remake/XVI). És ezt a szerződést 2019-ben kötöttek meg. Szerinte erre a legjobb bizonyíték, hogy a Microsoft, ezután kezdett komolyabban felvásárlásokba, hogy felkészüljön arra, ha nem lesz GTA Xbox-on. És ezért is akarja ex. címmé tenni a CoD-ot is, hogy így maradjon talpon...
Az elméletben csak annyi a hiba, hogy akkor mért nem a Take Two-t vette meg... Illetve az MS-nek van 8.5+69 milliárdja, hogy megvegyen 2 kiadót, de arra nincs vacak 1-1.5 milliárdja, hogy ex. cimmé tegye a GTA-t
És sajnos le kell írnom a végére, de fent leírt dolgokat senki ne vegye komolyan!
#106104 csuvicsuva: a PS4/One-os GTA V Story és Online mentését is át lehet vinni a PS5/X|S kiadásba! Annyi egyedül a hátrány, hogy ha az Online profilodat viszed át, akkor a PS4/One-os profil többé nem lesz elérhető PS4/One-on!
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
elder troll
őstag
válasz persil #106111 üzenetére
Jófejségből upgrade-eltem tavaly nagybátyám 10 éves FM1-es gépét AM4-re (A75+ A6-3670K -> A320+ 2200G), azóta nagyon rákattant a D3-ra, de fogtam a fejem a karaktere láttán. Full sárgában volt para 100+ szinttel, minden legend és set itemet betört A kövek nagyon nem a kasztnak megfelelően voltak bedobálva a ruhákba (DH - piros kavics).
Kapott némi instrukciót, kíváncsi leszek a következő látogatásuk alkalmával mivel fogja rám hozni a frászt. Amúgy nagyon lelkes, skyrim-be alsó hangon 300 órát rakott bele úgy, hogy az első küldetés bebugolt a fia által felrakott magyarítás miatt. Nem kapta meg a sárkány lelket, és így a főküldi is elakadt azon a ponton, amikor az első sárkányt kellett legyakni. És így rakott bele 300 órát
Visszakanyarodva D3-ra, normal-on lett para 100+ szintű.[ Szerkesztve ]
-
Maderlo
friss újonc
Szép estét !
Esetleg Nyakas Rolandról valaki tud valamit ? Megbízható? Konzolokat árul és állítólag 100+ pozitív ertekelese van itt -
NemMo
őstag
válasz icemad #106102 üzenetére
Nekem a gta online-al az első és egyetlen élményem az volt még ps3-on, hogy ugye rögtön az elején el kellett autókázni valahova fegyver nélkül és az úticélnál kempelt valami gyökér és 4x-5x megölt zsinórban. Annyira elvette a kedvem az egésztől, hogy azóta sem néztem rá, pedig megvan pc-re is és a boxon is volt pass-ban
-
persil
nagyúr
válasz Dani82 #106085 üzenetére
Ki jatszik normalon diablo-t...?
Hulyeseget felreteve, told vegig a sztorit, aztan mehet a torment xvi. Utana visszaterunk a kerdesre.
Es nem, butcher sem volt annak idejen nehezebb, csak az emlekek szepek.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
homerhamm
addikt
-
válasz csuvicsuva #106104 üzenetére
Én azért még bízok benne, hogy a Rockstar-nál van egy f@sz@gyerek, aki azt mondja, hogy "b@sszunk rá, majd eladja magát, adjuk ki csak úgy meglepetésként 2023-ban minden reklám nélkül". Mert ennek tényleg nem kell semmilyen reklám.
-
addikt
válasz csuvicsuva #106104 üzenetére
Igen egyébként. Úgy költenek az emberek rá, hogy tudják kb. nullázzák magukat az 1 év múlva megjelenő szezonra.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz icemad #106102 üzenetére
Miért költenek az emberek kismilliókat minden évben a sportjátékokban, amikor tudják, hogy jövőre jön a következő?
A GTA V current gen frissítéssel okosat húztak, hogy az Online haladást nem lehetett átvinni, mert sokan ugyanannyit elköltöttek rá, mint előtte.
This Is The Way.
-
válasz ρσгτσ #106087 üzenetére
Viszont a Rockstar-nak jelenleg nagyon kell figyelnie a mostani nagy pénzforrására, vagyis a Gta onlinera. Ha megkockáztatnak egy gta bejelentést, amiben közlik, hogy 1-2 év múlva jön a Gta 6, akkor ezt a pénzcsapot elzárják, mert minek költene valaki a mostani gta onlinera, ha a Gta 6 hoz egy újabbat? Amiben újra lehet költeni. Itt azért még mindig milliós bevételekről beszélünk és nem jmf-ban, hanem dollárban. Ráadásul a Gta 5 eladások is az egekben vannak a mai napig, 10 évvel a megjelenése után is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest