Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz csuvicsuva #126563 üzenetére
Ezt a Nedist berendeltem próbának.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Használ valaki hdmi switchet a konzolhoz? 2K-s monitorra kell kötnöm a gépet de sajnos csak 1 hdmi csatlakozó van rajta és még a ps-t is erre a kijelzőre kell kötnöm. Ha igen akkor érdekelne, hogy mi lehet a jó válsztás ezügyben
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
válasz l.skywalker #107828 üzenetére
Köszi!
Nem emlékszem, hogy beregisztráltam volna de ott van a listában. -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki egy linket dobni, hogy hol kell beregelni a boxot?
-
Anulu79
addikt
válasz Roland861010 #106696 üzenetére
Alzán is ugyan ennyi.
-
-
Anulu79
addikt
válasz ρσгτσ #106028 üzenetére
A kontroller az tetszik is de ez nem az én világom.
Nekem még mindig a [Farcry 6] konzol a favorit.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
A 4-et is coopban toltuk lr mi is. Talán ez volt az első GP jaték amit végig játszottam. Vagyis ha jól emlékszem akkor a második mert az rlső a Pikuniku volt.
A Halo infinite-t is coopban toltuk. Hol 2-en hol 3-an. Sokat dob a játékélményen ha van kivel játszani. -
Anulu79
addikt
válasz persil #105932 üzenetére
Az ilyen írásokat át kell ugrani és nem lesz idegeskedés. A ps topikban is olvastam ezt a dedot, hogy ez vagy az a jobb mert a másik sz@r. Én igazából csak meglepődök, hogy ez még mindig téma X év után is. Valószínű ez is olyan mint az autókon a fake taxi matrica. Soha nem fog megszűnni.
De, hogy legyen valami topikba vágó is. Nem szokott itt összejönni a tásaság néha napján egy jó versenyzésre vagy valami ilyesmi közös játékra?
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
válasz parandroid #105613 üzenetére
Csak 1-2 órára én le sem ülök játszani. Amúgy én tölthető elemeket használok. A pc-hez van 2 db ilyen kontrollerem. A boxhoz meg ilyen es az elite.
Egyébként erről a kis venomról én is azt hallottam mondom hallllottam , hogy nem kedvenc a kis kapacitás miatt. De tényleg nagyban függ az igényektől.
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
válasz elder troll #105510 üzenetére
[Ez] pedig elég könnyen vihető vállon.
-
Anulu79
addikt
Használ valaki valamilyen capture card-ot a box mellé?
-
Anulu79
addikt
Tudnátok segíteni vagy tippeket adni, hogy hogyan lehetne megszokni a kontroller hasznalatát? Ezidáig egér+bill kombot használtam meg meg használok is egyre többet szeretnék már a konzolon is játszani. Milyen játékot ajánlanátok amivel úgymond megszoknák a kontrolleres irányítást?
-
Anulu79
addikt
válasz thedivision2 #104277 üzenetére
Még fiatal boxos vagyok de mát kezd kiidegelni, hogy allandóan ki kell kapcsolgatni mert életre kel. Vagy lehet, hogy félnem kéne mert egy erő kapcsolgatja a gépet?
-
Anulu79
addikt
Találkozott már valaki olyannal, hogy amikor felkapcsolja az asztali lámpát akkor bekapcsol az xbox is? Series X az alanx. Én meg a szenvedő áldozat.
-
Anulu79
addikt
válasz Harbinger85 #104170 üzenetére
Hello!
Pár választ tufok adni.Kötheted monitorra igen és a jack-es fülest a kontrollerbe be tudod dugni.Van wifi benne vevő igen.Nem 30 fps a max. Ez jáék függő tudomásom szerint.Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Szerintetek series x-hez jó [ez] a monitor minden tekintetben?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Ha minden jól alakul akkor a héten meglesz életem első boxa. Az lenne a kérdésem, hogy egér+billentyűzet mindegy, hogy milyen van rádugva? Igen tudom, hogy nem megy minden így vele.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom egy SeriesX konzol vásárlásán. Az lenne a kérdésem, hogy mindegy, hogy hol veszem meg mindenhol ugyan azt a verziót kapom? Azért kérdezem mert PS-nél vannak minimális különbségek, csiszolások a HW-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest