Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Na majd erre térjetek vissza akkor, ha a 4-ben a falusiak végtelenül spawnoló jámbor népét kell kerülgetni. Az az igazi agyf*sz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
veterán
válasz Redneck #107798 üzenetére
Teljesen felesleges lőszerpazarlás vele küzdelembe bocsájtkozni ott ahol ez nem muszáj mivel halhatatlan. Csak és ott harcoltam vele ahol ez volt a feltétele annak hogy tovább lehessen haladni a játékban. Egyébként mindig tovább rohantam a következő pályára. Szerintem a 2-ben sokkal idegesítőbb Mr. X. Nehezebb volt lerázni mint a Nemesist. Igaz én easyn játszottam ki a 3. részt is és így soha nem haltam meg a Nemesis miatt. Valószínűleg normalon már nem ilyen egyszerű.
-
Redneck
nagyúr
Ezzel a Nemesis genyóval mit kell kezdeni RE3-ban? Közepes szinten tolom, de már a játék első harmadánál durván legázol, és mindenhol ott van. Gyors, távolsági támadásokat is tol, átugorja a fél képernyőt, és mindig arra teleportál amerre mennék. A csaj futóteljesítményét meg inkább hagyjuk...
A 2-ben a ballonkabátos vadparasztot legalább le lehetett rázni, ez meg vár az ajtótól 2 méterre, tehát már kimenni sem nagyon tudok.Vajon nem bugos így?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #107794 üzenetére
High on life marhára hozta, amit a tralerek ígértek.
-
csuvicsuva
addikt
válasz hombre[EU] #107794 üzenetére
Oszt chromatic aberration van-é benne?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Mephike
őstag
válasz csuvicsuva #107785 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
válasz oriic #107786 üzenetére
Közben rákerestem, tele van vele az internet, nekem csak az tűnt fel, hogy miért a tegnapi elhagyók között szerepel.
Wesder #107787: csak ez az egy? Én még mindig azt mondom, hogy gyanús. Nyilván tudniuk kellett előre, ha valami lájszensz lejár vagy ilyesmi.
Amúgy arra emlékszik valaki, hogy a Blizzard mikor hagyta abba a hülye "tréfáit"? Minden évben megkapták a nép haragját. Próbálnák ma bedobni, hogy csúszik vagy hamarabb jelenik meg a Diablo IV, senki nem hinné el nekik. És még a népharag is rájuk zúdulna.
[ Szerkesztve ]
-
pourri
aktív tag
Csak egy jópofa tréfa a microsoft részéről, én ma senkinek nem hiszem el még csak azt sem amit kérdez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz csuvicsuva #107785 üzenetére
Bazz tényleg, mai hírek cinkesek (mondjuk ez elvileg pont nem)
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Resident Evil 4 (Cartoon Parody)
Carbot, Elden Ringesek és Diablósok ismerik a munkásságát.
-
JamesHun
addikt
konzolvilágnál javíttatot már valaki kontrollert?
Mennyire gyorsak és mennyire dolgoznak jól?
Series X 20.évfordulós kontrollerem "A" gombja picit beragadós lett.
A többivel kb semmi baj nincs.
Gari persze lejárt már, de nem kukáznám csak ezért szegényt.SeriesX: JamesSHun
-
törölt tag
Üdv!
Volt Ultimate előfizetésem. Elvileg tegnap lejárt. Már nem működik, de aktívnak mutatja és lemondani sem tudom. Mit lehet ezzel kezdeni? -
oriic
HÁZIGAZDA
ARK 2 elhalasztva 2024. végére
Idén augusztusban jön az ARK Survival Evolved nextgen remasterje, az ARK: Survival Ascended, amely már Unreal Engine 5-ön fut majd és standalone változat lesz.Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #107768 üzenetére
Részben... részben még a One/PS4 korszak elején keringett egy olyan történet, hogy valamiféle ex. deal van a YouTube Stream/Upload-ra a Sony és a Google között. Az viszont biztos, hogy miután lett hivatalos Google által készített YouTube kliens (a mostani), akkor kikerült az upload lehetősége (a korábbi MS által készítettben még volt erre lehetőség). Bár jelenleg az se érne sokat, mert azóta meg Xbox oldalon változott a rendszer annyit, hogy már talán semmilyen alkalmazás nem fér hozzá a képekhez és videókhoz.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
válasz S e t h #107772 üzenetére
Kb mintha neki készült volna a Patch:
-Made some adjustments to the level of difficulty for the battle against Zhang Liang in the main battlefield “Village of Calamity,” including the following:
-Decreased the maximum HP of his first form.
-Adjusted each type of damage
-Adjusted the AI-Adjusted camera movement during airborne attacks
-Added a tutorial to the battle against Zhang Liang in the main battlefield “Village of Calamity.”
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #107770 üzenetére
Ezt még érteném is, de valami gigákat töltött le. Vagy már ott tartunk, hogy gigák plészeit is holderelni kell?
-
laracroft
aktív tag
válasz Döglött Róka #107760 üzenetére
Mr Bing szerint itt vannak a legjobban értesültek és a legnagyobb hozzáértők
-
Moby
addikt
Ez a minecraft legends mi a bánatot frissít, ha még két hét van a megjelenésig?
-
mcwolf79
veterán
A másik oldalon már a PS 4 is tudta azt , hogy amit lementettem azt egyből tudtam fel tolni a YT-omra . Már nem emlékszem mi volt a maximum idő , de azt tudom , hogy egy komplett Gran Tourismo verseny felment gond nélkül . Szóval eleget le lehetett menteni .
Sztem ez marha jó fícsőr , és nagyon hiányolom a zöld oldalon . Nem tudom meddig tartana ezt szoftveresen megoldani , de nem hiszem , hogy olyan bonyolult lenne . Persze most lehet megint jönni azzal , hogy a MS nem fogja ezt megoldani egy konkurens rendszeren , de mivel a saját streamer platformját kinyírta , így igazán megerőltethetné magát az MS.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Redneck
nagyúr
Szerintetek lesz valaha olyan YT app SX-en, ami nem akad? Nem sűrűn használom erre, de azért elég gagyi hogy még mindig nem sikerült javítani.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #107760 üzenetére
Sajnos nem tudtunk válaszolni a kérdésre.
Üdvözlettel,
Bing
Live-Die-Respawn
-
laracroft
aktív tag
Nicknevemhez köthető új game-ről nincs vmilyen pletyka? 😉
-
-
Moby
addikt
válasz icemad #107754 üzenetére
Ami a pécén képet ad, azt le tudom bármikor rögzíteni egy gombnyomással. A switchnek meg elnézem a funkció hiányát, egy olyan konzolnál, ami nem rendelkezik értelmezhető háttértárral
/ha a quest-re standaloneként gondoltál, akkor ugyanaz igaz, mint a switchre. Flashes gépek ne rögzítsenek. Ott ez jogos.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
A Record what happened funkció az utolsó egy percet veszi fel ha FHD-ra van beállítva. Azután nyomd be hogy lecsaptad a tigrist, ès akkor meglesz. Egy perc csak elèg rá.
Èn is így vettem fel neki, igaz nem friss karakterrel.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
negyven2
veterán
válasz oriic #107745 üzenetére
A felvétel minősége egyértelmű, hogy nem lesz ott... de nem is ez volt a kérdés ...
Amúgy itt is egy érdekesség, hogy Streaming esetén simán működik az egy órán túli felvételi lehetőség, pedig valószínűleg ugyan az a rendszer küldi ki a twitch felé is a képet... de ugyan ez lehet a külső eszközre való kivetítés mögötti technika alapja is. Vagyis elviekben a rendszer képes ezt lekezelni.
Moby: Elvileg megfelelő USB3-as csatlakozású eszköz bőven elég neki, vagyis lehet az USB3-on keresztül csatlakozó HDD/SSD is. A fent említett 1000/900-as pendrive-ra bár nem engedte a rögzítést, de a közel 8 éves USB3-as 1TB-os külső HDD-re igen... igaz ez még egy One X.
-
Moby
addikt
válasz Norb79 #107748 üzenetére
Jó ötlet
beyruth82-nek akartam megmutatni, hogy lehet átmenni a tigrisen, meg az eklső bosson anélkül, hogy szétfarmolná az ember a játékot, és a támadást sem kell szétspammelni, indítottam egy új karit, végigcaplattam a pályán, a tigris előtt rányomtam a felvételre, átmentem a bosson, majd kiderült, hogy az eleje van meg :/ Biztos dobta, hogy leáltt gondolom, de én a játék közben erre nem figyeltem. Nekem ez alap volt, hogy megy, ez minden normlis konzolon eddig így működött az elmúlt 10 évben.[ Szerkesztve ]
-
-
negyven2
veterán
Jobb esetben igen, egy óra után magától leáll (rosszabb esetben meg közben... és még ott van az is, hogy szerinte túl lassú a USB 3-as 1000/900MB/s-os sebesség a rögzítésnek ).
Norb79: Nincs már olyan opció twitch-en, hogy vagy letöltöd a stream-et, vagy közvetlenül átlövöd YouTube-ra?
Amúgy pl. ilyen felvételkezelésre/stream-re, az adudiókezelésre (chat) vagy akár a notification rendszer esetén hasznos lehetne egy kijelzős kontroller. Mármint, ha tényleg olyan opciók kerülnének bele, amikhez jelenleg bizonyos szintig a beállításokban/guide-ban kell matatni.
icemad: Nem külső eszközre való rögzítés (vagyis a belső SSD-re) az elmúlt rögzítés indítása esetén is egy perces a limit. külső USB3-as eszközre való rögzítés esetén pedig ugyan úgy az elmúlt egy percet lehet rögzíteni, manuális indítás esetén meg maximum egy órát.
[ Szerkesztve ]
-
-
Wesder
félisten
Vampire Survivors’ Second DLC Weaves an Enchanted Fairy Tale On April 13th
The DLC includes:
- 8 new characters
- 13 new weapons
- 1 stage
- 7 music tracks
- 20 new achievements2$ lesz.
-
negyven2
veterán
És ugye ebben az a nagyobb poén talán, hogy az elavult One X-ben lévő HDD technológia képes volt arra, hogy többet is fölvegyen. Igaz 720p és 4K esetén volt csak 60fps, es 4K esetében csak 30mp-t lehetett.
-
negyven2
veterán
válasz icemad #107729 üzenetére
Szerintem kevered a TGS-el (Tokyo Game Show-val) . Az E3 ebbe azért szofisztikáltabb volt mindig is. Illetve számodra, mint nem látógató, lehet csak ennyi volt a lényeg (ami nem is baj).
Moby: ha jól tudom 720p-s felbontásban akár 3 percet is tudsz rögzíteni!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
negyven2
veterán
válasz Steve1207 #107724 üzenetére
Ahogy írod is lényegében egy E3-nak, csak egy része volt a neten is közvetített show műsorok (trailerek). Ha csak ennyiből állt volna azt olcsóbban megúszták volna még régen is, hogy ha cs simán kiadják neten keresztül. Igazából a helyi dologok talán jobban érdekelte az ott lévő látogatókat (demók, bemutatók, exclusive konferenciák, vagy csak az, hogy ha szerencsés vagy akkor a játékfejlesztés "sztárjai-val" is össze tudtál futni. És még ott voltak a szerencséseknek a zárt körül konferenciák is.
De ahogy te is látod sokaknak csak az maradt meg, hogy trailer-ek. Tehát igen egy szomorú dolog, hogy egyre jelentéktelenebbé kezd válni az E3 és a hozzá hasonló show-k jelentősége, viszont nézők nagy részénének bőven elég egy előzetes montázs is.
Viszont érthető is, hogy távol maradnak a cégek, mert ezekre a műsorokra azért hozni is kell valami kézzelfoghatót (pl. demó). A Double Fine-os PsychOdyssey dokumentumfilmben is benne van, hogy azért a legtöbb esetben egy ilyen bemutató (még ha csak egy trailer is az egész és nem egy játszható demó), azért magától a fejlesztéstől veszi el az időt.
-
Moby
addikt
Nincs arra mód/hack/trükk/bármi, hogy hosszabb videót rögzítsek XSX-en, mint 1perc/félperc?
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #107720 üzenetére
Én pl szerettem, nem annyi volt soha az esemény, hogy levetítettek 2 bemutató minden résztvevőnél, aztán pakoltak volna és mentek haza. Volt sok live, nyüzsgés, egyéb bejelentések, sok interjú, nem csak játékfejlesztők, hanem hardverfejlesztőkkel is egybekötve, úgyhogy voltak érdekes dolgok minden platformon és ágon. Plusz azért a többség nem jut ki hasonlóan nagy rendezvényekre.
Ennyi erővel a sportközvetítéseket is offolhatják mindennél, elég tudni, hogy mi lesz, majd megnézzük eredemenyekhu-n, hogy mi lett, aztán lehet az se tetszik majd.
-
vonSux
őstag
...mondjuk erre már tényleg nem lesz lehetőség.
-
ThorsHUN
őstag
-
l.skywalker
Topikgazda
Wrong. 4x5ezer lesz a logikád szerint, mert minden cégnek saját show-ja lesz
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
Elmarad az E3? Na bumm, legalább 5000 hozzászólással kevesebb lesz a topikban.
Show alatt:
Hú, de jó, hú, de szép satöbbi.
Később:
Nem ezt ígérték, ez sem jelent meg, ez is csúszik.
-
Bad Pritt
félisten
Kevés frusztrálóbb dolog van játékokkal kapcsolatban, mint mikor van egy közel tökéletes produktum, de egy valami egyszerűen nem jó benne, ami kihat az egész élményre. Igen, még mindig a Resi 4 irányítására célzok, rászántam az időt és megpróbáltam értelmesre belőni, de egyszerűen képtelenség az ingame lehetőségeket úgy finomhangolni, hogy ne egy csatahajó mobilitásával rendelkezzen a kezünkben a karakter. Minden más 10/10.
-
.LnB
titán
Na, ezzel most megfogtál, nem tudok ellenérveket felhozni.
Legutóbb ezt a golfmeccset láttam, nem volt túl autentikus: [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Moby
addikt
válasz XboxGamePass #107716 üzenetére
Ebből is látszik mennyire vagyok érintett a dolgban Köszi a helyreigazítást!
-
senior tag
-
pourri
aktív tag
válasz NoOne1976 #107709 üzenetére
Gamivo a kedvencem, kiírja 13 ezer, továbbmész egyel kiderül, hogy 13 ezer de csak ha smartot is veszel mellé, független hogy veszel vagy sem, lesz már 14,300, oké, továbbmész fizetni szeretnél, hoppá nem szánoltam még a card fee-vel és a hungary 27%-os áfával, máris lesz mindennel együtt a kiírt 13 ezerből 15,600
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz DonDennis #107707 üzenetére
Most néztem meg, szép, hangulatos game. Meg tök feelinges amikor ketten játszanak co-op, és nyugiba dumálgatnak közben.
Kár, hogy a golfhoz semennyit sem értek. Sok sportot követek/ismerek, de a golf számomra homály.
Viszont a héten jött GP-be az MLB The Show23. Azt ki akarom majd próbálni. Tegnap kezdődött az MLB szezon, azért időzítik ilyenkorra a The Show megjelenését.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
DonDennis
senior tag
Most már kijött rendes gameplay videó az EA Sport PGA Tour-ról és besza behu szóval alap hogy kell, viszont néztem, hogy Argentin storeba kb 13.000Ft-ra jön ki ami azért elég fincsi. A kérdésem, hogy aki vásárolt már Argentin storeból az leírná, csak röviden, hogy hogy működik? Van-e plusz költség? Elég csak VPN-el "elutaznom". Köszönöm szépen
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
JamesHun
addikt
válasz frankdelgado #107564 üzenetére
nem ilyesmire sírt a Sony, hogy a COD majd bugosan jön ki PS re?
Erre ők meg már most így basznak ki a PC tulajokkal, hogy vegyék az Ő gépeiket, mert az a tökéletes és a legeslegeslegjobbSeriesX: JamesSHun
-
.LnB
titán
válasz oriic #107698 üzenetére
Pedig, azért gondoljunk bele, hogy mi lett volna most, ha a Microsoft és a Sony is megjelent volna, olyan nagy show-val mint korábban?! Igazán pikáns lett volna e között a jogi sárdobálás (Activision-Blizzard felvásárlás) között. Szénné alázta volna szerintem az MS a Sony-t.
szerk.: Tudom-tudom, hogy ez a két cég jó előre jelezte, hogy nem mennek E3-ra, csak úgy belegondoltam ebbe, hogy mi lenne ha...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Trollok komolyan
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...