Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
united28
csendes tag
Valaki tudja, miért van az, hogy minden bekapcsoláskor frissíti a Microsoft Store applikációt az Xboxom?
-
addikt
-
veterán
Tegnap este én is elkezdtem az Atomic Heartot. 3 órát tettem bele még csak de nekem egyelőre nagyon tetszik. A világa fantasztikus, szeretem az utópikus társadalmakat ábrázoló filmeket, játékokat, könyveket. Az Atomic Heart világa egyébként a megvalósult tökéletes kommunista társadalmat ábrázolja. A 60-as években nyugat európában volt egy frankfurti iskola nevű marxista értelmiségi tömörülés, akik többek között kidolgozták, hogy milyen is lenne egy igazi (NEM leninista) kommunista társadalom (marx ugyanis erről soha semmit nem írt, nem fejtette ki, ő se tudta) és valami nagyon hasonló ehhez. Úgy gondolták, hogy a tudomány és a termelés olyan magas szintet érne el aminek hatására egy teljesen automatizált világban az embereknek nem kéne fizikai munkát végezni (bérmunkát alapból nem hiszen olyan már nincsen egy színtiszta kommunista társadalomban) és a felszabadult időt a tudomány, a művészetek és az egyéni kreativitásuk kibontakoztatására tudnák fordítani. Gondolom a játék alapötletét innen vették a készítők. A grafika a felszínen nagyon szép de lent a föld alatti kutatóbázison eléggé csúnya szerintem. Lehet ez szándékos és ezzel valamilyen különleges nyomasztó retro hangulatot akartak adni a lenti részeknek de nekem nem tetszik. Igazából én is sokkal jobban szeretem a lövöldözős fps-ek itt meg ugye töltény kevés, sokszor kell kézi fegyvert használni de meg lehet szokni. Maga a játék rendszere, fejlesztések, stb nagyon könnyen kezelhetőek, egyszerűek. Nincs túlbonyolítva szerencsére. Sajnos hétvégén dolgozom, így hétfőn tudom legközelebb folytatni de akkor egész héten. 20 órás játékidőt írnak átlagban ami nálam minimum 40 lesz akkor, tehát a jővő heti elfoglaltság megvan.
-
addikt
-
Bad Pritt
félisten
válasz ρσгτσ #105192 üzenetére
Szinte az egész early access alatt katasztrofális volt a community management meg néha a fejlesztés is a Larian részéről, szóval nem meglepő.
Mint ahogy az sem, hogy a Series S nem igazán bírja a split screent. Olyan minőségű lod van a játékban még kizoomolva is, hogy létezett olyan verzió, ami alatt még egy 3080 is megreccsent osztott képernyőn.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
válasz Bad Pritt #105191 üzenetére
A fenti hosszú szövegre is azért volt szükség, mert sehogy nem kommunikálták le. Aztán amikor a megjelenésről szóló poszt alatt záporoztak az Xbox -ról szóló hozzászólások, akkor sem sikerült normálisan leírni, hogy amúgy mi van.
Szóval igen. Nagyjából annyi elég lett volna, hogy az Xbox verzió technikai problémák miatt csúszik. Megjelenés később.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz ρσгτσ #105188 üzenetére
Így akkor jöhet ide is a Baldur's Gate 3 trailer. A videó végén a dátum nem azonos az Xbox megjelenéssel. Illetve...egyelőre még nem tudni, hogy mikor érkezik.
Az viszont biztos, hogy baromi rosszul kommunikál a fejlesztő/kiadó. Mert a fenti szöveggel kellett volna kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz oriic #105151 üzenetére
An Xbox version of Baldur's Gate 3 has yet to be announced due to "technical issues" with it, says Larian.
"We’ve been unable to get split-screen co-op to work to the same standard on both Xbox Series X and S, which is a requirement for us to ship".
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz oriic #105151 üzenetére
"Hey all,
Thanks for all the hype and enthusiasm following yesterday’s announcement that Baldur’s Gate 3 is coming to PS5 day and date with PC on August 31st!
Xbox players, we’ve seen your questions about if/when you can expect Baldur’s Gate 3 on Xbox. We’ve had an Xbox version of Baldur’s Gate 3 in the works for some time, but we have run into some technical issues – particularly with split-screen co-op. We are still working on an Xbox version of BG3, but we’re not yet confident enough to announce it. We don’t like announcing anything until we’re ready, because we don’t want to get peoples hopes up until we’re sure we can deliver.
There’s no platform exclusivity preventing us from releasing BG3 on Xbox day and date, should that be a technical possibility. If and when we do announce further platforms, we want to make sure each version lives up to our standards & expectations. Thanks for understanding!"
RedditZX Spectrum - Commodore 64
-
Bad Pritt
félisten
Season 3: Echoes Within Launch Trailer | Halo Infinite
Március 7-től indul. Az a szoba pálya hatalmas flash.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #105182 üzenetére
Én hülyét kaptam az üllőcsattogásától. Annyira egybites abban a játék, hogy nemigaz. Rohadtjók a bossok benne, az vitte a hátán, de a játékrészét utáltam az elejéről a végéig. Meg elkövettem azt a hibát, hogy kitaláltam, hogy akkor platina. Azt a nyomorult grindfesztet...minden bitjére átkot szórtam mire meglett.
-
Köszi srácok, ezeket megnézem.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz luckyboi82 #105176 üzenetére
Ütemre kitérsz, meg hárítasz. Egyébként csak vissza kell adni azt a sorozatot, amit lejátszik. Szerintem a legjobb Boss a játékban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
válasz Elderath #105171 üzenetére
Á, én már nem akarok mindennel játszani. Ha valami nem üt be ott és akkor, amikor megkapja a lehetőséget, akkor lehet az akármekkora név, vagy bármi egyéb, és ilyenkor az is mindegy, hogy épp rossz napom van, megy a levesbe. És az is simán opció, hogy ha nincs semmi, akkor nem játszom. Nem erőltetek semmit. Ez itt és most nem jött be, és igazából tökéletesen mindegy miért.
-
Bad Pritt
félisten
válasz luckyboi82 #105176 üzenetére
Az csak egy sima QTE boss, jó időben kell nyomni a két szükséges gomb közül az egyiket.
-
luckyboi82
tag
Hi-fi Rush játékosoktól kérdezném, a mocskos Korsicát hogy lehet legyőzni? Mindjárt szétverek valamit, nem tudok tovább jutni, pedig nagyon tetszett eddig a játék...
-
Sziasztok. Gamepassban találtatok mostanában valami nyugis, rövid játékot? Valami faék egyszerűt, mint pl Donut County vagy Rain on your parade. Kicsit besokalltam most a AAA címektől.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
vonSux
őstag
válasz hombre[EU] #105170 üzenetére
Félreérthető voltam, a Nioh első részét imádtam! A másodikat már kevésbé, nem lopta be magát a szívembe a kisé erőltetett új mechanika, de még így is végigvittem (csak nem lett 2., 3. végigjátszás). Az tuti, hogy utóbbi után nem vágyom 3. részre, hívják azt akár Wo Longnak. Ránézek azért, hátha ez lesz a nehezen magyarázható bűnös szenvedélyem.
-
Moby
addikt
válasz vonSux #105159 üzenetére
Ahogy mondtam csak a jót akarom számolni, ezért a Wo Long demóról elég annyi, hogy megnéztem, és értem, hogy valami sokkal nehezebbet szerettek volna, mint a NIOH-k, de ezzel együtt sem értem hogy gondolták ezt a bossfightot, szóval az JÓ hogy van belőle demo, mert így a teljeset már letöltenem sem kell
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #105156 üzenetére
Alig fél éve meg ezt mondta: Shinji Mikami says he wants to ‘make his own game’ and change development culture.
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #105154 üzenetére
Már 3 éve is említette hogy elfáradt, szeretne visszavonulni. Talán még 1 játék van amit kiadna elötte. Azért közel 60-hoz szerintem nagyobb erre az esély, minth hogy másik stúdióhoz menjen dolgozni. Persze ha mégis ez a helyzet, az meg nekünk jó hisz kapunk tőle valami remek játékot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem lesz PS exkluzív a Baldur's Gate III. [link]
Live-Die-Respawn
-
csuvicsuva
addikt
Én tudnék sokat játszani, de egyre kevésbé megy. Hogwarts Legacy nagyon telitalálat lett, főleg nálam, mint óriási Varázslóvilág rajongó, bár én még sehol nem tartok, de nem is akarok sietni. Néha rámjön a napi Fall Guys/Rocket League mellett, hogy fekvés előtt két-három óra is simán beleszalad és beleszaladna még több, mert reggelig is játszanám, ha fent tudnék maradni.
Napközben már egyre ritkábban van kedvem játszani single player játékkal. Wesderrel délelőtt ledaráljuk a napi Fall Guyst, valószínűleg utána kéne raknom a Rocketet is mert estére már kevésbé felhasználóbarát (jók a pogramok meg minden, csak még több köcsög van) és akkor több agysejtem és energiám maradna belemerülni.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
gianni85
veterán
Igen, a high on life vicces volt. Az ilyen gpu-ba érkező alacsonyabb költségvetésű, meg indie cuccok néha meg tudnak még lepni, mert megengedőbben áll hozzájuk az ember, és néha ettől függetlenül nagyobb élmény, mint a nagy csindrattával beharangozott AAA. Nekem ilyenek jutnak eszembe mostanában, mint a Somerville, twelve minutes, ascent, psychonauts 2, meg személyes kedvencem a procession to calvary (az de beteg volt )
-
gianni85
veterán
válasz parandroid #105146 üzenetére
Szerencsére én igénytelen vagyok ilyen téren. Na jó, ahol lehet állítani, ott a sebességet preferálom a látvány ellenében (pl. Forza horizon), de ha már folyamatos a kép, akkor nekem jó. Nyilván egy SS konzoltól nem várok megváltást. Anno pl. GTA V-öt is 360-on kitoltam, le se tudtam tenni, a teljesítménybeli gondok ellenére sem, és későbbi gen újrajátszásnál semmi pluszt nem adott a szebb/gyorsabb látvány. De ez én vagyok, megértem azt is aki szédül 60fps alatt
Most gyorsan végigfutottam az elmúlt 2-3 év termését profilom alatt, és nem is értem miért játszottam a 60%-ukkal… valószínűleg mert ingyen voltak meg nem játszhatom 5x-re már újra a witcher 3-at, meg mass effect trilógiát -
Moby
addikt
válasz parandroid #105146 üzenetére
Dead Space remake is elképesztően jó lett (oké, jó volt a hozott anyag). Hogwarts Legacy bitangjó, még nem értem a végére, és nem is nagyon akarok a végére érni, nagyon jó benne lenni. Ugyan még éppen tavalyi, de nálam az idén pörgött le a High on Life, az is óriási volt. Meg én keveseket tudok csak játszani, nálam egy 10 órás játék sem szalad le egy hétvége alatt
-
parandroid
félisten
He? Mit találtál? Ok, ez a Hifi Rush jól néz ki, de ez csak egy egyhétvégés móka, azon hamar túl lehet lendülni. Tavalyi évben talán a Stray volt ilyen. Eh, tényleg, az igazán jöhetne végre boxra (pláne game passba).
gianni85 + icemad: És még ez a framerate, illetve felbontás is j á t s z h a t a t l a n !!!!44!!!444!!!!!!!4!4!!! 4k+120Hz-et minden szarnak!
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
gianni85
veterán
Engem nem mozgat ez az atomic heart, de úgy látszik nem is baj. Majd ránézek mi ez a forspoken
Úgy látom (legalább is számomra), hogy lejtmenetben a gaming szcéna, nincs egy olyan cím se amit hajlandó lennék day1 teljes áron megvenni. Utoljára pont a CP2077-el fürödtem be. Azóta csak game pass, és pár ezerért veszek eddig kimaradt címeket. Mindez SS konzol mellett, mert minek SX? Hogy ugyanaz a szar kicsit nagyobb frame és felbontás mellett menjen? -
-
Moby
addikt
Deeee nem akarom a rosszat számolni. A jót akarom számolni, és szerencsére 2023-ra abból is jól állunk eddig.
-
Moby
addikt
válasz parandroid #105139 üzenetére
Szerintem a tavalyi évet elvitte az világ alső AAAA játéka (Callisto Protocol) Még ha akkora bukás meg olyan borzalmas nem is lett, de ha az igéretek/várakozások és a valóság közötti szakadékot nézem, azt szerintem nehéz lenne megközelíteni
Ezek alapján én ki merem jelenteni, hogy a játékostársadalom meg lesz a továbbiakban is AAAA játékok nélkül! -
parandroid
félisten
Tényleg, valaki nem csinál egy 2022-es naptárat az adott havi ordas nagy bukásokról, amik mind világmegváltó, game of the year játékokként lettek felhype-olva, persze csupa 9,5-10/10-es értékelésekkel? Amilyen a felhozatal volt, komoly viták lesznek egy-egy hónap játéka kapcsán, akkora a tolongás. De elkezdhetjük idénre is. És még azt mondják, nincs mivel játszani. Duh.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Moby
addikt
Ez a porszívóloot is, atyavilág...ettől még az is ötletesebb lett volna, ha simán csak feketére vált a képernyő. Azon legalább felröhögtem volna.
MINEK? MI? NEK?
Ez az Atomic Heart lesz 2023 Forspokene. 1 eleme jó(design), minden más hulladék.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Nem, nincs időm. Egész héten festenek nálam, szanaszét van minden, tegnap jutottam el oda, hogy a konzolokat, gépeket ki tudtam csoagolni, és volt egy kicsi időm tolni, meg ideböfögni mérgemben egy mondatot.
Dehát ez miiii? Elnyomhatatlan ostoboid videók, pc-n nincs vsnyc, szürke a kapcsolója, freesínc nem megy (LOL), XSX-en meg be-be szaggat. Láttam eddig egyféle enemyt, az animációk meg olyan borzalmasak, hogy feljött tőle a vacsora.
Az első két órából lejött hogy a játék további része is tele lesz ilyen időhúzó filler hülyeségekkel, mert rohadtul nem volt semmi ötlet arra, hogy két bossfight között mivel kellene kitölteni az időt. Pláne sztori hiányában.
Ez. Egy. Száraz. Kutyaszar. Tipikusan az a játék, ami önagmáért készült el. Azért csinálták, mert meg tudták csinálni, nem azért, mert lett volna vele bármi cél. Volt egy-két jó designer, akik tudtak ütös bosooskat, meg világelemeket tervezni, és gondoltak eköré felhúznak egy komplett játékot úgy, hogy üres, bland, ostoba, unalmas minden más. És ez így elég lesz. Innen üzenem: nem, nem az. Ebből még nem lesz játék![ Szerkesztve ]
-
Dinomano
senior tag
válasz mötálhed #105129 üzenetére
Igen, sajnos a Wolf - YB, valljuk be, x@r lett. Szerintem földbe is állt vele egyelőre a folytatás lehetősége. A két leányzó Qidegesítő volt (nekem), erőltették benne ezt a co-op, "nem lehet megállítani a játékot" dolgot. Egyedül játszva kínszenvedés volt, olyan béna volt a gép által irányított segítő. Egy pályát játszottam csak ki belőle.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #105131 üzenetére
Ha ilyen jó lenne a GwG, panaszunk nem lenne.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
válasz homerhamm #105123 üzenetére
Igen.
Én azért bedobom, mert egyelőre nem tudunk Xbox
megjelenésről, ha valaki innen várná a játékot.Elnézve a bejelentő posztot Twitter -en, elég sok Xbox játékost foglalkoztat a kérdés. Vagyis arról szól a hozzászólások többsége.
[ Szerkesztve ]
-
mötálhed
tag
Eddig engem sem tudott beszippantani az AH. Pedig a Bioshock és Wolfenstein (kivéve az YB) hatalmas kedvenceim. Itt valahogy nincs meg az ami a kanapéhoz szögez és alig akarom letenni. Adok még neki esélyt, hátha de eddig valahogy nekem sem az igazi
-
persil
nagyúr
válasz oriic #105127 üzenetére
Csak nem veszed eszre, amire gondolok, viszonylag nehez korulirni.
Pont az ilyen jelentektelen aprosagok miatt "kellemetlen" vele jatszanom.
Szrk.: Hozzateszem a legujabb tizenX gigas patch nalam nincs fent, azota nem voltam otthon.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
A porszivozassal nem lenne bajom, engem csak az zavar benne, hogy nem lehet vegig nyomvatartani azt a szar kesztyut, hanem a ket lootolni valo kozott mindenkepp "elteszi" egy pillanatra, ha azok tavolabb vannak egymastol, mint 25 centi.
Ez igy kesz agyrem, plane ha figyelembe vesszuk, hogy ugy amugy meg barmeddig "nyomvatarthato" a kesztyu, szoval ez megint csak egy illogikus dontes eredmenye, teljesen indokolatlan.
-
.LnB
titán
válasz persil #105121 üzenetére
Jajj és még valami, ami most jutott eszembe! Az a loot rendszer, az katasztrófa! Hát azt amikor megláttam, nem akartam elhinni, hogy mindent ki kell porszívózni... Az wtf?! Minek ez?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
csuvicsuva
addikt
válasz persil #105120 üzenetére
"A fegyvereknek nulla ereje van es olyan esemenyeknel, aminel meg kellene, hogy suketuljek, helyette lagy ilyen tavaszi szelfujas kaliberu az egesz, aztan amikor meg megnyomok egy gombot, akkor atkopog a szomszed, hogy mi robbant fel... Komolytalan munka."
Sírok a röhögéstől.🤣
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
persil
nagyúr
"Viszont úgy hagytam ott, hogy nekem érzésre, "kellemetlen" volt vele játszani. A gunplay, a játékmenet. Valahogy nem éreztem fluidnak, és annyira szórakoztatónak."
Pontosan ezt erzem en is. Egyszeruen nem jo vele jatszani, hiaba tetszene ugy egyebkent. Furcsa.
-
persil
nagyúr
Hat en egyszeruen nem tudok jatszani az atomic heart-tal. Annyira akarnam szeretni, "papiron" pont nekem valo es megis, az ilyen apro bosszanto szarsagok teljesen lehoznak rola. Szerintem lassan feladom a dolgot.
Az iranyitas szornyu, a menuk konkretan horrorisztikusan rosszak, a hangmernokok meg terdepeljenek kukorican egy honapig minimum. A fegyvereknek nulla ereje van es olyan esemenyeknel, aminel meg kellene, hogy suketuljek, helyette lagy ilyen tavaszi szelfujas kaliberu az egesz, aztan amikor meg megnyomok egy gombot, akkor atkopog a szomszed, hogy mi robbant fel... Komolytalan munka.
Feltettem a bioshock infinite-et es felelmetes, hogy mennyivel jobb erzes azt jatszani, hiaba van koztuk 10 ev.
-
.LnB
titán
Nekem ennél egy kicsit "bonyolultabb" a viszonyom az Atomic Heart-tel. Kedden jutott eszembe, hogy megjelent. És akkor játszottam is vele 4,5 órát. Ami nálam manapság már durvának számít. Viszont úgy hagytam ott, hogy nekem érzésre, "kellemetlen" volt vele játszani. A gunplay, a játékmenet. Valahogy nem éreztem fluidnak, és annyira szórakoztatónak. Egy csomó 100-szor látott mechanika. Főleg ez a checkpoint save rendszer.. azt utálom. És nekem a HL2 jutott eszembe róla sokszor. Ami nem baj.
Ezek mellett a dizájn szerintem parádé, és a grafika is szép.
És mégis, számomra körül legni a játékot egy furcsa érzés, az Oroszok miatt. Egy ilyen kellemetlen érzés, hogy azért manapság nem a "kedvenceim".
Szóval azóta úgy áll, ahogy hagytam. Nem tudom, hogy lesz e folytatva. Én ennyire kategorikusan nem jelenteném ki, hogy szar. Bár a célod neked se a kifejtett információközlés volt, az látszik.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bep
őstag
50 perces csacsogós videó az FH5 2.DLC-ről. Legalább azt megtudtam, hogy lesz új térkép, mert a bemutató videón nem jött át. Igazából az alap térkép is ugyan így néz ki, ugyan az a környezet csak most lesz egy itiner (pluszban jön sima frissítésként az ALS, lehet ropogtatni ez 28. perctől a videóban). Aztán kb. ennyi.
A videó alapján szvsz nem ad hozzá semmit maga a dlc. Majd egyszer ezt is kifullozzuk. -
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
Holnap lejár a 2 éves Game Pass Ultimate előfizetésem. Lehetséges még a Gold-os " okosság"? Ha igen, kinél érdemes megrendelni?LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Moby
addikt
Ez az Atomic Heart igazi rakás szar. Pont annyit ér, amennyit fizettem érte, viszont a szabadidőm ettől már drágább.
-
Steve1207
veterán
válasz IntelKiller7 #105109 üzenetére
Ha az elmúlt 2-3 évből kellene egy játékélmény szerinti top10-es listát összreaknom, akkor nálam a Bloodstained benne lenne így hirtelen.
.
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #105109 üzenetére
Most ez hidegen hagy, csak azért nem linkeltem.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
sgfool
tag
válasz freddirty #105106 üzenetére
Most ránéztem redditen, mások is írják, ugyanazon a ponton vége van a menetnek. https://www.reddit.com/r/atomicheart/comments/119uicd/stuck_on_a_glass_darkly_bug_help/
Igen mentéssel, betöltéssel vannak gondok, tegnap előtt, halálozás követően végtelen töltés volt a képernyőn, amikor nem ajánlott kilépni, de muszáj, mert semmit nem lehet tenni, hála égnek megúsztam hogy korrupt legyen a mentés, de ez így para. Én viszonylag elvagyok vele, a hétvégén , úgy terveztem, hogy kipörgetem, de ezt a mostani állapotban nem tudom folytatni. Ha nem érkezik új update, akkor lehet hogy letörlöm az egészet és újra letöltöm, de akkor gondolom már az eleve frissített verziót fogja letölteni, ami egyeseknél gondot okot -
freddirty
senior tag
válasz sgfool #105102 üzenetére
Egy félkész bughalmaz az egész. PC-n sem kezdődött jól. Előtelepítés után az unlock-kor, a MS kliens kiírta hogy downloading, de megnéztem a hálózatom és nem downloadolt az semmit, csak 50mbyte/sec-el csinálta a semmit, mert se procihasználat, se komoly SSD használat nem volt. Mindegy elindult, de komoly checkpointozási hiányosságai voltak, hibák a fejlesztésben, pl a megvett plusz energiabar-t soha nem használta. OK, mindegy akkor átállok xboxra, a dodge-os közelharcos fight úgyis kontrolleren jobb. De ott is hibák egymás után, Mind rossz játékmechanikai döntések, mind kivitelezési problémák. Pl. kétszer volt corrupt save aminek a hatására a kliens elcrashelt boxon. Reprodukálhatóan. Vagy pl. készítettem pár healt, ott az inventoryban, de nem számolja a display-en. Vagy eltűnt a nu pagagyi rajzfilm a tv-ből a save szobákban, és még sorolhatnám.
Ez így összességében uninstallra vezetett, a hibákat ki lehet javítani, de a szar checkpointozás a manuális save hiánya (ami vszleg a f*s save rendszer következménye), a felszínre érve a folyamatos robot respawn, a loot akadályozása már olyan mechanika amit nem fognak javítani. /vszleg ezzel erőszakolnak ki több játékidőt ki a játékosokból, mert kevés a tényleges main+side storycontent/
Kár érte, a világ jónak néz ki, a story egy átlagos közepes, a vizualitás kiváló, de minden másra már nem maradt puskapor.fred
-
sgfool
tag
A tegnapi 67 gigás atomic heart frissítés után ma is érkezett egy 15 gigás, de van gond. A mágneses platform résznél tartok, és a végén , liftnél, lezuhanok a textúrákba, a végtelenbe és tovább.... Négyszer indítottam újra és nem jó
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest