Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Elamaas #86797 üzenetére

    "Olvastam valamit, hogy talán minden kontrollerhez kell egy microsoft fiókot rendelni?"

    Nem kell. Bekapcsolod a második kontrollert és ha a játék támogatja a local multit, akkor feljön a profilválasztó képernyő. Ha nincs profilja az illetőnek, vendégként is csatlakozhat.

    "Amikor a a fiokom az egyik kontrollerhez hozzárendeltem, kaptam egy nevet meg egy idióta profilképet. Ezeket meg lehet változtatni pl saját képre meg saját névre ?"

    Valószínűleg elfogadtál egy felajánlott automata gamertag-et (barátnőm is így járt). Ezt egyszer ingyen megváltoztathatod, utána fizetős (1990 Ft / alkalom). A profilkép csak beépített képtárból választható.

    "Ha az én ms fiokomon van beaktiválva a live gold és mondjuk más fiok is van hozzáadva, az első kérdésemből kiindulóan teszem azt a 2. kontrollerhez akkor ő is tudja használni az én live goldom?"

    Igen.

    "FPS játékok mennyire kezelhetők célzórendszer szempontjából?"

    Szokni kell. Nekem van bőven előéletem konzolos FPS-ben, de 5 év után PC-ről visszatérve elég béna vagyok Battlefield 1-ben. :D Bár egyre jobban megy, már általában megvan az 1-es K/D arány. Lesz ez jobb is.

    ---

    (#86806) Kódos: Nem létezik konzol a világon, ahol ne fordulna elő egy-egy frame drop vagy beszaggatás. Az exkluzívok (mint amilyen a Halo is) általában a végletekig optimalizáltak, a multiplatform címek esetében a fejlesztőn múlik mennyi energiát fektet bele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák