-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
válasz bulikavagyok #82723 üzenetére
Nekem is tetszik a GoW4. Elkezdtem a TheVR-os srácok végigjátszását nézni, de hamar abba is hagytam, mert elég jónak ígérkezik a sztori és használt lemezként be szeretném szerezni. Nem akarom azt a hibát elkövetni, amit az Uncharted 4-el is megtettem, hogy végignéztem az egészet és amire sikerült beszerezni, már nem volt benne kihívás.
Egyébként az Uncharted sorozatnál pont jól megoldották az "újítást". Három nap alatt nyomtam le az 1-2-3-at és a harmadik belekezdésénél már kicsit untam az egészet, majd kifolyt a szemem, de ahogy elkezdődött a harmadik rész, azzal a kocsmai bunyójelenettel teljesen helyre rázott. A megszokott ugrálós, lövöldözős játékmenetet feldobták ezzel a bunyós résszel és abszolút jól működött, nem tudtam utána letenni a kontrollert. És lehet az ilyen apró újítások azok, amik hiányoznak a GoW4 tesztelőknek, talán ezért is pontozták csak 7 pontra.
Szerintem mindenképp pótold a GoW sorozatot, az 1-2-3 co-opba hatalmas élmény, én még az öcsémmel toltam végig RGH-s Xbox 360-on System Linkbe, pár álmatlan éjszakánkba bele tellett mire végigvittük. Előtte csak egy co-op játék kötött le minket ennyire, mégpedig a Resident Evil 4.
-
desolator
senior tag
Én most kezdtem el backward-ban a GOW Judgment-et végigtolni. Esküszöm ezekkel a plusz aktiválható kihívásokkal amiket beletettek, ez a rész jön be a legjobban. Pedig ezt tartják a leggyengébbnek. Szerintem hatalmas ötlet volt. Nagyon izzasztó így a játék és a kihívások is tök változatosak eddig.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Sh4rk
aktív tag
Most komolyan a segítség kérés is törölve van a fórumról?
Nem kezdünk kicsit szánalmasak lenni?Bulika, annó te segítettél nekem, most meg törlitek a segítség kérést is?
Egyre "szahabb" a fórum, kéremalásan...
-
Sh4rk
aktív tag
Hogy megnyugodjon mindenki, megkaptam a választ a Microsofttól!
A VPN-es vásárlást mint olyat el lehet felejteni!
3 dolgot kötött össze a Microsoft. Azonos lokalizáció kell legyen:
1. Account-nak
2. Store-nak
3. Bank-nakAz ip cím is fontos lenne, de a fentiek miatt már mindegy is.
Akit érdekelt, most megtudhatta, úgy is törölve lesz ez a "misztikum". -
ssgt1981
senior tag
Amennyiben a 360-as profillal régiót váltok akkor az kihat a One beállításaira is?
-
Sh4rk
aktív tag
Vigyázz! Kitiltanak...
Ne buzdíts csalásra!Azért nem tudtam, mert kb 1 évben egyszer b.szom fel magam valami pofátlan dolgon.
Most pl a Monopoly Family Pack-ot akartam volna (hun) 9990 Ft os ár helyett 2600 ért megvenni.
Ez az ár nem akciós, ennyi az ára!!!!!Na de mindegy.
-
nagyúr
Nem töröltem semmit, és ami azt illeti nem is láttam a hozzászólásodat. De ha a VPN-es vásárlásról szólt akkor megértem, h törölve lett. Ez tiltott téma itt egy ideje (lásd jobb felül a téma tudnivalókat).
godzsy2: Mindenképp pótolni fogom az előző Gears részeket. Épp most toljuk pzs-vel co-op-ban a negyedik részt, tényleg jobb így mint egyedül. Ma este tesztelem a multit is.
Ezt meg csak úgy: Gears of War 4 Tech Analysis: An Unreal Engine 4 Masterpiece
[ Szerkesztve ]
-
Rathrol
aktív tag
Csak kíváncsi vagyok ki mire szavazna ha ezek közül a két játék közül lehetne választania.
Titanfall 2 vagy Watch dogs 2, illetve egyiksem.[ Szerkesztve ]
-
szimisi
tag
válasz XFishboneHUN #82751 üzenetére
Köszi, erre voltam kíváncsi, hogy változott-e a kontrolleren valami az ONE S-nél a ONE-hoz képest, ami miatt nem lenne az eddigi töltővel kompatibilis.
-
Atomgeszi
veterán
válasz #75280128 #82766 üzenetére
Sokat segítene, ha megmondanád konkrétan, hogy melyik játék az, úgy már lehet, hogy (ha nem is itt) de külföldi fórumon már valaki ütközött hasonló hibába és van rá megoldása.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Medocsabi
addikt
válasz pelenka35 #82769 üzenetére
Helyes!Az én asszonykám már doomozik is!!!
egyemmeg alig tudom megállni h elvegyem tőle a kontroller,a kill/death aránya kb 2/30 De élvezi,ez a fő.A konyhából meg csak azt hallom: "Mármegintitteza(itt jön a nicknév)éslelőttpedigénlőttemelőszőr!!"
Viszont gears of warban ügyes.Mondjuk ott föl tudom kelteni ha megmurdel...
Más:
Valaki találkozott már olyannal,hogy az egyik joy többet "eszik"?
most kettő van,az egyikben mindig gyorsabban merül az akksi.Direkt próbáltam cserélgetni,megjelöltem őket,és minden variációban kipróbáltam,de ugyanaz.Az egyik kb 2 hetet bír a másik 1 hónapot.Nem garanciálisak,ez lehet annak az előjele hogy kezd meghalni?vagy ne foglalkozzak vele csak töltögessem?[ Szerkesztve ]
-
-
okibots
aktív tag
válasz Rathrol #82764 üzenetére
Watchdogs 2, én szeretem az "openworld" játékokat, jobban mint az FPS-eket.
De hogyha megjelenés napján kellene megvenni valamelyiket, akkor Titanfall 2-őt mondanák.
[BYajó] Nekem csinálta ezt már Witcher 3, Fifa, Dead Rising közben is....kb egyszer egyszer utána soha többet. általában mindegyiket akkor mikor reggeltől estig be volt kapcsolva a Xbox, kisebb nagyobb "pausra" állításokkal.
Mafia-n nem is lepődök meg, sok tesztben olvasható, hogy crash-el össze vissza.[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Atomgeszi
veterán
válasz Medocsabi #82771 üzenetére
Nálunk most a Horizon 3 a nagy kedvence, már lassan jobban tudja az autó osztályokat, mint Én.
Tomb Raider meg végképp kedvenc volt neki.
Gondolkodom rajta, hogy kéne egy második kontroller.. De nagyon nincsenek is most olyan játékok amik kihasználnák a CO-OP-ot.
Horizon 3 sem(pedig rohadt jó lenne), GOW4 ami ha jól sejtem újra coop lesz. Verekedősök annyira nem jöttek be. Akkor mi maradt még? Talán a Lego Sorozatok.
X360-on Blur-al játszottunk rengeteget, de az meg erre sincs, még BW-ben sem.
X360-on COD MW1 játszottunk nagyon sokat coop. De azt most tuti nem fogom megvenni ennyi pénzért az Infinite-vel együtt.. Home partner meg ezt sem akarja pedig kis utazással 10k lenne fejenként.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Medocsabi
addikt
válasz gianni85 #82772 üzenetére
A Farkasokkal táncoló-ban nem az jelentette a bölényt?
(#82776) Atomgeszi :
Azt tényleg nem értem miért hagy ki a MS egy ekkora ziccert,hogy szinte már csak a gow sorozatban van local multi??A konzolnak sztem alap eleme kellene legyen!Minden fps,tps konzol játékba kellene sztem! -
Mister_X
nagyúr
válasz Medocsabi #82763 üzenetére
Lancer mondjuk pont nem volt, így nem tudom, hogy allergiásak-e a láncfűrészre, így kb. úgy nézett ki, hogy: 1) Hammerburst freestyle lövöldözés körbe-körbe szaladgással 2) rámugrik - "mászol le rólam!" 3) levetem magamról, megilletődik, kúszik a földön én meg kergetem, hogy adjam a pofonokat.
Utána az egyik csontitól szedtem egy Lancert, utána eldöntöttem, hogy spórolok és egy lövést se adtam le a mesterlövészekre sem
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Atomgeszi
veterán
válasz Medocsabi #82778 üzenetére
Igen.. X360 még 4 kontroller led világítása is volt.. Itt már semmi.
Tényleg nem tudom van -e értelme vennem még egy kontrollert a jelenlegi felhozatal mellé.
Talán, ha a COD4 ára bekúszik értelmes szint alá, és kiderül, hogy a coop ugyanaz -e, mint a 360-ason akkor talán.Most kapcsolok, az az MW3 multija volt ahol volt COOP harc.
Hát akkor ez is kilőve.(#82779) sugarforce
Doom-ban van lokal coop? Meg melyik cod?
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
brumi1024
veterán
válasz Medocsabi #82778 üzenetére
"Azt tényleg nem értem miért hagy ki a MS egy ekkora ziccert,hogy szinte már csak a gow sorozatban van local multi??A konzolnak sztem alap eleme kellene legyen!Minden fps,tps konzol játékba kellene sztem!"
Van még egy-két játék (mi most a Borderlands-ot toljuk lokálisan, 3-an), de abszolút egyetértek, többek között ezért vettem konzolt a PC mellé. De persze érthető, két gépből több a bevétel, mint egyből.
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Hétvégén megyek ki cimbihez költöztetni Ausztria-országba. Nem tervezek nagy MM, vagy Saturn bevásárlótúrát, de a városban, ahol Ő lakik van egy "kisebb" konzol bolt, elég jó árakon vannak cuccok. Ha valakinek kellene valami, dobjon egy üzit, rákérdezek, hogy az mennyi €, azt ha kell egyeztetünk.
-
Bogyi007
veterán
Már az se nagyon. A múltkor venni tudtam még rubeles GiftCardot de beváltani CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a konzolon tudtam full orosz beállítások mellett , már a PC-n való régióváltással sem lehetett a kódot beírni. Azt írta ki a rendszer hogy ruházzam át a kódot egy ottani régióban lakó személynek
Levásárolni még le lehetett utána a PC-n keresztül is de ott is külön meg kellett erősíteni a lakcímet amikor használtad az egyenleget.Szóval szerintem annak is vége.
Ha lehet ez ne legyen törölve, mint ajánlás írtam le.
Más: ugye kijött a Maffia 3 és az Activity Feed falamon van egy srác aki a játékból osztja meg sorra a meztelen/félmeztelen képeket.
Ez szabályos lenne? Furcsálom hogy az Ms ezt engedi, annak tükrében hogy anno a Kín ct idejében milyen cenzúrák voltak.
Ha valaki ilyen képet like-ol vagy netalán továbosztana mi történhetne?[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sting2
addikt
...........
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
őstag
Külön vásárolt kontrollerre mennyi a garancia? Edigital erre 2 évet ír, míg konzolvilág csak 1 évet.
Ki hazudik? -
Medocsabi
addikt
MIT TALÁLTAM:
http://hardverapro.hu/apro/gears_of_war_4_operations_gear_pack_kiegeszito_eladoAZTABÜDÖSKURVAFASZBA
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest