- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
válasz szabozeee #7116 üzenetére
Itt ausztriában már bárhol kapsz, gyere ki és vegyél egy képet 500 euróért ha sietsz vele, még mindíg inkább mediamarktos osztrák garit választanám a sufnituning konzol világossal szemben...oszt ha jövőre bezár a cég hova viszed?
A minimum az hogy az árból engedjenek... -
Def26
félisten
Az új verzióról lehet hallani már valami új infót? Pár hete röppent fel, hogy tavasszal jön egy új xbox one.
Amúgy itt van xbox one 455€ -ért. Ez nagyon jó ár, még a kétkedőknek is. Na ez az a kedvezmény amit egy bontott konzolból adhatnának és tanulhatnának belőle a Magyar boltok is.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
amúgy tök jók ezek a challengek, amik achievementek ugyan de gamerscore nem jár értük, de egész hangulatossá teszik a dolgot. Ryse esetében már három volt, mindhárom teljesíthető, hogy sikerélmény meglegyen.
Illetve smartglass appon keresztül látni, hogy milyen challengek lesznek illetve vannak folyamatban:
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
MunezXBK
nagyúr
Akartam már kérdezni, Brothers: Tale of two sons nincs One-ra? Gameplay
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #7161 üzenetére
cuki.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #7161 üzenetére
majd ha Majornelson megírja, hogy jön a frissítés, akkor elhiszem
(amúgy simán hihető, sőt az is, hogy a patch Tuesday környékén havi system update-t kapunk..)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Something_ #7166 üzenetére
neeem...semmi gond nem volt, csak ha kapásból belecsöppen multiba, honnan fogja tudni a megfelelő idejű védekezést hogy kell meg gurulást meg kivégzést?
dual execution-ról nem is beszélve
-
Zjunior
veterán
Tomb Raidert fogja venni vki?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
pzstm
titán
válasz Zjunior #7170 üzenetére
Azt meg 360-ra vettem meg. Ott imadtam. Most majd plants vs Zombiesra varok, meg Titanfallra, addig AC IV is ott lesz
-
a.sebi
őstag
Megvan a killer instinct összes karaktere, ugyhogy most vandálkodok....
-
Deathjay^
tag
BF4 miért dobál ki folyton "the connection with EA Online was lost"-al és "You have lost the connection to the session" szöveggel....?
[ Szerkesztve ]
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
inopig
csendes tag
Engem is folyton ledobál.Szerencséje van, hogy eddig nem csinálta
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 : devid#2377 xbox gamertag:szurke marha
-
Zjunior
veterán
Csak én nem találom a smartglass Xbox One-ra?
Megvolt, de újraraktam a telót!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na állítólag 10%-os teljesítménynövekedést hoz az új update. Erre kíváncsi vagyok.
Live-Die-Respawn
-
godzsy2
senior tag
Van olyan külön fóruma a CoD:Ghosts-nak, ahol magyar játékosokat vehetnék fel a friends listába? Persze Xbox One-ra. Mert jó lenne magyarokkal játszani. Elég idegesítő, hogy a lobbyba pár körön át jól megy, majd két hoszttal később az új játékosok lehúzzák a pingemet és máris mínuszos a statom. Killcambe visszanézve látni, hogy ő már rég lő rám, mikor én még csak épp befordulok a sarkon és emelem a fegyvert. Simán késik a játék.
-
-
szabozeee
aktív tag
Üdv.!
Megvan a gép, most fogom összerakni, kérdés:
Regisztráljak xbox live-on és ott mire kell beállítani, vagy hogy kell beállítani, hogy angol v. amerikai régió legyen, vagy hogy van ez? Nem vágom...
Hala Madrid :)
-
pzstm
titán
válasz Silent77 #7193 üzenetére
gondolod a vége felé vagy mi?
utolsó game clipedet megnézve nem mondanám még
majd ha bejutottál a palotába utna gyere vissza
-
pzstm
titán
válasz Zjunior #7197 üzenetére
5-6 óra rémlik kb, mondhatni hosszabb mint egy call of duty single easy-n
szerk.: Smartglass szerint 5 órát játszottam vele, a fejtörőkkel együtt többnek tűnt pedig
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest