- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
De jó hogy rátaláltam erre a fórumra. Itt tudtam meg eddig a legtöbbet a One-ról. Hálás köszönet érte, srácok!
A haver gépét a Gamertech-esek regisztrálták be ott a szemünk előtt, akkor gondolom az osztrák MS oldalán tették ezt meg. Azt én is meg tudnám csinálni? Melyik oldalon? -
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
De nagy lovon ül valaki megint. Az átlagfelhasználó szépen behelyezi lemezt és játszik, aki pedig nem ért valamihez, azt ne erőltesse. PS-en is simán behozható egy fejlesztői menü, mégsem jutott soha se eszembe szórakozni vele, még akkor sem, ha ezzel elő lehetett volna csalni újra OtherOS-t vagy a visszafelé kompatibilitást.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
a.sebi
őstag
Értem, mert tudom, hogy neked ez nem nehéz, de sokan sirankoznak a 7 k miatt, de ez a hibajelenseg 1% ha netan elofordul, es vett egy konzolt 2 jatekkal 600 euroert akkor mar csak belefér a 7 k posta.
Amugy msbe regisztralod es kikerulheted a boltot, nekem a mullerbe mondtak h jobban jarok mert 1 allomassal kevesebb...
Google. At, xbox one registrieren, und fertig -
stopo
csendes tag
válasz godzsy2 #6097 üzenetére
Olvasgattam a hozzászolásokat és mivel mindenki csak találgat én beszéltem az angliai Microsofttal
A kérdésem az volt ha online boltbol vásárolok mi a teendőm garanciális probléma esetén és az hogy igy hogy Magyarországi vagyok tudok e venni + 2 év garit.A válasz:
Simone: at 12:03:39
Stopo, you have two options, either you will go to the retailer or seek help directly from Microsoft.
Simone: at 12:04:18
But since it is an online store, you can actually seek assistance directly from Microsoft.Simone: at 12:08:59
Stopo, yes, you can purchase an extra 2 year warranty as well.
Simone: at 12:09:17
Anyway, that warranty can be purchased from Microsoft store.Ami magyarul igen a MS nek kell küldenem angliába és igen vehetek hozzá + 2 év garit az MS Store ban.
-
pzstm
titán
Halo Spartan Assault december 24-én érkezik Xbox One-ra 15dollárért
The Xbox One version is largely the same as the existing Windows 8 and Windows Phone 8 editions, but it does include a new online co-op mode with additional missions.
If you’ve already purchased Halo: Spartan Assault on Windows 8 or Windows Phone 8 then the good news is Microsoft is providing a discount for the Xbox One version. Anyone who has bought the existing versions before December 15th will be able to pick up the Xbox One edition for $4.99.
Ohh igen, végre!!!!!! Mióta mondom ezt, hogy ha nem is közös a Store de legalább kedvezményt adjanak.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
boost
addikt
válasz MunezXBK #6118 üzenetére
Nekem kicsit olyan ez a Halo széria már, mint a PSnél a GT, hogy akkoriban mikor megjelent istencsászár volt, annyira más volt mint az addigi játékok, hogy nem találtál szavakat, de aztán eléggé kifulladt mind a két sorozat, és már csak leginkább a régi rajongókat érdekli.
-
Def26
félisten
-
B3ny00
aktív tag
Szólok persze hogy áll a dolog . Írtak emailbe hogy csak Ausztriába küldenek árut. Elméletileg remelem ma feledjak.
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
B3ny00
aktív tag
Na most néztem rá honlapon mit írnak . In Auslieferung ez állt ott , ami ha jól tudom kézbesítést jelent . Remelem az osztrák posta gyorsabb mint magyar .
-
Def26
félisten
Most írt egy haver, Colorado -ban lakik. Ő egy ps4 -et vett, elmondása szerint egyszerűen játszhatatlan/lagos -ak a multi játékok (Resogun/bf4). Fel is mérgelte magát és vett egy xbox one -t. Szerinte grafikában poor de szolgáltatásban hozta a szokásos xbox szintet, tökéletesen elégedett.
Szerintem valahol ott lehet az igazság, hogy hardver szinten jobb/erősebb a sony, de szolgáltatás/háttérben jobb az xbox.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
a.sebi
őstag
. ez így van amugy a hardver egyenlőre nem látszik, hogy erősebb a psnél.. Nekem az xboxos szinek, mindíg jobban bejöttek, es ez ennél a gennél is így van, a tejföl fátyol mindenhol látszik, kivéve ac 4, de bf, nfs,cod nál megint ott van...ennek ellenére pótlom az eladott ps emet
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Azért van 1-2 cím, ahol látszik, de semmi egetverő... Online téren bf-el mindenkinek gondja van Resogun mondjuk érdekes, usa psn épp nagy karbantartások alatt volt, lehet azt érezte Persze ms online szolgáltatásokban ezerszer erősebb, az tény.
A színek meg továbba is képernyőn beállíthatóak, contrast, saturation, brightness, lightning mind mind utólag kezelhető, annyi h az x eleve egy túlszaturáltabb képet küld ki (kivéve set-comment szerint, aki váltig állítja hogy a ps nem kezeli le rendesen a feketét, s a színskála 4-255-ig terjed az x-es 0-255 helyett, mert a japánok biztos írtóznak a feketétől ezért kihagyják... )
-
Madwe
nagyúr
Milyen tejfeles dolog ? A videókon a ps4 rendre mind kevésbé kontrasztos s erősebb a háttérfény (esetleg ezt hívod tejfeles efektusnak) de ugyanezt x-el is el lehet érni, illetve ps-en eltüntetni...
De, arra gondoltam hogy 1-2 multiplatnál nagyobb a felbontás, ezért is írtam hogy semmi egetrengető különbség nem jön ki, de látszik (ha figyeli az ember s direkt a különbséget keresi, egyébként mindkettő szép) mondjuk Codot pont nem mondtam volna mert az szerintem mindenhol ronda[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz negyven2 #6133 üzenetére
Az nem gond, ha én ezt nem érzem? Ez egy túlzott troll szarság, semmi több. Mozgásban hangyafasznyi különbség sincs a két konzol között. Ha őszinte szeretnék lenni akkor inkább választom a stabilabb rendszert.
Egyébként még mondott cifrábbakat is. Szerinte pár hónapig tart a playstation lufi, mert az online rendszer is gyenge a hatalmas kereslet kiszolgálásához. Ez tisztán látszik az Amerikai usereken ami pedig az xbox malmára hajtja a vizet.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
kovsol
titán
CoD Ghost 12,5k
Hátha valakinek jól jön a link. Csak ma.(#6134) Def26 és miért jó az, hogy xbox malmára hajtja vizet? Meg miért jó, hogy lehet sok ember szív majd? Sose értettem ezt a kardoskodást valami mellett, mintha részesedést kapna az ember az eladásokból.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
negyven2
veterán
tényleg csak távolság, csak amikor még az elején voltunk az ovis
kinek a p*cse nagyobbkonzol felbontásméregetésnek akkor ezzel a gif-el is trollkodtak, hogy lám lám a One csak 720p a PS4 meg 1080p (ott még nem szaggatott a PS4-es illusztráció).“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz Zjunior #6137 üzenetére
Tudom, hogy nem az (vagyis dehogynem lenne az, ha én is olyan lennék, hogy a 4 méteres TV 5 cm-röl nézném, mert hát úgy kell azt ). Amúgy én még várok a ONE vételével addig amíg nem jön rá valami Rockstar Games játék (lehetőleg új cím és nem port).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Persze, tetszik, hogy több vásárlója lesz a xbone -nak. De azt egy szóval sem írtam, hogy örülük a psn akadozásnak, átéltem én is már ezt és tudom milyen szar amikor látszólag minden rendben de még is probléma van. Sőt az árcsökkentés miatt jó lenne ha fej-fej mellet mennének.
Félre értetted, pár hete már nem igazán kardozok egyik gép mellett sem. Azon is gondolkodtam, hogy az alap (usa srác) hsz. -t megírjam e.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Madwe
nagyúr
Mondjuk bf4 esete kiváltképp sokat nyom a latba, lévén EA szervereit használja, s az mindenhol szar
(#6138) figure85 lehet túlozni számokkal, s azt mondani nincs értelme az 1080pnek, mertnem mindenhonnan látszik, de ez igaz a 720ra is... s akkor a sok fHD adás, tv meg minden baromság, a 4król már nem is beszélve
[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
Ez a felbontás mizéria csak nézőpont kérdése. A CoD pl. semmiben sem különbözik a PS4-től látványban, csak egy icipicit, de játék közben ez egyáltalán nem tűnik fel. Vagyis az Infinity Wardnak sikerült azt elérnie, hogy a One-on alacsonyabb felbontáson ugyan azt a szintet hozza, mint a PS4 max. felbontáson. Mi lenne, ha a One is fullHD-be futtatná, akkor elméletileg jobb is lenne, mint a PS4-es.
kovsol (#6135)
Köszi szépen. Meg is rendeltem. Gépem még nincs hozzá, de így már muszáj leszek azt is venni. -
addikt
válasz negyven2 #6133 üzenetére
Nem tudom hogy mi a szánalmasabb, a gif, vagy aki csinálta, esetleg akik belinkelik mindenhová.
Majd ha mind a két konzolt láttad futás közben, utána linkelj ilyeneket.
Sírnivaló a ps4 1080p-je, hiába a box 720p felbontása, élesebb képet produkál az xbox.
Csak azt tudnám ha olyan jó a "péesfór", miért nem játszanak vele az emberek, ahelyett hogy bizonygatnák hogy milyen istencsászár
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
kovsol
titán
válasz gyuribácsi88 #6145 üzenetére
"miért nem játszanak vele az emberek"
Három nap múlva már elég sokan fognak vele játszani itt a fórumon szerintem[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz negyven2 #6136 üzenetére
Pl bf4ben ahol folyamat riogatták a népet hogy ps4 szaggat, közben meg x van kb konstans 10 fps-el lejjebb?
A híresen optimalizált, next gen only, s mindig is a motorjáról híres (quake 3 még mindig... ) COD itt sincs vészes framde-drop, de itt a ps4 rosszabbul teljesít, igaz itt nem 720vs900 hanem 720vs1080 van... És ha a Cod rinya alapján azt mondjátok jobb x mert stabilabb, akkor bf4re meg szarabb, mondjuk szerintem 45 felett már ok.
Az elmosódás pedig az aa miatt van psnél, az finomodni fog remélem, mert egyelőre kicsit tényleg túl érzékeny s ott is tompít ahol nem kéne...
-
zzola
titán
-
B3ny00
aktív tag
Ezt találtam az osztrák posta oldalán a csomagomrol . Elektronische Auftragsdaten wurden vom Versender übermittelt
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest