Új hozzászólás Aktív témák

  • zkas90

    senior tag

    válasz zkas90 #66771 üzenetére

    Pörög a stáblista.
    Már csak egy dolog van hátra amiről írni szándékozok, de csak spoilermentesen.
    Az pedig a történet.
    Egy kimondott szó nélkül is el lehet mesélni egy ilyen kis történetet, amibe ha bele tudja képzelni magát az ember, illetve megérti hogy mi micsoda, akkor ismét egy nagyszerű élménnyel gazdagodik.

    Egészen az utolsó pályáig kell várni a katarzisra, amikor tényleg ráérez az ízére az ember. Amikor átszellemül (legalábbis nálam az utolsó pálya, az valami "fuh bazmeg és tényleg...és milyen remekül átadják ezzel az egyszerű megoldással és stb stb stb).

    A game hub szerint 76%-nál értem a végére. Kis butus voltam, mert az előző posztban azt hittem, hogy már csak 2 pálya van hátra...aztán kiderült, hogy még van egy szoba :D
    Viszont nem lett sokkal hosszabb a játék. 6 óra 25 perc lett a vége, viszont aki szereti a gyűjtögetős dolgokat annak meg lehet ebből a 9 óra is akár. 12 lvl van és 30 secretet szereztem meg (elvileg ez 56%-nak felel meg). Összesen 3 darabot láttam amit végül nem vettem fel. A maradékok pedig nem voltak szem előtt :D.

    Egy unalmas pillanat sem volt a játékban. Mindegyik pályán sikerült valami újítást kitalálniuk. Bátran ajánlom mindenkinek. :)

    ui: Enyém az első idő howlongtobeat-en :D:D:D

    (#66772) bulikavagyok - Jó szórakozást hozzá. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák