-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinasti
senior tag
A 2 metro játék hogy is van most pontosan? 2 külön rész? A last night redux és a 2033 reduxról lenne szó.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz zsolti72837 #65200 üzenetére
megnyugtatlak, hogy kishazánk jobban teljesít, sokkla jobban mint azt gondolnák sokan
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
Érdekesen működik az ignorálás. Nem csak az ignorált ember által írt hsz tűnt el, hanem az arra adott válasz is. Szokni kell még ezt...
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
-
Jovanny2
őstag
válasz bulikavagyok #65203 üzenetére
A privát üzeneteknél gondolod? Vagy van valahol ilyen funkció a topicban is? Nem ártana néha.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Medocsabi
addikt
válasz zsolti72837 #65200 üzenetére
Hát igen,ott a cenzúra megöli a játékokat...
-
nagyúr
-
Medocsabi
addikt
válasz bulikavagyok #65208 üzenetére
Én regisztrálni szeretnék,de amikor a kártyaadatokat kellene megadni,csak gondolkozik,nem enged semmit beírni(inaktív a kitöltendő mező)!
Neked egyből sikerült? -
zsolti72837
addikt
-
Jovanny2
őstag
Hmmm. Nem is tudtam a Prémium tagságról...elgondolkodtató. Köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Jovanny2 #65214 üzenetére
Beteszem akkor ide is hivatalosan:
Elindult a Prohardver Premium tagság.
Részletek, minden egyéb információ a linket található meg. Bárkinek bámilyen kérdése van abban a topikban tegye majd fel. Köszönjük!
Live-Die-Respawn
-
Medocsabi
addikt
válasz bulikavagyok #65213 üzenetére
thx
Bakker közbe rájöttem a céges gépen akartam,ezen a sz@ron minden le van tiltva.
[ Szerkesztve ]
-
eagleberg
tag
Úristen!! Imám meghallgatott! Jön Counter-Strike: GO visszafele kompatibilitásban. Köszönöm!
-
a.sebi
őstag
Pl ha premium tag lennék ezt azonnal ignorálnám mert rohadtul nem ide tartozik! De örülök h premium tag lettél !
-
nagyúr
válasz a.sebi #65221 üzenetére
Ezt nem tudnád ignorálni, csak engem -pontosabban az én összes hozzászólásomat, és akkor már ezt sem látnád. Én konkrétan ezért az egy funkcióért fizettem elő.
..és szerintem egy kicsit ide is tartozik ez egyébként, de többször ígérem nem írok róla.(#65225) pzstm : Az is egy jó módja a stressz megelőzésének.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #65224 üzenetére
Én akkor csak magamat fogom olvasni a topikokban
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Something_ #65223 üzenetére
Az alap kontrollerekkel nem lehet ilyet csinálni, azokat már hardveresen is mókolni kell. (rapid kontroller és társai)
Amit állítani lehet, az a gombkiosztás, de az más tészta.
#65227) retesz147
Trial miatt van a gondod. Ha veszel normális goldot, az felülírja a trialt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
retesz147
addikt
14 napos trial-ra nem érvénye az ingyenesség?
nekem 1990 Ft-t ír...ugyan ez a gondom az ingyenes ea acessal is, nem engedi.....trial lehet az oka? (tudom, hogy már csak 2 nap van belőle, csak érdekelne mi a baj)
egyébként, ha él a 14-napos triálom és most vennék egy 1 éves goldot, akkor a trial hátralévő része elveszik?
Xiaomi 13 eu dev...
-
zsolti72837
addikt
zkas90 Tudsz még ilyen olcsó és jó játékot?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Dinasti
senior tag
Valakinek van tapasztalata ezzel a fülessel? Ez kompatibilitis az összes konzollal ezért szemezek velehttp://576kb.hu/plyr-1-gamer-headset-white
-
zkas90
senior tag
válasz zsolti72837 #65228 üzenetére
Ezt is az ign oldalán találtam. Nem szoktam amúgy keresgélni.
-
axlfsi
veterán
Most hirtelen nem tudom mely játékoknál, de volt több is, ahol alapvetően ilyesmiért tiltanak a szerverekről (PC-s scene)... Ez azért elég kellemetlen, ha az ember ilyenekkel fut össze egy-egy meccs során. Abszolút fölényben van, aki ilyet használ
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
famousc
csendes újonc
Valaki tudna abba segíteni miért nem működik a streamelés PC-re?
Legfrissebb verzió van mindenből, ugyan azon a hálózaton vannak, gépen is be van állítva a stream viszont az xbox alkalmazásba nem jelenik meg a streamelés gomb valamint ha rámegyek az átjátszás tesztelésére csak piros X -ek jönnek ki.[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Dying Light Following megjelenesekor kire lehet majd szamitani coop-ban?
-
negyven2
veterán
válasz axlfsi #65234 üzenetére
Igen, alapvetően multiban GTA Online-ba vagyok sokat és ott nagyon észrevehetőek ezek a jómadarak (főleg a hatalmas szint/KD-el rendelkeznek "jól" is játszanak, és mégis van kb 200G-juk az is GTA-bol.
famousc: Nem lehet, hogy Windows 10 N-et használsz?
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz famousc #65238 üzenetére
Ezt kell hozzá feltenni:
Media Feature Pack csomag a Windows 10 N és KN kiadásai számára
Ezután működni fogi
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
zkas90
senior tag
válasz zkas90 #64871 üzenetére
10 óra alatt végigjátszottam a HoS kiegészítőt.
Nagyszerű folytatása az alap játéknakbár jobban örültem volna ha kicsit következetesek. Például ha az alapjátékban összejöttem Yennel/Trissel, akkor csak nem kellene ennyire nyomatni ezt a Shani románcot. Na de csóri witcherünk nem hűséges ahhoz a nőhöz akibe sok sok éve szerelmes. Sebaj Jó ötlet volt a humorra fókuszálni ezeket a küldetéseket. Üde színfoltja lett így a játéknak ez a 10 óra.
Az .esküvős rész, meg az egész szellemes rész nagyszerűen lett megcsinálva. Hatalmas piros pont a készítőknek Buggal nem találkoztam a kiegészítőben.
Egyedül a nem tetszett. Pontosabban nem az hogy nem tetszett, hanem hogy nem volt igazából kidolgozva. Igazából aki lvl 35-ön hagyta abba az alapjátékot, annak harc terén semmi kihívást nem fog jelenteni a játék. Kb fölöslegesrúnamágus , mert semmi extrát nem fog nyújtani nekünk. Most lvl 39-en fejeztem be. Remélem ez nem lesz túl sok a második kiegészítőhöz (valahogy megoldják), mert vicces volt, hogy pl a lvl 34-es kis emberek hiába ütnek, nem megy le a hp-m.azt a 30 ezret odaadni a rúnamágusnak Egy következő tier a farkas iskola ruhákhoz is tetszene.
Maximálisan megérte a pénzt a kiegészítő. Nagyszerű munka.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Something_ #65242 üzenetére
Ez van sajnos. Persze nem kötelező használni a fenti modokat, csak hát ugye a kísértés nagy úr! Mindegy, én már réges rég kiidegeskedtem magam ebben a témában, csak ugye mindig előjön, ha valaki felhozza hogy egér-bill kombóval akar konzolon játszani.
Live-Die-Respawn
-
Hunt3r22
őstag
válasz Something_ #65242 üzenetére
Sima moddolt joyokat sem érzékeli. 360-on a Gears 2-3 teli volt velük, illetve a Cod is. (rapid fire)
Xr
-
Buster17
addikt
Tudtatok róla hogy nemrég 990ft volt a minecraft a storeba? Én nem. pedig ha időben látom itt akkor megveszem
-
Sh4rk
aktív tag
Srácok,
tudnátok mondani valamit amivel ellenőrizni lehet a digitális kód érvényességét? Esetleg elindítani a telepítést távolról? Nem találtam ilyen funkciót a smartglass-ben. Esetleg az xbox.com? Van a gépen bevitt kódnál más megoldás? Játékról van szó.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- Analóg fényképezés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest