-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadogabi1
senior tag
Kipróbáltam én is a fm6 demot elég ütős az esős rész. El is gondolkoztam a megrendelésén. Deluxe-hoz jár ha jól láttam a car pass az az hogy minden kocsit megkapok? Ha jól láttam ha azt megveszem már ma tolhatnám. Pont a fifa-nak is ebben a hónapban kell jönnie....
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
nagyúr
-
zzola
titán
Official MS Stereo Headset garanciáját hogyan lehet (ha lehet) érvényesíteni MS-nál? Egyáltalán létezik ilyen-mármint MS garancia headset-re.
-
rycy
tag
udv! Sikerult egy X1 gépet beszereznem sajnos tápegység hiányában. Most szereztem egy x360 fat tápegységet hozzá megrendeltem az átalakítót remélem hogy így üzemel rendesen a kicsike.
[ Szerkesztve ]
Huawei 8, Ipad 3
-
hackeeeee
Jómunkásember
Play and charge kit bezsákolva, + a ryse-t becseréltem 576-ban egy destiny-re 1-1ben. Tudom, a Destiny olcsóbb, viszont a Ryse számomra egyáltalán nem jött be.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MunezXBK #48859 üzenetére
Van ismerősöd akinek így működik? Pár napja NeoGAF-en ez volt a téma. Mindenki azt ajánlotta srácnak hogy eredeti tápot vegyen.
Más:
Lehet jelentkezni a Need for Speed bétára
Only PS4, Xbox One.
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
A play and charge kittel ugyan úgy tölthetem akár pc-ről is a controller-t. igaz?
A kiegészítőket be kell/lehet regisztrálni valahol, vagy papíos gar érvényes rájuk?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #48863 üzenetére
Hol? Mert ott, ahol a boxot kell, ott nem tudtam, mert nem fért be az SN.
Véleményem szubjektív...
-
hadogabi1
senior tag
válasz bulikavagyok #48852 üzenetére
Igen ahogy írtad bocs A car passal minden kocsit megkapok? Vagy mire jó?
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #48867 üzenetére
Itt próbáltam, de nem fér be az sn.
2 számmal hosszabb a kit sn-je.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #48870 üzenetére
Van rajta garjegy, szal szerintem boltba kell vinni, ha gond van.. De segáz, azért köszi.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Dinasti
senior tag
Nem tudom írta e már valaki,de a szingapúri store-ban olyan akció van hogy a gift cardok olcsóbbak. A 100dolláros pl 80dollárba kerül. Így még gazdaságosabb onnan a vásárlás. Mad max és Gow bezsákolva
-
Dinasti
senior tag
Amcsi store ból vásárolt már vki? Mindegy melyik államot adom meg a címben?
-
hackeeeee
Jómunkásember
A Destiny checkpoint-onként ment, igaz?
Ha ment, akkor írja valahol a játék, vagy csak 1 kis ábra jelzi a mentést?
Véleményem szubjektív...
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Dinasti #48877 üzenetére
Köszi az infót! Behúztam gyorsan 120$-t. Mad Max nekem is behúzva maradt még 50.. mit vegyek? Gondolkozok BF4 Premium Editionon (45 lenne) szerintetek megéri? Játszik még azzal valaki? (BF3-ba beleöltem vagy 1500 órát PC-n)
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
zzola
titán
válasz Pickle Rick #48887 üzenetére
Szerintem a BF4 jelenleg az egyik legjobban játszott játék konzolon.
-
Pickle Rick
senior tag
Köszi az infót!
Más: Most felmerült bennem, hogy a Fifa 16 deluxe editiont kellene előrendelni digitálisan. Ha van home partnerem ő is ugyan úgy megkapja a 40x csomagot? Vagy azt csak én tudom majd felhasználni?
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
tunkiih
őstag
Bekell tankolni a kártyákkal.. SW, COD, FIFA...
-
Dinasti
senior tag
válasz Pickle Rick #48887 üzenetére
Azért a Bf4 en gondolkozz el picit,hogy nem jobban megérné e ha előfizetnél 1 évre az Ea-accessre. 5000 pár100 forint és 13 játékot kapsz érte köztük a BF4 prémium változatát is... LEhet hogy csak bérled 1 évig a játékokat,de szerintem jobban megéri mint magában a játék.
Én még a MGS5 ön gondolkodom,de tudom hogy csak a szemem kívánja. Hiába atom játék nekem nem jön be az a stílus...
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
Ha jól tudom most már csak a számla kell a garihoz. Nekem júliusban ezt mondták a magyar supportnál. Felhivtam őket mint anno a 360 nál hogy regisztráljam a One-nt,a srác azt mondta nem fontos csak a vásárlást igazoló nyugta legyen meg. De serial szám alapján megmondta hogy 2017 aug 12. ig van rá gari. Szóval nem tudom mi volt az előzmény,de ha nincs blokk akkor nem biztos hogy megy rá microsoft gari.Juj bocsi azt hittem használt gépről van szó
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
Na 25k-ért behúztam 40k értékben játékokat (ha itthoni árakat nézek). És még home partner a felét lecsengeti. Már csak időt kéne szakítani a játékra.
-
zzola
titán
Köszi srácok az infót! Megbántani senkit sem akartam!
Szerencsére még nem vettem semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest