Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BT86

tag

válasz mike1334 #226929 üzenetére

Nekem is ez jutott az eszembe. Bár nyilván megvoltak az okai. Amikor a bundle-t elkezdték gyártani még a tavaszi vagy max a next gen előtt 2 hónappal történő kiadás volt a terv. Még ha az utóbbi is, akkor is a series gépek még javában gyártás alatt lehettek, amikor nekiállhattak volna a bundle-nek. Nem hiszem, hogy lett volna lehetőség rá, hogy még bundle-t is tervezzenek/gyártsanak belőle. Az meg gondolom kisebb marketing fogás lett volna, hogy egy fél éves játékhoz adnak ki bundle-t.
    Bár összességében ahhoz képest, hogy arról volt hír, hogy sima one-ra problémás az optimalizáció, X-en is sok mindenbe bele lehet kötni. Nem ítélkezek, könnyen lehet, hogy rövidesen javítanak rajta, illetve a store-ban sincs feltüntetve, hogy lenne patch X-re. Kíváncsi leszek a közeljövőben kikerülő patchekre. Jelenleg úgy tűnik, mintha olyankor rontaná le a grafikát amikor nem lenne rá szükség, amikor meg kéne és talán kevésbé lenne zavaró, akkor pedig nem. Pl. ha egy karaktertől eltávolodsz 3 méterre, már homályos lesz, totál fluid látvány mellett, amikor meg kocsikázva tiszta mikrolag, akkor szerintem több lehetőség lenne, kevésbé zavaró részleteken rontani, mégsem teszi meg. Lehet nem is dinamikusan állítódik, nem tudom.
    Mondjuk az is zavaró, hogy időnként teljesen lagmentes részen, akár kisebb térben tartózkodva is megáll 6-7 mp-re, illetve pár crash is volt.
    De azt feltételezem, hogy rövidesen jobb lesz a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák