Új hozzászólás Aktív témák

  • zozy84

    senior tag

    Az új SX kontroller változott valamiben egy One X-hez képest?

    Csak mert ma haverom vett egy PS5-öt és valami brutál a kontrollere. A rezgés kb 3 helyről érződik külön. Jobb ball mwg közép és persze van hogy egyszerre. Nem csak egyszerre rezeg az egész. Beépített mikrofon+hangszóró amit egy külön gombbal ki/be kapcsolhatsz. Játéknál tök jó plusz nem kell füles. Beépített mozgásérzékelő (mondjuk ha jól tudom az eddig is volt.) A ravasz érzékenysége változik (baromi jó). Beépített aksi. Stb.
    Az Xboxnak miért esik nehezére ezeket szinten beépíteni?

    Nem akarok vitát robbantani és tudom, hogy ez az Xbox csoport 😁
    De most, hogy játszottam vele tök oda vagyok. Aztán haza jöttem és One S/X kontroller gagyinak hat utána.
    Mondjuk a Ps5-ön ugye egymás mellett van a kettő cici (én csak így hívom őket 😁) és azt eddig sem szerettem. Mindig le kellett néznem hogy hol van mert megszokásból ott kerestem ahol az Xboxén van. :)

    Amúgy van “Milyen konzolt vegyek?” topic? :D Mert ezer éve Xboxom van de most elbizonytalanodtam. Pl van ott is GamePassnak megfelelő most 13k-ért viszont nem kell plusz a Gold. Megveszem pl az új COD-ot és egyből lehet a multit játszani.
    Vagy rosszul tudom?

    Egyszer még Konzolvilágban megkérdeztem az eladót, hogy ő szerinte melyik a jobb, az Xbox vagy a ps. De nem adott értelmes, egyértelmű választ. Azt mondta igazából mindegy csak az dönt melyik játékokat szereted mert vannak amik ugye csak az egyiken jelennek meg. (Mondjuk 90%ban COD-ozok a maradék meg valami kaland vagy autós a GP-ban van)

    Most éppen van itthon egy One S meg egy One X tehát szeretem az Xboxot de a Microsoft nagyon csinálhatna egy PS5-höz hasonló irányítót.

Új hozzászólás Aktív témák