Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Wesder #221245 üzenetére

    Köszi, a legutóbbi hálózati ingadozás óta paranoid lettem. Akkor az első crash a teljes kampány alatt. Elmegy...

    --------
    Ennek a játéknak a single kampánya valami eszement jó! :C Tipikus Marvel sztori annak minden előnyével hátrányával, talán ha 2x volt unalmas küldetés de zömében marha szépen volt vezetve a történet. A végén mikor a Kree sentient megjelent néztem mint az állat mert konkrétan mintha Modok homlokán egy végtelen kő lett volna, arról nem beszélve, hovy a Director lista után akkora cliffhanger volt mint az állat. A zöld rakéta... hova ment? Valaki tudja? Haza a Kree flottához? :Y :Y

    A multit nem néztem még de ha azt veszem a WD2 miatt 16k volt a játék, marhára megérte már csak emiatt a 10-12 órás solo miatt is. :))

    Külön tetszett, hogy a singleplayer nem kötelez a szintezésre. Akármennyire is tápoltam Vasembert pl mindig stabilan igazították a szinteket a karakterhez, de lefelé is. A Kapitányt egyáltalán nem húztam mégsem volt "Brutal" nehézségen különösebben para az utolsó boss fight.

    Off vége :B

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák