-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
karakpecze21 #21900 üzenetére
Online csak a két verseny közti utat kell megtenni minél gyorsabban, és ilyenkor nagyon sokat lehet nyerni a levágásokkal/rövidítésekkel, de leginkább figyelmen kívül kell hagyni a GPS által javasolt útvonalat."Volt pár pálya amit időre kellett menni és ha az úton mentél lehetetlen volt teljesíteni." -ilyennel még találkoztam, pedig már lenyomtam több száz versenyt.
"Csak érdekes, hogy valamikor mikor én levágom az utat akkor visszadob utolsó helyre." -ez csak olyankor történik meg, ha verseny közben kihagysz egy piros füsttel jelzett kaput.
Adj neki egy kis időt, rá fogsz érezni hamarosan szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Milyen processzort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest