-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz l.skywalker #210745 üzenetére
A reward az hogy lesz szerinted? Megjelenik itt az Ubisoft Drops raktárban, vagy majd csak ingame? Megvan nekem is a 10 helyes válasz, volt idő guglizni.
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #209743 üzenetére
Tetszik a Gears Tactics eddig, nagyon szép 4Kban, szerencsére nem túl bonyolult és nem is nehéz. Szép átvezető videók vannak benne.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Hát én nem tudom. lvl 6 vagyo most, unrankedben, de ha 8 felett van a résztvevők száma akkor már megy a trollkodás meg a lökdösés. katasztrófa.
Forzaban tényleg szörnyű a szabályrendszer. Megcsinálhatnák a GT szabályrendszerét. Az elég jó.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
sugarforce
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #210740 üzenetére
Ez egy jo kreten futar/kozpont, engem mindig hívnak elotte, de ez így tenyleg verlazito...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz SH4D0W2011 #210751 üzenetére
In-game-et ír.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kalozhun100
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy xbox 360as kontroller, akár vezetékes akár vezetéknélküli valahogy lehet használni xbox one-nal?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Wesder
félisten
válasz kalozhun100 #210757 üzenetére
Nem lehet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bep
őstag
válasz IntelKiller7 #210753 üzenetére
Unrankednél nincs szelektálás. Ott belépsz a lobbyba és aki ott van azzal versenyzel. Rankednél van matchmaking (az a menüben felette van 1-el). A customnél neked kell a versenygép színét összeállítani és úgy mentek egymás ellen.
Ahány rankedet mentem, sokat nem, de szinte egyben sem volt trollkodás, mindenki próbált sportszerű lenni, illetve, ha történt is valami látszódott, hogy véletlen volt. -
Micsurin
nagyúr
válasz kalozhun100 #210760 üzenetére
Az tuti mivel a 360 karok messze minőségibbek voltak.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
birorichard
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #210740 üzenetére
Ugyanez volt UPS-szel. Hivtam oket, hogy ez most mi? Azt mondjak, hogy feltetlenul ki fogjak vizsgalni es visszahivnak. Ez 2 eve tortent, azota is hivnak.
-
csuvicsuva
addikt
Ez most komoly, hogy még mindig shoppol a csávó? Assassin's Creed: Patience
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Micsurin
nagyúr
válasz csuvicsuva #210763 üzenetére
Annyi pénzért én is egész nap szüttyögnék egy képen.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nekem tetszik amit csinál.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sugarforce
addikt
egy jó képhez szerinted mennyi idő kell?
-
csuvicsuva
addikt
válasz sugarforce #210767 üzenetére
Egy kattintás?
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #210768 üzenetére
Looool
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csuvicsuva #210768 üzenetére
Nem, az a modern művészethez kell.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz icemad #210771 üzenetére
Az egér és bill megfelelő csatlakoztatásának a módja a konzolba belike: [link]
mod.: És igen, régen minden jobb volt, a classic egy tégla.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
Akit érint. Bekerült az NHL20 EA Access-be.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
CptAdamica
veterán
válasz l.skywalker #210765 üzenetére
És mi lesz az elkészült képpel, dobozkép lesz, vagy egy háttérkép? Még mindig tolja, elképesztő amit csinál, az nem vitás.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz CptAdamica #210774 üzenetére
Semmi, gondolom ha kész közlik vele a fejesek, hogy kezdje előröl
-
F_Peter
őstag
válasz sugarforce #210767 üzenetére
Ha nem elsőre csinálja, akkor 2 óra. Netem vannak grafikus munkákról real time videók.
-
csuvicsuva
addikt
Jézusom, Gears Tacticsbe belerakták a felolvasó narrátor lehetőséget. Egyszerűen borzalmas. Félig angol, félig magyar, félig kiejtve, félig nem kiejtve. Mire megtaláltam, hol lehet kikapcsolni, kihullott a hajam. Ennyien szavaztak volna rá a múltkori kérdőíven?
-
Micsurin
nagyúr
válasz csuvicsuva #210779 üzenetére
Minden jel egy magyar dash irányába mutat csak az alkotója nem.
-
gorgocska
tag
Srácok nincs valakinek egy feles 1 hónapos goldja adok cserébe 1 havi Game passt
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
-
gorgocska
tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #210786 üzenetére
O bameg...
Ez nagyon rossz volt ugye tudod? Rosszabb mint az Skywalker kora.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #210788 üzenetére
Azt teszem, csak a franc fog fejbe alhálózatokat számolni, vlsmcacl. Közben meg ott a másik tabon a fórum.
-
xboxx
kezdő
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem gp ulti ügyben.
A helyzet az ,hogy megcsalt a home társam ,így már massal tolja!
Úgy döntöttem ,hogy az esetleges nonstop profil switch dolgot elkerülendő, már magammal home-olok majd.
Értelemszerűen nem vagyok a pénzem ellensége ezért ha lejár az ulti (asszem nyár közepe) ,akkor rámennék 1-2 év gold tagság + 300ft gp kombóra.
A fő profilon egyszer volt ilyen aktiválva 1év gold+ 300ft gp. Ebből lett az ultimate. Erre még a lejárat előtt rátoltam fél év ultit alza akciós kóddal. Ez fog most lejárni. Magyarul a microsoft akciót már 1+ éve vettem igénybe.
Kérdésem az,hogy érdemes a fő profillal próbálkozni ,amolyan zsákbacska szerűen. Vagy nagyobb esélyem van az "okosságra" ha egy másodlagos profilra húzom az 1 vagy 2 év goldot és arra az akciós (vagy épp nem akciós)gamepasst?
/a lényeg ,hogy konvertáljon nekem jó sok hónap ultit/Köszönöm a segítséget!
(ha a legjobb megjegyzésed az,hogy le fillérb.szózz a teljesen legálisan kihasznált lehetőség miatt, akkor ne írj légyszi!)
[ Szerkesztve ]
-
-
Ngtx
aktív tag
válasz l.skywalker #210786 üzenetére
Tud róla persze.
akooos: Idő közben ott már leesett amit kérdeztem. Illetve, hogy nem kéne a topikban.
A gép pedig nem kezel lemezes játékokat tudom.apple user
-
Siffredi
senior tag
válasz xboxx #210791 üzenetére
A legoptimálisabb ugye a fő profil lenne, már csak a gold játékok miatt is... Többen írták már, hogy újra igénybe tudták venni az akciós átváltást, szóval elég nagy az esélye, hogy neked is felajánlja.
De ha nem macera neked a másodlagos profillal a goldos játékok, plusz az akciós játékok vásárlása, akkor az is teljesen jó megoldás.
Szerintem ez a fillérb.....tól azért elég messze van. Kb. mindenki így csinálja, akinek esze van. -
xboxx
kezdő
válasz Siffredi #210795 üzenetére
Igen, sajnos a vásárlások , meg a havi ingyenesek behúzása miatt nem szerencsés két irányba vinni a dolgokat... Lehet marad a fő profil aztán lesz ami lesz.
Ha más nem akkor 3+3 havi gp azért szokott lenni néha jó áron.
Max nem ulti lesz , hanem gold+gp. Mint a régi szép időkben :-)[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz IntelKiller7 #210773 üzenetére
Most fejeztem be a szezont még a '19-ben. Ha majd újra indul a szezon, már ezzel a verzióval ugrok neki.
Régi verziókban még lehetett állítani a szezon hosszát (82 meccs, 42 meccs...stb). Lehet az még a '94-es kiadás volt ?! -
EmThor
addikt
Assa creed valhalla, trailer holnap 17 ora
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
KD6-3.7
őstag
Milyen billentyût és egeret támogat az box?
Ha pl bemegyem az MM-be lesz ott a konzoloknal k&m kimondottan boxhoz vagy lehet kotoraszni a pc-s gamer cuccoknal is aztan kell valami usb wireless adapter a boxba azt szevasz?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest