-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #210698 üzenetére
Kár volt megvennem (még ha külföldről is) a görög részt. Az egyiptomit nagyon szerettem (végis is vittem), de a görög settings nekem nagyon hasonló, és a relativ kevés játszós időmet végül sose erre szántam. Egy órát játszottam eddig vele.
Viszont a viking settings az erősen édekel megint[ Szerkesztve ]
-
válasz Roland861010 #210697 üzenetére
Nekem ilyen van, 2 szett: [link] Tökéletesen illeszkedik. Eddig még nem volt olyan, hogy játék közben lemerült volna, de nem is használtuk 6 óránál többet. Játék végén megy vissza a dokkolóra, így mindig felvan töltve. Én szeretem nagyon, baromi kényelmes, hogy nem kell rá figyelni, és a kontrollernek is van helye. Fekete és fehér verzió is van.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
persil
nagyúr
válasz Beniii06 #210655 üzenetére
Ne felj, AZ a martyr semmivel sem rosszabb ennel.
Igazi magyar szar sajnos, be kell vallani. Mellveresre jo, hogy "itthoni" fejlesztes, de 5 forintot nem er az a program. Egy dolog, hogy az ui-tol kezdve a grafikaig minden nagyon ruppotlan benne, de pont az a warhammer hangulat hianyzik belole a legjobban, amitol jo lehet egy warhammer jatek.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Voy15
tag
válasz Roland861010 #210697 üzenetére
Üdv,
Nekem VS2851 van, kb 2 éve.
Soha semmi problémám nem volt vele. Egy extrém napot simán kibír az akksi (10-12+ óra játék vibrationnel).
Jól is illeszkedik, ha gondolod csinálok fotót. -
l.skywalker
Topikgazda
Tune in to discover the setting of the next Assassin's Creed game as BossLogic creates a unique piece of art > http://twitch.tv/assassinscreed #AssassinsCreedLive
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz Roland861010 #210706 üzenetére
Mindenkinek màs tetszik. Mivel vikinges lesz az új rész, nàlam instant kuka. Az egyiptomi részt sem szeretem, de mivel filléres tétel volt megvettem. Azóta sem jàtszottam vele, nem is érdekel.
Odyssey-ben meg 230+h van és a DLC-ket még végig sem vittem. Egy darabig szerintem most nem is fogom.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #210709 üzenetére
Ez tuti fix már? Nekem ezek az északi témák nagyon nem fekszenek. Kár érte...
Odyssey kérdés: Mindig 3-4k közt van az Atlantis nem? Mert mintha az MS store most valamit akciózna rajta de nem szoktam sokkal drágábban látni ingame sem. Vagy rosszul rémlik?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Wesder
félisten
válasz Micsurin #210710 üzenetére
Nem tudom, én Ultimate kiadàst vettem. Sosem néztem a DLC-k àràt.
Ha a Livestreamben fogják kirajzolni az új AC boritót, akkor eddig azt mondabàm nem vikinges lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz GoSleep #210714 üzenetére
Hogy meglegyen neki. Én is sok olyan játékot vettem meg, ami annyira olcsó volt, hogy úgy voltam vele, hogy majd egyszer valamikor a távoli jövőben kipróbálom.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #210712 üzenetére
Akkor kuka. Köszi, ezt nem tudtam.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
CptAdamica
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz CptAdamica #210720 üzenetére
Megcsinálják a plakátot, aztán kiírják, hogy trailer jövő héten És azt élő stream-ben fogják összevágni
-
CptAdamica
veterán
válasz l.skywalker #210723 üzenetére
Lol, még speedpaintként elmenne, de így nem igazán indul meg a fantáziám.
Megyen!
-
akooos
veterán
válasz l.skywalker #210723 üzenetére
Elég unalmas
(#210729) l.skywalker:
Ja, ahhoz be kéne jelentkezni valami fiókkal[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Új AC bemutatásához Spoiler mentesen infó.
Amúgy 1 éve volt, hogy a Division 2-ben megtalálták ezt a posztert: Az ott a plakáton a csávó kezében az Apple of Eden lehet csak. Jobbra Alexios kezében ugyanez. Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #210731 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mekkora térkép lesz benne. Nyilván
Skandinávia, Nagy-Britannia és Franciaország egy része nem maradhat ki. Anthony Hopkins, Chris Hemsworth és Antonio Banderas is kihagyhatatlan. "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
válasz GoSleep #210714 üzenetére
Lehet, hogy később még jó lesz neki. Én is sok olcsóbb címet behúzok, ha akciós. Volt olyan, amivel 10 percet játszottam, fiaim meg órákat elcsesznek vele. Vagy fordítva, vettem egy játékot a srácoknak, és én sokkal többet játszottam vele, mint ők.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #210731 üzenetére
Milyen loot jár ha nézem a közvetítést!?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Roland861010 #210735 üzenetére
Nem tudom. Kérdések vannak, válaszolni kell rá, ha helyes kapsz pontot és 10 pont egy reward.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #210736 üzenetére
Még figyeni is köl? Hát ez kész rablás. Régen elég volt afkolni a streamek alatt.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Roland861010
addikt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Beniii06 #210682 üzenetére
Igazad lehet, valóban sokféle értelmezésre ad módot az a mondat, hogy a csomagot x napon 9:00 és 19:00 óra között kézbesítjük.
Sok csomagot rendelek, rendszeresen jön DHL, GLS, DPD, TOF, néha Sprinter meg 24H futár is, egyik céggel sem szívtam még, akkor viszont rendesen megemelkedik a vérnyomásom, ha látom, hogy valaki UPS-szel küld valamit; rögtön tudom, hogy nem fogom elsőre és gond nélkül megkapni. Elsőre mindig sikertelen kézbesítést hazudnak, probléma esetén soha nem hívnak fel – egyszer az egyik Amazonos csomagnál rákérdeztem, hogy miért nem csörög rám a futár ilyenkor, kb. 1 perc lenne megoldani ha gondja van, erre közölte az ügyfélszolgálatos, hogy "a telefonálás nincs benne a szolgáltatásban". Amikor DHL-lel jöttek az Amazonos csomagok, azokkal soha nem volt semmi baj.
Náluk volt már kreatív irányítószám kezelés (a helyesen felcímkézett csomagot valamilyen rejtélyes okból a Budagyöngye postára próbálták kézbesíteni, egy postafiókos irányítószámra [köze nem volt a csomagon megadott irányítószámhoz], és ezt a híres "címnyomozók" sem szúrták ki), utaztattak már csomagot egy hétig a futárkocsin (minden reggel a csomag a tracking szerint kikerült, este visszakerült, nem karácsonyi időszak ill.az az előtti őrületről beszélünk), vitték a Budapestre címzett csomagot Bukarestbe (nem, nem urban legend). Ja, és nem telefonálnak, ugyanis az "nincs benne a szolgáltatásban" (szintén Amazon-os csomag). Legalábbis eddig én mindig így jártam velük, lehet, hogy csak az én körzetemet lefedők ilyen idióták, de ez engem kevéssé vigasztal.
De ez már tök off.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
CptAdamica
veterán
válasz l.skywalker #210736 üzenetére
Amúgy szomorú ez az új kialakuló trend is, hogy nézz streamereket és kapsz jutalmat a játékhoz. Kinek van erre ideje?
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Van itt olyan tag aki rendszeresen játszik az F1 2019-el? Hihetetlen mekkora retardáltak játszanak vele világszerte. De nem értem az ilyet minek veszi meg.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Micsurin
nagyúr
válasz IntelKiller7 #210742 üzenetére
Multis autós játékok 99% alapján ez lenne a véleményed.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz CptAdamica #210741 üzenetére
Pl. nekem. Már meg is van a 10 pontom
-
akooos
veterán
válasz l.skywalker #210745 üzenetére
Nem untad még szét magad a kopaszok festegetésén? Néha rá-ránézek, amennyire a munka engedi, de rendesen álmosító hatása van
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz akooos #210746 üzenetére
Nem nézem, csak a zenét hallgatom. Néha ránézek. PiP módban az Xbox képe itt van a monitor jobb alsó sarkában, ott megy a Twitch, a kérdéseket meg telefonon látom
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz l.skywalker #210745 üzenetére
Áh, az a baj a kiadók kezdenek erre rászokni és van kismillió játék és a legtöbb streamer vonyítós, mint a dö víer.
Megyen!
-
Bep
őstag
válasz IntelKiller7 #210744 üzenetére
Én alapból solo-t játszom. Eltatláltam nagyjából a nehézségi szintet és így nagyon jó kis élvezetes futamokat nyomok (sokkal jobban tetszik az AI, mint pl. FM-ben a drivatar, főleg a 7-ben nekem az hulladék szint, sőt lehet kicsit alatta is van, emellett azért kifulloztam).
Amúgy nekem az FM multija is fényévekkel rosszabb (még a béta verziós szabályrenderes is, mint az F1-é.
F1 multiban elvileg van ranked rész (itt saját festésű verseny járgánnyal mész), ami az előrehaladás esetén normálisabb pilótákat is kapsz, mert nézi a sportszerűséget is, ha jól tudom, ha nem akkor majd kijavítanak, mert ebből csak párat mentem, de én így vettem észre.
Unrankedet szoktam többet multi részen, de én nem találkoztam annyi vérpistivel.
Ami igaz, hogy a szerver része nagyon béna, van mikor gyakran szétesik.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest