-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Pár napja még 200Ft-ért vehettem volna meg a GamePasst, de mivel még lemezes játékot toltam úgy voltam vele ráér.
Ma meg szerettem volna venni és csak a 3000Ft-os árat írja ill. a 6 havit 7500-ért.
200Ft-ért kipróbáltam volna a Spintires-t, de többet nem nagyon szánnék a dologra, valami trükközéssel vissza lehet hozni a 200Ft-os árat? Elvileg Dec 31-ig annyinak kellene lennie ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
zozy84
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne a hozzáértőktől 7.1 füles ügyben.
Sokat olvastam már utána valami nem tiszta.
Csak olyan lehet a jó ami optikán kapja a jelet és nem pedig USB-n?
Mert a legtöbb 7.1 füles csak USB-s.
-
-ZeeZee-
senior tag
Mikor indul a karácsonyi vásár? Vagy idén elmarad a karácsony?
-
AMD Power
titán
ÁLLÍTÓLAG A MICROSOFT 4 ÚJ XBOX-KONZOLT IS PIACRA DOB 2019 ÉS 2020 KÖZÖTT
2020-ban egy jo "Anaconda"? Nevre szoloan mar egyet el is lehet tenni nekem.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz mike1334 #165411 üzenetére
Jöhetne már... Lego Jurassic World-öt kellene vennem ajándékba. A lemezes ára az egekben, gondoltam akkor majd digitálisan.
Ha ajándékként veszem, akkor kódot kapok, vagy pedig fiókot kell megadnom, amin "jóváírják"? (jobb lenne a kód, mert akkor nem látná a gyerkőc, hogy megvan a játék...)
-
Silεncε
őstag
válasz AMD Power #165409 üzenetére
Ugyan mi a retkes ....-ért kell egyszerre 3(!!!) streames konzolt is kihozni + ugye a Scarlett család??? Minek? Egyet csinálnának már meg normálisa a töketlenkedés helyett
Arra már nem is mondok semmit, hogy sikerült átlépnünk a 3 évente cseréljünk konzolt témába, aminek személy szerint rohadtul nem örülök (a streamelésről meg ne is beszéljünk)
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
válasz IntelKiller7 #165405 üzenetére
Köszi!
Akkor tényleg csak az optikai játszik.
Te melyiket ajánlanád ? (7.1 és optikás)
-
Siffredi
senior tag
válasz bbsofficial #165413 üzenetére
Én már nem vennék semmit a karácsonyi vásár kezdetéig.
-
félisten
-
RobexX10
aktív tag
Másnál sincs már 200Ft GP? 2 napja még felajánlotta.
-
félisten
válasz AMD Power #165409 üzenetére
2019 tavaszán kerülhet a boltokba a Maverick, ami valóban nem lemezes lesz, csak streamelhető (digitális) játékokat fog futtatni
Azért HDD-re lehet majd telepíteni, vagy szerverről fognak futni a játékok?És még egy, hasonló, xCloud-ra épülő, nyomott árú Xbox One S is meg fog jelenni 2019-ben, ám ennek lesz lemezmeghajtója. Ez utóbbi kódneve az Anthem V2.
Ha cloud-ra épül, akkor minek bele ODD? BL-lejátszónak?
És akkor merevlemez sem lesz benne?...értekezett még a Roma nevű digitális szolgáltatásról, mely kvázi egy személyre szabott Xbox "építését", megrendelését teszi lehetővé...
Ez nem igazán jön be, elindul majd itt is a gépfejlesztés, meg az e-penis növelés?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
3L1T3
addikt
válasz Silεncε #165419 üzenetére
Meg se jelent , pletykák alapján már megy a hőbörgés.
Ami valószínűbb, hogy jön tavasszal az olvasó nélküli gép ez biztos, hogy még jobb árponton tudják adni.
Jön 2020-ban az új gép család 2 géppel az egyik egy gyengébb a másik egy erősebb.
Ezen nem értem miért kell hőbörögni azon meg pláne nem érte, hogy 3 évenkénti erősebb gép megjelenésen is miért. Telefonok évente jelennek meg, kétlem, hogy a fórumozok 90%-ának a zsebében 2 évnél régebbi telefon lenne!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Silεncε
őstag
válasz 3L1T3 #165426 üzenetére
Igen, megy a hőbörgés. Most komolyan muszáj az, hogy egyszerre 3 (azaz HÁROM) konzolt is kihozzanak ugyanarra a feladatra? De most komolyan kérdezem. A másik: ezzel gyakorlatilag lőttek az egységes hardvernek, 2020-ra 6 fajta hardver lesz elérhető (de ha a felhős gépeket egynek veszem, akkor is lesz 4) és akkor még nem tudjuk az egyedi összeállítású gép mit fog jelenteni. Egyébként én látom az MS szándékát: teljesen áttérni a felhő alapú gamingre. Sokkal kevesebb macera és pénz van vele, bevásárolnak az AMD-től CPU-ból (Rome) meg GPU-ból, aztán hadd szóljon. Felhős tapasztalatuk már van (Azure), sokkal olcsóbb, nem kell vesződni a szervízhálózattal, a gyártással stb.. Ha megcsinálják, hogy tényleg minden platformon legyen kliens, akkor tényleg nem kell majd Xboxot gyártani, elég lesz a klienst elvinni mindenhova (esetleg vesznek valami ARM alapú dobozt egy random kínai OEM-től és rászitázzák az Xbox logót). Nem kell DRM-el szenvedni, folyamatos bevétel (mert nyilván előfizetés alapú lesz a cucc, ez borítékolható). Ez lesz valószínűleg. Aztán döntse el mindenki, neki ez jó-e (nekem nem)
Mondjuk ezzel jövőre gyakorlatilag lőttek a FAT és S tulajoknak, mert a Scarlett ha visszefelé is kompatibilis lesz, olyan módon sz@rni fognak a fejlesztők az S és FAT tulajokra, hogy csak na
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz Silεncε #165419 üzenetére
Én konkrétan örülnèk (pontosabban örültem volna) egy olcsóbb optikai meghajtó nélküli XOX-nek, mert rühellem a lemezzel xarakodást. Nem tudom miért kell egyből máglyára küldeni az MS-t. Mindkettőre megvan az igény, a lehetőség továbbra is adott lesz szerintem, ha valaki optikai meghajtóval szerelt konzolt akar venni.
Amúgy ha only Cloud alapú dologban gondolkodik az MS akkor inkább megyek vissza a Sony-hoz (bár gondolom hosszabb távon az is ebben gondolkodik).[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
3L1T3
addikt
2019 E3 addig szerintem mellőzzük a témát. Felesleges fake news megint. Főleg, hogy nem egészen 1 hónapja nyilatkozta le Phil hogy marhára nincs itt a cloud gaming ideje.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Silεncε
őstag
válasz mcwolf79 #165430 üzenetére
Nem akarok senkit máglyára küldeni, csak szimplán nem értem (és nem is fogom sosem) hogy hangyaf-sznyi eltérésekkel miért kell ugyanarra a feladatra konkurenciát teremteni magának házon belül (lásd Google és a rengeteg messaging app, amiket most sorra zár be). Őszintén nekem hótmindegy, merre megy az MS, a FAT boxom már régóta porosodik, mostanában PC-n játszok és nem is tervezek boxra visszatérni mostanában. Csak azt sajnálom, hogy a konzolok "filozófiáját" (nem tudom máshogy fogalmazni) ölik meg azzal, hogy ők is áttérnek a 2-3 éves ciklusra (nekem a munkám miatt egyre inkább szükségem lesz egy PC-re, akkor meg már inkább az aktuális középkategória GPU-t veszem meg kétévente 100k-ért, ha játszani akarok, és nem XO-t veszek). De nem akarok senkit sem lebeszélni semmiről (vitát meg főleg nem akarok indítani), csak leírtam a véleményemet
3L1T3: hát ha igazak a pletykák, akkor az első cloud fecskének (Maverick) még tavasszal meg kell érkeznie, ergo hamarabb fogunk még arról beszélgetni, mint az E3
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz mcwolf79 #165430 üzenetére
El nem tudom képzeli minek kell egy külön xbox feliratú doboz soksok processzormaggal meg memóriával meg csúcs gpu-val arra, hogy stream-eljek játékokat. Arra elég egy app mobiltelefonra (sicc) azt kiteszed tv-re és kész. Elite felhasználó bizonyára örömmel konstatálja majd, hogy a két évente fizetendő 300e forintos, ámbár részletre vásárolt csúcs mobiljának lesz valamilyen értelme egész addig amíg véletlen le nem ejti...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Silεncε #165429 üzenetére
Szokásos IGN katyvasz. De legalább linkelték az eredeti cikket is.
Eszerint a 'Roma' egy digitális szolgáltatáscsomag lesz, ami hozzá lesz kötve az xbox hardverhez. Olvasatom szerint bármelyikhez.
Tehát, ha jól számolom végfelhasználóknak 3 konzol jön:
- Scralett pro
- Scarlett arcade
- One S meghajtó nélkülA többi hardverrel végfelhasználó nem fog találkozni, mert vagy devkit lesz, vagy az XCloud-ot fogja hajtani az MS szerverfarmjaiban.
-
3L1T3
addikt
válasz Gabesz84 #165434 üzenetére
Pontosan ennek így kell lennie ahogy írtad.
Már megtörtént az allokáció is az új olvasó nélküli gépre és nem volt szó semmi új hardverről.
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Totál ismeretlen a terep. Haverom gyerekének karácsonyra néztem egy játékot. Itthon letöltőkód formában 10e, ebay-en 8e körül meglenne. Az eladó korrektnek tűnik, csak pozitív értékelései vannak (Olaszország).
Valahol olvastam, hogy ezek "szürkék", de elvileg ha magyar kulcsot veszek az is nem? Van különbség amúgy országonként árusított digitális kulcsokkal, vagy lehet itthon is "külföldön" vásárolt kulcsot adnak tovább némi haszonnal? -
Silεncε
őstag
válasz Gabesz84 #165434 üzenetére
Anaconda - Scarlett Pro 2020
Lockhart - Scarlett Arcade 2020
Maverick - elvileg jövőre, ez a cloud
Anthem V2 - Xbox One S reloaded jövőreÍgy kicsit más a leányzó fekvése, valószínűleg az Anthem egy kísérleti eszköz lesz,hogy mennyire komálják a népek a kláudot, a Maverick meg az XOS helyére jön (kérdés, hogy az XOX-ből nem akarnak új revíziót csinálni??). A Scarlettek meg majd 2020
-
pzstm
titán
válasz Silεncε #165437 üzenetére
MAverick az egy szolgáltatás nem egy hardver kódneve. Xcloud public beta.
Anthem V2 meg azok a ráncfelvarrott hardverek, amikrpől Xcloud bejelentésekpor szó volt hogy datacenterekbe pakolják. Arra van/lesz olcsóbb gyártási technológia és első Xcloud verzióba az fog menni.
Scarlett masinák is lesznek későbbiekben az Xcloud mögött.
El tudom képzelni hogy Xcloud silver és Gold előfizetéssel jönnek elő, attól függően milyen erősforrást adnak Neked.
Jövő tavasszal tehát egy meghajtó nélküli One S várható,
Majd, 2020 végén az új generáció....ott érdekes kérdés lesz-e meghajtó nélküli verzió
olyan szintű sötétség van mindenhol a fejekben, sok esetben újságíróékban is hogy az botrányosan fáj
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Silεncε #165441 üzenetére
2020 végére rohadtul jó irány szerintem....ne féljetek már ettől, ugyanis:
1, nem muszáj, nem kötelező
2, rengetegszer jó lenne ha egy ultrabookon vagy neadjisten telefonon pár kis gamet tolhatnékSemmit nem tudunk Xcloud hátteréről és feltételeiről.
Az emg még messze van hogy csak cloud-only gaming legyen.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Silεncε #165443 üzenetére
épp ezért nagyszerű, hoyg a választás lehetőségét támogatja teljes mellszélességgel Phil Spencer (choice...elég sokszor hallhatod mindig tőle)
Van akinek Gamepass, van akinek lemezmeghajtó nélküli, van akinek cloud avgy ezek akármilyen kombinációja akár
-
F.B.I.
veterán
válasz F.B.I. #165424 üzenetére
Tadaaammm!
Szó nélkül cserélték a kontrollert a boltban. Ki lett most próbálva és hibátlan.
Azonban van még egy kis gond, nem tudom ez másnál jelentkezik-e mostanában: party chat vagy üzenet küldés, mindegy, hatalmas alapzaj megy ki a mikrofonról. Most teszteltem még egy joyyal, 3 db fejhallgatóval (A10, gyári szetereó, Logitech G) mindegyikkel ez van, kontroller szoftver frissítve.
Ez valami interferencia lehet?Most gyors teszt volt: ha kábellel van kötve a controller a géphez, akkor szinte semmi. Vicc!
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Medocsabi
addikt
válasz pzstm #165442 üzenetére
Én azt nem értem, hogy oké, legyen minden onilne, de akkor miért van az, hogy online a játékok 2x annyiba kerülnek, mint lemezen? (nem a friss megjelenésekre, inkább a 2-3 éves címekre gondolok pl)
Hisz online pont hogy olcsóbbnak kellene lennie, legalább a lemez gyártási költségének az összegével, ehhez képest... Ez így csak annyit jelent, hogy még több pénzt akar a MS legombolni a userről, hisz ha nincs ODD, akkor nincs opció, ha játszani akarsz, bizony kénytelen vagy megvenni a ~ 5 éves gémeket 20-25.000 ftért ondölájn -
jackooo84
tag
Mortal kombat x ből hogy lehet kilèpni tudja valaki? (One x)
-
3L1T3
addikt
válasz Medocsabi #165447 üzenetére
Többször szó volt már róla, hogy központi árazás van, közvetlen usd-eur átváltás, és nem mindig figyelik a magyar játékokat. Még mindig kerekítő számnak sem jó a magyar piac a maga 100 ezres gamer bázisával.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest