Új hozzászólás Aktív témák

  • #78687232

    törölt tag

    válasz 19Petya83 #164452 üzenetére

    Rocket Pass = időlimites jutalomrendszer. Tegnap indult a második felvonás, ami március nyolcig tart. Két változata van, egy ingyenes és egy fizetős. Előbbinél nem kapsz minden szinten jutalmat, kb 2-3 szintenként kapsz egy cuccot és még ezeket sem mondanám szarnak, szokott még kulcsot is dobni. Fizetős verziónál minden egyes szintnél kapsz egy jutalmat, plusz az ingyenes változat dolgait is megkapod.
    Tíz kulcsért tudsz RP bérletet venni, ami 2000 forint. A hetvenedik szint elérése után feloldódik egy prémium részleg még plusz 20 jutalommal. Jó a rendszer, mivel minden szint ugyanannyinak számít, pl lvl55 és lvl2 is azonos nagyságú. Persze RP tulajdonosként alapjáraton kapsz a meccsek végén xp boostot, és bizonyos szintek után van extra xp boost, pl +5% parti meccsben.
    Szerintem megéri megvenni, nincs zsákbamacska, itt és a menüben is meg tudod nézni milyen jutalmat kapsz a szintek után. Igazán kreatív dolgokat dob a rendszer, ráadásul kapsz ingeny kulcsokat amivel ládákat nyitsz, vagy félrerakod a következő RP bérletre.

    Hamarosan indul a téli Frosty Fest event. Ebben minden meccs után kapsz random hópelyheket amiket beválthatsz mindenféle jutalomra. A legtöbbet érő cucc 5 kulcs lesz ládához, amit helyben kell nyitni. Tavaly volt már ilyen event és tök jó télies cuccokat kaptak a játékosok. Természetesen ez ingyenes, szimplán játszani kell.

Új hozzászólás Aktív témák