- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz eL Geri #158150 üzenetére
Konkrétan van egy Chapter az Ultimate kiadásban ami a 360-asban nincs meg...
Ettől függetlenül én játszottam mindkettőt és ofkorsz mindkét epizód ki van játszva legnehezebb fokozaton is koperatívban is.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #158153 üzenetére
Igen a 360-as verziót is kijátszottuk és az Ultimate-t is. Nálam alap hogy addig nem nyugszom míg egy Gow rész kampány meg nincs a legnehezebb nehézségben is...
Kedvenc játéksorozatom, naná hogy a sztorit igyekszem kifacsarni teljesen.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Xanax88
tag
válasz l.skywalker #158148 üzenetére
Az Ultimate nekem pár hónapja rengetegszer buggolt, komplett scripteket nem töltött be, emiatt fél óra kóvájgás, eszmélés, restart... fejezetenként egy ilyen legalább becsúszott.
Nem tudom mennyire vagyok ezzel egyedül, nem néztem utána.Szvsz ha nem érdekel egy brumak bossfight, ami amúgy sem volt benne az eredeti verziósban (talán PC-n igen) szerintem nem vesztesz vele semmit, ne erőltesd, jobb az eredeti.
Ráadásul egy-két felújított elem már-már a 4 re hajaz minőségben, míg mások az eredeti szintjét hozzák, emiatt néhol konkrétan fura, sőt hányadék lehet az összkép, mikor egy képen van egy generációnyi eltérés.
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Múlkor kaptam segítséget, remélem most is tud valaki segíteni. EA Accessről letöltöttem a Medal of Honort rányomok és nem indítja el. Mi lehet a baj?
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
Pár napja van home partnerem.
Az a gond hogy bármit letöltök azt az ő gépe is automatikusan elkezdi letölteni.
Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? -
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #158148 üzenetére
Elég jelentős a különbség grafikában.Már csak a játék nagyságában is érződik,7gb vs 45gb.Az Ultimate már nextgen,minden ami az Xbox 360-ra kiadott 1 részben van,az benne van+csak a pc-re kiadott plussz küldetések is a kampányban.Ráadásul 1080p 60fps vs 720p 30fps.Tehát nem lehet kérdés az Ultimate amivel kezdeni kell.Az 360-as első rész felejtős így.Nekem nem volt bug benne,se betöltés se játék közben.Grafika pedig nagyon ott van,teljes egészében felújították az első részt,nem találtam semmi kivetnivalót benne.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Thanks for being a Tomb Raider fan!
White Shadow Band Resource Pack, which is useable in that game. Redeem on your console or Xbox.com/redeemcode. Q2QDD-Y6QKD-WMF36-HPH26-3TGPZMivel jelenleg nincs Box-om felajánlom, hátha érdekel valakit.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Maxxy10
addikt
válasz tothjani81 #158156 üzenetére
Xbox restart nem instat onbol
Catch urites -
twi452
senior tag
Nekem is van egy:
Thanks for being a Tomb Raider fan! To celebrate the launch of the next chapter, Shadow of the Tomb Raider, here's a code for the White Shadow Band Resource Pack, which is useable in that game.
VMDCP-JKFYG-2VMC7-T4794-DHKVZ -
hackeeeee
Jómunkásember
Nah szóval az a helyzet, hogy...
Lehet unokaöcsém 360jar nyugdíjaznánk. Lehet megkapná azt az St amit most szereztem, és jönne újra egy X is (nemszeretnekrolabeszelni).
Kérdések: olyat lehet, hogy az én fiókom benne marad az Sben letoltom vele a játékokat, és létre hozok rajta egy új fiokot ami tud jatszani a jatekokkal? Gondolom ilyenkor az új fioknak kellene lennie a homenak, es nem a sajatomnak, vagy revedek? Nekem van hometarsam.
Szülői felügyelet jól működik? Ha ez lesz akkor korlatozni kell a bejelentkezeseket is. Ilyet lehet?
Karacsony kornyekere tervezném ezt, de lehet csak jövőre lesz mrgvalositva.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ferkoczy
tag
válasz hackeeeee #158164 üzenetére
Ha a te fiókodnak egy másik gép van megjelölve, mint home, akkor unokaöcséd az új accounttal csak akkor éri el a játékaidat, ha te be vagy jelentkezve az s-be. Amikor te belépsz az X-re, akkor téged kidob az S-ből, és onnantól nem tud játszani a játékaiddal, míg újra be nem lépsz.
-
Maxxy10
addikt
válasz tothjani81 #158165 üzenetére
Xbox kikapcs + ne legyen aram alatt par percig (2-3)
En igy csinalom -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #158169 üzenetére
Igen, van. Anno az X idején kezdtük, most folytatjuk.
De lehet az lesz a vege, hogy elkezdem gyujtogetni a lemezes jatekokat. Nem tudom.
A szülői felugyelet részt hasznalja valaki?
Véleményem szubjektív...
-
bilon73
aktív tag
válasz hackeeeee #158167 üzenetére
szerintem szülői felügyelettel kell működjön.
bár ott lehet úgy, ha a te accountoddal töltöd le, és utána tud játszani a gyerek.
legalábbis nálunk a kölök úgy játszik az S-en, hogy én nem vagyok belépve.
Annyi, hogyha olyan játék, akkor engedélyezni kell neki.ui.: sokmindent letiltottam neki (gtaV, youtube, GOW, metro..stb)...néha rányom, hogy engedje a szülő, de már kezdi belátni, hogy nem kap engedélyt.
Amikor "percet" kér, akkor néha ellágyulok. merthogy a képernyőidő is szabályozva van, hétköznap 2 óra, hétvégén 8, és max este 8-ig lehet használni. szigorú szülő vagyok -
-
bilon73
aktív tag
válasz hackeeeee #158172 üzenetére
nincs home társam.
nem vagyok belépve sehol.
a gyerek bekapcsolja, kiválasztja a saját accountját és játszik.de ugye ketten játszunk egy boxon.
azt nem tudom, hogy az hogy működik, hogy nem az én accountommal töltöm le a gépre. a steamen pl ha megveszek egy játékot, azt a gyerek le tudja tölteni a saját gépére family sharinggel. itt nem tudom hogy van
most nyúzza a fülem, hogy karácsonyra kér egy sajátot. de még húzodozom. esetleg egy használt fat..
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Mivel előrendeltem az RDR2-t, ezért a GTA Onlinehoz kaptam ugye "pénzt". Na már most én nem játszom vele, ezért arra gondoltam, hogy ide belinkelem. Csak annyit kérek, hogy az illető jelezze, hogy felhasználta.
KD9QV-4D2T2-KVK4K-9XXQK-PYFRZ
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bilon73 #158173 üzenetére
Mivel most nem vagyok home a sajat gépemen, lehet, hogy ki fogom ezt próbálni. Max tesóm fiokjara letregozok egy gtt, es kipróbálóm. Sok veszitenivalom nincs.
Ennyi remlett, hogy annyi a feltetel, hogy le legyen toltve a jatek a gépre.
Szerintem ezt holnap, vagy szerdán kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz wolf88 #158175 üzenetére
jesszusom hogy lekéstem róla , annyi ilyet látok, és nem értem miért nem írjátok ki hogy van egy ilyen, érdekel valakit 3x is lekéstem, pedig jelképes összeget még adtam is volna érte
szerk: nyilván azért vagyok ideges, mert én mindig kimaradok az ilyenből
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Erre kapott a Gears of War Ultimate - Day One Edition egy 60%-os kedvezményt. Akinek nincs meg és nincs Game Pass-a, az 2796 forintért most be tudja 9 napig húzni.Szerk:
továbbá 30% kedvezménnyel a megjelenés napjáig, azaz még 16 napig előrendelhető a Doodle God: Crime City 1695 forintért[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bilon73 #158186 üzenetére
Ha bent vagy a fiókban, akkor Settings ➻ Presonalization ➻ My home Xbox ➻ nekem itt alul az van, hogy: Make this my home Xbox (mert nekem van Home társam)
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Def26
félisten
Battlefield 5 -öt mikor próbálja meg levonni a kártyáról? Milyen dátummal?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
ferkoczy
tag
válasz hackeeeee #158191 üzenetére
Mivel nem a gyerek játékairól van szó, tökmindegy, hogy a gyereknek mi a home boxa. Az a lényeg, hogy annak az embernek mi a home-ja, aki a játékait meg akarja osztani. Itt is az apuka home-ja ugyanaz a gép, ezért tud a gyerek mindent elérni rajta. Ha apa venne egy másikat, és az újon beállítaná, hogy az a home, akkor family ide vagy oda, a gyerek nem érné el többet a tartalmakat, csak ha apa bejelentkezik.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #158196 üzenetére
Hát ugye, akkor nekem erről a gépről a home partner megszűnik, mert akkor az átkerül a másik gépre, de nagyjából ennyi.
Viszont ez jó hír, köszi!
Más, 5 a home limite évente, igaz?
Véleményem szubjektív...
-
ferkoczy
tag
válasz hackeeeee #158195 üzenetére
Persze, és azon a gépen nem csak ő, hanem bárki, aki belép oda. Mert nem a társadat home-olod le, hanem azt a gépet nevezted ki otthoni konzolodnak. A digitális játékaid hardver licensze mindig a home gépedhez tartozik, a user licenszed meg a gt-hez, ezért bármilyen xboxra is lépsz be vele, a saját cuccaid eléred.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ferkoczy #158198 üzenetére
Vagyis most lentebb kiderült, hogy mindkét fiók cuccát látja. Vagyis, a saját fiókét, és a home partnerét is.
Viszont erről a gépről ebben az esetben a home partner fiókja le fog kerülni, ha nekem esetlegesen jön másik gép.
Viszont, akkor kezdhetem a vadászatot, megint.
Köszönöm a segítséget Uraim! Ezt a szülői felügyelet témát kell még kipróbálnom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
norberto_th
aktív tag
Sziasztok SOS kérdés! Mi van olyan esetben ha van egy xbox one s konzolom, garanciás, viszont valami folytán elromlott. Futár jött elviette, viszont egy agyonhasznált xbox jött vissza helyette, valszeg a másik nem volt javítható, de a dobozába is úgy volt beletéve hogy semmi kipárnázás valamivel csak zötykölődött egy nagy dobozban. Szerintetek mit lehet vagy mit érdemes tenni ilyen esetben?
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest