Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz pzstm #157039 üzenetére
Ha azt nézzük mennyi konzol ment el (ps , xbox), akkor ahogy írta sky pont kijön a különbség. Ehhez képest boxon van még pluszban egy ea access amitől azt vártam, hogy kicsit felturbózza a játékos számot. Nem ez történt, sőt arányaiban még kevesebb is. Ezért voltam pipa.
Azt mondjuk adom, hogy én elképzelni sem tudom, hogy valaki miért fizet elő ea accessre, ha ez nem a bf sorozat. A többi játék szerintem értékelhetetlen.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
válasz pzstm #157039 üzenetére
A pénzügyi párhuzamot én sem értem?!
Egyébként engem például teljesen hidegen hagy, h hány teli szerver van boxon. Igaz, h csak kb hetente-kéthetente egyszer játszom egy-egy órát, de eddig mindig azonnal fullos mapra dobott. Conquest, only base maps. Nem tudom, h a többi játékmóddal mi a helyzet - de őszintén szólva nem is érdekel.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest