-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janusz001
őstag
válasz parandroid #138949 üzenetére
Nálam levélben sikeres rendelés leadást ír, a webes felületen meg beszerzésre vár. Sokat amúgy sem fűztem hozzá, de hátha valakik megkapják.
-
modflow
veterán
De amúgy nem törölhetik nem? Hisz ezt írja:
Árgarancia szolgáltatásunk keretében, amennyiben a rendelés leadásától egészen a számla kiállításáig a termék ára időközben csökken, Téged a kedvezőbb áron szolgálunk ki. Árnövekedés esetén természetesen nem kell magasabb árat fizetned az adott termékért.
-
zzola
titán
válasz modflow #138952 üzenetére
De.
"3.4. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától."
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz modflow #138952 üzenetére
Az a kérdés, hogy mi nagyobb veszteség nekik? Az 1 milkás GVH bírság a nem létező akcióra, vagy kiszolgálni 10-15 vevőt, és bukni az áron? Akinek azt írja, hogy rendelés alatt, ott valószínű, hogy készlethiányra hivatkozva visszamondják, ezt megtehetik.
Zzola: Ebből ezzel nem fognak tudni kimászni, mert nem az árat írta el, hanem egy 51%-os kedvezményt adott rá, amire nem tudja ráfogni, hogy teljes képtelenség, mert rendszeresen vannak ilyen nagyságrendű akciók.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
zzola
titán
válasz parandroid #138955 üzenetére
Legyen igazad!
-
Ramoskaa
senior tag
Rendeltem egy x-et én is. Hajrá srácok! Jövő heten helyzet jelentés
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
Gombinyó
őstag
Igen, csak ez most azért szokatlan, mert ez valós akció. A szoktak lenni akciók pedig a felárazzuk majd visszakciózzuk normál árra akciók
-
Bogyi007
veterán
válasz AMD Power #138956 üzenetére
Az Ori mindkét változata megvan, azon kívül viszont minden okés ebből. Köszi Ms!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
modflow
veterán
Amúgy tök igazad van szerintem!!
Jövő héten majd közösen menjünk reklamálni mindannyian!!!!
-
mike1334
veterán
A "sima" boltnál van az a kötelezettség, hogy olyan áron kell adnia, ami ki van írva. A webshopokra a távol lévők között kötött szerződés szabályai vonatkoznak. A rendelés beérkezéséről szóló automatikus visszaigazolás nem minősül szerződéskötésnek. Egyszer már egy telefonnál valamelyik topicban végigvettük. Persze van, aki presztízsvesztés nelkül akarja megúszni, és odaadja olyan áron...hátha
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
parandroid
félisten
válasz mike1334 #138975 üzenetére
Akárhogy is, akinél átcsúszott a státusz ‘rendelésre’ rovatba, ott biztosan törlés lesz. A többiek még reménykedhetnek.
Amúgy ha jól rémlik, webshopokat is elmeszeltek a közelmúltban kamu akciókért, erre alapozva szerintem reális, hogy inkább bukik 80k-t gépenként (áfa, besz. ár miatt annyit sem), minthogy bevállalja a negatív hírverést. Már a készletre, nyilván, ahogy írtam, a többieket értesíti, hogy sajna elfogyott, az új beszerzésre már nem tudja tartani az árat.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz AMD Power #138973 üzenetére
Már ne haragudj, de ha nem találsz semmi hivatalosat, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy:
Honnan szerezted a képet amit ide beraktál? (Ettől függetlenül még igaz is lehet, de azért valljuk be két ilyen cím egyszerre ritkán van a GwG kínálatában. Sőt, még 1 is )
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #138976 üzenetére
Én 9-kor felhívom őket egy mondvacsinált indokkal (módosítani szeretném) - és akkor ki fog derülni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
válasz parandroid #138976 üzenetére
Simán azt mondhatja, hogy elfogyott. Az automatikus visszaigazoló emaillel nem jött létre szerződés. Mindig jön utána egy újabb email. De mondom, ne legyen igazam
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz l.skywalker #138977 üzenetére
Facebookos xbox one csoportban láttam én ma reggel. Lehetséges, hogy onnan.
-
mike1334
veterán
Facebookos xbox adás-vétel csoportban is kitette a csoportgazda, gondolom onnan van
-
l.skywalker
Topikgazda
Áh... Facebook. Így már mindent értek
-
parandroid
félisten
Azért az Oritól ne essünk hasra, kb mindenkinek megvan már, az összes akcióban 2-3k hufért osztogatták, az Alien játékról fogalmam sincs, mert engem teljesen hidegen hagy, bár ez a saját nyomorom. 360-as címeknél meg eleve csak a nagy klasszikusok érdekesek, ez itt két tizenkettő-egy-tucat játék (na jó, a max payne talán nem, de már vagy 10 éves az is), szóval ez alapján akár még valós is lehet. Amúgy is rendszeresen bekerülnek ide kamu, és nemhivatalos gwg-képek, szóval akkor sem lenne semmi, ha ez is valótlannak bizonyulna.
p
-
AMD Power
titán
Xbox FB csoport a forrás.
-
parandroid
félisten
-
Bogyi007
veterán
Várjunk csak erahurka a napokban Reddit-en már indított egy kamu Ps+ listát. Csak nem ő kavart be most Xbox Games with Gold lista ügyben is...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #138985 üzenetére
Jó, hát akinek annyira kritikus a hozzáállása, hogy még a feltehetően fake GwG sem kelti fel a figyelmét, annak semmi sem lesz jó
De ha a feltüntetett játékok Xbox-on nézett közkedveltségét veszem alapul, akkor sem az Ori sem az Alien nem illik oda. A 360 már nálam nem mérvadó, de tény, hogy ha én lennék a GwG felelőse, akkor azzal kezdeném emelni az egész "fényét", hogy a legjobb 360-as játékokat kezdeném el ingyen adni. És később majd a jobb One-osokat.
De a tapasztalatom szerint ezek túl erősek a GwG-be. De! Mindig azt mondom, ne legyen igazam. Jöjjön ez, mert az Alien játékok mindig nagy kedvenceim voltak, az Ori-t pedig "mindenkivel" ellentétben nekem még nem sikerült beszereznem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bogyi007 #138988 üzenetére
Az a furcsa, hogy én majdnem 300 oldal híreit kapom instant - beleértve a Reddit-et és szinte minden kisebb régiós, német, olasz, francia oldalt. Amikor elkezdenek özönleni a fake GwG képek, akkor szokott előkerülni itthon is. De eddig minden más oldalon semmi sincs, csak a magyar FB csoportban
-
Yahhher
aktív tag
Sziasztok.
Volt már szó az egyiptomi ms store-ról. Lett valami élhető megoldás az ottani vásárlásra?
Köszönöm.Üdv B.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz zzola #138994 üzenetére
Én most beszéltem velük. Kértem valami apró módosítást a rendelésben, de nem foglalkoztak vele, hogy mi az és mennyiért. Módosították és ennyi Persze egy mezei ügyfélszolgálatos nem is fogja valszeg azt mondani, hogy erre ne várjak.
-
Jovanny2
őstag
válasz hackeeeee #138996 üzenetére
Innen mennyien rendeltünk? Én 1. Ha megjön, akkor a Skorpió megy.
Amúgy egy kis update. Nagy nehezen tegnap feladták a múlt pénteken javított Skorpiót, ezzel párhuzamosan a garanciaidőm 2020.01.23-ról 2018.03.22-re módosult, és le is járt. Rájuk írtam, erre kértek számlát. Gondolom az alapján meg beállítanak 2019.11. havi garit. Köszi MS, most vettél el 2,5 hó garimat...
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest