Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz l.skywalker #109141 üzenetére

    "Csak azért nem fogok PS-t venni mert többet adnak el. És egyébként meg valami nem attól lesz jó vagy rossz, mert sokat adnak el belőle."

    Fordítva próbálsz ráülni a lóra. A több eladott PS4 egy okozat, ami igazolja azt, hogy a Sony valamit jobban csinál. Lehet az utolsó szalmaszálig kapaszkodni abba, hogy nem jelent semmit az Xbox súlyos lemaradása, de közben meg nagyon is jelent. Ha téged a PS4 sikerességének oka nem érint, akkor egyszerűen nem veszel PS4-et, ezen nem veszünk össze. Azért így is van bő 15-20 millió körüli eladott Xbox, ez sem kevés. Csak éppen nem erről volt szó.

    "A PS4-nek is megvannak a maga kiváló tulajdonságai, de az Xbox mögött is több olyan szolgáltatás vagy akár játék van, ami miatt megérheti azt is megvenni."

    Hidd el, ezzel tisztában vagyok. Én az Xboxot tartom jobb konzolnak és jobb platformnak, több tekintetben egyszerűen jobb, mint amit a Sony nyújt, de végső soron az ember azért vásárol konzolt, hogy játsszon vele. Sovány vigasz, hogy miben jobb egy Xbox, ha közben meg nem tudsz olyan játékokkal játszani, amire igényed lenne. És a több eladott PS4 éppen egy igényt igazol. Igény lenne olyan játékokra, amikkel PS4-en játszhatsz, de Xboxon nem. Ez akkor is így van, ha te kívül esel ezen a körön.

Új hozzászólás Aktív témák