Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    mefistofeles és ruti: +1

    Motion_Blur: Én valahol azt olvastam, hogy 5 éves programja van a Honda-nak a WTCC-re. 3 évnek semmi értelme nem lenne, mert a franciák csak tekernek egyet a motoron és elég is lesz nekik.

    Viszont az számomra érdekes, hogy marad a Lopez, Loeb, Muller hármas. Úgy látszik Muller rutinja még mindig elég a franciáknak :) .

    Én már nagyon várom a jövőévet. Kiváncsi leszek ezek a Citroen-ek jövőre mit tudnak. Loeb Racing-ben szerintem: Ma és Bennani. Csuti Laci fejtegette a közvetítés alatt, hogy a 2. privát Citroen Bennanié lehet, mert hát annyi pénze van, mint a pelyva. Van benne igazság.

    Lada Vesta-kat nagyon várom és remélem hogy büntetni fognak. Ha csak fele annyival lesz jobb, mint az idei Granta, na akkor lesz érdekes a bajnokság :) .

    Honda: Erősen ajánlott nekik, egy nagyon komoly motorfejlesztés. Ebbe az autóba több nem kell, csak plusz erő. Remélem ezzel a 3-as felállással ütőképesek lesznek: Tarquini, Monteiro és Norbi :) .

    Chevyk: Na nem tudom azokból még mi hozható ki. Én remélem, hogy azért van még tartalék az autóban és nagyon remélem hogy Coronel-ből előjön jövőre a "tökösség", mert idén számomra eléggé halvány volt. Chilton előtt le a kalappal viszont :) .

    Zengőék: Nem tudom hol olvastam egy cikket arról, hogy ha Norbi távozik a csapattól, akkor kit lehetne a helyére tenni. Én még mindig bízom abban, hogy Ficza Ferit felviszik a Juniorból :) .

    Bár a legszebb az lenne, ha Norbi maradna, Zengőék privátként is mindent megkapnának azonnal a Honda-tól (+ sok sok tesztlehetőség) és magyar csapat, magyar pilótával VB lenne 2015-ben :) . Teljesülne Zengő Zoli álma. De szép is volna :B !

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák