Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
A6ON
csendes tag
Segítség kéne: Megnéztem a windows Vista mikor fog lejárni és azt irta ki hogy 2008.07.01.
Most télleg ekkor fog lejárni, vagy mi? -
Pocak89
senior tag
Leszedtem magyar MUI packot külön(nem updateon keresztűl) de ez egy cab fájl. Hogyan lehet ezt telepíteni?
-
Core2duo6600
veterán
Amit én anno leszedtem winbeta.org féle
rajta van minden tehát te választod meg, hogy mit akarsz feltenni a kódot asszem a termék kiválasztása után kéri ha nem akkor rosszul emlékszem(#14288) DaDy0219
Nálam hogy ram hibás volt a vga, csak xp alatt jelentkezett a vista lekezelte, és kizárta azt a részt a vga ramjából vagy mi, mert megakadt, de kis idő mulva ment tovább -
Pipó
őstag
válasz
Core2duo6600 #14261 üzenetére
Már próbáltam, de nem tudtam (azt hiszem azért, mert a "Mindenkibe" én is beletartozom eleve) és nem jelenitett meg külön. Az is lehet, hogy valamit rosszul csináltam, de most nem tudok próbálkozni, mert a gyerek használja a gépet xp-vel.
Esetleg leirnád, hogy ne kelljen kisérletezgetnem majd? THX
-
_ak_
addikt
Xpnél foglalkoztam ezzel igazából, ott működött is, egyre kellett figyelni, h a megfelelő verziót kellett választani, ergo kell h legyen sp1es meg sima is. de ha a jóval felülírod és ennek ellenére nem jelenik meg, hát passz. azt meg nem tom h lehet-e egyéltalán ezt 64bites rendszeren, hisz az még kényesebb a rendszer fileokra.
javíto, volt olyan vista a kezemben ahol ez alapból "integrált" változtatás volt. (a gári themeken felül további 28at tartalmazott), szal működnie kell.
Random google találat, hátha többet segít [link], megjegszem, h akkor fogj bele, he nem para a vista reinstall, olvastam már olyat is, h bejelentkezni sem tudott a gyerek, me folytom bedobot vmi ezzel kapcsolatos hibát.
-
_ak_
addikt
válasz
Thrawn #14284 üzenetére
De a jelenleginél nem tudok több jogot adni magamnak, max az UAC-t tom kikapcsolni, de az nem ma jogosultágokat változtatja meg, hanem egy "egyszerű" ki-be kapcsolható biztonsági figyelmeztetés.
Tehát nem korlátoz a jogaimban, egésszen addig amíg nem vagyok egy standard felhasználó, mert gondolom akkor csak arra figyelmeztet, h ehhez rendszergazda kéne."max az UAC-t tom kikapcsolni"
ha jobban átgondolom, akkor ennél nem kell nagyobb biztosíték, h rendszergazdák vagyunk
De természetes ezen nem akarok összeveszni, csak én ebben az elképzelésben élek/éltem.
-
_ak_
addikt
válasz
Thrawn #14280 üzenetére
Bár bevallom, h nem mélyedtem bele a fiók rendezésbe, de azért éltem ebben a hitben, mert ha egy olyan dologot szeretnénk véghez vinni, amihez admin jogok szükségesek, akkor jön az UAC és megkér minket h kattintsunk erre vagy arra. ergo teljes körű jogunk van csak jóvá kell hagyni bizonyos folyamatokat, ebből kiindulva következtettem arra.
----
Megnéztem én alapból admin vok. Akkor lehet, h csak nálam van ez így?
-----
Most komolyan sikerült összezavarnod.
-
cellpeti
nagyúr
Hogyan tudok teljes rendszergazdai jogosultságokhoz jutni?
-
Syde
tag
Megkaptam a választ a problémára OEM verzióhoz egy külön űrlapot kell kitölteni, és térítés fejében (24 Euro ~ 6000 Huf ) fizetni a x64bites telepítő lemezért. Ha más is hasonlóan szeretne eljárni íme, idézek:
"A megrendeléshez a következő űrlapot kell kitölteni:
Azt hogy a 32bites rendszeréhez egy 64bit-es lemezt szeretne rendelni egy külön e-mailben, jelezheti, vagy a "Language version requested for media:" részbe írhatja be."
üdv:
Syde -
sosperecek18
őstag
Hali mindenkinek!
Csak visszatértem részben a Vistához (64bit), de továbbra sem jöttem rá arra, hogy mi lehet a gond:
Közvetlenül modemről minden megy tökéletesen, amiután rádugom a routert, és arról kapja a dolgokat, a (gmail, google, ford és még egy pár lap nem hajlandó bejönni - érvénytelen cím)A modemmel simán frissíti a win magát, routerről kapcsolódási problémával szintén nem tud.
A router egy Vigor 2200e, mi lehet a gond?(Winxp alatt routerről minden rendben van) -
leviske
veterán
Tudja valaki, hogy mikor lesz kapható SP1-es vista a boltokban? És arról tudni valamit, hogy magyarországon mennyire lesz érezhető az árcsökkentés?
WinPortálon kérdeztem, de még nem válaszoltak én meg türelmetlen vagyok...
Előre is kösz...
-
Morden24
nagyúr
válasz
qwertly #14270 üzenetére
Aztán nem tuti, csak így gyorsan rákerestem.
Vista-ügyileg meg mondjuk ez. Persze lehet, hogy van olcsóbb is.
DaDy0219
Hát, első körben azt mondanám, hogy próbálj ki más alkalmazásokat (akár egyéb játékokat) is, terheld le az alkatrészeket külön-külön (memória, CPU, vidkari), és akkor hátha kiderül, merre van a kutya elásva. Ha esetleg van valami tuning, akkor állíts mindent default-ra.
-
qwertly
addikt
Sziasztok most ismerkedek a vistával és alapjában elégedett vagyok vele
úgy-hogy meg is fogom venne egy új alaplapal amihez adnak 3 év garit.Így letudom ghostolni és ha gond van vissza teszem ha valaki tudna egy linket adni,hogy hol most a vista home prémium a legolcsóbb akkor megköszönném
.De amiiért írok,hogy a mostani vistám egy ultimate
,a gondom vele amikor leakarom állítani megjelenik egy üzenet,hogy CtHelpe32.exe hibát észlelt ha leokozom akkor megy szépen a leállás nod virus irtót már végig futtattam de nem észlelt virust mi lehet a gond?
-
tempx
tag
válasz
Core2duo6600 #14261 üzenetére
Egy VX450-nél ez elég furcsa lenne, meg akkor terhelés alatt is csinálná nem?
-
RexpecT
addikt
válasz
DaDy0219 #14258 üzenetére
Én ezt csinálnám:
1: Ellenőrízném a memóriát.(Memtest)
2: Lehúznék minden nem fontos alkatrészt.(ház ventik,felesleges Odd,Rack)
3: Ujratelepíteném az egész op rendszert a legújabb driverekkel.
4: Magát a játékot is meglehet próbálni ujratelepíteni.A lépések között ellenőrízném hogy fennt áll e még a hiba...
-
zso73
veterán
válasz
Core2duo6600 #14219 üzenetére
" Ha megvan a számlád, és a kódot / matricát
Szedd le torrentről, vagy írd át a haverodét és kész, nem maga a korong a lényeg, és ez még nem is warezolás."
Na ja, csak arra meg egyből a 32 bitest teszi fel azt hiszem.......... Tudja a kódból a mocsok, hogy mihez tartozik. Vista all in one volt. Ki is próbálom.
Köszi a tippet!Nike: Hagyd meg a vendég fiókot, és tilsd le.
-
nike_
addikt
Sziasztok.
Hogy kell beállítani Vista alatt, hogy én legyek a rendszergazda? Jelszó kell a felhasználónak? Vagy esetleg amiatt rinyál, hogy most beállítottam egy Vendég fiókot?
Köszönöm
Mod: Ja, nem jó így se, hogy kivettem a vendégfiókot, meg hogy adtam neki jelszót. Na mit csináljak?
-
Morden24
nagyúr
válasz
DaDy0219 #14258 üzenetére
Csak játékok alatt fordul elő a hiba? Illetve csak egy játék alatt?
Mit ír ki a BSOD?
Mióta összeszerelted a házad, lett új szoftver/driver telepítve?
Ugyanezzel a játékkal a házváltás előtt nem volt gond? Alaplap/ház USB/FireWire cuccait jól kötötted össze?
Eseménynaplót, hibajeletést néztél?Ha használsz rendszervisszaállítást, akkor megpróbálhatod visszaállítani egy korábbi időpontra (amikor még nem kékhalálozott) a rendszert, így kideríthető, hogy szoftveres vagy hadrveres a hiba.
-
Core2duo6600
veterán
Egy tipp, lehet, hogy a gép indulásakor, amikor felpörgeti a winyokat, és indulnak a különböző dolgok a táp nem tud elég áramot kipréselni magából
(#14247) Pipó
Saját magadat mért nem vetted fel ?(#14256) CYBERIA
Próbáld meg, hogy elfogadja -e
Ha igen, akkor tegyél egy másik winyot is a gépbe rakj rá mindent az angolra amit csak kell, majd huzd le
És használd a magyart, az ha jön valami akkor hdd csere és kész
persze akkor muxik ha az adatok doksik miegymás egy harmadikon vannak
ami viszont állandóan benne van(#14258) DaDy0219
Sanszos, hogy a szerelgetésnél megsérült valami akár a ramok is
akár a vga ramja is
hogy a memtest lefut onmagában semmit nem jelent, nekem is volt 2 gb kingamaxom elösször
ontotta a gép a kékhalálokat xp én memtest lefutott ...
kicseréltettem egy corsairre és minden gondom megoldódott(#14260) cellpeti
Linken lévő helyen add majd kikeresed magadat, és bekapcsolsz mindent
uacot kapcsold ki különben asszem nem fog menni -
cellpeti
nagyúr
Hogyan tudok teljes rendszergazdai jogosultságokhoz jutni?
-
Bali27
addikt
Szemezgetek az ingyenes Avirával.. de lenne 1-2 kérdésem..
Utoljára az Avast felfedezett, viszont be is engedett egy durva kémprogramot.. Erre (Avira)talán lehet -e mondani h job e mint az Avast-???
A másik h 64 bites vistám van, és sehol sem találom h megy e 64 biten az Avira-- Erröl tuudnátok infot adni? -
DaDy0219
tag
Üdv!
Lenne egy probblémám.
Vista Ultimate op.rendszert használok.Elindítottam egy játékot, majd egy bizoyos idő után kékhalál jelentkezik be és újraindul a gépem.Először tápra gondoltam, hogy hibás lehet ezért kipróbáltam ugyanezt egy másik táppal.Sajnos megint előjött a probléma.Először azt írta ki, hogy "Windows has been detected", majd 2. alkalommal "Program has been detected".
Lefuttattam egy memtest86+ -twindowson kívül, de nem jelzett hibát.Eddig nem volt gondom a gépemmel, igazából azóta van ez a kékhalál probléma, mióta új házat vettem.
Konfigurációm: M2N-E alaplap, 5600+ X2 CPU, 8600GTS 256MB VGA, 4 GB DDRII 800 RAM,250GB S-ATA HDD, 450W Chieftec táp.
A táp elég a konfigurációnak és 2 különböző táp ugyan azzal a hibával szerintem nem a táp a ludas.A memóriák elvileg jók.A CPU-val nem volt gondom, de lehet azt is lefuttatom valamilyen teszterrel.A VGA-nak szerintem nem sok köze van a kékhalálhoz.Az új ház Thermaltake Soprano-fekete.Ezen van 3 plusz ventilátor, amit összekötöttem az alaplappal és a táppal.Lehet, hogy tápkábel érintkezési hiba lenne vagy valami szoftver probléma?Nem tudok már mire gondolni, ja és az op.rendszer 32-bites. -
CYBERIA
őstag
Hi
Szerintetek serial szempontjából van-e jelentősége annak, hogy angol, vagy magyar Vista-ról van szó? Angol nyelvű Vistát legálisan tudom használni, de nem tudom, hogy érdemes-e annak a serial-ját felhasználni magyar Vista esetében? Mégis csak az lenne az igazi...
-
Tomate
veterán
A régebben windows Updateről szerzett SP1-emet, hogy tudom eltávolítani, hogy feltegyem a nemrég kijött véglegeset?
-
KiriK
tag
Sziasztok!
Az volna a nagy kérdésem, hogy miért nem működnek az msstyles fájlok?
DeviantArton találtam egy-két király témát, a patchelést is megcsináltam (uxtheme, és társai), de mégse hajlandó betölteni semelyik msstyles fájlt. Vagy ezek magyar vistán nem működnek? Más tippem már nincs.
Köszi előre is, és bocs, ha már volt róla szó, de nem találtam meg. -
Pipó
őstag
Továbbra sem tudok írni semmit az egyik partíciómra, mert írásvédett, holott teljes hozzáférés van beállítva. (rendszergazdaként sem sikerül) Valakinek valami ötlet?
[link] -
tempx
tag
válasz
Core2duo6600 #14234 üzenetére
Általában ilyenkor csak megvárom hogy újrainduljon, és a "Start Windows Normally" indul magától és minden jó.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #14237 üzenetére
Frissitettem a hálokari drivert, és felraktam az uj cfosspeedet. Ugylátom megjavult. Köszi a segitséget.
-
RexpecT
addikt
Milyen kémprogramkeresőt ajánlotok Vistához?
-
A6ON
csendes tag
Egy kérdés: Amikor feltelepítem a Windows Vista SP1-et az eltünteti a Search-et a START MENÜBEN
-
A6ON
csendes tag
Megtaláltam arra a megoldást hogy miért nem telepűl fel a hungarian language pack.
Most ez nem is lényeges, hanem az hogy ha már fent van akkor ez nem 100%-os magyarítás, és még a játékokat sem birom megnyitni. Mi lehet a baj? -
djrobaa
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #14233 üzenetére
Nincs Routerem, közvetlenül a modemről kapcsolodik! 2 hete még jovolt. Megprobálom akkor frissiteni a Cfosspeedet! De érdekes hogy kiprobáltam egy másik winyón, hogy felraktam ugyanezt a Home Premium SP1et és cfosspeed 4.06, utorrent 1.6.1, elinditottam és semmi ilyet nemtapasztaltam! Talán ha a hálokari driverét is frissiteném? Realtek van!
-
Core2duo6600
veterán
válasz
djrobaa #14232 üzenetére
cfosspeed ből a 4.20 as a legfrisebb, frissíteni kéne
Több oka lehet, hogy ilyenné vált
Akár a router döglődése, akár a modemé
próbáld meg az össz kapcsolatok számát 80 - 100 közé belőni,
ezzel nem lehet gond
ha van a gépedben másik lan port dugd át oda, nekem pl ha az egyikben van akkor ha lanon másolok akár csak 1 mb ot is, annyira lelassula rendszer, hogy még az egér sem megy
a másikkal nincs gond -
djrobaa
aktív tag
Van egykis problémám Vistaval, mégpedig egy ideje aztcsinálja, hogyha elinditom az utorrentet nem nyit meg egy oldalt sem az Internet Explorer! Olyan mintha rohadt lassu netem volna! Eddig nemcsinálta. Kábel netem van 8Mbit és fenn van a Cfosspeed 4.06 is! Mitől lehet ez??
-
fiftyke
tag
Játékhoz ( főleg CoD4) és videószerkesztéshez melyik operációs rendszer lenne a megfelelőbb, az Xp Sp2, Vista Ultimate Sp1 32bit vagy Vista Sp1 64bit ?
-
Edween
őstag
Hi!
Akinek kedve támad kipróbálni az avira virusírtó progit, annak itt egy link, melyen 6 hónapos regiszrációt kapunk ingyenesen. -
tempx
tag
Sziasztok,
Következő problémám lenne: Vista x64 induláskor, amikor a zöld csík rohangál, gyakran ujraindul a gépem, utána második indításra minden gond nélkül elindul
Teljesen rendszertelenül csinálja, tehát nem igazán tudom "debug"-olni.
Kikapcsoltam már, hogy ne induljon automatikusan újra ha gond van de nem segít. A gép amúgy atomstabil, egyszer sem fagyott, se BSOD semmi.
Q6600 + GA-P35-DS3P + Gigabyte 8800GT + 8 GB Kingmax + 500GB/32MB Seagate + Corsair VX450 táp
Driver probléma vagy miez?
előre is thx.
-
_ak_
addikt
A daemon tools már régóta támogatja a 64bites vistat. Kaspersky/AntiVir és comodo mellett is tökéleltesen működik.
Btw, a NOD-dal én megszívtam már.
-
haxy27
aktív tag
válasz
tomi909 #14222 üzenetére
Pandád van?
De idézek magamtol a fentebb hozzászolásombol.
ÉN magicDisc et használok virtuális optikai meghajtónak. A kép kezelésére és készítésére meg MagicISOJa de nekem vista 64bit alat panda nélkül sem ment az alcohol120% meg a demon tools
Na meg ugye ne tiltsd le a nem aláírt drivereket mert akkor sem fog menni semi.
-
haxy27
aktív tag
válasz
tomi909 #14190 üzenetére
ÉN magicDisc et használok virtuális optikai meghajtónak. A kép kezelésére és készítésére meg MagicISO.
(#14205) viktor82
Nekem is panda internetsecuriti van és megy a virtuális meghalytókal.
Persze a legujabat kell le tölteni de SP1 nél egyébként is új driverek kellenek. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Bali27 #14210 üzenetére
avast, az avg egy rakár sz*r
(#14190) tomi909
http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us
Lehet ezt kéne megnézned...(#14199) zso73
Ha megvan a számlád, és a kódot / matricát
Szedd le torrentről, vagy írd át a haverodét és kész, nem maga a korong a lényeg, és ez még nem is warezolás(#14201) cellpeti
Szerintem kokányolt korongja volt(#14208) cellpeti
De igen, egy Számítástechnikai szaküzletben(#14218) A6ON
Legális a vistát ? -
A6ON
csendes tag
Ki tudja milyen hiba ez?
Amikor akarom a Windows Updateről frissíteni a Vistát magyar nyelvre, mindent szépen letölt, de amikor fel akarja instalálni ezt a hibát dobja ki: 000002 error -
cellpeti
nagyúr
#14208-re valaki?
"Útálom azt a hypeot ami ezt a r*tkes nodot körbeveszi."
Nem hiába veszi körül,mert nagyon zsír cucc! -
-
Edween
őstag
Hi!
Általában azok húzzák le a nod32-öt akik csak feldobják azt had menjen. De ha rendesen be van állítva akkor jó társa a rendszernek. Ezen az oldalon bemutatják a 2.7-es nodon, hogyan érdemes beállítani, használni. -
Bali27
addikt
Megjelent az AVG free verzioja 64 bites vistára is..
Szerintetek melyik a jobb? Avast, vagy AVG antivirus? -
cellpeti
nagyúr
minek bele még plussz tűzfal
Ha kell melyiket ajánljátok?
Véletlen HOME PREMIUM-ot lehet találni vhol? -
Syde
tag
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne,hogy havernál mikor telepítetem a Vistát,nem jön ki a választóképernyő,hogy melyik verziót akarom telepíteni,hanem alapból az Ultimate-t akarja pakolni
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest