Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
Dx10 es VGA-m van (Ati HD2600) és Vista X86 Ultimate. Szeretném futtatni a Medal of Honor Airbornt , visz is 1440x900 as felbontásba maxon minden, de laggol a kép, nem akad. Mi lehet a baj?Ha mozgok akkor látszik leginkább. Ha állok és körbeforgok akkor nem. Feltettem a legujabb Dx9 et és a legujabb VGA drivert is.
-
delacct
tag
Arany tündérmaci Vista.
Legálisan aktivált OEM Home Premium TrueCrypt-el titkositott particiók,linux(fedora) és Vista külön merevlemezeken. SP1 letöltése windows Update-ről reboot rengetegszer ugye közben passwordkopácsolás ezerrel.Nagynehezen a müvelet sikerrel véget ért,és közölte a drága,hogy 3 napom van a rendszer aktiválására.
Neten természetrajz,hogy sikertelenül.Call picipuha,enyhén orosz akcentusú idősebb üffélszolga hölgyemény értetlenkedik,majd 15 nekifutásra reaktiválva a Vista.
Kérdéseim:
1.)Miért jó ez az MS-nek?
2.)Miért jó ez nekem?
A következő hasonló humorbonbonnál valószinüleg könnyes búcsút veszek az MS-től.
Ilyen szintű diktatórikus müködést baromira nem tolerálok. -
Rusher
őstag
válasz
donsergiooo #14989 üzenetére
Wifit használsz a 64bites SP1-el és nincs ez a jelenség? Külföldi fórumokon azok is írták ezt a problémát akiknek 64bites van....amúgy meg a Vista Anti Lag állítólag nem működik 64bites Vista-val, de az optimizer igen.
-
Rusher
őstag
Üdv. Mindenkinek!
Leírom hátha segít majd másoknak is, mert már én is majdnem feladtam....a Vista vs WLAN probléma felmerült nálam(is)...eredménytelen próbálkozások és keresgélés után végre siker
Az a probléma a Vista-s WLAN-nál gyakorlatilag, hogy időközönként 1-1.5 perc-enként újra scanneli a hálózato(t)kat az okát nem nagyon tudnám leírni lényeg, hogy gondolom megpróbál olyan hálózatot keresni ami esetleg biztonságosabb, jobb a vétel stb... hülyeségek(csak gondolatok...)...nálam is ez a probléma jelentkezett percenként megszakad egy pillanatra a kapcsolat aztán újracsatlakozik ami pl. egy letöltésnél megszakadást, online játéknál csúnya lagot okoz és utóbbi esetben 1-10 másodperc is lehet mire visszatalál a szerverre...mindez percenként gyak. használhatatlan...
Szóval közben két megoldást is találtam a Vista Anti Lag problémára:
Az egyszerűbb megoldás a WLANOptimizer nevű progi. Nem kell telepíteni csak elindítani, pici ablak,bepipálni, hogy induljon a winnel együtt és 100%-megszünik a lag(próbáltam működik) gyak. erőforrást nem igényel.
A másik megoldás sem bonyolultabb igazából olvastam, hogy valakinek nem működött a wlanoptimizer ebben az esetben próbálkozhat ezzel a lehetőséggel(ami gyanúsan sztem ugyanazt csinálja de mind1...):
Kell hozzá a Vista Lag Control nevű kis program. A fájl tartalmaz két .bat fáljt az egyik AutoOFF.bat néven szerepel ezt kell lefuttatni Rendszergazdaként!. A következő lépés a Vista Anit Lag nevű szintén nem nagy progi a val.exe-t kell elindítani ahol feljön egy kisablak, klikk az Activate gombra de nem szabad bezárni, mert akkor inaktív lesz! Ezt minden boot után el kell indítani csak úgy működik (állítólag..nem próbáltam még...) sok embernek működik ez a verzió is, de a WLANOptimizer egyszerűbb, elindul magától és full jól működik és nem kell vele foglalkozni vele többet.
Sry ha volt már korábban, de én nem találtam a topikban...vagy benéztem -
Haart
addikt
válasz
Core2duo6600 #14967 üzenetére
Ittvan az egész. Nemtudom miért lehet ez. Lehet hogy nemlehet megoldani a megosztást crosskábelen keresztül?
-
mandras81
senior tag
válasz
Core2duo6600 #14984 üzenetére
Nem emlékszel, hogy mi lehet az oldal linkje (vagy kb. mikor linkelhették), ahol le van írva, hogy 1 HDD esetén hogy kell telepíteni az XP-Vista párost?
-
Core2duo6600
veterán
Nem lehet, hogy game crackje a ludas...
(#14975) Sky85
Xp fel, majd vista fel, és akkor lesz boot menu
Korábban linkeltek egy oldalt, ahol le volt írva, hogy hogyan kell csinálni hogy ha csak 1 hdd van
ha 2 hdd van akkor nincs gond
amikor telepítesz a másikat lehuzod, nem elég a biosban letiltani(#14979) Kiskutya
Olvass vissza egy pár oldalt leírtam hogy milyen kodekek kellenek, kodecpack felejtős(#14981) BK87
Winbeta.org féle van nekem 1 korongon rajta a 32 és a 64 bites is
Teljesen rendes install nem buherált, még crack sincs rajta -
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
KisCobiii #14966 üzenetére
Lennt a hálózati ikonon jobb asló sarokban rámész a megosztási közptonra.
Ha megnyilt bal oldalt: Hálózati kapcsolatok.
Azon az eszközön amelyiken összevagytok kötve, jobb gomb tulajdonságok, és a 4-es verziójú TCO/IP ptrotokollon is nyomsz egy tulajdonságot.Ezek után már megtalálod.
És nincs mit.
-
BK87
senior tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Vista Ultimate mekkora méretű feltelepítés nélkül(hány giga a 32bit-es és a 64bit-es, felfér egy DVD-re)?
Előre is köszönöm a segítséget! -
zso73
veterán
válasz
Kiskutya #14979 üzenetére
Vista codec pakk.innen tölthető.
-
Kiskutya
veterán
milyen codec packot tudtok ajanlani vistara mert a k-lite-vel 720p-tol szaggatnak a filmek. xp-n a regi gepemmel 6800gs 3200+ procival meg az 1080p is szepen ment.
-
Kroni1
veterán
Hi! Vista X86 alatt a BSPlayer-en csak hang fut kép nincs, XP alatt nem volt semmi ilyen gond, KLite 350 codec pack van csak fennt. Másnak megy a BSPlayer Vistávál?
-
Sky85
tag
Help!
Hogy lehet megoldani, hogy a gépen legyen XP és Vista is és rögtön a gép bekapcsolásánál ki lehesen választani, hogy melyik op induljon? -
Polllen
nagyúr
válasz
7Heads Drago #14950 üzenetére
Szia!
Nálam fut vista alatt! Csak rendszergazda jogot kell neki adni indításkor. Ha ne adj Isten nem menne, de csak ez kell, akkor virtual pc és oda telepíts xpt.
Amúgy ha utólag telepítesz xp-t akkor is lehet dual bootod....(EasyBCD, vistabootpro)
-
bim
veterán
válasz
Thrawn #14971 üzenetére
ezt már megtettem de azota nem volt kékhalál.
érdekes hogy eddig 2x volt és mind2x a játékbol valo kilépés utan amikor az asztalt kellett ujra mutatni.
amugy semmi instabilitás vagy ilyesmi.persze azota semmi nem volt és gondoltam megnézem nem e esetleg a dreamsceen okozza a hibát...
utána azonnal reboot persze és a dreamsceen-t nem tudja betölteni. ezt irja is. külön be kell kapcsolni.
de gondolom ez valami önvédelmi reflex nála hogy kékhalál után nem inditja el ezt az alkalmazást. -
bim
veterán
válasz
Thrawn #14969 üzenetére
megtaláltam.
érdekes hogy kritikus hibának nem ir egyet sem csak sima hibának.
az én megitélésem az hogy a kékhalál az kritikus hiba.
sima hibábol meg van bőven abbol meg nem tudom valojában mi okozhatta a kékahlált.esetleg van valami szürő? vagy maga a kritikus bejegyzési rész a szürő?
-
Thrawn
félisten
válasz
Core2duo6600 #14967 üzenetére
Azért nem a routerből veszem a netet, mert a gépemben nincs WiFi
Nálam sokáig nem volt baj a Nod-dal és az SP1-el, egyszercsak megkergültbim: Eseménynapló?
-
bim
veterán
hy guruk!
a kékhalálos eseteket hová rögziti a vista? hol lehet elolvasni mi okozta a rendszer összeomlását?
-
Core2duo6600
veterán
Korábban ment ?
Vagy sose
valami a jogokkal lesz szerintem
A vistánál a megosztások közt mik vannak bekapcvsolva ?
Erre gondolok :
[link](#14932) Thrawn
Miért nem a routerből veszed a netet ?(#14933) Sanyix
Szvsz a home premium kellene neked(#14949) RexpecT
Codec vagy a kodólás de lehet a lejátszó is, nekem nem tünt még fel(#14959) Thrawn
Ez jó akkor majd rám is ez vár, ha felteszem az sp1 et -
KisCobiii
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #14965 üzenetére
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Thrawn #14962 üzenetére
Áááááá...köszi.
Az igazság az hogy az SP1-es topikban kezdtem nézegetni a linkeket.Gondoltam az ottani mesterek már linkelték a magyar verzsönt, de tévedtem.Ekkor jött a pánik, hogy lehet azért nincs még link, még csak X86-ra van (az már lent van).
Na de mindegy is..a lényeg hogy 2 órán belül lent lesz az X64 verzió is. -
Thrawn
félisten
válasz
Beowulf_78 #14961 üzenetére
Jó helyen kerested? Link
-
Beowulf_78
addikt
Létezik hogy magyar X64-es Vista-hoz nincs még SP1?
Amiket láttam linkeket az vagy X86, vagy ami X64 az 5 language...és persze a magyar nincs benne.
-
KisCobiii
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #14953 üzenetére
Huuu köszönöm a tippeket, és ne haragudj a kérdésért (csak még nem nagyon vagyok jártas vistában) de pontosan hol kell ezt beállítani???
-
Thrawn
félisten
válasz
ZéZé@PH #14956 üzenetére
Igen, a probléma ez volt, az okozóját magam sem hittem el: NOD32...
Lehet megviselte az SP1 telepítése, majd a következő újratelepítéskor kiderül. Az elődje teszi a dolgát ahogy kell és a torrent is megy.szerk: Találtam patch-et a tcpip.sys-hez, de inkább nem piszkáltam...
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
Thrawn #14932 üzenetére
Á, akkor meg van a probléma oka
Nekem is ez volt a problémám event Viewer-ben találsz egy ilyen warningot vagy hibát:
EventID 4226: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attemptsA probléma oka, hogy a Vista félig nyitott (incomplete) kapcsolatokat korlátozza amiből maximum 10 lehet. A különböző torrenteket ez hazavágja, vagy torrentezés esetén a böngészést. Megoldást nem nagyon találtam rá 64 bites oprendszerre, állítólag XP sp2 óta van ez a limit.
Volt egy olyan megoldás hogy az illető virtual pc-n egy damn small linux alól futtatott torrent klienst, mert a linuxban nincs ilyen szabályozás és a virtualpc MAC szinten komunikál. 32 bites Win alá van valami patch is. Ennyit tudtam segíteni -
MichaelSD
őstag
válasz
7Heads Drago #14950 üzenetére
Nem tudom melyik Acer noti, de én ha nincs Acer support akkor annyi. Én egy barátomnak az Acer notiára próbáltam XPt varázsolni, de nem sikerült.
-
Haart
addikt
válasz
Balázs_a_laz #14951 üzenetére
Természetesen azon van. Vistás gép full látja az xp-set de visszafelé nemmüködik. Minden kikapcsolva ami kell. Vistán hálózatfigyelő meg megosztás bekapcsolva ennyi. És egyszerűen nemlátja az xp a vistát.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
KisCobiii #14952 üzenetére
Ha a kapcsolat meg van osztva(az amin az internet jön), akkor a következők a teendőid.
Azon a gépen, amiről osztani szeretnéd állítsd a hálózati kártyád IP címét a következőre: 192.168.0.1, alhálózati maszk: 255.255.255.0, alapértelmezett átjárót hagyd őgy ahogy van, és a DNS kiszolglálót is.A másik gépen tedd automatikusra az IP címet.
Ez csak LAN-on működik, mert csak ott tud a WIndows DHCP-vel kiosztani IP címeket.
Tehát az osztó gépben vagy kettő LAN kártyának kell lennie, vagy az internetet WiFi-n kell, hogy kapjad. -
KisCobiii
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne h van 2 vistás gép és szeretném az egyik a "fő" gépröl megosztani a netet, hogy lehessen használni, de nem engedi erre hivatkozva... [Hiba Diagnosztika]
[Hálozat él]
Miközben a fáljmegosztás van és teljesen látja egymást a 2 gép...
Szerintetek??? -
7Heads Drago
veterán
Kresz egyéni gyakorlóprogram
Ez a progi Vistán fut?
Mert nekünk nem...
Tud rá valaki megoldást?
A szitu: a haver megy kreszből majd vizsgázni, nem volt neki laptopja és vett egyet a kresz progi miatt (meg persze másra is). Sikerült neki Acer-t vennie amin már fennt van gyárilag a Vista. Driver cd egy darab se. A gyártó honlapján meg csak Vista driverek vannak fennt mivel avval legális.
De egy-két progi, mint ez a KRESZ is, csak az XP-t szereti. A gépben 1 vinyó van és az van két részre osztva. Az elsőn a Vista bigyeszkedik, a másodikra meg nem tudsz semmit se felrakni mert telepítéskor felül fogja írni a Vista boot szektorát és akkor meg az nem fog indulni.
Így fel kell raknom először egy XP-t (ami driverek nélkül csak félkarú lesz, de ezen fut biztosan a KRESZ), majd fel kell raknom egy Vistát. Így már rendszer inditáskor már választhat az ember.
Mentsetek meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
RexpecT
addikt
Vistánál filmnézés közben a film "sávja" és a fekete sáv között egy nagyon vékony átlátszó(?) vonalt tapasztaltam.Ez Codec lehet vagy lejátszó hibája?Annyira nem zavaró inkább érdekes.
-
Haart
addikt
Minden stimmel a munkacsoport is, látja az xp-s gép a hálózaton a vistát de ha rákattolok kiirja hogy nem érhető el vagy nincs hozzá jogom.
Megőrjít lehet hogy Xp visszarakás lesz ebből.
Persze a vistás gép látja rendesen az xp-st és másolni is lehet csak az xp-s nemtud a vistásról másolni. -
Syl
nagyúr
válasz
Garffi #14923 üzenetére
A gondot az okozza, hogy ha CD-ről indítod a gépet, akkor a laptop belső vinyója az első, az USB-s, amire a rendszert elkezded felrakni, pedig a második. Ha viszont USB-ről bootol a gép, akkor az a vinyó lesz az első.
Megoldás, hogy a telepítés idejére a külső vinyót szereld be a gépbe! -
Dalee
aktív tag
Sziasztok,
1. Sikerült letörölnöm az asztalról a kukát, hogyan tudom visszaállítani?
2. Ha újrainstallálom a Vistát, akkor a Microsoft nem dobja vissza az ismételt
aktiválásomat?Köszi előre is!
-
leviske
veterán
Nem tudja valaki, hogy honnan tudok leszedni az oldalsávhoz kis cuccosokat? Néztem a Windows oldalán, de a magyar választék gyér... (17db), angolt meg nem enged leszedni (az angol honlap átirányít a magyar gadgetekhez..)
-
Sanyix
őstag
hi
Mostanában készülök új gépet venni, mostmár 64 biteset
Maximálisan ki szeretném használni a képességeit játéknál, ezért 64 bites rendszert fogok telepíteni. Inkább xp-t használnék, de mivel a 64 bites xp hígfos, így 64bites vista marad játékra. Nézegettem a verziók közti különbségeket, és egyből a home basic tűnt a legmegfelelőbbnek, az ms oldalán látható különbségleírásokból, mert nemkell aero, se semmilyen "jóképességű" plusz ms program. De az a leírás eléggé olyan 1bites usereknek készültnek nézett ki, szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen más lényeges különbség van köztük? Ilyen használható procimag korlátozás, vagy bármi korlátozás van-e benne?Szóval röviden egy gyors, kicsi kíndózt szeretnék, driverekkel, extrákat majd én manuálisan fogom rárakni
-
Thrawn
félisten
válasz
ZéZé@PH #14928 üzenetére
Nem próbáltam, mert a WiFi-s router csak Ethernetről mehet, és eddig nem volt gond az USB-s csatlakozással.
MAC címet nem kell változtatnom, jó fej szólgáltatóm van
Próbaképpen minden tűzfalat, vírusirtót plusz a Defendert is kilőttem, de nem jött be.
Amire rájöttem, hogy ha a torrentklienst kilövöm rögtön boot után, akkor minden kerek, de amint elindítom 1-2 perc múlva a böngészés megáll. De ezzel sem volt eddig gond -
Haart
addikt
HI, miért lehet az hogy össze vagyunk tesóval kötve crosskábelen és be van állítvan minden ip meg minden és én látom őt de ő nem lát engem
Enyémen Vista neki meg Xp. Tűzfalat kikapcsoltam úgy se jó.
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
Thrawn #14920 üzenetére
Nem próbáltad, hogy ha ethernet portról kapod a netet, akkor is elő fordul a probléma?
Két dologra tudok gondolni:
- vagy a kábelmodemmel van valami (nem stimmelő beállítások, usb kábel probléma - bár ez utóbbi kilőhető, mivel xp alól megy)
Megoldás: talán olyasmivel próbálkoznék, hogy a gép mac címét megváltoztatnám és úgy próbálkoznék.Esetleg más verziójú modem driverek.
- vagy valami vistás hálószűrőn van fenn akadás, ütközés, defender vagy firewall gyanús
utóbbira nincs ötletemVégső megoldás: vegyél egy switchet!
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
Garffi #14923 üzenetére
Két tippem is van:
1. használj virtual pc-t.
Ha nem játszol (vga teljesítménye, eget verő gépteljesítmény nem kell), akkor szerintem ez a jó megoldás.
2. én úgy csinálnám, ha usb vinyóra akarnék xp-t telepíteni, hogy biosban letiltanám a notiban lévő vinyót, aztán usb-s drive-ra xp-t telepíteni (biosban alapból erről bootoljon), ha fel ment az xp, bios beállítások vissza, majd ha kell xp bootoláskor kiválasztom az usb-s drive-ot. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a Vista-val, néha bejön egy kék képernyő ami a így néz ki. Nem tudja valaki mi okozhatja? Vista Businnes SP1-el de SP1 nélkül is csinálta szóval elvileg az nem lehet a baj. Kb hetente egyszer-kétszer fordul elő ,hogy bejön.
Előre is köszönöm. -
Garffi
tag
Sziasztok!
Van egy acer aspire 5520G laptop. Adot hozzá egy gyári vista amit feltelepítettem a laptop vinyójára.
Van egy 250GB-os samsung vinyóm amire xp-t szeretnék telepíteni (usb-n csatlakozik a laptophoz és a laptop tud usb-n bootolni)
Kiválasztom a laptop boot menüt, cd-ről boot (XP), kiválasztom a vinyót (samsung), és mikor az első újraindítás bekövetkezik nem talál egyetlen op-rendszert. Eltünik a vista, de az xp nem települ tovább. Mondjuk egy asztali gépnél úgy oldanám meg, hogy a gépben lévő vinyót lehúznám a kábeléről, így nem látná a gép és nem tudná felülírni a MBR-ot.
Ezt mind azért írtam le mert találtam egy megoldást csak kérdezném hogy valakinek volt e hasonló gondja és hogy oldotta meg? És a lenti link segíthet ezen?
Ezt találtam:[link]Nem merek próbálkozni mert lehet ez a megoldás sem jó.
Amikor velem megtörtént a fenti eset nem tudtam mit csinálni és az acer rendszervisszaállítóval visszaállítottam a partíciót. Így lett vista de szeretnék egy xp-t is!Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Syl
nagyúr
A Start Menu jobb oldalára hogy lehet elemeket felvinni? A Videók és a Letöltések mappát szeretném hozzáadni.
-
ALI_G
veterán
válasz
Core2duo6600 #14918 üzenetére
de nekem ment a hibernáció meg a sleep is...!
-
Thrawn
félisten
válasz
Core2duo6600 #14917 üzenetére
Router reset? Nincs WiFi a gépemben
A kábelmodemből kapja a netet közvetlenül USB-re. A modemdriver feltelepítése után azonnal van net. SP1-ből fent volt az RC2, ezt leszedtem, majd a Microsoft-tól letöltött végleges SP1-et telepítettem rá. Már nem most volt, és nem is volt baj a géppel egészen tegnap délutánig. Már két újratelepítésen vagyok túl, de semmi változás, drivereken kívül (amik eddig mindig jók voltak) nem tettem fel semmit. Az IE7-el és a Portable FF3 beta3-al is kiakad a böngészés egy idő utánFéreg, trójai, egyéb kártevő garantáltan nincs, a HDD-im vírusmentesek.
-
Core2duo6600
veterán
tehát a kép még 1 szer
[link]
Így van beállítva ?(#14914) ALI_G
Nálam sem megy, ezen a gépen egyik oprendszerrel sem ment soha -
Core2duo6600
veterán
válasz
Thrawn #14911 üzenetére
router reset volt ?
Úgy tunik mintha a dns feloldásoddal lenne a gond
vistaval router nélkül hogy megy ?
Én sem egészen értem mert ennek azért nem kéne oprendszertől függenieÚgy tünik egyébként, hogy valami férget felszedtél, ha az sp1 et nem winupdate el tetted fel, vagy egyéb dolgot telepítettél hdd ről, lehet, hogy ott valamelyiken jutott be
(#14912) Mr.Grincs
[imgw]http://images.netbag.hu/20080507/1210166926580.jpg[/imgw] -
HEMP
aktív tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a köv. frissitéseket tartalmazza-e az sp1:
KB940105
KB940199
KN938979?
Köszönöm -
ALI_G
veterán
Mitől lehet az, hogy a hibernálásom nem működik? Se az "alvó állapot". A hibernálás nem fejeződik be, nekem kell kikapcsolni a gombbal a házon, vagy ha nem csinálom, akkor újraindul. A sleep meg működik egy darabig, aztán magától újraindul.
-
Mr.Grincs
veterán
Jó hogy írjátok ezt az 5.1 dolgot. Nekem 5.1 hangrendszerem van, és van alaplap integrált 5.1 kártyám, de zene közben nem megy az 5.1 csak a cenmter a jobb és a bal megy, filmeknél meg mindd az összes. Mit lehet ez ellne tenni? Vagy venni egy 5.1 kártyát ami vista komoatibilis?
-
Thrawn
félisten
Van egy 'kis' problémám, ami kifogott rajtam.
Böngészőtől függetlenül, az oldalak nem töltődnek be, csak egy waiting for xy.com üzenet látszik az állapotsorban. Az tárhelyemet gond nélkül elérem FTP-n, a torrent is jó. Egy csomószor újraindítottam a gépet, ilyenkor egy darabig megjavult, de 5-10 perc elteltével ismét megakadt. Kínomban újratelepítettem a Vista-t (kétszer is) úgy, hogy csak drivereket és az SP1-et tettem fel, de semmi változás
A netet egy kábelmodem szolgáltatja USB-n keresztül, az Ethernet portján egy WiFi router van. Ami végképp elbizonytalanít, hogy most kíváncsiságból az XP-t indítottam el, és az égvilágon semmi baja nincs a netnek.
Ötlet? -
Rusher
őstag
válasz
Core2duo6600 #14909 üzenetére
Próbáltam, de semmi
Viszont!! Úgy tűnik megtaláltam a megoldást
Vista alapból ilyen sajnos mindenhol ezt olvasom, de van két kis progi amit le kell futtatni és 100% megszünteti a lagot
Persze kipróbálom, hogy jó lesz-e, de mindenkinek sikerült akkor miért ne? Ha bejön és télleg működik akkor leírom ide, mert sokaknak hasznos lehet
Köszi szépen a segítséget
El sem hiszem van remény -
Rusher
őstag
válasz
Core2duo6600 #14884 üzenetére
Hát nem oldotta meg a problémát se wpa-val se anélkül....viszont mintha kevesebb lenne az idő amig megszakad 1-2mp aztán tovább megy végül is nem vészes, de azért nem is elfogadható sztem....esetleg nincs még valami ötleted mi okozhatja ezt? Biztos valami apró dolog lehet...vagy egész egyszerűen vista alatt ilyen a wifi
Ami szintén érdekes, hogy ha nem automatikus ip konfiguráción hagyom hanem kézzel állítom be (gondoltam hátha...) akkor meg az történik, hogy leokézom és a Bezár gombot megnyomom és újraindul a gép...(és nem a gép instabilitása miatt kipróbáltam 4x legalább ahogy megnyomom elkezd a karika forogni aztán puff) nem értem én ezeket....
-
netmesterke
aktív tag
Érdekes mód elég sokat hallom (mondjuk főleg olyanoktól akiknek nincs Vistájuk) hogy nincs driver hozzá....nem értem. Nekem tavaly október óta van Vistám, és eddig mindent felismert szinte. Egyedül az Atheros típusú wifimhez kellett drivert felpakolni, egyébként mindent felismert. Felismerte továbá gond nélkül a digi fényképezőgépeket is (Olympus C 370, Olympus C480, Fujifilm S5800 stb...) ami közt nem mind új volt...volt 3 éves mp3 lejátszó, azt is kiirta milyen típus, és fel is paokolta az illesztőprogit hozzá. Eddig Home Basic és Home Premium rendszerem volt....
-
_ak_
addikt
válasz
Sziszifeca #14903 üzenetére
gugliba EasyBCD és ha vmi nem értenél, akkor itt is keress rá, ki lett már párszor vesézve.
-
mandras81
senior tag
Abban tudna valaki segíteni, hogy ha XP alól felmásoltam a másik partícióra a Vista-t, és onnan indítom a telepítést, miután kicsomagolja-felmásolja az adatokat, azután újraindul. Na, itt jön be nekem a szokásos "Windows is unable to find a system volume..." szöveg, és ugye ekkor már át is van állítva az MBR.
Tehát, amikor a sikertelen telepítés után XP-be szeretnék újra bejelentkezni, akkor már nem tudok.
Szóval, valam MBR Fix-re lenne szükségem, ami helyrerakja a dolgokat...
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki:
Xp és Vista is van a gépemen, és bootoláskor ki is lehet választani melyiket inítsam el. Na az itt kiválasztandó szöveget szeretném átmódosítani, valamint az időtartamot lecsökkenteni.
Köszönöm. -
_ak_
addikt
válasz
Core2duo6600 #14897 üzenetére
Részben nyugodalomra ad okot, h japán karaktereket láthatsz ott (vagy csak én gondolom úgy, h jobb?
) Amúgy vmi író progi ez is: [link]
bim: sry, vmiért mindig azt hiszem, h vágod az angolt.
kövre szólj rám és lefordítom
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest