Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Programozás topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen switch-et vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
TazLeacher #33077 üzenetére
Nem minden routernél másként, mert az azonos típusúaknál azonosan... mit ír erről a router kézikönyve ?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
TazLeacher #33075 üzenetére
A routerben kell a titkosítást beállítani, ezek után a vezetékes gépen nem történik változás, a wifis meg az első alkalommal kérni fogja azt a jelszót, amit a routerben megadtál.
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #23629 üzenetére
eszközök/szoftvertallózó
noncsika:csökkentett módót próbáltad? az átnevezés dolgot nem értem.
-
Morden24
nagyúr
válasz
TazLeacher #23426 üzenetére
Melyik volt az, már ha nem kötelezett a frissítés titoktartásra?
-
Morden24
nagyúr
válasz
TazLeacher #23355 üzenetére
Csökkentett módban próbáld meg elindítani, és uninstalláld az adott frissítéseket. Ha ez megtörtént, akkor egyenként rakd fel őket, így tudni fogod, hogy mi a gond.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
TazLeacher #23031 üzenetére
Ezzel nincs gond
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #23030 üzenetére
ja, ez a 1432-es magyar.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
TazLeacher #23021 üzenetére
Lehet programhiba
ramhiba, riverhiba.
Megnézem nálam elindul -e....ELindult
Nem tettem fel semmi + t hozzá
Csak magát a progit, meg internal codeceket. -
Morden24
nagyúr
válasz
TazLeacher #22720 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ezt csak akkor lehet megtenni, ha kilövöd az UAC/Windefender kombót (ilyenkor ugye szimplán nincsen, ami figyelmeztetne). Amúgy általában az ilyen felugráló ketyerékből, ha van újabb, Vista-kompatibilis változat (asszem Rivatuner-nél is ez volt a szitu), az már nem ugrál fel.
Na persze gondolom alapban adminiszrátor módban telepítetted, ugye? Mert az sem ártalmas. De ha csipog a cucc, akkor asszem csipogni is fog.
-
Polllen
nagyúr
válasz
TazLeacher #20351 üzenetére
üdv!
a játékok video-hoz a játék belső lejátszót használ általában, így azzal tuti nem lesz gond...a netes videok más téma...a flashplayerbe ágyazottakkal nincs gond, a többihez viszont lehet kell wmp plugin és akkor az fogja lejászatni...ott már az össze-vissza codecelés kavarhat.
-
Lejszi
senior tag
válasz
TazLeacher #20398 üzenetére
a KM PLAYER is jó. nem kell telepiteni ha arrol a linkrol szeded le amit mutattam és van hang és kép meg minden, telepiteni sem kell.
ime ujra a link : KM Playervégul is jó lett uh mukodik faszan, kiprobaltam vistan
de ha te telepiteni szeretnel...
-
Lejszi
senior tag
válasz
TazLeacher #20348 üzenetére
most mar itthon vagyok. ha akarod el tudom neked kuldeni email-ben a 0.16-os Mplayert. 3,3MB
a KM Playert en innen toltottem le: [link]
-
Morden24
nagyúr
válasz
Szerintem ha ezek közül kell választani, akkor mplayer-t hagyd a csudába, kmplayerrel néhány embernek volt gondja Vista alatt, bár nem tudom, lehet, hogy semmi extra. VLC kiválóan működik, dobok rá egy szavazatot
-
Polllen
nagyúr
válasz
Nem tudnak...vlc és kmp mindenképpen a belső codecjeit fogja használni, így nincs mivel összeakadni...
Egy logout blogban azt olvastam, hogy kmplayer-ben több lehetőséged van bizergélni a videot...nemtom én csak ezt használom, tényleg van egy rakat lehetőség, aminek jelentős részét semmire sem használom -
Polllen
nagyúr
válasz
TazLeacher #20336 üzenetére
Üdv!
Videolejátszára a legegyszerűbb megoldás a TheKMPlayer...belső codeceket használ, nem szükséges installálni és minden videoformátummal elboldogul.
(audioval is szépen elbír, de én oda winampot használok) -
NFree
addikt
válasz
Nos nem tudom neked segít de én így használom és okés:
Dvd-t power dvd-vel
A többit vlc media plalyer no meg vinamp
De felraktam a K-Lite codeck pack-ot is a biztonság kedvéért, és enyi minden mükszik, ja és nem állítgattam benne semit. -
Lejszi
senior tag
válasz
használj mplayert . nagyon egyszerű, primitiv lejátszó, de mindent lejátszik neked.
nekem bevállt.szerk: én a régebbi verziokat ajánlom. pl: 0.15, 0. 16 vagy a 0.18-at.
-
munky
őstag
válasz
TazLeacher #17714 üzenetére
bárki bármit mond nálam a divx (csak a codec része) + VLC párosításnak még semmi nem mondott ellent.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Más sokszor leírtam
Nem kell semmien codec pack
ami kell neked
1 divx 3.11 alpha
1,5 Divx4 alpha50 - newest
2. Divx
3. Oggvorbis directsound
5. Xvid amikor kérdezi, hogy a general mpeg 4 et is dekolja a válasz nem
6. Ac3 filter 1.11
7. Vobsub
Küldök egy file t benne a szukséges kodekekkel
a számok a install sorrendjét jelentik
a hiányzó számok nem kimaradtak... -
Bali27
addikt
válasz
KMplayer.. Iszonyu jo, beépitették az összes codecet is.. Szóval semmit sekell felraknod a vistára ezzel a progival mindent vinni fog..[link]
-
DaDy0219
tag
válasz
TazLeacher #14294 üzenetére
Megszereztem az Orthost.Kérdésem a következő: Mennyi ideig kell futtatnom, hogy megbékéljek az eredménnyel?Olvastam 3 órát, 6 órát valahol 12-24 órát írnak...
Közben találtam egy másik tesztelő progit: Hot CPU Tester Pro v4.3. <--erről mi a véleményetek?Megbízható eredményeket ad? -
DroneZ^
őstag
válasz
TazLeacher #11676 üzenetére
3400-on lett 5,9
nemtom hogy talan megfelelö driverekkel, vagyis 1db inf és csók, bár 8as szorzo kell neki mert a win minden azzal szamit... nemtom nekem most hogy van, 8-as alatti szorzoval belehet csapni, azaz nagy fsb-vel irdatlan nagy hz-eket fog mutatni neked...
-
rétisün
veterán
válasz
TazLeacher #11657 üzenetére
a windows defender, illetve a felhasználói fiókok felügyelete tiltja le az automatikusan induló progikat rendszerindulásnál (inkább a defender) nem ezek vannak kikapcsolva?
-
atilius
tag
válasz
TazLeacher #11657 üzenetére
Ameddig egy automatikusan induló alkalmazást sem tiltasz le addig nem jelenik meg a futó alkalmazások között a blokkolt programokat menedzselő alkalmazás.
Legalább egy automatikusan induló programot le kell tiltani.
Start menü - futtatás (engedelyezni kell a start menü elemei között, mert a vista az xp-vel ellentétben nem rakja ki automatikusan) ide írd be hogy msconfig, automatikus indítás füll, szedd ki ami nem kell. Ezután már meg kellene jelenjen az automatikusan induló programokat menedzselő alkalmazás. -
atilius
tag
válasz
TazLeacher #11655 üzenetére
Azt szeretnéd elérni, hogy egy automatikusan indulo programot letiltson a vista?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #11593 üzenetére
Erre senki?
-
válasz
TazLeacher #11598 üzenetére
Ebben igazad lehet..mindegy majd lesz valami, de akk lehet újrahuzom..
-
Boolash
aktív tag
válasz
TazLeacher #9845 üzenetére
Ja, tényleg van 64bites Xp is.. okés. Csak gondoltam a Vista újabb, jobban támogatja az újabb hardvereket, jobban kihasználja stb...Vagy ilyenekről szó sincs...
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #8760 üzenetére
Ctrl + Shift + Esc Mármint ezzel előhozhatod a Task Managert simán.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gran Turismo
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest