Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
2 gép van otthon:
1. Asztali kábeles nettel
2. Noti Wi-Fi-s nettelAz lenne a kérdésem, ha le szeretném kódolni a Wi-Fi-t, akkor melyik gépen és mit csináljak? Mind2 gépen Vista van.
-
TazLeacher
nagyúr
Újra itt!
Az lenne a kérdésem, hogy a wind Defenderben hol lehet azt beálíltani, hogy egy autómatikusan induló programot blokkoljon? Az lenne a lényeg, hogy win indításakor a jobb alsó sarokban ott megjelenjen, és ha akarom indítom, ha akarom nem...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Morden24 #23427 üzenetére
Otthon van felírva, de az elején alapból (Home Premium) feldob 43 Fontos frissítést. Utána maradt nekem 20, a 20-ból volt a KB94xx99. Csak egy ilyen van, asszem a KB943899 volt...feltettem az összes elötte lévőt, majd az összes utána lévőt, majd 2-szer kerestem, abból volt még 5 db, utána feltettem őt, majd SP1 és hibátlanul megy...
Mely frissítések kellenek az SP1 telepítéséhez? Mert ha jól tudom szűz Win-re nem lehet felhúzni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Morden24 #23367 üzenetére
Na, tegnap éjszaka elvoltam. 26 frissítést telepítttem egyenként, mindegyik után újraindulás. Megvan a bűnös. Viszont érdekes, mert "félreraktam", addig frissítettem, míg ki nem dobta a SP1-et, és akkor felraktam a hibádzó frissítést. Simán felment. Rányomtam az SP1-et, és gond nélkül megy a gép. Elötte normál sorrendbe telepítve megint behalt. Gondolom nem érzi jól magát valamelyik utána következő nélkül...
Mindegy. Megy és kész. Felírtam a kódját.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Morden24 #23360 üzenetére
Tegnap raktam fel az Assassin's Creed-et és az első futtatásnál már így jött.
Valószínű, hogy HW hiba, mert gépcsere elött nem volt. Azt meg tudom csinálni, azt a bizonyos telepítést SOSE telepítsem? Valahogy ki tudom lőni a listából?
MOD: nem is gratuláltam az őstagságodhoz...régen találkoztunk már.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Morden24 #23357 üzenetére
Köszi a tippet. Szerintem ma újrarakom, nem is ezzel van a gond, hanem az, hogy ilyen egyáltalán hogy fordúlhat elő?
A saját frissítésük...
Még1: az egyik játék valamiért úgy indul, hogy nem 100%-os teljes képernyő, hanem látszik a keret (tehát a játék közben látom a jobb felső sarokban a piros X-et, stb.) ha jól emlékszem van valami billentyűkombináció, hogy ki lehessen tenni 100%-ra. Régebben volt ilyen gondom a Crysissal is, de aztán leszedtem.
-
TazLeacher
nagyúr
Van nekem egy eredeti Home Premium Vista-m. Felraktam, minden szép és jó. 1. nap feltelepítettem a frissítéseket. Tegnap jelzett megint, hát felraktam azokat is (az ajánlottakat is). Soha többet nem tudtam életet lehelni bele. Végtelen töltés a jutalmam. Olyan, mintha szaggatna a Vista. Töltő csík 1 cm-ert megy, megáll 2 mp-re, majd újra, és megint megáll, és újra, és újra...
Ez a szaggatás előjött a régebbi "eredeti" Ultimate Vistamon is előjött ugyan így a frissítések után, csak ott legalább betöltött a Win, és ott szaggatott. (Húztam az egeret ment 10 cm-t, megállts stb...mint amikor szaggat a játék). Gondoltam a jogtisztával már nem lesz gond, ezért lefrissítettem és let...Mi lehet a gond?
Kiadtam egy jópár magyar forintot ezért a sz@rért. Eddig semmi bajom nem volt a Vista-val, de már nem tudom használni se. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #23035 üzenetére
Köszi, este megnézem...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #23030 üzenetére
ja, ez a 1432-es magyar.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #23024 üzenetére
Nem először csinálja. Gépet cseréltem azóta, és ugyan az...
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Annó elgé sokáig kérdezősködtem a megfelelő médialejátszó-progi után...ki is választottam a programot. De sajnos a KMPlayer minden indítás után ezzel fogad. Utána megy normálisan, de az első 10 mp-ben nem tudok semmit csinálni, aztán minden normális...valakinek valami tipp?
-
TazLeacher
nagyúr
Megodható, hogy egy autómatikusan induló program, amely "Engedélyt kér", ezt valamilyen formában minig autómatikusan megkapja, és ne úgy indítson a win, hogy egyből előugrik az a hülye ablak?
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
Többen írták már ezt a K-Lite codeck packot. Szerintem kipróbálom azt is.
De melyiket? Basic, Standard, Full?
Ha ezt felrakom, akkor nem kell semmi más (se xvid, se divix, se ac3)?
-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm a tippeket!
Versenyben:
mplayer
vlc media plalyer
TheKMPlayerAudióra nekem is belefér a winamp. Azzal jó a rádió is. Köszönöm. Most úgy is ideiglenes oprendszer van fent, mert procituningot tesztelek, és néha fagy, meg kékhalál, úgyhogy, ha megvan a vége, akkor úgy is reinstall, tehát felteszem mind3-at, és megnézem.
Összeakadni nem fognak, ugye?
-
TazLeacher
nagyúr
Ezzel már egyszer fordultam hozzátok, de nem kaptam egyértelmű választ.
Amit használok:
-DVD-t nézek
-divx-et nézek
-zenét hallgatok
-netes (youtube) videókat nézek
-játszomEddig úgy csináltam, hogy feltelepítettem a Vistát, ment egy divx, xvid, ac3filter, real alternative, quick alternative, és teljesen jól elvoltam egy gyári mediaplayerrel vagy egy winamppal, esetleg a Nero lejátszójával.
Egy logitech X-2300-asom van. (2.1)
Mire lehet még szükségem...eddig nem igazán foglalkoztam ezzel a témával, míg múltkor szét nem esett a videólejátszás. Hang volt, kép nem. Illetve most veszek moncsit, így lehet lesz majd HD videó is.
Nem konvertálok, nem szerkesztek, csak használok. Várom a tippeket. A lehető legegyszerűbb, és legkisebb helyet foglalaló, illetve a lehető legkevesebb (számomra) felesleges cuccot szeretném feltenni, a lényeg, hogy egyszer felteszem és addig ne kelljen babrálni semmit, amig újra nem rakom a rendszert.
Az is jó, ha azt mondjátok, hogy jó amit eddig használtam, csak ezt meg ezt dobajm még fel...nézegettem a K-Lite codeck pack-ot, nagyon sokan arra esküsznek, de van benne vagy 400 dolog, és azt se tudom mi az ami kellhet nekem. Nem akarok fél napot a beállítgatással tölteni. Szóval várnám a javaslatokat!
-
TazLeacher
nagyúr
A napokban érdekes dolog történt. Új gépet vettem, felraktam zsír új vistát. Elkezdtem tuningolni, egyszer csak kékhalál lett. Utánáa újraindítottam a gépet, és az új firissítéseket dolgozta fel (56 frissítés votl) aztán "szétesett" a win. Olyan mintha akadna a win. Húzom az egeret, megy, megáll, megy. Olyan mintha 2-3 mp-nként megállna 1-2 mp-re a gép teljesen. Szinte semmilyen program nem tud elindúlni.
Először arra gondoltam a tuning. De aztán friss win, no tuning. Jöttek a frissítések, és megint ez. Felraktam egy új wint, letiltottam a frissítéseket, azóta semmi gond.
Nincs valakinek valmi tippje, hogy mitől lehet?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #17717 üzenetére
Köszi...
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Eddig Vista alá az alábbi cuccokat használtam, hogy mindenféle videólejátszás flottúl menjen:
DirectX
Xvid
AC3
Real alternative
Quicktime alternativeAz utóbbi időben meghülyűlt a rendszer, és egyszerűen nem játszik le képet. Hang van, kép nincs. Bizonyos lejátszó progikkal pedig szürke(!)-fehétbe játsza le...de nem is ez a lényeg. A kérdésem az lenne, hogy frissen telepített Vista alá mit javasoltok telepíteni, hogy a leggyakrabban használt videóformátumokat gond nélkül le tudjam játszani?
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #11593 üzenetére
Erre senki?
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Feldobtam újra a Vistát, és most valamiért nem tiltja le az autómatikusan induló programokat (pl.: Riva). Ezt hogy lehet visszaállítani? Most elindúl a arendszer, egyből kidobja, hogy engedályezem-e? Köszi
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni, hogy miért van az, hogy az utóbbi időben a Ctrl+Alt+Del lenyomásakor miért nincs a listában a Feladatkezelő? Hogy tudom ezt elővarázsolni? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest