Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
wwenigma #14422 üzenetére
Ez is igaz, lehet pontatlanúl írtam
Nálam pl a kingmax ramok miatt instabil volt a rendszer azzal együtt, hogy a memteszt ha kivártam 10 szer is lefutott hiba nélkülValószínűleg ezért kell olyan ramot választani ami a lap kompatibilitási listáján fent van
de ha ott nem is akkor a ram gyártónál kell körülnézni, mert ők is kiteszik, hogy mikkel tesztelték -
Morden24
nagyúr
válasz
wwenigma #13084 üzenetére
Én használtam Vistát 1 és 2 (32bit), illetve 2 és 4 (64bit) Gb RAM mellett. Egy és két giga között tényleg látványos változás van, sokkal válaszképesebbé válik a rendszer, ellenben 2 és 4 között 64bit-en nem sok különbséget fedeztem fel, mindkettő esetén kb. ugyanannyira pörgős a rendszer (persze nyilván nem mindegy, hogy milyen progikat futtatsz mellette).
Bundás22: Egyébként nem ugyanannyit foglal, 2 Gb RAM-nál x64-es Vista nálam is 800-900 között evett, 4Gb esetén nálam 1300 körül nyal be. Na nem mintha számítana, csak mondom
-
-
Bali27
addikt
válasz
wwenigma #9914 üzenetére
Nekem 64bites Home Basic.. Ajánlom figyelmedbe a VISPA nevü ingynes programot.. Olyan mint az xp antispy csak vista alá.. És ezt.. [link] Ez ugyan az csak nagyobb tudású és 64 bitre van
Az avast nekem nagyon bevált... Töltöttem leegy ZIPet és letöltés közbe kiszurta hogy virus van benne meg iylenek... Semmi gond vele.. Másnak meg a KAV nem jött be.. .Pl nekem..... Kinek a pap, kinek a paplan -
nesa
veterán
válasz
wwenigma #7815 üzenetére
Nos 2 napja szopok vele es semmi nem is latom a kartyat
kivancsian varom az otleteket.
-
Fecdzo
senior tag
válasz
wwenigma #7746 üzenetére
Nos....refreshlock-al megy, de max 85 Hz-ig mert nincs Vista driver a monitorhoz (IBM P275), de ennek még utánanézek.
Kipróbálom a powerstripet is....
de miért is koptatnád a szád? ezt nem értem....gondolom segíteni akartál, akkor viszont az nem "szájkoptatás"...hanem hasznos információ!!
-
LordX
veterán
válasz
wwenigma #248 üzenetére
Méghogy nincs semmi felesleges abban, amit linkeltél. MP4 source splitterből 4 ns alatt találtam 4 darabot. Aki kódekpakkot használ, [1] annak egy nyálkás hallal kéne szétverni a feje helyén lévő valamit...
FFDShow + Haali Media Splitter. Ha találsz valami olyat, ami ez a kettő nem játszik le, akkor meg aki azt a fájlt csinálta, goto [1].
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Jövedelem
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest