Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tempx
tag
Légyszi mondjatik már erre valamit mert megőrülök, h mi ez
Annyival módosítanám, hogy csak az első ( v hosszabb idejű kikapcsolt állapot utáni ) bekapcsoláskor csinálja. Ha "bemelegszik" utána minden jó, bármit csinálhatok vele, újraindítom akárhányszor, Orthos-al / 3Dmark-kal kínzom, atomstabil. Bekapcsoltam, hogy logolja a bootolást, de ilyenkor a log-ig sem jut el...
[OFF]
Sziasztok,Következő problémám lenne: Vista x64 induláskor, amikor a zöld csík rohangál, gyakran ujraindul a gépem, utána második indításra minden gond nélkül elindul
Teljesen rendszertelenül csinálja, tehát nem igazán tudom "debug"-olni.
Kikapcsoltam már, hogy ne induljon automatikusan újra ha gond van de nem segít. A gép amúgy atomstabil, egyszer sem fagyott, se BSOD semmi.
Q6600 + GA-P35-DS3P + Gigabyte 8800GT + 8 GB Kingmax + 500GB/32MB Seagate + Corsair VX450 táp
Driver probléma vagy miez?
előre is thx.[/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vírusirtó topic
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest